Örömhírek
Re: Örömhírek
Kedves Zsu, én is Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok Neked!
Nemes szép élethez nem kellenek nagy cselekedetek. Csupán tiszta szív és sok, sok szeretet.
(Pázmány Péter)
Nemes szép élethez nem kellenek nagy cselekedetek. Csupán tiszta szív és sok, sok szeretet.
(Pázmány Péter)
Kedves Mikaz(Zsu)!
Nagyon sok boldogságot kívánok neked szülinapod alkalmából.
Marcsi
Örök kedvenced segítségét kértem.
Nagyon sok boldogságot kívánok neked szülinapod alkalmából.
Marcsi
Örök kedvenced segítségét kértem.
Kedves Zsu!
Isten éltessen sokáig! Boldog szülinapot kívánok!
Saját fotó:
Isten éltessen sokáig! Boldog szülinapot kívánok!
Saját fotó:
Drága Fórumozó Társaim! Mindenkinek nagyon hálásan köszönöm a jókívánságokat! Csak egy dolog zavar,hogy nem tudom alkalmanként viszonozni, mert nekem nincs információm senki szülinapjáról.
Így itt, most mindenkinek együtt kívánok hasonló szépeket: boldogságot, jó egészséget, kellemes fórumozást, filmezést, s mindent,ami örömet jelent!
Így itt, most mindenkinek együtt kívánok hasonló szépeket: boldogságot, jó egészséget, kellemes fórumozást, filmezést, s mindent,ami örömet jelent!
szia Zsu, ne aggódj, alapjáraton nekünk Gabóci az ügyeletes évfordulósunk! Úgyhogy nem vagy egyedül...de a jókívánságot köszönöm!
V I L Á G S Z E N Z Á C I Ó!!! (ahogy régen a rikancsok kiabálták volna)
Egy dél-koreai lap névtelen forrásokra hivatkozva azt jelentette kedden, hogy az április 27-én esedékes észak- és dél-koreai csúcstalálkozóra egy tartós békét megalapozó szerződésen dolgoznak a felek, elkerülve ezzel egy világháborút.
Több hírportál közölte: (ITTHON, NAGYVILÁG, ATV HÍRADÓ, ATV START, ESTI FRIZBI, HETI NAPLÓ, A NAP HÍRE, CIVIL A PÁLYÁN, stb.)
Történelmi békekötésre készül 10 nap múlva Észak- és Dél-Korea.
Az Észak-koreai küldöttség április 27-én látogat Dél-Koreába, hogy a hadiállapot lezárásáról egyeztessenek - írja a Haaretz.
A koreai háború az 1953-as hivatalos lezárása óta nem született egyezmény Dél-és Észak-Korea között. A portál arról ír, Kim Dzsong Un és Mun Dzsae In államfők Panmindzsonban találkozhatnak. Az Észak-koreai vezető egyébként nem csak erre az egy történelmi találkozóra készül, hanem Donald Trump amerikai elnökkel is kilátásban van egy csúcstalálkozón, ez azért történelmi, mert észak-koreai-amerikai találkozóra még sosem volt példa.
Egy dél-koreai lap névtelen forrásokra hivatkozva azt jelentette kedden, hogy az április 27-én esedékes észak- és dél-koreai csúcstalálkozóra egy tartós békét megalapozó szerződésen dolgoznak a felek, elkerülve ezzel egy világháborút.
Több hírportál közölte: (ITTHON, NAGYVILÁG, ATV HÍRADÓ, ATV START, ESTI FRIZBI, HETI NAPLÓ, A NAP HÍRE, CIVIL A PÁLYÁN, stb.)
Történelmi békekötésre készül 10 nap múlva Észak- és Dél-Korea.
Az Észak-koreai küldöttség április 27-én látogat Dél-Koreába, hogy a hadiállapot lezárásáról egyeztessenek - írja a Haaretz.
A koreai háború az 1953-as hivatalos lezárása óta nem született egyezmény Dél-és Észak-Korea között. A portál arról ír, Kim Dzsong Un és Mun Dzsae In államfők Panmindzsonban találkozhatnak. Az Észak-koreai vezető egyébként nem csak erre az egy történelmi találkozóra készül, hanem Donald Trump amerikai elnökkel is kilátásban van egy csúcstalálkozón, ez azért történelmi, mert észak-koreai-amerikai találkozóra még sosem volt példa.
Ez nagyon jó hír, éppen érdekel eljutnak-e odáig. Nehogy valami lehetetlen feltételt találjon ki.
bearbear írta:Ez nagyon jó hír, éppen érdekel eljutnak-e odáig. Nehogy valami lehetetlen feltételt találjon ki.
Isteni csoda lenne, ha lehetne hinni a szavának...majd keres magának valami kibúvót!
Most olvastam, hogy teljesen igaz amit az ATV állít, szóval már alábbhagyott a lelkesedésem. Viszont kibúvót, minden alól, biztosan fog találni. Nem kellene egy ilyen megalomán alaknak hatalmat adni.
bearbear írta:Most olvastam, hogy teljesen igaz amit az ATV állít, szóval már alábbhagyott a lelkesedésem. Viszont kibúvót, minden alól, biztosan fog találni. Nem kellene egy ilyen megalomán alaknak hatalmat adni.
ez van, de azért ne keseredj el...mindig megoldódik valahogy...ha meg nem...akkor elkerülhetetlen lesz a 3. világháború...de remélem ez minél később fog beteljesedni.
Kedves Paggy! Nagyon boldog névnapot kívánok!
Gabóci!Honnan tudtad,hogy Gyuri napon van a névnapom?Köszönöm szépen a figyelmességed és a gyönyörű csokrot.Este megyünk a Kor.Kult.Kp-ba.Remélem sikerül...... -tel Paggy
Boldog névnapot a legkedvesebb mucisalemmel:
Drága Paggy!
Névnapod alkalmából kívánok neked nagyon boldogságot és nagyon jó egészséget.
Marcsi
Névnapod alkalmából kívánok neked nagyon boldogságot és nagyon jó egészséget.
Marcsi
kedves Paggy, Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk Neked!
Kedves Paggy-Györgyi!
Boldog névnapot kívánok! Jó szórakozást a KKK-ban!
Boldog névnapot kívánok! Jó szórakozást a KKK-ban!
Kedves Paggy! Nagyon boldog névnapot !!
Midenkinek nagyon szépen köszönöm a jókívánságot. .Paggy
Ági!Végre hallok rólad!Köszönöm a gratulációt.Mi van ÖDÖNNEL?Remélem mindenhol minden rendben!Üdv:Paggy
Paggy, elnézést, nem voltam napokig.
Boldog névnapot!
Boldog névnapot!
- boszorkany
Kedves mikaz es Paggy!
Igaz utolag ,de annal nagyobb szeretettel kivanok boldog szulinapot es nevnapot.
Igaz utolag ,de annal nagyobb szeretettel kivanok boldog szulinapot es nevnapot.
Kedves Éva és Boszorkány!Nagyon köszönöm.Remélem jól vagytok,mert ritkán találkozunk.Szép napot!Paggy
Boldog Anyák Napját Mindannyiunknak!