chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 8-9.részek feliratát.
Szia!
Nagyon szívesen!
Köszönöm szépen a 8-9.részek feliratát.
szokola írta:Szia Rita!
Nagyon szépen köszönöm az újabb két részt, jó kis péntek esti progam lesz.
Ami nálam kiveri a biztosítékot, az Pang családja. Már több thai sorozatban is találkoztam a többnejűségen ilyen változatával. Olyan, mintha ez náluk teljesen hétköznapi, elfogadott lenne. Van egy, úgymond fő vagy hivatalos feleség, neki van papírja a házasságról. Mellette van egy-két, akár három feleség is gyerekkel. Ezek nem a nyugati értelemben vett szeretők, hiszen feleségként kezelik őket, és a fő feleségnek nincs választása, beleszólása, el kell fogadnia. Ez engem rettenetesen irritál.
cicus írta:Szia Rita!
Köszönöm szépen az újabb 2 részt és naná,hogy azonnal meg is néztem.Annak ellenére,hogy 1-1 rész
hosszabb mint a koreai vagy kínai sorozatoknál,mégis néztem volna,mert olyan hamar elrepült az idő
A hajfonat sikerült és a vidámpark is jó választás volt mert a csónakos résznél megtört a jég és végre
Purin is felengedett,de ennek ára is lett.Rögtön sejtettem,hogy a fényképezésből probléma lesz.
Mondjuk én azt ami ezekkel a fotózásokkal megy nem tudom tolerálni.Régen a paparazzik csinálták
ezeket és már akkor is szörnyű dolgokat műveltek,de ezt ami most van már nem lehet kézben tartani,
annyian csinálják.Úgy látszik a kórház vezetői és orvosai ismerték Purin apjának igazi énjét,mert azonnal
a segítségére siettek.El sem tudom képzelni mi lesz ha megtudja ki az a lány,akit a fia szeret.Az anyját
nem sajnálom,mert ezt ő biztos látta,de bevállalta és most is csak az apját védi a fiával szemben.
Szerencsére a doki állja a sarat,bár az anyja még hatással van rá,ezért is nagyon izgulok,hogy mi lesz még.
A másik párocska meg jól belehúzott,nem sokáig húzták az időt,de Phaeng is nagyon furcsa,mert nem
bírja elviselni,ha nem ő győz.Jól összillenek Trai playboy-al
Szép hétvégét
Kata58 írta:Köszönöm a 4. részt! Aranyosak voltak a sütikészítésnél, és az önzetlen átneveléssel Purim jót akar Matának!
Kíváncsi leszek kibírja e majd az egy hetes tréninget. Kicsit harsány természetével a kutya nem bízik még benne.
Nagyon összefogtak a nagyapja boltjánál, mert Purim is állta a sarat, mintegy jogász! Igencsak aranyosak voltak!
Rita írta:Igaz, se nyugati filmet, se nyugati sorozatot nem nézek soha.
Nem valami jó az angol felirat, főleg a komolyabb részeknél, ahol magvas gondolatok fogalmazódnak meg.
A google fordító szerintem nem érti a szókapcsolatokat, csak az egyes szavakat fordítgatja mechanikusan, emiatt lett a
kill time-ból megölni az időt
Köszönöm szépen a 10-12.részek feliratát.
AmyRebecca írta:Szia Kedves Rita!
Meg is van a délutáni program! köszönöm szépen az újabb 3- részt!
Legyen szép napod!
mrkonyv1 írta::-bd
virag1 írta:Köszönöm szépen az újabb részeket.
A két főszereplőnk már tudja mit érez egymás iránt.
Most a "normális" szülók meggyőzése a következő cél,
és a régi beidegződések megszüntetése. több szereplőnknél is.
Továbbra is nagyon kedvelem ezt a sorozatot.
cicus írta:Szia Rita!
Nagyon köszönöm ezt a jó kis meglepetést,hogy egyben 3 részt is megnézhettem.
Egyre jobban szeretem Grace aput és Venust az életszemléletük miatt és nem
csak tanítják,hanem aszerint élnek is.Ha minden ember így gondolkodna egy
teljesen más világban élnénk,de persze tudom,hogy erre itt nincs lehetőség,mert
itt nem egység van.Látjuk ebben a sorozatban is a másik oldalt.Jókat nevettem
amikor Venus a szerelemről folytatott eszmecserét Matával. Trai viszont nagy
bajban van ,mert kezdheti előlről a kis cselszövéseit,közben pedig talán tényleg
beleszeretett Phaengbe.Hát izgatottan várom a fejleményeket és örülök,hogy
végre Mata és Purin bevallották egymásnak is mit éreznek.Tényleg nagyon jó
ez a sorozat
Gyönyörű napot ma is
Sigmund írta:Régebben sokat néztem, de lassan már én sem nézek nyugati sorozatokat, filmeket se nagyon. Csupán az arány végett : az elmúlt kb. két-két és fél évben ~120 ázsiai sorozatot néztem az exceles listám alapján (azért nem mind van befejezve, mert volt ami nem tetszett), nyugatiból jó ha eléri az ötöt. De filmekkel együtt sem hiszem hogy több lenne tizenöt-húsznál A kedvenc(é vált) koreai sorozatomat pedig hatszor néztem végig az elmúlt két évben...
Én nyilván nem tudok annyira jól angolul, hogy feltűnjön ha nem jó az angol felirat, csak az eléggé szembetűnő problémák esetén veszem észre. Mint a most nézett kínai sorozatnál a Rakuten Viki-n, ahol kocsikulcs helyett kamrát ír, és a videót nézve egyértelműen kiderül hogy a kocsikulcsról van szó. Sajnos ebből az is látszik hogy a magyar felirat meg kb. google fordítós segítséggel készült, és a csapat le se ellenőrizte mit rak ki, mivel eléggé szembetűnő hiba (eltűnt a kocsikulcs az asztalról, a felirat meg: 'észrevettem hogy elvitted a kamrát'), na meg sok mondat szintén magyartalan, leginkább az összetettebbek. És be sincs fejezve, az utolsó hat rész 30-35%-on áll, utoljára 2023. októberben frissült az ÁÉ oldala.
Ellenben a te fordításaidban viszont még sosem csalódtam
Más, végignéztem a sorozatot, nekem tetszett Ha meglesz az összes fordítás, akkor újra is nézem valamikor, tetszett a hangulata. A 15. rész második fele elég durva, ahogy a 18. rész is, ennél többet nem írok, hogy ne spoilerezzem el
csopi54 írta:Először is köszönöm hogy itt lehetek, nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra. Kedves Rita! Hálás vagyok, hogy lehetővé teszed az ilyen kedves kis sorozatok nézését. Biztos vagyok abban, hogy sokunknak okozol ezzel néhány órányi önfeledt kikapcsolódást. Annak meg különösen örülök, hogy immár 3 epizóddal is meglepsz minket. Köszönöm
Rita írta: ...Ázsia túlontúl megfertőzött...
De ha kocsikulcsból kamra lesz, akkor az tényleg gáz.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 14 vendég