A postimage képfeltöltő oldal használata:
Azért szeretem ezt az oldalt, mert megválaszthatom, hogy mekkora méretűre nagyítsa vagy
kicsinyítse a képeimet.
Használata:
Nyiss új lapot a böngésződben, és másold be a lenti címet a címsorba:
https://postimages.org/
A kezdőlapon nem kell kiválasztani semmit, csak akkor, ha nem a legnagyobb méretben
akarod kitenni a fotódat, hanem kisebben. Ha méretet akarsz választani, akkor a középső
ablakot lenyitod, és választasz a lehetőségek közül.
Ekkora az "avatar" méret:
Ekkora a "thumbnail":
Ekkora a "websites and email":
Ekkora a "message board":
Ekkora a "15' monitor"-hoz való:
A többi nyilván még nagyobb, de ha nem választasz méretet, akkor ekkorában teszi fel
a képet (annak kell látszódnia, hogy [b]"don't resize my image")[/b]
Miután feltöltötte a képet, megad egy csomó linket. Én minden esetben a felülről a másodikat
szoktam kiválasztani, mert az a biztos. Utána ezt a linket beteszem a hsz.-m alá, kijelölöm, hogy
kék legyen, és a szövegdoboz tetején lévő "Img" gombra kattintok. Csak akkor fog látszódni a
betett kép, ha elküldöd a hozzászólásodat. Hogy ne érjen meglepetés, az Előnézet gombra klikkelve
ellenőrizheted, hogy mekkora lett a feltöltött képed.
Képek feltöltése a fórumba
Re: Képek feltöltése a fórumba
Nagy köszönet érte!!
Köszönöm..remélem az innen feltett képek nem fognak eltünni
- boszorkany
Rita írta:A postimage képfeltöltő oldal használata:
Azért szeretem ezt az oldalt, mert megválaszthatom, hogy mekkora méretűre nagyítsa vagy
kicsinyítse a képeimet.
Használata:
Nyiss új lapot, és másold be a lenti címet a címsorba:
https://postimages.org/
A kezdőlapon nem kell kiválasztani semmit, csak akkor, ha nem a legnagyobb méretben
akarod kitenni a fotódat, hanem kisebben. Ha méretet akarsz választani, akkor a középső
ablakot lenyitod, és választasz a lehetőségek közül.
Ekkora az "avatar" méret:
Ekkora a "thumbnail":
Ekkora a "websites and email":
Ekkora a "message board":
Ekkora a "15' monitor"-hoz való:
A többi nyilván még nagyobb, de ha nem választasz méretet, akkor ekkorában teszi fel
a képet (annak kell látszódnia, hogy [b]"don't resize my image")[/b]
Miután feltöltötte a képet, megad egy csomó linket. Én minden esetben a felülről a másodikat
szoktam kiválasztani, mert az a biztos. Utána ezt a linket beteszem a hsz.-m alá, kijelölöm, hogy
kék legyen, és a szövegdoboz tetején lévő "Img" gombra kattintok. Csak akkor fog látszódni a
betett kép, ha elküldöd a hozzászólásodat. Hogy ne érjen meglepetés, az Előnézet gombra klikkelve
ellenőrizheted, hogy mekkora lett a feltöltött képed.
Koszonom szepen Rita az utmutatast,probaaltam huen kovetni,remelem most sikerulni fog.
Kedves Éva! Már be is tettem az avatar képedet! Kicsit meglepődtem. Valamiért szőkés-őszes
hajúnak képzeltelek.
Mondjuk most pont magamról mondhatnám, hogy barnás-őszes vagyok. De délután már szép
leszek. Megyek a fodrászomhoz.
hajúnak képzeltelek.
Mondjuk most pont magamról mondhatnám, hogy barnás-őszes vagyok. De délután már szép
Sziasztok! Szia Éva! De jó hogy látom a profilod... .így még jobban képben vagy!
Mindjárt jövök és folytatom...
visszaértem>..ma sikerült a gépcsere...majd hozom arról is a képet..csak az újnak ide kell érnie.
viszont a mai jutalom palacsinta képében..
phű nagyon el vagyok amúgy fáradva...
visszaértem>..ma sikerült a gépcsere...majd hozom arról is a képet..csak az újnak ide kell érnie.
- boszorkany
Rita írta:Kedves Éva! Már be is tettem az avatar képedet! Kicsit meglepődtem. Valamiért szőkés-őszes
hajúnak képzeltelek.
Szia Rita!
Koszonom szepen a segitseget.Mar tegnap irtam,de azt a hibat tapasztaltam,mint a blazsekeva,igy csak most tudok reagalni a soraidra.
Mindig "sotet" voltam festek nem erintette soha a hajamat.
- boszorkany
Kata58 írta:Sziasztok! Szia Éva! De jó hogy látom a profilod... .így még jobban képben vagy!
Szia Kata,koszonom,hogy orulsz nekem
Huha,micsoda tobzodas,meg szerencse,hogy jol vacsoraztam,igy nem irigykedek.