Örömhírek
Re: Örömhírek
Kedves Kata! Nincs számomra nagyobb öröm, mintha valakit sikerül elcsalnom Dél-Koreából, és rávennem,
hogy nézzen szét Ázsia más tájain is. Olyan sok klassz sorozat és film van Koreán kívül is!
Boldog vagyok, hogy te is engedtél a csábításnak, és mindjárt két thai sorozattal indítottál, pedig a nyelvüket
nem könnyű megszoknia a fülünknek. Ha tetszett a sorozatok lány főszereplője, Aom, akkor megnézésre ajánlom
a legkedvesebb rövidfilmemet, a Present Perfectet, amiben szintén ő a főszereplő. Nagyon fogod szeretni! Ez a
lány csodálatos színésznő!
A Present Perfect linkje
Ma már csak mutatóban fordítok dél-koreait, úgyhogy mindig szeretettel várlak, ha egy kis "más"-ra szottyan
kedved! Keresgélj, töltögess, nézegess! Minden fordításomhoz jó szórakozást kívánok! Én is nagy szeretettel
készítem és osztom meg a feliratokat!
hogy nézzen szét Ázsia más tájain is. Olyan sok klassz sorozat és film van Koreán kívül is!
Boldog vagyok, hogy te is engedtél a csábításnak, és mindjárt két thai sorozattal indítottál, pedig a nyelvüket
nem könnyű megszoknia a fülünknek. Ha tetszett a sorozatok lány főszereplője, Aom, akkor megnézésre ajánlom
a legkedvesebb rövidfilmemet, a Present Perfectet, amiben szintén ő a főszereplő. Nagyon fogod szeretni! Ez a
lány csodálatos színésznő!
A Present Perfect linkje
Ma már csak mutatóban fordítok dél-koreait, úgyhogy mindig szeretettel várlak, ha egy kis "más"-ra szottyan
kedved! Keresgélj, töltögess, nézegess! Minden fordításomhoz jó szórakozást kívánok! Én is nagy szeretettel
készítem és osztom meg a feliratokat!
Kedves Szilvia333! Nagyon boldog névnapot kívánok!
Kedves Szilvi!
Névnapodon nagy szeretettel köszöntelek Téged.
Marcsi
Névnapodon nagy szeretettel köszöntelek Téged.
Marcsi
Kedves Szilvia! Én is sok boldog névnapot kívánok!
- Szilvia333
Mindenkinek Nagyon szépen köszönöm !!!
Majdnem kiment a fejemből,hogy vannak akik ismernek,és felköszöntenek!! Biztosan a kint tomboló eső miatt)))
Majdnem kiment a fejemből,hogy vannak akik ismernek,és felköszöntenek!! Biztosan a kint tomboló eső miatt)))
Kedves Szilvia333 Nagyon Boldog Névnapot Kívánok Neked!
A mai napon, azaz november 15-én tartották az Asia Artist Awards díjátadót 20 színész/színésznő és 20 énekes/együttes, valamint sok-sok néző részvételével.
Létrehoztak egy új kategóriát "Best Welcome Award" néven. A Lee Seung Gi rajongókat nagy öröm érte, mert ő az első, aki ezt a díjat átvehette. Gratulálok hozzá neki.
Létrehoztak egy új kategóriát "Best Welcome Award" néven. A Lee Seung Gi rajongókat nagy öröm érte, mert ő az első, aki ezt a díjat átvehette. Gratulálok hozzá neki.
Kedves Rita
Mivel béna vagyok eltartott vagy 5 percig mire rájöttem hogy tudok ide írni én is ,de a lényeg sikerült most olvastam hogy a Memory Lost sorozatot fogod majd fordítani úgy néz ki nagyon egyezik az izlésünk mert ezt a sorozatot pont most töltöttem le az Avistazról (tegnap) még csak 27 rész angolja van fent és én egyelőre googlés fordításal fogom nézni de a te fordításodal újra megnézem majd szoktam ilyet csinálni olyan sorozatoknál amik érdekelnek de nincs magyar fordítása bár most hogy bele gondolok csak a Kinai sorozatok azok amiket igy nézek ezekre kevesebb a fordító a Betti által fordított Peach Blossom ,a Milly is most kezdte a General and I sorozatot ezeket már mind megnéztem googlésan is ( többször is ) de ugyan
olyan lelkesedéssel nézem őket most is a munkádat előre is köszönöm
Éva
Mivel béna vagyok eltartott vagy 5 percig mire rájöttem hogy tudok ide írni én is ,de a lényeg sikerült most olvastam hogy a Memory Lost sorozatot fogod majd fordítani úgy néz ki nagyon egyezik az izlésünk mert ezt a sorozatot pont most töltöttem le az Avistazról (tegnap) még csak 27 rész angolja van fent és én egyelőre googlés fordításal fogom nézni de a te fordításodal újra megnézem majd szoktam ilyet csinálni olyan sorozatoknál amik érdekelnek de nincs magyar fordítása bár most hogy bele gondolok csak a Kinai sorozatok azok amiket igy nézek ezekre kevesebb a fordító a Betti által fordított Peach Blossom ,a Milly is most kezdte a General and I sorozatot ezeket már mind megnéztem googlésan is ( többször is ) de ugyan
olyan lelkesedéssel nézem őket most is a munkádat előre is köszönöm
Éva
Kedves Éva! Köszöntelek első hozzászólásod alkalmából!
Elnézésedet kérem, csak most vettem észre, hogy írtál, de azonnal válaszolok is. Én is a napokban töltöttem
le a Memory Lost-ot, pedig a kínai sorikat, ha befejeződnek, egyben mindig letöltöm, mert jól viszik őket, jó
aránynövelők az avistazon (a My Sunshine már a 32,92-szeresét töltötte vissza!!! Hihetetlen!), de ezt valamiért
hanyagoltam. De hiába, mert mindig szembejött velem valahol. Tapasztalatból tudom, hogy ezek a véletlenek
nem véletlenek, ezért komolyabban is utánanéztem. Ekkor tudtam meg, hogy a Love Me If You Dare-nek és a
Memory Lostnak ugyanaz az írója, és a kritikák is méltatták, így el is dőlt a sorsa, le fogom fordítani.
Remélem, mindketten nagyon fogjuk élvezni!
Kellemes hétvégét kívánok!
Elnézésedet kérem, csak most vettem észre, hogy írtál, de azonnal válaszolok is. Én is a napokban töltöttem
le a Memory Lost-ot, pedig a kínai sorikat, ha befejeződnek, egyben mindig letöltöm, mert jól viszik őket, jó
aránynövelők az avistazon (a My Sunshine már a 32,92-szeresét töltötte vissza!!! Hihetetlen!), de ezt valamiért
hanyagoltam. De hiába, mert mindig szembejött velem valahol. Tapasztalatból tudom, hogy ezek a véletlenek
nem véletlenek, ezért komolyabban is utánanéztem. Ekkor tudtam meg, hogy a Love Me If You Dare-nek és a
Memory Lostnak ugyanaz az írója, és a kritikák is méltatták, így el is dőlt a sorsa, le fogom fordítani.
Remélem, mindketten nagyon fogjuk élvezni!
Kellemes hétvégét kívánok!
Minden kedves Erzsébet nevű Fórumozó Társamnak
Boldog Névnapot kívánok!
Boldog Névnapot kívánok!
Kedves Erzsébetek! Nagyon sok boldogságot kívánok névnapotok alkalmából!
- Szilvia333
Kedves Erzsébetek!!
Sok Boldog Névnapot kívánok !!
Sok Boldog Névnapot kívánok !!
Boldog Névnapot Minden Erzsébetnek!
Kedves Kata58 és valamennyi Katalin nevű fórumtársam! Kívánok nektek nagyon boldog névnapot!
Kedves Kata, és minden Katalin nevű Fórumozótársam!
Isten éltessen benneteket a névnapotokon!
Isten éltessen benneteket a névnapotokon!
Kedves Kata! Boldog névnapot kívánok!
Kedves Kata (58) és valamennyi Katalin fórumtársnak nagyon boldog névnapot kívánok!
drága lányok, Gabóci, Rita, B.Marika MinGi Köszönöm a köszöntést, hogy gondoltatok rám!
Puszi Mindenkinek!
Puszi Mindenkinek!
Mivel van a fórumban más Kata, Katalin.Kati..Nekik is Boldog Névnapot Kívánok itt is!
Szia Kedves Kata!
Sziasztok Kedves Katalinok, Katik, Katicák!
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek nevetek-napján.
Marcsi
Sziasztok Kedves Katalinok, Katik, Katicák!
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek nevetek-napján.
Marcsi
Marcsikám/Gyomar/ Neked is köszönöm a jókívánságot! Kellemes hétvégét Neked is!
Kedves Kata 58, kedves Katalinok!
Sok-sok boldogságot kívánok!
Szeretettel: Zsu
Sok-sok boldogságot kívánok!
Szeretettel: Zsu
- dolores953
Kedves Katalinok, Katák, Katicák, Katuskák
Sok szeretettel köszöntelek benneteket.
Mellékelek egy képeslapot is, ami ugyan szülinapos, de gondoltam
a nevetek napjára is jó lesz.
https://www.jacquielawson.com/sendcard/ ... pmode=init
Sok szeretettel köszöntelek benneteket.
Mellékelek egy képeslapot is, ami ugyan szülinapos, de gondoltam
a nevetek napjára is jó lesz.
https://www.jacquielawson.com/sendcard/ ... pmode=init
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler