Sziasztok!
El voltam havazva - szó szerint - a hiányzó dolgok bevásárlásával, hogy ne kelljen boltba menni. Egyedül csinálom, hogy a párom ne mozduljon ki a 75 évével. Ennek ellenére a munkája miatt néha muszáj.
Holnap is Pestre megy barnitani alkatrészeket, ki van oktatva mindenről. Készült a bukta is ma vacsira, meg holnap visz belőle, hogy ne kelljen neki útközben éhen halni.

Paggy, gondoltam, hogy Lukréciát elviszed hamvasztani, de nem akartam a sebeket tépdesni, igy nem kérdeztem rá.
Nagyon rendes volt az ismerősöd, hogy felajánlotta elkisér majd. Soká legyen rá szükséged!
Amikor Ödönt vittük, mi is megvárhattuk volna, de nem voltam olyan állapotban. Ájulás szélén, vérnyomás egekben, hányás, ahogy hazaértünk. A srác csinált az égető lángjáról képet, azt elküldte, mert azt mondta ő ilyet még nem látott.
nagyon szép szines lesz a kert.
Párodnak a munkahelyét nem zárják be egy ideig? Igy megkönnyebbülnél Te is.
Nálunk Ramos kicsit rosszul viseli a bent létet, vagyis keritésen belüli létet, de nem viszem sétálni. Valami véletlenül történne , frász tudja hogy mennénk a rendelésre Makóra.
Kata, örülök, hogy van aki segit Nektek a bevásárlással. Ma pl. élesztőt vadásztam, mert sehol sem lehet kapni. Ugyanez volt a gyömbérrel is. A napi főzés és gyömbértea-citrommal ez fogyasztja a készleteket.
Reggel irány a piac, Ramosnak húsért, közben be az Árkádba a Spárba, hátha van gyömbér, meg élesztő. Persze, hogy nem volt, viszont meglepett, hogy a bejáratnál tettek ki kézfertőtlenitőt. Folyékony alkoholos, nem gél állagút.
Persze semmit nem kaptam, csak külföldi élesztő volt, azt nem vettem. Piacon nagyon kevés árus volt. Aztán irány a Tesco, gyömbér, citrom beszerezve, élesztőért vissza a Sparba, utána haza. Délután mondta az egyik ismerős, hogy a Sparba a kis élesztő 11.00-kor ékezett meg, gyömbért utána látott a piacon 4500-ért. Én szépet vettem 2000-ért. Borzalom, komolyan.
A férjem mondta, mi lenne, ha vásárolni mennék el, nem csak 1-2 dologért. Igy is kirakom már a gatyájából.
Sajnálom a szomszédod! Főleg most ebben a helyzetben végig csinálni a rokonoknak a temetést...
Beteszeem a képeket amit emlitettél.
A története: Már elmúlt héten is csak szombaton akartam dolgozni csak bizonyos embereknek. Szerencsére nem is voltak többen, de péntek is lett belőle, mert nem t udtak jönni szombaton. Úgy gondoltam itt bezár a bazár. Hát korán örültem, hétfőn még bementem egy nagyon kedves ismerősnek-vendégnek egy száritásra, mert nem tudott jönni hetente igy a haja is totál k.o volt már minőségilet. Már épp kész vagyok, mikor a zárva táblánál belép az orvos ismerős, és megkérdezi mikor tudom csinálni.
Be kellett volna hozni a biciklit....
Mondtam, hogy már nem tudok vállalni, nem dolgozom innentől.Erre ő: még őt sem? Elkezdtem modn ani, hogy János 75, féltem, ha hazaviszek valamit, senki nem fog utána mellettem állni a bajban. Végig sem hallgatta amit mondtam, megfordult és bevágta az ajtót. Ott álltam döbbenten, belém fojtva a szót. A vendég a székben jó pár szóval minősitette a kedves doktor urat.
Ehhez hozzá kell tenni, hogy háziorvos, állandóan elkap valamit, ha beül a székbe és köhög, még véletlenül sem teszi a szájára a kezét.
Minden tiszteletem most az egészségügyben dolgozókért, de a határt nekem is meg kell húznom, főleg, hogy a legtöbb üzlet már egy héttel előtte bezárt.

A fiam ma a nappaliból irta a zh-t.
Rita, mi újság Zsuzsival????
A madárkák verekedése azért van, irták egy madár fórumon, mert vége a hidegnek és előtérbe kerül az önös érdek. Én a tengeliceknél figyeltem meg, akkor azt gondoltam jön a hideg. Hát nem. Amikor ezt látja az ember, akkor kell lassan abbahagyni az etetést. Most szerencsétlenségükre bejöttek ezek a minuszok.Pont kitart nálam a napraforgómag, mire jön a jóidő, aztán a földről eszik ami leesett.
Most csak ennyi voltam, mert fáradt vagyok. A sok szervezkedés, a meleg jövetele jó kis fejfájást eredményez.
A szájmaszkban meg alig kapok levegőt, pedig még nem a szénszűrőset vettem fel, ugyanis régen volt egy mellhártya letapadásom, az akkori háziorvos nem küldött röntgenre a mellhártya gyulladással.
A szivem a magnerottal rendbejön 2-3 nap alatt. viszont úgy elvágam a mutató ujjam, hogy a köröm mellett majdnem lenyestema bőrt. Két óra folyamatos lézer állitotta el a vérzést.
Mindenki vigyázzon magára!!!