Sziasztok!Próbálok kevesebbet írni a szokásostól, mert még csak főztem ma, és már kilenc óra van. Ilyenkor szoktam az utamra
indulni, hogy 12-ig - fél egyig hazakeveredjek, amikor az első étkezésem van.
Kata, ha csütörtökön azt írtad, hogy már egy kicsit tudsz ücsörögni, akkor most vasárnap, már biztosan hosszabban is
megy. Nagyon remélem, hogy így van. Folyamatosan olvasom az elmaradásomat, lehet a fejleményekről is írtál már,
de még nem tartok ott.
Olvasom, hogy jó tapasztalataid voltak a kórházban. Nagyon örülök, mert sok rosszat hallunk az egészségüggyel kapcsolatban.
Samu szegény nagyon meg lehet ijedve, hogy nem vagy mellette, de tudom, hogy nem tudtad volna ellátni, így nem maradt
más megoldás. Többször írtam, hogy Samu miatt (is) nagyon kell vigyázni magadra.
Jót nevettem a "hasító" számítógépeden. Milyen jó, hogy öröm is társult a rossz dolgok mellé.
Na, most olvasom, hogy már sokkal jobban vagy, és a vérnyomásod is helyreállt. Szuper!
Paggy, én úgy csökkentem a meleg bejutását a lakásba, hogy amikor már besütne a nap az ablakon, lehúzom a redőnyöket,
és bezárom az ablakokat. Mire hazaérek a menőkémből már elmegy tőlem a nap, ilyenkor a redőnyöket felhúzom, de az
ablakokat nem nyitom még ki. Az csak akkor történik meg, amikor azt látom a kinti hőmérőn, hogy kint nincs már melegebb,
mint idebent. Mostanában ez azt jelenti, hogy csak lefekvéskor nyitom ki az ablakot. jelenleg 25 fok van idebent.
A legtöbb ember nem bírja a hőséget, én ilyen szempontból fordítva vagyok bekötve, a hideg az, amit nem bírok. A tél
leghidegebb napjain utálom a lábamat kitenni a lakásból, ugyanúgy, mint a többség, a hőségben. Inkább folyjon rólam a
víz, minthogy fázzak.
Nekem tökéletesen megfelel, ha Renoir képeit a te szemeden keresztül nézhetem meg. Jó tárlatvezető vagy!
Szeretem a pizzát, de én is csak ritkán élek vele, mármint a fehér lisztessel. Vegán pizza ritka, mint a fehér holló (BP.-en kívül,
de lehet, hogy Bp.-en is).
Megnéztem a Hopp Ferenc Múzeum linkjét, és látva a képeket elolvastam a Vay Péterről írottakat. Ez a kiállítás biztosan
tetszeni fog nekem. Várom a képeket! (Akkor is várnám, ha nem tetszene. Kedvet szoktál hozni a nézelődéshez.

)
Ildikó, nálunk tegnap és tegnap előtt is leszakadt az ég. Trópusi eső esett. Tegnap hazafelé jövet kapott el az autóban
minket. Olyan jó érzés volt, hogy védve vagyunk. Néztük szegény járókelőket, akik bőrig áztak. Az esernyőt fel se tudták
húzni, mert kicsavarta a szél a kezükből.
A mi kis templomunk is nagyon hasonló a tiétekhez! Mondom, hogy van hasonlóság a két falu közt, pedig nem is lehetnénk
messzebb egymástól.

De van egy különbség is, a mi templomunk mellett nem kastély volt, hanem én laktam ott néhány
szomszéd társaságában.

Az emlékezés miatt is szívet melengető ez a festményed. A virágos kép hangulata kicsit komorabb,
mint ahogy én szeretem, de ez legyen az én bajom.
Dorina, köszi a videót!
Majdnem fél tizenegy! Szerintem most megiszom a smoothiemat, és csak azután indulok útnak. Délután fordítok. A fordítással
haladok a nézéssel is (nem láttam előre egy részt se, csak annyit látok, ahol épp a fordítással tartok), és már komoly izgalmak
vannak, emiatt is alig várom, hogy nekiülhessek.