Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Kedves Éva, de örülök hogy bejelentkeztél, s Dodíról hoztál egy régi képet, ahol szinte még kölyök, s a szó szoros értelmében mosolyog! Nagyon jó lett ez a kép!
Örülök hogy sokat javult az állapotod!
Neked is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
Mi most megyünk lefeküdni, s olvasok neki meséket! Remélem nem alszom be közben
Majdnem bekapom magam az álmosságtól!
Örülök hogy sokat javult az állapotod!
Neked is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
Mi most megyünk lefeküdni, s olvasok neki meséket! Remélem nem alszom be közben
Majdnem bekapom magam az álmosságtól!
Kedves Mindenki!
Végre eljutottam idáig is.
Mindenkinek kívánok áldott, békés karácsonyt!
Ha pedig van valakinek kedve kicsit olvasni, tegye!
Ha pedig van valakinek kedve kicsit olvasni, tegye!
Spoiler: mutasd
Kedves Dorina! Köszönöm a szép olvasmányt és a szép képet! További szép karácsonyi ünnepeket!
Sziasztok Lányok és Elthan!
Én is Boldog Új évet kívánok Mindenkinek!
Én is Boldog Új évet kívánok Mindenkinek!
dorina írta:Kedves Mindenki!
Ha pedig van valakinek kedve kicsit olvasni, tegye!Spoiler: mutasd
Kedves Dorina, köszönöm az olvasnivalót is!
MINDEN KEDVES FÓRUMOZÓ TÁRSAMNAK BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK!
B U E K kedves Lanyok!Paggy
Kedves Mindenki!
Boldog új évet kívánok a 2023 évre, és elsősorban jó egészséget mindenkinek, puszi!
❤️☘️☘️☘️
Boldog új évet kívánok a 2023 évre, és elsősorban jó egészséget mindenkinek, puszi!
❤️☘️☘️☘️
Boldog új évet kívánok mindenkinek.
Boldog új évet kívánok a csapatnak!
Lanyok!Mindenkeppen nezzetek meg Friderikusz uj podcastjat ,a Repteri torteneteket! Udv: Paggy A telefonommal nem tudom betenni a you tube linket.
Köszi kedves Paggy, mindenképp megkeresem.
Sziasztok!
A két ünnep között, és még ma és holnap is szabadságon vannak a gyerekek, Lilyke se ment bölcsibe, szóval reggeltől
estig, megállás nélkül zajlik az élet. Most gyorsan beugrottam, hogy pár fotót kitegyek. A legtöbbje még a karácsonnyal
kapcsolatos, de csak most lett időm, hogy kitegyem őket.
Még egyszer nagyon boldog újévet kívánok mindannyiunknak!
Karácsonyi bor kutyáknak (alkoholmentes)
A felső képen díszcsomagolásban csokornyakkendővel 7 fontért (3200 ft), az alsón csak úgy magában, kétféle ízben,
leértékelve 0,59 fontért (270 forint). Alattuk alkoholmentes kutyasör 560 forintért.
Közös reggelizőszett kutyának és gazdinak 5900 forintért. A bögre és a tea a gazdié, a tálka a kutyáé... azt hiszem...
Ahogy írtam, itt semmilyen ünnep nem múlhat el üdvözlőlapok nélkül. Még a kis kedvenceik nevében is adnak
maguknak egyet-egyet. A szöveg szerint: Áldott karácsonyt a kedvenc emberemnek.
Adventi naptár és karácsonyi harisnya cicáknak:
Nagy hagyománya van Angliában a christmas crackernek, vagyis a "karácsonyi craker"-nek (nincs magyar neve).
Egy nagy szaloncukorhoz hasonlít ez a dolog. Két ember megfogja a két végét, széthúzzák, és akinél marad a nagyobb
fele, azé lesz a cracker tartalma. Nem múlhat el angol karácsony enélkül. A boltokban mindenféle nagyságban és
árban lehet kapni. Minél drágább egy craker, annál értékesebb dolog van benne. Hogy mi az a dolog, azt nem lehet
előre tudni, meglepetés (zsákbamacska).
Természetesen a kutyáknak is jár karácsonyi cracker. Csak egy vége van, mivel az ő praclijuk nem alkalmas a húzásra.
Ahogy írtam korábban, itt a vörösbegy is a karácsony jelképe:
Két naplemente:
A két ünnep között, és még ma és holnap is szabadságon vannak a gyerekek, Lilyke se ment bölcsibe, szóval reggeltől
estig, megállás nélkül zajlik az élet. Most gyorsan beugrottam, hogy pár fotót kitegyek. A legtöbbje még a karácsonnyal
kapcsolatos, de csak most lett időm, hogy kitegyem őket.
Még egyszer nagyon boldog újévet kívánok mindannyiunknak!
Karácsonyi bor kutyáknak (alkoholmentes)
A felső képen díszcsomagolásban csokornyakkendővel 7 fontért (3200 ft), az alsón csak úgy magában, kétféle ízben,
leértékelve 0,59 fontért (270 forint). Alattuk alkoholmentes kutyasör 560 forintért.
Közös reggelizőszett kutyának és gazdinak 5900 forintért. A bögre és a tea a gazdié, a tálka a kutyáé... azt hiszem...
Ahogy írtam, itt semmilyen ünnep nem múlhat el üdvözlőlapok nélkül. Még a kis kedvenceik nevében is adnak
maguknak egyet-egyet. A szöveg szerint: Áldott karácsonyt a kedvenc emberemnek.
Adventi naptár és karácsonyi harisnya cicáknak:
Nagy hagyománya van Angliában a christmas crackernek, vagyis a "karácsonyi craker"-nek (nincs magyar neve).
Egy nagy szaloncukorhoz hasonlít ez a dolog. Két ember megfogja a két végét, széthúzzák, és akinél marad a nagyobb
fele, azé lesz a cracker tartalma. Nem múlhat el angol karácsony enélkül. A boltokban mindenféle nagyságban és
árban lehet kapni. Minél drágább egy craker, annál értékesebb dolog van benne. Hogy mi az a dolog, azt nem lehet
előre tudni, meglepetés (zsákbamacska).
Természetesen a kutyáknak is jár karácsonyi cracker. Csak egy vége van, mivel az ő praclijuk nem alkalmas a húzásra.
Ahogy írtam korábban, itt a vörösbegy is a karácsony jelképe:
Két naplemente:
Szia Rita! Jót derültem a kutyamacska kellékeken.
Remélem kellemesen telt a karácsony.
Kicsit kidőltem, így még a főzés hol sikerül hol nem ma éppen megsütöttem a húslevest! 3 nap mire rendbe jön a lábasom.
Csak azt vettem észre, hogy mindenhol füst van. S persze nem éreztem a szagát, csak mikor már a szememet is csípte akkor kaptam észbe!
Úgyhogy ennyi elég is!
közben meg ezt hallgatom..
Remélem kellemesen telt a karácsony.
Kicsit kidőltem, így még a főzés hol sikerül hol nem ma éppen megsütöttem a húslevest! 3 nap mire rendbe jön a lábasom.
Csak azt vettem észre, hogy mindenhol füst van. S persze nem éreztem a szagát, csak mikor már a szememet is csípte akkor kaptam észbe!
Úgyhogy ennyi elég is!
közben meg ezt hallgatom..
Szia Kata!
Nagyon jól telt a karácsony. A fiammal tíz, a lányommal kilenc éve karácsonyoztam együtt utoljára. Olyan jó érzés volt újra
együtt lenni.
Jajjj! Sült húsleves! Emlékszem, hogy Ági és Paggy is tett be egy-egy fotót a leégett lábasukról. Ők is csak egy pillanatra
ültek le a géphez. Az a kellemetlen égett szag is olyan sokáig meg tud maradni. Sikerült az edényedet rendbe tenni?
Kata fotói:
Guszta ez a kompót. Valamikor sokszor csináltam én is, de csak almából, a birsalmát nem szeretem. Olvasom, és látom is,
hogy az egyik kenyérke is leragadt a jénaiban. Nem akarok károgni, de lehet, hogy lesz egy harmadik kalandod is a tűzhellyel.
Ha egyszer egy bolt beindul.... Nagyon tetszik a csíkos égbolt. Én is fotóztam érdekes felhőt tegnap, de még a telefonomon van
a kép.
Nagyon jól telt a karácsony. A fiammal tíz, a lányommal kilenc éve karácsonyoztam együtt utoljára. Olyan jó érzés volt újra
együtt lenni.
Jajjj! Sült húsleves! Emlékszem, hogy Ági és Paggy is tett be egy-egy fotót a leégett lábasukról. Ők is csak egy pillanatra
ültek le a géphez. Az a kellemetlen égett szag is olyan sokáig meg tud maradni. Sikerült az edényedet rendbe tenni?
Kata fotói:
Guszta ez a kompót. Valamikor sokszor csináltam én is, de csak almából, a birsalmát nem szeretem. Olvasom, és látom is,
hogy az egyik kenyérke is leragadt a jénaiban. Nem akarok károgni, de lehet, hogy lesz egy harmadik kalandod is a tűzhellyel.
Ha egyszer egy bolt beindul.... Nagyon tetszik a csíkos égbolt. Én is fotóztam érdekes felhőt tegnap, de még a telefonomon van
a kép.
Sziasztok! Szombaton megyek haza, addig még beteszek pár képet, amit itt fotóztam.
Itt a városban nem volt túl nagy keletje a karácsonyi vásárnak. Bármikor ott jártunk csak lézengtek az emberek,
pedig nem árultak ők se mást, csak amit ilyen vásárokban szoktak: ételt-italt, kézműves dolgokat.
Korábban írtam már, hogy itt később kel és később is nyugszik a nap, mint otthon. Ezt a fotót délelőtt negyed tízkor
készítettem.
Napkelte a szobám esőcseppes ablakán keresztül fotózva:
Napnyugták:
Ez a férfi majdnem minden nap, ugyanitt, ugyanazt a kutyát mintázza meg homokból.
Még tavasszal készítettem egy fotót erről a hársfáról. Ép virágzott. Akkor nem tűnt fel, hogy már majdnem teljesen
benőtte a borostyán. Nem tudom meddig fog még tudni saját leveleket és virágot hozni:
Lilyke egy meséskönyvet és ezt a két valamit kapta karácsonyra a bölcsijétől. A jobb oldali rénszarvas táplálék. Ki kell
szórni a fűre, hogy idetaláljanak a Mikulás szánját húzó szarvasok. A másik pedig forrócsokipor. Itt az a szokás, hogy a
Mikit forró csokival várják.
További forrócsokik az üzletek polcáról:
Bögre és pillecukor is jár az italhoz. Látni fogjátok, a pillecukor fő tartozék.
A kanál bele van olvasztva a pillecukros csokiba. Csak forró vízbe kell dugni, és pár keverés után kész az ital.
Csokigolyók. Miközben olvadnak el a forró vízben, kiengedik a belsejükben lévő pillecukrokat.
A Mikulás a kéményen keresztül a kandallóba érkezik meg. A kandallóban a hamuval összepiszkolja a cipője talpát és
nyomot hagy a szőnyegen. Lehet kapni mikuláslábnyom stencilt, hogy a szülők hihetőbbé tudják varázsolni a gyerekek
számára az élményt.
Ezeket a figurákat még jólesően magához se tudja ölelni a gyerek a sok flitter miatt.
Itt a városban nem volt túl nagy keletje a karácsonyi vásárnak. Bármikor ott jártunk csak lézengtek az emberek,
pedig nem árultak ők se mást, csak amit ilyen vásárokban szoktak: ételt-italt, kézműves dolgokat.
Korábban írtam már, hogy itt később kel és később is nyugszik a nap, mint otthon. Ezt a fotót délelőtt negyed tízkor
készítettem.
Napkelte a szobám esőcseppes ablakán keresztül fotózva:
Napnyugták:
Ez a férfi majdnem minden nap, ugyanitt, ugyanazt a kutyát mintázza meg homokból.
Még tavasszal készítettem egy fotót erről a hársfáról. Ép virágzott. Akkor nem tűnt fel, hogy már majdnem teljesen
benőtte a borostyán. Nem tudom meddig fog még tudni saját leveleket és virágot hozni:
Lilyke egy meséskönyvet és ezt a két valamit kapta karácsonyra a bölcsijétől. A jobb oldali rénszarvas táplálék. Ki kell
szórni a fűre, hogy idetaláljanak a Mikulás szánját húzó szarvasok. A másik pedig forrócsokipor. Itt az a szokás, hogy a
Mikit forró csokival várják.
További forrócsokik az üzletek polcáról:
Bögre és pillecukor is jár az italhoz. Látni fogjátok, a pillecukor fő tartozék.
A kanál bele van olvasztva a pillecukros csokiba. Csak forró vízbe kell dugni, és pár keverés után kész az ital.
Csokigolyók. Miközben olvadnak el a forró vízben, kiengedik a belsejükben lévő pillecukrokat.
A Mikulás a kéményen keresztül a kandallóba érkezik meg. A kandallóban a hamuval összepiszkolja a cipője talpát és
nyomot hagy a szőnyegen. Lehet kapni mikuláslábnyom stencilt, hogy a szülők hihetőbbé tudják varázsolni a gyerekek
számára az élményt.
Ezeket a figurákat még jólesően magához se tudja ölelni a gyerek a sok flitter miatt.
sziasztok Lányok és Elthan !
Lehet, mire ezeket a szavakat írom, Rita szerencsésen haza is érkezett!
mi még változatlanul ki vagyunk dőlve, de szerencsére már csak a náthaszerűség és a hőemelkedés tarkítja a napunkat.
Ma van az első napja, hogy végre ideültem a monitor elé.
S már csak egy cataflamot vettem be eddig, de azt is csak azért, mert ahogy próbáltam lehajolni valamiért, érzékeltem a derekam, s gondoltam nem adok neki esélyt a belobbanásra!
Nagyon jók lettek a képek, s köszönöm az eddigiek kitételét is! Várom majd a további híreket. Addig is most megyünk lefeküdni!
Lehet, mire ezeket a szavakat írom, Rita szerencsésen haza is érkezett!
mi még változatlanul ki vagyunk dőlve, de szerencsére már csak a náthaszerűség és a hőemelkedés tarkítja a napunkat.
Ma van az első napja, hogy végre ideültem a monitor elé.
S már csak egy cataflamot vettem be eddig, de azt is csak azért, mert ahogy próbáltam lehajolni valamiért, érzékeltem a derekam, s gondoltam nem adok neki esélyt a belobbanásra!
Nagyon jók lettek a képek, s köszönöm az eddigiek kitételét is! Várom majd a további híreket. Addig is most megyünk lefeküdni!
Sziasztok! Már itt vagyok a manchesteri repülőtéren. A hátizsákom fennakadt az ellenőrzésen. El nem tudtam képzelni mi lehet a gond, hiszen semmi különleges nem volt benne. Kiderült, hogy a koreai pirospaprika pehely, amit kimchihez hoztam szùrta a szemüket. Megkérdezte az egyébként nagyon udvarias fiatalember, hogy az enyém-e ez a dolog, és hogy mihez kell. Mondtam, hogy kimchit akarok készíteni. Aztán azt is megkérdezte, hogy milyen céllal voltam Angliában. Mondtam, hogy meglátogattam a gyerekeimet és az unokámat. Azt is kérdezte, hogy mennyi időt töltöttem itt és most hová megyek. Válaszoltam neki és barátságosan utamra engedett.
Bocs az elírásokért, nincs rajtam szemüveg.
Otthoni idö szerint este kilencre érkezünk Budapestre. A nagyobbik fiam jön értem. Tizenegyte otthon leszek. Holnap az lesz az első, hogy bevásárolok, mert üres a hűtő. Aztán mosok, meg takarítok. Két hónapig nem voltam otthon, nagy por lehet. A fiam és a menyem bekapcsolták a konvektorokst, meg a fürdőben a gázbojlert.
Kata, nem írtad, hogy betegek voltatok. Örülök, hogy már jobban érzitek magatokat. Továbbra is teszem majd ki a fotoidat.
Sajnos telefonnal nem tudok képet betenni, majd otthon potolom.
Bocs az elírásokért, nincs rajtam szemüveg.
Otthoni idö szerint este kilencre érkezünk Budapestre. A nagyobbik fiam jön értem. Tizenegyte otthon leszek. Holnap az lesz az első, hogy bevásárolok, mert üres a hűtő. Aztán mosok, meg takarítok. Két hónapig nem voltam otthon, nagy por lehet. A fiam és a menyem bekapcsolták a konvektorokst, meg a fürdőben a gázbojlert.
Kata, nem írtad, hogy betegek voltatok. Örülök, hogy már jobban érzitek magatokat. Továbbra is teszem majd ki a fotoidat.
Sajnos telefonnal nem tudok képet betenni, majd otthon potolom.
Sziasztok.
Kata örülök, hogy jobban vagytok.
Rita szerencsésen megúsztad az ellenőrzést. Ezt tilos hozni? A sok kérdés utána udvariasságból volt,vagy tényleg elengedhetetlen volt.
Biztos hiányozni fogsz Lilykének.
Ma egy kicsit mendegéltem, és nagyon nem szerette a térdem.
Szép estét.
Kata örülök, hogy jobban vagytok.
Rita szerencsésen megúsztad az ellenőrzést. Ezt tilos hozni? A sok kérdés utána udvariasságból volt,vagy tényleg elengedhetetlen volt.
Biztos hiányozni fogsz Lilykének.
Ma egy kicsit mendegéltem, és nagyon nem szerette a térdem.
Szép estét.
Kata gyógyuljatok. Rita mielőbb érj haza és pihenj. Ez az időjárás borzasztó. Sokat fáj a feleségem feje. Mondtam szedje a margitvirág cseppeket, az kiváló a gyakori fejfájásra, de szerinte keserű. De most kényszerűségből ismét szedi.
Sziasztok Lányok és Elthan.! Ma végre egy kicsit filmeztem, de ki is fáradtam, így hiába nem akarok, nyomás az ágy, ha nem akarok a ló túlsó oldalára esni!
Örülök Rita, hogy viszonylag békességgel el tudtál jönni az ellenőrzésből. Csak nem volt annyira gyanús az a paprika?
Kb már lassan Pesten is lehetsz! Isten hozott itthon Újra!
Na most meg a egerem sokszorosított de sebaj. elfér!
Elthan, köszönöm a jókívánságot, és én is minden jót kívánok a feleségednek! Kevés annál utálatosabb dolog van a világon mint a fejfájás. Nekem a fejfájás ambulancián azt mondták, hogy soha ne várjam meg míg, belobban, már előtte vegyek be gyógyszert.
A margitcseppről még nem hallottam, de nem lehet utána egy kiskanál mézet is bekapni?
Én még a BDS cseppet szoktam nagyon ritkán használni..bár most nem is tudom miért is nem szedtem múlt hét óta!
Na nem szaporítom a szót, gép kikapcs, s mindenkinek jó éjszakát kívánok!
Örülök Rita, hogy viszonylag békességgel el tudtál jönni az ellenőrzésből. Csak nem volt annyira gyanús az a paprika?
Kb már lassan Pesten is lehetsz! Isten hozott itthon Újra!
Na most meg a egerem sokszorosított de sebaj. elfér!
Elthan, köszönöm a jókívánságot, és én is minden jót kívánok a feleségednek! Kevés annál utálatosabb dolog van a világon mint a fejfájás. Nekem a fejfájás ambulancián azt mondták, hogy soha ne várjam meg míg, belobban, már előtte vegyek be gyógyszert.
A margitcseppről még nem hallottam, de nem lehet utána egy kiskanál mézet is bekapni?
Én még a BDS cseppet szoktam nagyon ritkán használni..bár most nem is tudom miért is nem szedtem múlt hét óta!
Na nem szaporítom a szót, gép kikapcs, s mindenkinek jó éjszakát kívánok!
Sziasztok!Sok a dolgom, de hianyzik neha az eszmecsere es talalok olyan dolgokat, amit szivesen megosztanek.
Mindjart hozok is egy peldat a Quibit.hu -rol.HAJMERESZTO lesz!!!
New Yorkban valaszthato olyan temetes, ha azt valasztod, komposztalhato lesz a holttested.
Most feldobtalak titeket?
Nem ilyenre gondoltam, hanem..m
Mindjart hozok is egy peldat a Quibit.hu -rol.HAJMERESZTO lesz!!!
New Yorkban valaszthato olyan temetes, ha azt valasztod, komposztalhato lesz a holttested.
Most feldobtalak titeket?
Nem ilyenre gondoltam, hanem..m