Én is csak benéztem, hogy vagytok.
Itt reggel eléggé hűvös az idő, később meleg, de már azért talán elbírható.
Tegnap ujra elő kellett vennem a locsolócsövet, bár már eltettem télire, mert annyira száraz volt a föld, és a paradicsom és paprika nagyon kívánta.
Az őszibarack leérett, egy részét odaadtam másnak a pálinka cefrébe. Jó sokat megettem belőle. A füge is stagnál, a második érés csak nagyon lassan érik, lehet, hogy az egésznél nem is következik be. Az éjszakák is hűvösek.
Közben festegettem is. Nagyon várom Rita festését is, de lehet, hogy itthon fogja elkezdeni. Lilyke nagyon csodálatos kislány, nagyon fog neked hiányozni.
Paggy remélem jó lesz az eredményed, de attól nem lesz jobb, ha elszigeteled magad. Várom a fotókat én is.
Minden nap benézek ide, csak éppen nem írok. Magamban meg is válaszolok, hogy majd aztán később ide is beírom, de csak tolódik, és sajnos elmarad.
Kata, a szép felhőidet nem tudom lefesteni, de most tanultunk pár technikát, és a következőben is lesz. Na de az élet szépségeit nem lehet lefesteni, csak érezni.
Mindenkinek szép vasárnapot kívánok, kellemes időt, ha sétálnátok, jó unokázást, zenélést, és szabadi időt. Finom ebédet, és jó étvágyat hozzá.
Jó sokára meghoztam a paradicsomféleségeket a kertemből. Ilyenek vannak, én legjobban a legnagyobbat, és a kicsi hosszúkásat szeretem. Most nagyon nehezen érik, mert eléggé hűvös van éjszaka.

Más leckék, más oktatótól, akvarell /de nem realisztikus/
festőleckéből : vár templom, templomkert.