cicus írta:ui:Most beszéltem a fiammal és azt mondja az enyémen is VLC van az a legjobb,de meg fogja oldani
biztosan a hétvégén
Cicus! Végül sikerült megoldani a problémádat?
cicus írta:ui:Most beszéltem a fiammal és azt mondja az enyémen is VLC van az a legjobb,de meg fogja oldani
biztosan a hétvégén
szilagyongyi írta:Drága Rita! Nagyon szépen köszönöm a 16. rész fordítását. Megvárom a tizenhetediket, és egyszerre fogom nézni.Spoiler: mutasd
VidékiÉva írta:Szia Rita!
Megnéztem a 16. részt. Nekem inkább pozitív kicsengése lett az egésznek. Igaz voltak benne negatív dolgok is. Most talán kicsit jobban hasonlít a Goonghoz, mint az jól esne. Amikor Nakhun említi Kaningnak, hogy a válást jelentse be a riporterek előtt ott nagyon elkeseredtem, hogy ezt náluk is meg kellett lépni.((( De reménykedem benne, hogy Kaning nem fogja előhozni, mert közben ő beszélt Minnievel és az elárulta neki, hogy őt szereti Inn. Ez talán elég lesz neki, hogy ne fogadja meg a kéretlen tanácsot.
VidékiÉva írta:Meg amikor az a "jó édesanyja " felteszi a fotót az ölelkező fotót a netre. Pedig itt is csak vigasztalásról volt szó.
VidékiÉva írta:A megtalált királyt és Szörnyellát kompromitáló fénykép is egy közös momentum. Ott a herceg nem árulja el a királynak, hogy tud a dologról csak Yul anyjának beszél róla. És Yullal közösen eltitkolják a többiek előtt. Itt remélem nem vállalják magukra a szülők hibája miatti büntetést. Jó lenne, ha valaki szembesítené végre a királyt önmagával és rájönne végre, hogy miért helyezi a volt szerelme fiát a sajátja elé. Ez a másikban nem történt meg ezért reménykedem, hogy itt igen.
VidékiÉva írta:De szerintem Innek nem kellett volna elfogadnia tőle a kitűzőt. Zárja már le végleg az érzelmi ügyet és csak barátként viselkedjen vele, mert ezzel sajnos megint csak megbántotta a feleségét. Hiába szereti, ha mindig belegyalogol a lelkivilágába.
VidékiÉva írta:Szörnyella nyíltan kimondja Mecénásnak, ha nem úgy ugrál ahogy ő fütyül akkor ne számítson a barátságára sem. Kíváncsi vagyok mit fog lépni erre a férfi? Én nem szoktam megnézni a végén az előzetest. Nem akarok spoilert magamnak, ki tudom várni a következő részt. Igaz, hogy maratonozni szoktam, de így nézve sem nézem meg. A tajvani sorozatokban az openinben is mindig elárulják, hogy ki kivel jön össze. Engem ez zavar, mert szeretek izgulni és találgatni, de mindig elárulják. Nem tudom, hogy ez miért jó nekik?
VidékiÉva írta:Nem tudtam letölteni a 17. részt, mert megint csak forgott a mega. Holnapig még próbálkozom párszor. A 8. résztől eddig mindig elsőre sikerült leszedni. Most nem tudom megint mi lett vele.
cicus írta:Kedves Gabóci!
Rita írta:Cicus! Végül sikerült megoldani a problémádat?
Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a két részt és a 16. rész feliratát. <3
Csak most tudtam sok mérgelődés után letölteni.Meghalt a gépem.Fel kellett újítani.Hogy teljes legyen a boldogságom egy csomó minden eltűnt róla és új program került rá.Sajnos ez még nem ismer engem és én sem őt.Megküzdöttem vele,amíg nagy nehezen sokszori próbálkozás után sikerült bejelentkeznem.Na,de végre itt vagyok.A tegnapi napban az vigasztalt,amikor a Princess...t nézhettem volna,ha lett volna gépem,akkor sem tudtam volna,mert nem volt áram és internet sem a vihar miatt .Diónyi jegek hullottak.Ömlött az eső,a pincét is elöntötte a víz.De a legborzasztóbb a szél volt,mert a nagy fákat úgy csavargatta,mint a fűszálakat.Előttünk az eperfát ketté törte és az az útra borult.Az udvarban levő óriás diófa két nagy ágát letörte és az egyik ág a szomszédom kertjében landolt.A vihar után kezdtük a romeltakarítást először az utcán,hogy tudjanak közlekedni,utána a szomszédban.Hétvégén a kertben takarítjuk a romokat.Ma a városban járva láttam,hogy volt olyan fa,amelyik teljesen kopasszá vált.
A lányom is most érettségizett és aggódtunk,hogy fog visszamenni az iskolába a papírokért és a bankettra,de szerencsére,mire indulni kellet az eső már a végét járta és nemsokára kisütött a nap.
Rita írta:Erről a szép gifről jut eszembe, hogy nem szeretnél egy avatart?
Rita írta:VidékiÉva írta:Szia Rita!
Megnéztem a 16. részt. Nekem inkább pozitív kicsengése lett az egésznek. Igaz voltak benne negatív dolgok is. Most talán kicsit jobban hasonlít a Goonghoz, mint az jól esne. Amikor Nakhun említi Kaningnak, hogy a válást jelentse be a riporterek előtt ott nagyon elkeseredtem, hogy ezt náluk is meg kellett lépni.((( De reménykedem benne, hogy Kaning nem fogja előhozni, mert közben ő beszélt Minnievel és az elárulta neki, hogy őt szereti Inn. Ez talán elég lesz neki, hogy ne fogadja meg a kéretlen tanácsot.
Szia Éva! Kaningból szép lassan egy sajnálatra méltó lányka lett, aki a kéretlen tanácsokat
is elolvassa és magáévá teszi. Nakhunon is, és Kaningon is ki voltam akadva. Nakhunnak
nagyon-nagyon nem kéne ilyesmibe beleszólnia, Kaningnak pedig nem lenne szabad ennyire
befolyásolhatónak lennie.VidékiÉva írta:Meg amikor az a "jó édesanyja " felteszi a fotót az ölelkező fotót a netre. Pedig itt is csak vigasztalásról volt szó.
Kaningnak éppúgy el kéne távolítania maga mellől Nakhunt, ahogy azt Inntől vártuk Minnie
esetében. És éppúgy elvárható lenne az is, hogy ne hagyja, hogy Nakhun állandóan ölelgesse.
Szörnyella viszont gyalázatos, hogy a célja érdekében a saját fiát is beáldozza. Azt hitte,
ha sötét van, majd nem fog kiderülni, hogy ki öleli Kaningot? Híztam kicsit, amikor a
saját fia jelentette be, hogy ő volt a "tettes".VidékiÉva írta:A megtalált királyt és Szörnyellát kompromitáló fénykép is egy közös momentum. Ott a herceg nem árulja el a királynak, hogy tud a dologról csak Yul anyjának beszél róla. És Yullal közösen eltitkolják a többiek előtt. Itt remélem nem vállalják magukra a szülők hibája miatti büntetést. Jó lenne, ha valaki szembesítené végre a királyt önmagával és rájönne végre, hogy miért helyezi a volt szerelme fiát a sajátja elé. Ez a másikban nem történt meg ezért reménykedem, hogy itt igen.
A Királyra nincs szavam! Ostoba! De most ő is kapott egy nagy pofont Nakhuntól. A kis
kedvencről is kiderült, hogy nem tökéletes.VidékiÉva írta:De szerintem Innek nem kellett volna elfogadnia tőle a kitűzőt. Zárja már le végleg az érzelmi ügyet és csak barátként viselkedjen vele, mert ezzel sajnos megint csak megbántotta a feleségét. Hiába szereti, ha mindig belegyalogol a lelkivilágába.
Teljes mértékben egyetértek!!VidékiÉva írta:Szörnyella nyíltan kimondja Mecénásnak, ha nem úgy ugrál ahogy ő fütyül akkor ne számítson a barátságára sem. Kíváncsi vagyok mit fog lépni erre a férfi? Én nem szoktam megnézni a végén az előzetest. Nem akarok spoilert magamnak, ki tudom várni a következő részt. Igaz, hogy maratonozni szoktam, de így nézve sem nézem meg. A tajvani sorozatokban az openinben is mindig elárulják, hogy ki kivel jön össze. Engem ez zavar, mert szeretek izgulni és találgatni, de mindig elárulják. Nem tudom, hogy ez miért jó nekik?
Minnie-vel együtt Mecénás is eltűnt, mint szürke szamár a ködben.
De jó, hogy kivételt tettél, és nem maratonozol! Önző vagyok, de jó olvasni a te véleményedet is!
Én sem tudom, miért jó az, hogy az openingben szinte bemutatják az egész sorozatot a végéig.
Gondolom te is azt csinálod, mint többen, hogy átugorják a dalos bekezdést.VidékiÉva írta:Nem tudtam letölteni a 17. részt, mert megint csak forgott a mega. Holnapig még próbálkozom párszor. A 8. résztől eddig mindig elsőre sikerült leszedni. Most nem tudom megint mi lett vele.
Remélem, a mega újra kis aranyos lesz, mire letölthető lesz a 18. rész videója! Egyelőre még nem
tették fel sehová.
A Királyné legalább a sarkára állt. Könnyű neki, ő nem vak, mint a Király:
Ingfakirata nagyon gyorsan visszajelzett, én meg kapzsi módon azonnal le akartam szedni a
videót, ahogy azt máskor is tettem. A büntetésem az lett, hogy nem sikerült. A fiam szerint
mert privát oldalon van a videó. Keresett letöltő programot, úgyhogy már töltődik is a sori!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég