Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. július 23. 21:28

Juj Éva!Eszméletlen "nagy fazonnak" néz ki a madarad!Igazi magabiztos személyiség lehet ebben az időszakában.De jó,hogy kitetted a képeket.A lányom se szeretne szerepelni semmilyen fórumban,sőt kijelentette,hogy Lillát se igazán akarná látni .Néha ,azért suttyomban iderakom.Mégis a nagymamája vagyok ,pici jár nekem is belőle.Egyébként vele meg szoktam beszélni.Jó,jó Nagyi-mondja-de ne nagyon ,csak kicsit.Biztos flúgosnak fogtok gondolni,de szerintem még a virágoknak is van személyisége és ha közelit csinálok ,időnként szégyellem magam,hogy leskelődök.Éva!Legyél bátor és csinálj képeket,akár az ablakból is a telefonoddal.!Vagy kis közeliket a kenyértartóról.Most néztem egy régebbi képem.Nagyon tetszik./Ez ritka/Üdv:Paggy
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. július 23. 21:39

Paggy írta:Hát ennyi volt mára.Üdv:Paggy

THE END

Paggy! Nagyon köszi a hajózást. Erre mi nem szoktunk járni. Az árpád hídtól a római felé voltunk talán 2 éve. Nagyon élveztük. Gondolom Lillusnak is nagyon tetszett. Nagyon élvezem a videóidat.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. július 23. 21:50

Paggy írta:Juj Éva!Eszméletlen "nagy fazonnak" néz ki a madarad!Igazi magabiztos személyiség lehet ebben az időszakában.De jó,hogy kitetted a képeket.A lányom se szeretne szerepelni semmilyen fórumban,sőt kijelentette,hogy Lillát se igazán akarná látni .Néha ,azért suttyomban iderakom.Mégis a nagymamája vagyok ,pici jár nekem is belőle.Egyébként vele meg szoktam beszélni.Jó,jó Nagyi-mondja-de ne nagyon ,csak kicsit.Biztos flúgosnak fogtok gondolni,de szerintem még a virágoknak is van személyisége és ha közelit csinálok ,időnként szégyellem magam,hogy leskelődök.Éva!Legyél bátor és csinálj képeket,akár az ablakból is a telefonoddal.!Vagy kis közeliket a kenyértartóról.Most néztem egy régebbi képem.Nagyon tetszik./Ez ritka/Üdv:Paggy

Igen. Nagy fazon. Mindenkit levesz a lábáról.))) Még mindig nincs okostelefonom. A fiamé meg nem csinál elég éles képeket. Már mondtam neki többször, hogy cserélje le. De nem akarja. Nekünk videó felvevőnk van, lehet vele képeket is csinálni, de a férjem szokta használni. Már megígérte, hogy kioktat, de mindig közbejön valami. Amit Dodiról csinálok azt a gép kamerájával csinálom. Ez is venne videót is, de akkor én is benne lennék, mert ugye rajtam produkálja magát, illetve ott van mindig ahol én vagyok amikor szabadlábon van.

Szerintem is van a növényeknek is személyisége. Nem véletlen, hogy annyian beszélnek hozzájuk. Én is mindig szoktam, automatikusan is.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. július 23. 22:10

Szia Rita!
Tényleg nagyon szép ez a kastély. De én valahogy el sem tudom képzelni, hogy ilyenben éljek. Nekem ez olyan múzeum. Nézni nagyon szeretem ezeket a régi értékes fa bútorokat, de nekem nem lenne szívem használni őket. Nekik gondolom ez természetes, mert ugye ott és abban nőttek fel. A park csodaszép. Szerintem nagyon jó ötlet, hogy nem fűnyírót használnak, hanem állatokkal oldják meg. Azért a kertet nagyon szívesen elfogadnám, hamár a kastélyt nem is.)))
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2018. július 24. 9:43

Szia Rita!
Gyönyörű ez a kastély és a kert is csodálatos,ahogy néztem eszembe jutottak a
kedvenc íróim többek között Emily Bronte és Jane Austen regényei amelyek
hasonló környezetben játszódnak és mindig elvarázsoltak.Van néhány hasonló
kastély Európában,ahol a tulajdodos benne lakik,de lehet látogatni,ílyen a Mainau
szigeten lévő kastély,de Franciaországban is láttam ilyet.A bokrok a kertben a
mesebeli barbapapát juttatták az eszembe...hüp hüp hüp barba trükk ;) talán
van aki emlékszik rá.Azt is nagyon szeretem amikor beöltöznek korhű ruhába,mert
az ember akkor még jobban rá tud hangolódni egy régebbi korra.Elzászban van egy
csodálatos skanzen,ahol korhű öltözetben vannak és mindenféle mesterséget láthat
aki ott jár a gyakorlatban.Köszönöm a sok képet és az idegenvezetést :x
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. július 24. 12:15

KEDVES LÁNYOK!Főzés közben hallgattam a Klub Rádiót./Minden rádióból csak az értelmes,nem állandóan politizáló részt hallgatom meg.Kérlek Titeket,bár a Klub Rádió eléggé bal oldali beállítottságú,előítélet mentesen hallgassátok meg ezt a műsort!A címe: HÁTIZSÁK.
A műsorvezető hátizsákos,azaz nem utazási irodával utazó,turistákat hív meg.Nagyon érdekes a mai téma:Kínában volt az interjúalany.
Már hallottam az adást,ma az ismétlése hangzott el,DE ANNYIRA ÉRDEKES,hogy megosztom .Először az 58-cal végződő részt nyissátok meg!Kb 5.30-nál kezdődik a beszélgetés,majd a másikat,végül az utolsót.IGAZÁN MEGÉRI. \:D/ Üdv:Paggy

http://www.klubradio.hu/klubmp3/klub20180724-102858.mp3

http://www.klubradio.hu/klubmp3/klub20180724-105857.mp3
http://www.klubradio.hu/klubmp3/klub20180724-105857.mp3
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2018. július 24. 20:22

Szép estét mindenkinek!!!

Hosszú idő után újfent életjelet adok magamról)) Sok minden történt,többek közt egy kiadós nyári felső légúti fertőzés,mondanom sem kell,mesés élmény volt!! Időközben a Téli Tüzelő nevű családi projekt is lezajlott,és most itt vagyok a vadiúj olvasó szemüvegemben,nézem miről maradtam le))

Rita !!- Ezek a képek Devonshir zegzugairól,és a többi angliai tájképek,lenyűgözőek!!! ... a pláza picit nekem giccses,de hát mit tudom én mi kell a népnek !! Azokat is köszönöm,na és a Cica kávézó !! Legszívesebben beléptem volna a képernyőbe !!!
Lányodnak Sok Boldogságot !!!

Gabó !!- Unokának Sok Boldog Szülinapot !! Nagyon jól sikerült kis hölgy !! Gárfildka is lesántult?? Gombóckám is,de klasszul kikúrálta magát,nektek meg mint látom technikai segítség is volt tehát vélhetően hamar rendbe jön))

Paggy !!- A videókat YouTube -ra raktad fel,és onnan ide?? Klasszak!! Ügyi vagy!! ...Nekem is van egy szupi kis telós videóm a tegnapi égszakadás-földindulásról!!
Ja,merthogy nem is mondtam,de tegnap délután,egészen hajnalig,kis megszakításokkal az időjárás maga volt a földi pokol!! Mintha csak egy szubtrópusi tornádó csapott volna le ránk!! Még a szomszédunk háztetőjét is megbontotta,és ha nincs az ablakom előtti szőlősor,hát berepül a szobám ablakán!!! .. mármint a tetőcserép((( ... Na mindegy,úgysem tudom megmutatni,béna vagyok hozzá,meg a videó is nyúlfarknyi,hagyjuk))

Éváról tudtok valamit ?????

Na akkor én is ha villogjak pár dologgal !!!
Kezdem egy vidám kis csendélettel !! Penny Market nagy csapat !! mert lélekben még gyermek valá ... :
Kép
...Van még !! ...Csendélet a tévém tetején :
Kép
Batáta akkor,és most :
Kép
Nyílik a rózsa,és én metszettem még tavasszal!! :
Kép
A lazac színű kanna is átvészelte a telet :
Kép

És végül,Gombóckám bio homeotápiás gyógymódja,szerelmi harcok kipihenésére,egy vasárnap délután :
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. július 24. 21:30

Szia Szilvi!De aranyos kis csendéleted van!!!A 2.a nyerő nekem.(Lillának babák helyett illetve 2 szegény az ágy alatt,elhanyagolva hever,legalább 120 plüsse van.Nálam is tárol néhányat.Szeretem én is őket,de CSITT!!!)
Szép a rózsád.mi a neve ennek a 2-3 színűnek?.Nagyon tetszik.Tedd fel a videódat a you tube.com-ra!.Ott van jobb oldalon felül egy jel,kattints rá , azt írja ki, feltöltés,majd a bal oldalon megjelenik a feltöltés szó nagy négyzetben.Rákattintasz , ahová tetted onnan töltöd fel.Vigyázz jelöld meg,hogy nem listázott/a feltöltés alatt/,mert különben az egész világ láthatja.!Erre egyszer jól"ráfáztam",mármint elfelejtettem bejelölni.A páromnak küldtem egy kupi a szobájában c. videót,hogy rávegyem kezdje el a takarítást,s még közben picit nógattam is .Nemsokára kaptam az anyósomtól egy üzenetet,miszerint szegény kisfiát ne kínozzam ilyen hülyeségekkel.Köszönöm szépen a képeket.Paggy
terezke4545

HozzászólásSzerző: terezke4545 » 2018. július 24. 23:12

Sziasztok-- Már napok óta csak a képeket nézegetem ,mennyi gyönyörűség mennyi szépség van mindenfelé. Köszönöm nektek ezt az élményt.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. július 25. 19:38

Lányok kifeküdtem...az utolsó Paggys kommenten...de jó hogy leírta mi volt a baki...bár most nem írtam ki de majd pótolom.
Annyira örültem a sok képnek, élménynek! végre viszontláthattam Éva papagáját is, már régen láttam, hiányoltam. Szilvia csendélete is nagyon aranyos, és hatalmasat nőttek a batáták!
Cicus, nekem is ugyanaz jutott eszembe arról a gyönyörű helyről . Én sok sok éve, még anyuval..majd 5o éve Tihanyi skanzenben voltunk, akkor még minden megfizethető volt, de a mai napig is szívesen emlékszem vissza. :ymblushing:
Éva, olyan klasszul eltaláltad a ludakat, nem is tudtam, hogy a vízen is V alakzatot vesznek fel.
Sajnos most mennem kell telefon..stb. mostanában nemigen csináltam képeket, őszintén nem is tudom mikor tettem fel utoljára. A kezem már sokat javult, sokkal gyorsabb lett a gyógyulás mint egyébként természetes lett volna. Na mindegy...a Vlc meg mostanában mintha gyűrné a filmjeimet, + bosszantó hogy mindig a következő részt indítani kell, mert nem folyamatában megy tovább.
Na mindegy, most mennem kell, Samunak a szokásos esti gyógyszer, meg szerda, és nekem pedig Istentisztelet! :littlehearth: .
Szép Estét mindenkinek! :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. július 25. 21:26

Rita! Annyi szépséget tettél fel megint, hogy nem győzök gyönyörködni bennük. Annyi jó ötletük van az angoloknak pl. a kelekótya bukszustól kezdve a farönkbe épített háttámlán át a geometrikusan ültetett konyhakertig. Csodásak azok a parkok, a kastélyról nem is beszélve. :ymapplause:

Éva! Nem is tudtam, hogy van olyan papagáj amelyiknek tüske van a farka végén. (melyik fajtáknak?) :-o

Szilvi! Üdítő nézni a plüss konyhakertedet, a bokrosodó batátákat, a csodás színű kannádat és hűsölő Gombóckádat. A mi Garfieldünk lábán csak a leborotvált szőr helye emlékeztet a sérülésére. :)

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. július 25. 23:08

Sziasztok!Ma este megint a városban jártam.Egy csapat vendéget kellett kísérnem.Hoztam két videót spoilerben és teszek fel 3 képet.Üdv.Paggy

Spoiler: mutasd
https://youtu.be/GJ6AftNj4fM
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. július 25. 23:11

Spoiler: mutasd
https://youtu.be/tfVsr9UnmwQ
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. július 25. 23:15

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. július 25. 23:16

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. július 25. 23:18

Ennyi ember bulizik a híd lábánál:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. július 26. 7:20

Sziasztok!Még egy gondolat erejéig visszajöttem.Ma reggel a párommal beszélgettünk a városról.Elborzasztó és fantasztikus egyszerre .
Elborzasztó az a mennyiségű ember,aki felkeresi a már majdnem világváros Budapestet.Büszkék lehetünk a szépségére,a fejlődésére,de nem kérnénk ebből a sok emberből.MIT LEHET TENNI, vonzók lettünk a külföldieknek.Csak azt,hogy megkeresed a helyed a szűkebb lakókörnyezetedben,vagy a munkahelyed közelében.A nagyvárosban megkeresed a magad kisvárosát és közben élvezed a nagyváros adta lehetőségeket is.Amikor ilyen videókat teszek fel,akkor a kisember felfedezi a nagyvárost szeretném érzékeltetni illetve ez az igazság.
Ha kinézek az ablakomon ,én ezt látom /csak nem tudom megfordítani/:
Kép
Üdv a tea mellől:Paggy
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2018. július 26. 8:53

Paggy! Utólagos engedelmeddel megfordítottam :flower1: Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. július 26. 22:21

MinGi, köszönöm szépen.Paggy
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. július 27. 17:12

Szia Szilvi!

Kicsit feljebb kellett volna tekerni. Éppen tettem fel képeket is Dodiról. Remélem jól vagy! Meggyógyultál? Szemüveg vásárlás sem olcsó manapság, de a kor előre haladtával már sajnos kell mindenkinek. Köszi elvagyok néha jól és néha még jobban.)))) Örülök, hogy hiányoltál. :movingflower:
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. július 27. 17:15

terezke4545 írta:Sziasztok-- Már napok óta csak a képeket nézegetem ,mennyi gyönyörűség mennyi szépség van mindenfelé. Köszönöm nektek ezt az élményt.

Szia Terézke! Én is így kezdtem. Hetekig csak néztem a képeket. Üdv itt is. Te is tehetnél fel a hegyekről, nagyon szeretném látni. 2x voltam Erdélyben, felejthetetlen volt.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. július 27. 17:20

Szia Kata!
Én nem tudom hogyan kell a VLC-vel automatikusan lejátszani a következő részt. Pedig próbáltam többször is. Megtanítanál? Mi az, hogy gyűri? Nem a felvételben van hiba? Vagy régen rendesen játszotta le?
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. július 27. 17:48

Gabóci5 írta:Rita! Annyi szépséget tettél fel megint, hogy nem győzök gyönyörködni bennük. Annyi jó ötletük van az angoloknak pl. a kelekótya bukszustól kezdve a farönkbe épített háttámlán át a geometrikusan ültetett konyhakertig. Csodásak azok a parkok, a kastélyról nem is beszélve. :ymapplause:

Éva! Nem is tudtam, hogy van olyan papagáj amelyiknek tüske van a farka végén. (melyik fajtáknak?) :-o

Szilvi! Üdítő nézni a plüss konyhakertedet, a bokrosodó batátákat, a csodás színű kannádat és hűsölő Gombóckádat. A mi Garfieldünk lábán csak a leborotvált szőr helye emlékeztet a sérülésére. :)

Kép

Szia Gabóci!
De jó, hogy meggyógyult Garfield. Alig lehet látni a leborotvált részt. Én legalábbis meregettem a szemem rendesen.
Nekünk szenegáli a papagájunk. Neki van a farka végén úgy kihegyesedve a toll, mintha tüske lenne, mert szúr is, amikor megbök vele. Vagy a nyakamba szúrja. Nem igazi tüske és nem tudom, hogy minden szenegálinak van-e. De előfordulhat. Régebben nem is nagyon foglalkoztam vele. Nemrégen a fiam kezdte mondogatni hogy tüskésfarkú, mint a dinoszauruszok. Érdekességnek tettem fel. Pár éve még működött egy papagájos fórum, rengeteg tudnivalót szedtem össze tőlük. Amikor megvettük a madarunkat, kértem is sok tanácsot a szenegálisoktól. De a fészbuk terjedésével egyre inkább átköltöztek oda és alig jártak vissza az indexre. Úgyhogy már csak igen ritkán járok én is arra, mert nem vagyok a fészbukon.

Itt az a bizonyos tüske: https://s15.postimg.cc/72vx4w1m3/WIN_20 ... 42_Pro.jpg
Itt meg teljes szépségében: https://s15.postimg.cc/ohkqqoycr/180128_Dodi.jpg
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. július 27. 17:49

Bocsi, elfelejtem, hogy melyik teszi be a képet. Talán ez?
https://postimg.cc/image/mod8oudk7/
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. július 27. 17:50

Esetleg ez? Kép

Vissza: “Társalgó”