Örömhírek
Re: Örömhírek
Kedves Mikaz (Zsu)!
Kedves Zsuzsik (Rita Lánya, én lányom), Zsuzsannák, mindenki aki ma ünnepli a nevenapját!
Névnapotok alkalmából kívánok nagyon sok boldogságot és nagyon jó egészséget. Marcsi
Kedves Zsuzsik (Rita Lánya, én lányom), Zsuzsannák, mindenki aki ma ünnepli a nevenapját!
Névnapotok alkalmából kívánok nagyon sok boldogságot és nagyon jó egészséget. Marcsi
Boldog Névnapot Mikaznak, Rita Zsuzsijának, Gyomar Zsuzsijának, és mindazoknak akik Zsuzsa, Zsuzsanna, Zsuzska névre hallgatnak!
Minden kedves Zsuzsa nevű társunknak boldog névnapot kívánok!
Marcsi Zsuzsija, Zsu (mikaz), zsuzsianyu2, én Zsuzsim! Isten éltessen benneteket!
Marcsi Zsuzsija, Zsu (mikaz), zsuzsianyu2, én Zsuzsim! Isten éltessen benneteket!
Zsuzsannáknak nagyon boldog névnapot!
Mindenkinek köszönöm a kedves sorokat, a jókívánságokat és a sok szép virágot!
Zsu
Zsu
Kedves Gabi! Gratulálok ehhez a gyönyörű szép kerek évszámhoz! Mennyi tapasztalat,
életbölcsesség jár vele, és nálad még aktivitással is párosul. Még mindig szereted
keresni az újat, kipróbálni, amiben addig nem volt részed. Minden tiszteletem a Tiéd!
Még nagyon sok boldog szülinapot kívánok! Isten éltessen sokáig!
életbölcsesség jár vele, és nálad még aktivitással is párosul. Még mindig szereted
keresni az újat, kipróbálni, amiben addig nem volt részed. Minden tiszteletem a Tiéd!
Még nagyon sok boldog szülinapot kívánok! Isten éltessen sokáig!
Kedves Gabóci! Kívánok még sok ilyen szép napot jó egészségben!
Kedves Gabi! Nagyon boldog születésnapot kívánok!
Kedves Gabóci!
Gratulálok neked!
Nagyon sok boldogságot és nagyon jó egészséget kívánok nagy szeretettel. Marcsi
Gratulálok neked!
Nagyon sok boldogságot és nagyon jó egészséget kívánok nagy szeretettel. Marcsi
Kedves Rita, Paggy, MinGi, Bmarika , Gyomar köszönöm a kedves köszöntéseiteket, a tortákat és virágokat.
drága Gabóci, végre ideértem! Nagyon Boldog Születésnapot!
Gabóci: Boldogságos szülinapot!
Drága Gabóci, Isten éltessen nagyon sokáig, nagy szeretetben közöttünk!
/Én is most lettem kész a tortával... sajnos nem működött a képfeltöltőm, az fb-n is telóról küldtem./
Ebben a zord hidegben, már a tavaszra áhítozván küldöm szeretettel a kedvenc virágodat is.
/Én is most lettem kész a tortával... sajnos nem működött a képfeltöltőm, az fb-n is telóról küldtem./
Ebben a zord hidegben, már a tavaszra áhítozván küldöm szeretettel a kedvenc virágodat is.
Spoiler: mutasd
Kedves Kata, Éva, Ági és Anna!
Ez a nap nem csak attól volt szép, hogy születésnapom volt, de nem lehetett volna teljes, a barátaim nélkül!
Ez a nap nem csak attól volt szép, hogy születésnapom volt, de nem lehetett volna teljes, a barátaim nélkül!
A MAI NAP ÖRÖMHÍRE.
2 ÉVE,HOGY MEGSZÜLETETT A FÓRUM.
Hálás köszönet RITÁNAK, hogy itt lehetünk együtt, és hogy megteremtette ezt a barátságos és otthonos légkört, amiért nagyon jó itt lenni.
Marcsi
2 ÉVE,HOGY MEGSZÜLETETT A FÓRUM.
Hálás köszönet RITÁNAK, hogy itt lehetünk együtt, és hogy megteremtette ezt a barátságos és otthonos légkört, amiért nagyon jó itt lenni.
Marcsi
Boldog évfordulót mindannyiunknak!
Boldog évfordulót kívánok magunknak!
Boldog Születésnapot!
Az egész fórumnak!
Az egész fórumnak!
Igaz, hogy hivatalosan csak 28-án nyílt meg a fórum, de nem baj, hogy Marcsi
egy nappal előrehozta, így legalább már ma kitehetem a Woman of Dignity első
két részét!
Nekem úgy tűnik, mintha legalább kétszer ennyi ideje lenne már meg a Fórum.
Boldog második évfordulót mindannyiunknak!
egy nappal előrehozta, így legalább már ma kitehetem a Woman of Dignity első
két részét!
Nekem úgy tűnik, mintha legalább kétszer ennyi ideje lenne már meg a Fórum.
Boldog második évfordulót mindannyiunknak!
Boldog évfordulót Rita ! a fórumnak és magunknak,hogy itt lehetünk-lehettünk!
Kedves Rita!
Ilyen gyorsan és észrevétlenül eltelt ez a 2 év. Annyi sok mindent kaptunk itt a fórumon. Köszönöm, hogy nyitottad és, hogy mindig jöhetünk.
Boldog második szülinapot!
Éva
Ilyen gyorsan és észrevétlenül eltelt ez a 2 év. Annyi sok mindent kaptunk itt a fórumon. Köszönöm, hogy nyitottad és, hogy mindig jöhetünk.
Boldog második szülinapot!
Éva