Sziasztok Lánykák!
Először is Rita! Lilykével mi újság??? Letelt a határidő , nagyon várom a fejleményeket!

Változatlanul szeretem az ételeid. Mit nem adnék, ha a fiúk is megennék.
Annyiszor akartam már kérdezni,hogy hogy működik nálatok a távtanitás?
Gabóci! A virágok a lányod kertjében voltak? A teknőcről gondoltam, meg a békáról. Annyira szép volt a béka mellett az a virág!
Kata, Pihenj, amennyit tudsz, az is gyógyit!. Samuka megérti, hogy nem mentek ki?
A párom is a Kalmopyrinre esküszik amiko rmeg van fázva.
Paggy, a nyuszik által kreált hadiállapot azért tetszik, mert bevállalod.
Feltakaritasz utána és kész.
Fekete morcoska még mindig a kedvenc, de a másik nyuszkó is nagyon szép. A teknőcök mikor szoktak kint lenni?
Jót mosolyogtam a ruhára pisilésen. Hát ha az egyiknek lehet, a másiknak miért nem? Gondolta
Viszont leleményes, mert megfigyelte hova lehet! Ügyes!!
Kihalt felétek is minden.
Szomorú,hogy a szomszédok hozzáállása a tevékenységeidhez olyan, amilyen. Ez van, ezt kell elfogadni. Szerencsére nem vagyunk egyformák.
Lehet, hogy nem tartotok normálisnak, de én élvezem az itthon létet. Komolyan. Nyugi van, csend van....
Tegnap este fél tizkor arra lettem figyelmes csukott ajtón keresztül, hogy a tőlünk nem messze lévő külső körutat fertőtlenitő kocsik járják.
Ma reggel vettem észre, hogy megint egy vendég kersett, most sms-ben. Természetesen mikor dolgozom. Az egyenes hajából kellett volna kb 3 cm-t levágni.
Most komolyan! Bennem van a hiba, vgy tényleg be kellene mennem dolgozni és nem foglalkozni semmivel?
Aztán eszembe jutott, ahogy a legutólső műtétem után ami jó pár éve volt, kaptam egy hörgő görcsöt és rám kapcsolták az oxigént, fel is adtam ezirányú gondolataim.
A szivemre is vigyáznom kell, a párom is féltem, úgyhogy nem fogok bemenni. Elmúlt héten hétfőn még dolgoztam...
A férjem tegnap volt Pesten, mindent lefertőtlenitettem a kocsiban előtte, ott volt a kézfertőtlenitő is, pogácsát is kapott, ne álljon meg kaját venni, mert nem lehetett tudni mikor ér haza.... Két szájmaszk is bekészitve, hogy tudja cserélni...
Zoltán nemsokára irja a zh-t a nappaliból

Meg közben dolgozik több helyen is otthon.
A férjem is fent az emeleten gyártja a rolókat.
Az üzlet is el lesz adva, ha vége ennek az egésznek és a fürdőszoba lesz megcsinálva, hogy tudjak dolgozni.
HOzom a képeim mindjárt ...