MinGi írta:Ritám! Nagyon szép lett az új házad,gratulálok hozzá. Szépsége mellett nagy előnye a könnyen kezelhetőség ( bár csak második nekifutásra sikerült regisztrálnom,de látom más is járt így). Az új fórumon az álnevemet használom,de az avatarom maradt.
Holnaptól még korábban kell kelned, ha válaszolni akarsz mindenkinek. Üdvözlettel Zsike
Zsike! MinGi! Milyen szép koreai neved lett! Én már ezt a nevet láttam valahol,
de meg nem mondom, hogy hol. Biztosan az is te voltál.
Nem baj, ha éjjel kell is válaszolnom! Nincs sok önbizalmam, még ha az írásaimból nem ez szűrődik
is le. A névtelenség, személytelenség bátorrá tesz. De a közvetlen környezetemben lévők tudják, hogy
egy-egy új sorozat indulása előtt halálra izgulom magam, hogy fog-e tetszeni vagy nem. Pont így
voltam a fórum beüzemelése előtt, csak még jobban szorongtam. Tudtam, hogy nem egyedül fogok
árválkodni ebben a szép új fórumban, de mégis ott bujkált bennem a kisördög. Mi lesz, ha alig nyitja
rám valaki az ajtót? Nagy lépés volt ez az pályafutásomban. Mivel először történt ilyen velem, nem
tudtam megítélni a reakciókat. Most már nagyon boldog vagyok! És főként nyugodt! Jól fogok aludni...
Vagy még sem?
Köszönöm a kedves szavaidat!