Csevegő

Szilvia333

Re: Csevegő

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. december 19. 18:39

Fene megette!! Húúúúúúúú !!! Ez nagyon bosszant!!
Szentül hittem hogy harmadik vagy!!!
Bocsánat hogy az adrenalin elködösítette a látásomat,és valótlant mondtam a helyezettségedről,de én nagyon bizakodó vagyok !!!
%%- :-bd %%- :-bd %%- :-bd %%- :-bd %%- :-bd %%- :-bd %%- :-bd %%- :-bd %%- :-bd
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 19. 18:43

Ne bosszankodj Szilvia! Valószínűleg az a fordító nyer, aki leginkább koreai
sorozatokat fordít, hiszen annak a legnagyobb a néző-, és emiatt a szavazótábora.

Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. december 19. 21:10

Szia Rita!
Én ebben nem vagyok olyan biztos.Én úgy gondolom, hogy a nézőnek is van lelke, igaz mi csak várunk, nézünk és hálásak vagyunk, de nagyon jó érzés amikor a buksinkat megsimogatják, hogy jó hogy itt vagyunk és számítunk. Nagyon sok fordító van, sokat nagy tempóban , keveset lassú tempóban fordítók, és sok olyan fordító van akinek nem számít, hogy van-e néző.
De ami a lényeg és ami Téged messze kiemel az, hogy neked nagyon fontosak vagyunk és ennek MINDIG hangot is adsz.
Köszönöm szépen.Én is rád szavaztam.Boldog lennék ha TE lennél a nyertes. :flower1:
Marcsi :)
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. december 19. 21:40

Szia Rita!
Jó játék ez a szavazás, de akkor is azt gondolom, hogy nálad még ami kimagaslóan működik a forditás mellett az a fórum!
Itt vagy, számitunk Neked, fontos a véleményünk, valamint jól érezzük magunkat!
A forditással pedig simogatod a lelkünket, jó itt lenni .
Jó pár forditó munkáját nagyon szeretem, de ezt a hangulatot én csak Nálad találtam meg.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 20. 12:36

Marcsi, Ági :ymhug: :x :movingflower: :flower1: :littlehearth:, egyetértek!
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2017. december 20. 14:03

EGYETÉRTVE AZ ELŐTTEM SZÓLÓKKAL

Kép
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2017. december 20. 16:09

Gabóci5 írta:Kedves Éva! Sajnálattal olvasom, hogy beteg voltál és még csak most lábadozol. Kívánok mielőbbi teljes gyógyulást. Vigyázz magadra, maradj egészséges!

Így ünnepek előtt ezt a gyönyörű dalt küldöm neked, segítse a gyógyulásod! :x

Kedves Gaboci,koszonom a jo kivansagodat es a szep zenet,szeretem hallgatni tobb valtozatban.
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2017. december 20. 16:18

Rita írta:
boszorkany írta:Kedves Rita,lanyok!
Talan mar el is felejtettetek olyan regen nem jartam erre.Sajnos oktoberben ledontott az influenza,most meg novemberben kezdodott szinte ugyanugy a betegsegem.Kozben kiderult,hogy cukorkomaba estem,mento vitt be a korhazba,par napja vagyok itthon.Most labadozok,de szetneztem azert mar a neten es szavaztam en is Rad,kedves Rita.Nem igerem,hogy surun jovok,mert meg eleg gyenge vagyok,de igyekszek benezni Hozzatok.

Kedves Éva! Szomorúan olvasom, hogy elkaptak a betegségek. Ha lehetne egészséget
küldenék a fád alá! De nem tudok, ezért azt kívánom, hogy erőben, egészségben ünnepelj
a családod körében!

Bármikor tudsz jönni szeretettel várunk! Gyors gyógyulást kívánok!

Én pedig újdonsült kedvencem a Pentatonix nevű a capella együttes egyik karácsonyi
videóját küldöm szeretettel:

Kedves Rita!
El is kapnam gyorsan az egeszseg csomagot a fa alol. :) Koszonom Ritam a biztatast a gyogyulasomra.
Az iden nem lesz unneples nalunk,foleg,hogy nem tudok keszulni semmivel.
Mintha tudnad,hogy szeretem az acapellat,koszonom ezt is.
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2017. december 20. 16:21

Kata58 írta:Kedves Éva! szomorúan olvasom milyen kemény próbád volt az életben. De hála Istennek, már otthon lábadozhatsz! Természetesen nem felejtettünk el, hiányoltunk, és jó hogy jelentkeztél! :) . Remélem innen már a teljes gyógyulás felé vezet az utad. Nagyon örültem Gabóci és Rita gyönyörű és lenyűgöző videóinak! A napokban majd én is küldök Neked majd, csak ma annyira elfáradtam én is, hogy inkább megyek lefeküdni. Ismerem magam, ha elkezdek keresni, mindig szembe jön velem valami más gyönyörűség is, amit muszáj meghallgatnom. Úgyhogy szinte erőszakot kell tegyek magamon, hogy mielőbb lekapcsoljam a gépet! Szeretettel ölellek, és álmodj szépeket.! Jó éjszakát mindenkinek!! :x :ymhug: :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Kedves Kata!
Koszonom,hogy hianyoztam Nektek:)Nagyon remelem en is,hogy igy lesz,arra visz az utam mostmar.
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2017. december 20. 16:27

Szilvia333 írta:Ritánk jelenleg a harmadik!! :-bd :-bd
Sajnos elvitték a gépet a meló helyemről,így csak egy nap egyszer tudok szavazni :(( :(( :(( :((

Kedves Éva!
Olvasom milyen beteg voltál.Én is naponta rettegek,mert anyukám is cukor beteg.Vigyázz magadra nagyon,és tartsd be azt a fránya diétát bármennyire is falra lehet mászni tőle!! Évek óta a családunk szolidaritásból anyuval együtt cukor menüzik,de ennek ellenére lehet jó kajákat kihozni belőle,szóval fel a fejjel,és gyógyulj meg mihamarabb!! %%- %%- %%-

Kedves Szilvia!
Nem ismeretlen elottem a betegseg,anyukamnak is volt,mindig cukor nelkul sutottem,foztem neki.A parom is az volt es tulajdonkeppen en is tobb eve,csak eddig gyogyszert szedtem.Most viszont a magas laz miatt nem volt etvagyam (tobb napig nem ettem,igy a gyogyszert se vettem be),a fiaim probaltak eroltetni,de mint mondtak elutasitottam.Szoval igy kotottem ki a korhazban es azota inzulinos lettem.
Koszonom a jo kivansagodat,vigyazok magamra.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 20. 16:33

Kedves Wu Xing, Éva, Szilvia, Gabi, Marcsi, Ági, Kata és Zsike!

Öt és fél éve verseny nélkül is nagyon jól megvagyunk így együtt. A verseny, és annak eredménye
az én esetemben semmin nem fog változtatni. Éppúgy igyekszem jól, és gyorsan fordítani, mint
eddig, és ugyanúgy fogok minden társamul szegődött társamnak örülni, mint eddig.

Mit érne a munkám, ha senki nem látná? Mit érne a fórum, ha senki nem látogatná?
A Ti támogatásotokkal tudtam ennyi ideig, a lelkesedésemet megtartva fordítani. Az én kedvemet
egyetlen egy dolog tudná elvenni a fordítástól... az, ha magamra maradnék.

De nem fogok, mert szeretlek Benneteket, és Ti is szerettek engem. Ilyen egyszerű az egész!
És ennek semmiféle versenyhez nincs köze. Ti és Én azaz Mi már jó ideje nyertesek vagyunk...
elnyertük egymás barátságát!

Köszönöm szépen, hogy a szavazással is gondoltatok rám!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 20. 19:03

Én is így gondolom, hogy nem sok értelme ennek a versenynek, de azért adjunk már egy esélyt, ha így alakult. Amúgy kicsit igazságtalan is, mert oly sok szempontot figyelembe kellett volna hogy vehessünk. Na mindegy , akik nekem is fontosak azok benne vannak, csak azok hiányoznak akik az évek alatt is értékes dolgokat tettek le! Az egyetemi tanulmányok beindulásával meg ugye első a tanulás, minden más utána jön. Szóval, igazából nagyon sok sorozat lefordításáért lehetünk hálásak másoknak is, és nagyon nem szeretném, ha emiatt valakinél neheztelés alakulna ki.
Nem vagyunk egyformák, mindenkinél másként csapódnak le a dolgok, hol jól, hol rosszul. A gond az utóbbival van.
Úgyhogy nagyon örülök, hogy Rita is megcsinálta ezt a fórumot, mert itt családias a légkör, érdekes, színes, és még ha RITKÁN..valamiben nem is értünk egyet, azt is szépen meg lehet beszélni, el lehet fogadni a másik érvelését, vagy lehet ragaszkodni a sajáthoz...de ez nem jár kiközösítéssel, sértésekkel stb. mint ahogy egyik másik face oldalon ez már szinte unicum ha kimarad egyszer... ;) :-w

Úgyhogy szerintem ha azt nézzük, kinek a fóruma a leglátogatottabb, akkor viszont Rita mérföldekkel vezet :D :)) :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. december 20. 19:49

Kata! Nálad a pont! :-)

Kedves Éva! Vigyázz nagyon az egészségedre, mert az a legfontosabb, utána jöhetnek a többi dolgok... Gyógyulást!
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. december 20. 20:24

"De nem fogok, mert szeretlek Benneteket, és Ti is szerettek engem. Ilyen egyszerű az egész!
És ennek semmiféle versenyhez nincs köze. Ti és Én azaz Mi már jó ideje nyertesek vagyunk...
elnyertük egymás barátságát!"

ÁMEN
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. december 20. 22:52

Rita írta:Mit érne a munkám, ha senki nem látná? Mit érne a fórum, ha senki nem látogatná?
Az én kedvemet egyetlen egy dolog tudná elvenni a fordítástól... az, ha magamra maradnék.

De nem fogok, mert szeretlek Benneteket, és Ti is szerettek engem. Ilyen egyszerű az egész!
elnyertük egymás barátságát!

Drága Ritám! Halleluja! Szívemből szóltál! :-* Általában nem szeretem a szavazásokat, mert sokszor nehéz helyzetbe hoz, nem tudok csak egyet választani. Most nem okozott nehézséget. Valójában számomra sem számít a sorrend, mindig Te maradsz az első helyen.
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. december 21. 21:54

Mind nyertesek vagyunk!!
Igen!! És a legnagyobb nyereségünk hogy itt vagyunk egymásnak,el tudunk beszélgetni másról is nem csak filmekről.Mindenki megoszthatja egymással az élményeit,a bajokat,az örömöt,együtt bánkódunk,együtt örülünk,és a hab a tortán,hogy élvezhetjük a filmeket sorozatokat amikkel kedves házigazdánk ellát bennünket!! Éljünk mi !!!!!
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 22. 8:29

Azt hiszem, ezzel a képpel le is zárhatjuk ezt a szavazós mizériát !
Kép
LouisCyphre

HozzászólásSzerző: LouisCyphre » 2017. december 23. 15:52

Sziasztok
köszi a regisztráció véglegesítést :) , magam is szoktam néha fo(e)rdítgetni, bár
nem tudom mennyire vág az oldal profiljába a hongkongi bullet-ballet mozik, azokból csináltam egy párat. (Bár egyszer becsúszott egy romantikus krimi Chow-Yun Fatal). Nem tudom érdekel-e valakit, most végeztem Andy Lau új filmjével Shock Wave-el, azt nem tudom, csak admin tölthet fel filmet, vagy pontosan hogy megy , ezt még nem tettem ki az openre.
Thx, még1x, és Kellemes Ünnepeket. \m/
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2017. december 23. 17:16

Kedves Rita és minden fórumlátogató!

Mindenkinek Kellemes, Békés Karácsonyi Ünnepeket,
jó illatú készülődést, és kevés felszedett kilót kívánok. ;)

Kép
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 23. 17:34

LouisCyphre írta:Sziasztok
köszi a regisztráció véglegesítést :) , magam is szoktam néha fo(e)rdítgetni, bár
nem tudom mennyire vág az oldal profiljába a hongkongi bullet-ballet mozik, azokból csináltam egy párat. (Bár egyszer becsúszott egy romantikus krimi Chow-Yun Fatal). Nem tudom érdekel-e valakit, most végeztem Andy Lau új filmjével Shock Wave-el, azt nem tudom, csak admin tölthet fel filmet, vagy pontosan hogy megy , ezt még nem tettem ki az openre.
Thx, még1x, és Kellemes Ünnepeket. \m/

Szia! Nagyon szívesen az aktiválást!

Nagy Rita vagyok, ezoritu néven fordítok már több, mint öt éve. Ez a saját fórumom, és amit benne
látsz, az mind a saját fordításom. Amíg bírom szuflával, addig ide csak az én munkáimat szeretném
kitenni, de ettől függetlenül nagyon örülök, hogy a te fordításaid számára is jó helynek érezted ezt
a fórumot.

Ajánlok egy olyan oldalt, ahová a sorozatokon kívül filmeket is fel lehet tölteni, és még cseveghetsz is
a nézőkkel:

https://azsiaekkovei.hu/

Itt tudod felvenni a kapcsolatot az oldal üzemeltetőjével, KACS-csal:

[email protected]

Neked is kellemes karácsonyi ünnepeket!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 23. 17:43

Kedves Virtuális barátaim, Rajongótársaim!

Kellemes Karácsnyi ünnepeket kívánok Mindannyiunknak!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 23. 19:02

Kép
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2017. december 23. 19:23

Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. december 23. 21:37

Sziasztok!
Sok szeretettel kívánok Áldott, Békés ünnepeket.
Kép
Wu Xing
Fordító

HozzászólásSzerző: Wu Xing » 2017. december 24. 0:25

Kedves Ríta!
Kedves Mindenki!
Boldog ünnepeket kívánok mindenkinek.

wx

Vissza: “Társalgó”