Sziasztok Kislányok!Kata, máris beteszem a gombapaprikásról készített fotódat. Ma mondtam épp a lányomnak, hogy ha
ott leszek náluk velük is megkóstoltatom az én gombapaprikásomat. Szerencsére mindenki szereti a
babot, szerintem sikert fogok aratni vele.

Meddig lesz még olcsó a liszt meg a cukor? Pár napja az Intersparban ketten is hangosan mondták a magukét,
mert elfogyott a kristálycukor.
Jól teszed, hogy társítod a fehér lisztet a tk.-vel. Annak van rosttartalma, az táplálja a bélbaktériumokat.
Az egészben hagyott zabot, árpát, és búzát sokkal tovább kell főzni, mint a belőlük készült töretet, illetve
a zabból készült pelyhet. A zabpehely, a zabtöret, az árpatöret és a bulgur (búzatöret) már elő van párolva,
így pillanatok alatt elkészül. És ami még nagyon szuper bennük, hogy mind teljes értékű.
Lehet, hogy már írtam, de egy ideje már nem oldom fel forró vízben a mosódarát, hanem csak úgy rászórom
a forgódobra. 30 fokon is tökéletesen feloldódik. Így már tényleg nem vesz el plusz időt a használata. Csak
megveszem, és használom.
Szerintem már nem fognak nagy ügyet csinálni a covidból. Nem lesznek korlátozások meg lezárások. Mi értelme
volna?
Ildikó, az én szépséges kis falumat is elcsúfították az oszlopok és a vezetékek. A templomunkról nem is tudtam
soha egy normális képet készíteni.
Jajjjj, tüzelőbehordás! Örülök, hogy megszabadultam tőle! Ezzel a nyers fával már fogtok is az idén tüzelni?
Az enyém egész nyáron száradt a fedett, de jól szellőző fatárolóban. Pattogó hangot adtak ki, amikor száradtak
össze.
Gesztenye, füge! Micsoda finom őszi csemegék!
Igen! A jövő hét szombaton repülök!
A szöveget is át tudod hozni a fb-ról, csak kijelölöd, és másolás-beillesztéssel beteszed a fórumba.
Annyira nagyon szépek a forrásos képek! Nyugalom, béke, harmónia, szépség, szabadság. Nézni is idegnyugtató
hát még ott lenni. Csak a bükkös-gyertyános erdő tud ilyen lenni. Összezár a lombjuk, ezért alig van aljnövényzet,
így látszik a terep felszíne, a finom lankák, a dimbek-dombok és a z avar.
Már írtam, tudom, de nagyon sokat letagadhatnál a valódi korodból, Ildikó. Nagyszerűen nézel ki, de tényleg.
Tesód most is gyönyörű mézeskalácsokat alkotott. A "cserepes virágok" is mézeskalácsok? Mekkora ötlet! Nálunk
anyukám makramézott, amikor kicsi voltam. A tarisznyát elfogadnám.