Kicsit Csontváris, ..

Aranyos Csoki is, remélem hamar túl lesz a kellemetlen beavatkozáson. Milyen aranyos a volt tanítványod, hogy meghívott az esküvőjére! Az embert még ismeretlenül is elönti a hála, hogy ilyen szépen alakult az élete. sok boldogságot az ifjú párnak!

A kiskertecskéd már hozza is az epreket! Csodás minden. Most úgy alakult hogy nálam semmi, és most még a karácsonyi kaktusz is visszafogta magát..
Ildikó csodásak a zalai tájak! Az ottani légkör megint teljesen más mint itt, így jó kis 3 napos fejfájással tudnám csak átvészelni ha ott tartózkodnék egy ideig! Ugyanez igaz Pécs környékére is. Mátrában nem voltak ilyen gondjaim, ahogy Pesten sem.
Az más tészta, hogy az időjárásra változatlanul érzékeny vagyok.
Paggy, elfelejtettem válaszolni, engem is felháborít az ilyen "nevelőszülő" bár, lehet egyáltalán ilyet annak nevezni.?!
A kis fiatal anyukát igencsak sajnálom, hogy nem jól segítettek neki! Legalábbis a végeredményből ezt tudom leszűrni, a részleteket nem ismerem, de mindenhogyan egy szörnyű tragédia!
Remélem minden érintett megkapja a maga megérdemelt "jutalmát" és nem lesz semmi a szőnyeg alá söpörve!
Ilyenkor összeszorul az ember szíve, hogy hány család szeretne gyermeket, és nem lehet nekik!
Köszönöm Rita az angliai zöldséges stand és a csodás miniszivárvány képeket, na és az abrasztokat is.
Lilyke egyre komolyabb és nagyobb, nagyon aranyosan játszik.
Ja és még két válasz... A páromat a gyülekezetben ismertem meg. A zenetanulással meg úgy vagyok hogy Samut zavarnám vele...ugyanis próbáltam a youtubon keresni és hallgatni, de nem kért belőle. A japán dobot is nagyon szeretem, de azzal meg tényleg világgá tudom kergetni....

Most mennem kell hogy egy kicsit aludni tudjon, minden nap alszik egy kicsit délután, ritka ha nem!
Majd jövök, addig is legyen szép délutánotok!