Princess Hours (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Princess Hours (2017) (16/20)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 27. 19:25

cicus írta:ui:Most beszéltem a fiammal és azt mondja az enyémen is VLC van az a legjobb,de meg fogja oldani
biztosan a hétvégén :)

Cicus! Végül sikerült megoldani a problémádat?

:-? %%- :ympray: %%- :-w %%- :-?
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 27. 19:29

szilagyongyi írta:Drága Rita! Nagyon szépen köszönöm a 16. rész fordítását. Megvárom a tizenhetediket, és egyszerre fogom nézni. :)

Spoiler: mutasd
http://imgur.com/g3cnAXl

Kedves Gyöngyi! Nagyon jópofa ez a gif! Akkor készítették, amikor Kaning és Nakhun
közösen énekeltek. Láttam a youtube-on. Egyébként nem is rossz néha látni, hogy a
szereplők, akik ellenfeleket vagy akár ellenségeket játszanak a valóságban jó barátok.

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 27. 19:56

VidékiÉva írta:Szia Rita!
Megnéztem a 16. részt. Nekem inkább pozitív kicsengése lett az egésznek. Igaz voltak benne negatív dolgok is. Most talán kicsit jobban hasonlít a Goonghoz, mint az jól esne. Amikor Nakhun említi Kaningnak, hogy a válást jelentse be a riporterek előtt ott nagyon elkeseredtem, hogy ezt náluk is meg kellett lépni.((( De reménykedem benne, hogy Kaning nem fogja előhozni, mert közben ő beszélt Minnievel és az elárulta neki, hogy őt szereti Inn. Ez talán elég lesz neki, hogy ne fogadja meg a kéretlen tanácsot.

Szia Éva! Kaningból szép lassan egy sajnálatra méltó lányka lett, aki a kéretlen tanácsokat
is elolvassa és magáévá teszi. Nakhunon is, és Kaningon is ki voltam akadva. Nakhunnak
nagyon-nagyon nem kéne ilyesmibe beleszólnia, Kaningnak pedig nem lenne szabad ennyire
befolyásolhatónak lennie.
VidékiÉva írta:Meg amikor az a "jó édesanyja " felteszi a fotót az ölelkező fotót a netre. Pedig itt is csak vigasztalásról volt szó.

Kaningnak éppúgy el kéne távolítania maga mellől Nakhunt, ahogy azt Inntől vártuk Minnie
esetében. És éppúgy elvárható lenne az is, hogy ne hagyja, hogy Nakhun állandóan ölelgesse.

Szörnyella viszont gyalázatos, hogy a célja érdekében a saját fiát is beáldozza. Azt hitte,
ha sötét van, majd nem fog kiderülni, hogy ki öleli Kaningot? Híztam kicsit, amikor a
saját fia jelentette be, hogy ő volt a "tettes".
VidékiÉva írta:A megtalált királyt és Szörnyellát kompromitáló fénykép is egy közös momentum. Ott a herceg nem árulja el a királynak, hogy tud a dologról csak Yul anyjának beszél róla. És Yullal közösen eltitkolják a többiek előtt. Itt remélem nem vállalják magukra a szülők hibája miatti büntetést. Jó lenne, ha valaki szembesítené végre a királyt önmagával és rájönne végre, hogy miért helyezi a volt szerelme fiát a sajátja elé. Ez a másikban nem történt meg ezért reménykedem, hogy itt igen.

A Királyra nincs szavam! Ostoba! De most ő is kapott egy nagy pofont Nakhuntól. A kis
kedvencről is kiderült, hogy nem tökéletes.

VidékiÉva írta:De szerintem Innek nem kellett volna elfogadnia tőle a kitűzőt. Zárja már le végleg az érzelmi ügyet és csak barátként viselkedjen vele, mert ezzel sajnos megint csak megbántotta a feleségét. Hiába szereti, ha mindig belegyalogol a lelkivilágába.

Teljes mértékben egyetértek!!
VidékiÉva írta:Szörnyella nyíltan kimondja Mecénásnak, ha nem úgy ugrál ahogy ő fütyül akkor ne számítson a barátságára sem. Kíváncsi vagyok mit fog lépni erre a férfi? Én nem szoktam megnézni a végén az előzetest. Nem akarok spoilert magamnak, ki tudom várni a következő részt. Igaz, hogy maratonozni szoktam, de így nézve sem nézem meg. A tajvani sorozatokban az openinben is mindig elárulják, hogy ki kivel jön össze. Engem ez zavar, mert szeretek izgulni és találgatni, de mindig elárulják. Nem tudom, hogy ez miért jó nekik?

Minnie-vel együtt Mecénás is eltűnt, mint szürke szamár a ködben.

De jó, hogy kivételt tettél, és nem maratonozol! Önző vagyok, de jó olvasni a te véleményedet is!

Én sem tudom, miért jó az, hogy az openingben szinte bemutatják az egész sorozatot a végéig.
Gondolom te is azt csinálod, mint többen, hogy átugorják a dalos bekezdést.

VidékiÉva írta:Nem tudtam letölteni a 17. részt, mert megint csak forgott a mega. Holnapig még próbálkozom párszor. A 8. résztől eddig mindig elsőre sikerült leszedni. Most nem tudom megint mi lett vele.

Remélem, a mega újra kis aranyos lesz, mire letölthető lesz a 18. rész videója! Egyelőre még nem
tették fel sehová.

A Királyné legalább a sarkára állt. Könnyű neki, ő nem vak, mint a Király:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

Re: Princess Hours (2017) (17/20)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 27. 20:06

Kedves Gabi! Köszönöm szépen a rengeteg gifet és szöveget hozzá!

Ahogy végignézegettem, több dolog is eszembe jutott. Az első mindjárt az volt, hogy Kaning
testvére is egy fajankó. Nagyon idétlen!

A másik, hogy Kaning és Inn mellett vannak jó emberek, akikek a segítségét igénybe vehetnék,
de ők ezt nem veszik észre. Innek ott a nővére, de akár a nagymamája is, akivel beszélgethetne,
tanácsot kérhetne (elég baj az, hogy sem az apjáról, sem az anyjáról nem gondolom ezt).
Kaningnak ott vannak a szolgálói, és az ő esetében is szóba jöhetne a nagymama is. De jobbat
mondok, ott vannak ők egymásnak, és mindent jól megbeszélhetnének... Tudom, akkor nem lenne
sorozat.

Ezt sem a sajtó előtt kéne először hallania Kaningnak:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 27. 20:19

cicus írta:Kedves Gabóci!
Kép

Cicus! Erről a szép gifről jut eszembe, hogy nem szeretnél egy avatart? Ha szeretnél,
és nem tudod megcsinálni magadnak, küldj e-mailben képet/képeket, és szívesen
megcsinálom neked!

Nemcsak Cicusnak áll az ajánlatom, bárkinek szívesen megcsinálom!

Kép
csip

HozzászólásSzerző: csip » 2017. június 27. 20:28

A 18.rész raw fenn van a dramakoreaindon!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 27. 20:35

Köszi Csip! Már megint egyszerre vettük észre!
Mindjárt fenn lesz a megán!

:flower1: \:D/ :flower1: :-h :flower1: :ymhug: :flower1: :D :flower1: :-bd
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. június 27. 20:49

Rita írta:Cicus! Végül sikerült megoldani a problémádat?

Drága Rita! Végülis Te oldottad meg,mert átírtad a vesszőket és így már működött.
Az én drágalátós elsőszülöttem,meg inkább követte a szíve vágyát és tett egy nagy
túrát a Pilisben,sőt kettőt,de még egy két dolgot meg tudott nézni a gépen is,ami
még rá várt.Azt mondta ha újra lesz ilyen szóljak és átveszi a gépet :)

Köszönöm a képet Ormosbányáról,jó volt látni,el is mentettem.
Azokon a dombokon futkároztunk gyerekkorunkban amikor a nagyiéknál voltunk
és mentünk nagyapával gombászni,egy csomó emlék előjött :littlehearth:
Mostanában sokat írnak Rudabányáról az őskori leletek miatt és a bánya tavat is
felfedezték,hogy milyen szép,rengetegen fotózzák,itt a facén látom.A nagypapa
sokszor vitte oda az unokákat,de én nem voltam ott pedig mentünk minden nyáron,
ott találkozott a nagy család :)
Olajipari szak pedig Miskolcon van már csak.

Szép estét :movingflower:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 27. 20:56

Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a két részt és a 16. rész feliratát. <3
Csak most tudtam sok mérgelődés után letölteni.Meghalt a gépem.Fel kellett újítani.Hogy teljes legyen a boldogságom egy csomó minden eltűnt róla és új program került rá.Sajnos ez még nem ismer engem és én sem őt.Megküzdöttem vele,amíg nagy nehezen sokszori próbálkozás után sikerült bejelentkeznem.Na,de végre itt vagyok.A tegnapi napban az vigasztalt,amikor a Princess...t nézhettem volna,ha lett volna gépem,akkor sem tudtam volna,mert nem volt áram és internet sem a vihar miatt .Diónyi jegek hullottak.Ömlött az eső,a pincét is elöntötte a víz.De a legborzasztóbb a szél volt,mert a nagy fákat úgy csavargatta,mint a fűszálakat.Előttünk az eperfát ketté törte és az az útra borult.Az udvarban levő óriás diófa két nagy ágát letörte és az egyik ág a szomszédom kertjében landolt.A vihar után kezdtük a romeltakarítást először az utcán,hogy tudjanak közlekedni,utána a szomszédban.Hétvégén a kertben takarítjuk a romokat.Ma a városban járva láttam,hogy volt olyan fa,amelyik teljesen kopasszá vált.
A lányom is most érettségizett és aggódtunk,hogy fog visszamenni az iskolába a papírokért és a bankettra,de szerencsére,mire indulni kellet az eső már a végét járta és nemsokára kisütött a nap.

Szia Ica! Már akkor láttam a hsz.-dat, amikor írtad, csak nem volt időm a Pretty-k miatt
válaszolni. Szörnyű volt olvasni! Nálunk is volt vihar, de meg sem közelítette azt, amit nálatok
produkált.

Egy nevetséges pontja sincs az írásodnak, mégis elmosolyodtam, amikor arról írtál, hogy
ha jó lett volna a géped sem tudtad volna nézni a Princesst az áramszünet miatt! Abban a sok
rosszban is találtál kevésbé rosszat. Én is ilyen vagyok.

Azóta már lassan el is fogjátok felejteni a vihart, de gondolom a gépfelújítás utáni veszteségek
még sokáig fájni fognak. Ebből látszik, hogy függő vagyok. Ez van, ez az egyetlen szenvedélyem.

Gratulálok a lányodnak, hogy éretté vált! Sok sikert a továbbiakhoz!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 27. 20:59

Holnap innen folytatom!

Jó éjszakát Mindannyiunknak!

Ingfakirata azt írta, hogy holnap teszi fel az angol nyelvű videóját.

Kép
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. június 27. 21:05

Rita írta:Erről a szép gifről jut eszembe, hogy nem szeretnél egy avatart?

Hát már csak ismételgetni tudom, nem hiszem el,hogy ezt írtad,mert
mindig amikor a fórumra jövök eszembe jut,hogy de jó lenne nekem is,
avatar,de gondoltam nem zavarlak még ilyesmivel is.Olyan kis hanbokos képet
szerettem volna,az sem baj ha mozgó.Igaz nekem csak képek vannak,gif nincs.
Nagyon szépen köszönöm,hogy ez a vágyam is teljesül :-*

Millió puszi

Ui:most láttam a kis cicás gifet,annyira aranyos ;;)
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. június 27. 22:01

Rita írta:
VidékiÉva írta:Szia Rita!
Megnéztem a 16. részt. Nekem inkább pozitív kicsengése lett az egésznek. Igaz voltak benne negatív dolgok is. Most talán kicsit jobban hasonlít a Goonghoz, mint az jól esne. Amikor Nakhun említi Kaningnak, hogy a válást jelentse be a riporterek előtt ott nagyon elkeseredtem, hogy ezt náluk is meg kellett lépni.((( De reménykedem benne, hogy Kaning nem fogja előhozni, mert közben ő beszélt Minnievel és az elárulta neki, hogy őt szereti Inn. Ez talán elég lesz neki, hogy ne fogadja meg a kéretlen tanácsot.

Szia Éva! Kaningból szép lassan egy sajnálatra méltó lányka lett, aki a kéretlen tanácsokat
is elolvassa és magáévá teszi. Nakhunon is, és Kaningon is ki voltam akadva. Nakhunnak
nagyon-nagyon nem kéne ilyesmibe beleszólnia, Kaningnak pedig nem lenne szabad ennyire
befolyásolhatónak lennie.
VidékiÉva írta:Meg amikor az a "jó édesanyja " felteszi a fotót az ölelkező fotót a netre. Pedig itt is csak vigasztalásról volt szó.

Kaningnak éppúgy el kéne távolítania maga mellől Nakhunt, ahogy azt Inntől vártuk Minnie
esetében. És éppúgy elvárható lenne az is, hogy ne hagyja, hogy Nakhun állandóan ölelgesse.

Szörnyella viszont gyalázatos, hogy a célja érdekében a saját fiát is beáldozza. Azt hitte,
ha sötét van, majd nem fog kiderülni, hogy ki öleli Kaningot? Híztam kicsit, amikor a
saját fia jelentette be, hogy ő volt a "tettes".
VidékiÉva írta:A megtalált királyt és Szörnyellát kompromitáló fénykép is egy közös momentum. Ott a herceg nem árulja el a királynak, hogy tud a dologról csak Yul anyjának beszél róla. És Yullal közösen eltitkolják a többiek előtt. Itt remélem nem vállalják magukra a szülők hibája miatti büntetést. Jó lenne, ha valaki szembesítené végre a királyt önmagával és rájönne végre, hogy miért helyezi a volt szerelme fiát a sajátja elé. Ez a másikban nem történt meg ezért reménykedem, hogy itt igen.

A Királyra nincs szavam! Ostoba! De most ő is kapott egy nagy pofont Nakhuntól. A kis
kedvencről is kiderült, hogy nem tökéletes.

VidékiÉva írta:De szerintem Innek nem kellett volna elfogadnia tőle a kitűzőt. Zárja már le végleg az érzelmi ügyet és csak barátként viselkedjen vele, mert ezzel sajnos megint csak megbántotta a feleségét. Hiába szereti, ha mindig belegyalogol a lelkivilágába.

Teljes mértékben egyetértek!!
VidékiÉva írta:Szörnyella nyíltan kimondja Mecénásnak, ha nem úgy ugrál ahogy ő fütyül akkor ne számítson a barátságára sem. Kíváncsi vagyok mit fog lépni erre a férfi? Én nem szoktam megnézni a végén az előzetest. Nem akarok spoilert magamnak, ki tudom várni a következő részt. Igaz, hogy maratonozni szoktam, de így nézve sem nézem meg. A tajvani sorozatokban az openinben is mindig elárulják, hogy ki kivel jön össze. Engem ez zavar, mert szeretek izgulni és találgatni, de mindig elárulják. Nem tudom, hogy ez miért jó nekik?

Minnie-vel együtt Mecénás is eltűnt, mint szürke szamár a ködben.

De jó, hogy kivételt tettél, és nem maratonozol! Önző vagyok, de jó olvasni a te véleményedet is!

Én sem tudom, miért jó az, hogy az openingben szinte bemutatják az egész sorozatot a végéig.
Gondolom te is azt csinálod, mint többen, hogy átugorják a dalos bekezdést.

VidékiÉva írta:Nem tudtam letölteni a 17. részt, mert megint csak forgott a mega. Holnapig még próbálkozom párszor. A 8. résztől eddig mindig elsőre sikerült leszedni. Most nem tudom megint mi lett vele.

Remélem, a mega újra kis aranyos lesz, mire letölthető lesz a 18. rész videója! Egyelőre még nem
tették fel sehová.

A Királyné legalább a sarkára állt. Könnyű neki, ő nem vak, mint a Király:

Kép
Kép

Szia Rita!
Valóban nagyon bosszantó volt már Nakhun ölelgetése is. Meg a "jótanácsai" is. Lehet, hogy nekik nem irritáló a színész aki játssza, de én mindig Yullal hasonlítom össze, akaratlanul is. Sajnos 1 mapon nem lehet említeni a 2 színészt. Igaz, hogy már a vége felé a Goongban is nagyon rámenős volt Yul viselkedése is, de ő egy nagyon szimpatikus egyéniség volt, így annyira nem volt zavaró. Nála szépen fel volt építve a szerepe is, hogy a barátságból, hogy alakult ki a szerelem. Megvolt az átmenet. Nakhunon meg nem látszik a szerelem, csak a görcsös igyekezet. Neki egyik pillanatról a másikra el kellett volna hinnünk a szerelmet, ami nem is látszott. Emlékszem, hogy senki nem látta, nemcsak én. Kaningnak is a végére elrontották a szerepét. Nem következetesek az írók. Nagyon kíváncsi leszek, hogy mit csinálnak még ebben a fennmaradó 3 részben. Meg most gondoltam bele, hogy már csak 3 rész van hátra. Nagyon gyorsan eltelt az idő. Én azért nézegetném még tovább.

Azért kezdtem el nézni a fordítással egyszerre, mert az elején annyira kedves voltál és elküldted a videókat is amikor nem működött a megám. Ennyit igazán megtehetek hálából a kedvességedért. Igaz, hogy jól esik így azonnal kibeszélni a történteket, részenként. Megvan ennek is az előnye. Jobban emlékszem 1 rész történéseire, de azért majd visszatérek a maratonozáshoz. Csak, mert tudom, hogy szereted így kibeszélni a sorikat, már régen készülődtem egy ilyen alkalomra. Most meg tálcán kínálkozott a lehetőség.
Még mindig nem működik a mega, csak forog. De az első linkről leszedtem a videót és majd, ha újra működik akkor majd megcserélem a tiéddel. Minden nap próbálkozok. Múltkor kellett neki 1 hét, mire helyrejött. Ha így is tudom nézni akkor nem sürgős. Kivárom. A Pretty meg már le van töltve, azért nem kell izgulni.

Jó éjt mindenkinek!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 28. 5:55

Cicus! Most nagy hirtelen ezeket találtam, amit magamnak is kitennék. Már le vannak
kicsinyítve avatar méretre, hogy lásd, hogy fog kinézni a neved melletti kis kockában:

Nem csak Cicusnak áll az ajánlat! Válasszatok belőlük!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép hKép Kép Kép Kép Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 28. 6:35

Kínait is csináltam párat:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
milomartin

HozzászólásSzerző: milomartin » 2017. június 28. 6:46

Kedves Rita!Köszi a képeket kiválasztotam egyet profil kêpnek még egyszer köszönôm.Alig várom hogy a következö sorozatot is eggyütt nézzük!További szép napot! :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 28. 6:52

Szia Edit! Szép lettél! Nem gondoltam, hogy egy kínai fog elsőre elkelni!

Én is nagyon várom! És csak egy sorozatom lesz, hogy én is részt tudjak
venni a csevejben! Olyan jó együtt nézni!

Szép napot kívánok!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. június 28. 7:21

Sziasztok! Itt olvasgattalak benneteket...a hát nagyon fájt a szívem a borsodi hatalmas károk miatt! a hiradóban az a szegény néni hogy elsírta magát, hogy nem látszik semmi a kertből mert mindent letarolt a jég...iszonyat! Remélem tényleg nem történt személyi sérülés! Átéltünk ilyet mi is fiatal koromban, hogy a karvastagságú fóliavázak a földön feküdtek...iszonyú volt! Akkor is elölről kellett kezdeni...és nem volt könnyű pénzt keresni hozzá.
Viharok sajnos majdnem minden nap lesznek, már utálom megnézni a radarképeket és a riasztást, villámot...csak mindig megnézem mi a helyzet!
Nálam a redőny leengedve, egyet szellőztettem és még így is már most folyik rólam a víz! Apunak megtiltottam hogy bejöjjön vagy kocsiba szálljon! Annyit mennek itt is a mentők és a tűzoltók hogy rémes...nekik nincs olyan hogy rossz idő, minden körülmények között helyt kell álljanak és helyt is állnak!
Nagyon kíváncsi leszek mi lesz a 3 részben...Vigyázzatok magatokra...

Rita nagyon édes avatarokat tettél ki.. :D :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-h
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 28. 7:25

Kata! Ha csinálsz pár fotót Samukával kettesben, szívesen frissítem a tiédet is,
ha úgy gondolod!

Szép napot kívánok Mindannyiunknak!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. június 28. 7:33

Köszönöm! igyekszem majd csinálni... :D ;) :movingflower: :flower1: :littlehearth:
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. június 28. 10:32

[quote="Rita"] Most nagy hirtelen ezeket találtam, amit magamnak is kitennék. Már le vannak
kicsinyítve avatar méretre, hogy lásd, hogy fog kinézni a neved melletti kis kockában:

Drága Rita,annyira szépek,hogy alig tudtam választani és egy kínai mellett döntöttem,
mert ezeket is imádom,biztos hogy nem véletlenül :)
A 2.kép az amin csersznyevirágzás,ha jól látom és piros ruhás lány van :x
gyönyörűek a virágos képek is,mentegetek is magamnak belőle.
Előre is hálásan köszönöm :littlehearth:
Letöltöttem a 18.részt és ma biztos felrakják a 19.-et már alig várom és még marad egy utolsó :movingflower:

Csodás napot ma is :littlehearth:

Kép
wsxwsx18

HozzászólásSzerző: wsxwsx18 » 2017. június 28. 12:15

Drága Rita!
Nagyon szépen köszönöm a képeket, gyönyörűek, egy párat le is mentettem és éltem én is azzal a lehetőséggel,hogy mindjárt be is állítottam egyet avatarnak. :ymblushing:

A 18-19. részt pedig már nagyon várom, mert sajnos sok spoilerbe belefutottam és tudom, hogy nagyin izgalmas lesz.. :D
A 18. részt már köszönöm is, hogy feltetted megara már le is töltöttem.. ;;)

Köszönöm. :x
Millió csók, puszi
Brigi

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. június 28. 14:58

Jót nevettem az utolsó mozgó giffen...Ritám, vittem az újabb részt! Kellemes délutánt, itt mint a befőtt... ;) :ymhug: :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 28. 15:09

Kedves Cicus és Brigi! Most már ti is szépek vagytok!

Most jártam Ingfakirata oldalán és azt a hírt olvastam, hogy nem teszi ki sehová az
angol nyelvű videót, csak egy zárt csoport részére teszi elérhetővé. Hiába lesz indonéz
feliratom, ha nincs angol nyelvű videóm. Angolul tudok, indonézül nem.

Eddig a lányom fb-ján keresztül lesegettem Ingf. oldalát, de a tudományom csak addig
terjed, hogy beléptem a jelszóval, meg elolvastam amit írt Ingf., másra nem is volt
szükségem, a videót le tudtam szedni, és boldog voltam.

A kisebbik fiam szerencsére szabin van, épp most csinált nekem egy saját fb oldalt, hogy
végre megkaparinthassam a videót.

Szegény sorozat! És csak annyit kéne tennie Ingf.-nak, hogy felteszi az angol feliratot a
Subscene-re, mint bárki más. Semmi egyebet!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 28. 15:29

A facebook profilom címe: https://www.facebook.com/profile.php?id=100018633228011

Még tanulnom kell a kezelését, de inkább csak azért van szükségem rá, hogy jelezni tudjam
egyes dorámás csoportokban, ha elkészültem egy-egy felirattal. És már az is nevetséges volt,
hogy ha valamelyik csoportban a sorozataimmal, vagy velem, vagy a fórummal valakinek
problémája volt, csak úgy szereztem róla tudomást, hogy valaki megírta nekem. A múltkor
Kata segített orvosolni egy problémát, mert nem volt fb-om.

A Magyar Doramafan nevű csoportról már hallottam, ott kellett a Katának kisegítenie, de
többet nem ismerek. Megtennétek, hogy írtok párat, ahová rendszeresen kitehetném, ha
újabb felirattal vagyok készen, vagy új sorozatba kezdek.

Köszönöm!

Ingfakirata nagyon gyorsan visszajelzett, én meg kapzsi módon azonnal le akartam szedni a
videót, ahogy azt máskor is tettem. A büntetésem az lett, hogy nem sikerült. A fiam szerint
mert privát oldalon van a videó. Keresett letöltő programot, úgyhogy már töltődik is a sori!

Remélem az indonézek is le tudják szedni! Az ő feliratuk nélkül nekünk sem lesz!

Kép
wsxwsx18

HozzászólásSzerző: wsxwsx18 » 2017. június 28. 15:54

Ingfakirata nagyon gyorsan visszajelzett, én meg kapzsi módon azonnal le akartam szedni a
videót, ahogy azt máskor is tettem. A büntetésem az lett, hogy nem sikerült. A fiam szerint
mert privát oldalon van a videó. Keresett letöltő programot, úgyhogy már töltődik is a sori!

Drága Rita!
Most már nagyon kezd elegem lenni Ingfakirataból,ki ő itt az Atyaúristen, hogy ennyire nagynak hiszi magát?! Az agyam eldobom mindjárt.
Rita, ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, ide nagyon gyorsan felszokott keürlni angolul a sorozat, hátha tudok ezzel is hozzájárulni a sorozathoz.
http://engsubmovielakorn.com/

Brigi

Vissza: “Thaiföld”