Örömhírek
Re: Örömhírek
Drága Ági!
Névnapodon szeretettel köszöntelek Téged. Legyél erős, legyél bátor, legyél nagyon egészséges.
Marcsi
Névnapodon szeretettel köszöntelek Téged. Legyél erős, legyél bátor, legyél nagyon egészséges.
Marcsi
Kedves Ági! Legyen nagyon boldog a mai napod!
Kedves Lányok! Paggy, Marcsi és Rita!
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen!
Sajnos a sütit megettük. Történt ugyanis, hogy nem volt fotogén, igy landolt a hasunkban, de gondoltam rátok! Hazafele jövet a tanyacsárdából előre rendeltünk, mert igy lehetett és itthon megettük az ebédet.
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen!
Sajnos a sütit megettük. Történt ugyanis, hogy nem volt fotogén, igy landolt a hasunkban, de gondoltam rátok! Hazafele jövet a tanyacsárdából előre rendeltünk, mert igy lehetett és itthon megettük az ebédet.
ÁGI! Majdnem lemaradtam a névnapodról!
Nagyon Boldog Névnapot Kívánok Neked!
Nagyon Boldog Névnapot Kívánok Neked!
Kata drága, köszönöm szépen!
-
Sziasztok!
Az én örömhírem, hogy végre rávettem magam, hogy elkezdjek mozogni és egészségesebben étkezni. Heti háromszor tornázok és kávé helyett teára iszok (abból is csak szálast, mert elvileg az egészségesebb: https://teapalota.hu/zold-tea-posztok/szalas-vs-filteres-tea/), több zöldséget és kevesebb pékárut fogyasztok. Habár még az elején vagyok, mégis nagyon motiváltnak érzem magam.
Az én örömhírem, hogy végre rávettem magam, hogy elkezdjek mozogni és egészségesebben étkezni. Heti háromszor tornázok és kávé helyett teára iszok (abból is csak szálast, mert elvileg az egészségesebb: https://teapalota.hu/zold-tea-posztok/szalas-vs-filteres-tea/), több zöldséget és kevesebb pékárut fogyasztok. Habár még az elején vagyok, mégis nagyon motiváltnak érzem magam.
Kedves Ágnes, nagyszerű hogy így elhatároztad magad, ha néha bele is fáradsz egy egy lazítás nem bűn, segít újabb lendületet venni! További sok sikert!
Kedves Gabi! Még nagyon sok boldog szülinapot kívánok! Isten éltessen!
Kedves Gabóci, majdnem lemaradtam!!!!
Nagyon Boldog Születésnapot!
https://www.google.com/url?sa=i&url=htt ... AdAAAAABAE
Talán ezzel nagyobb szerencsém lesz...
Nagyon Boldog Születésnapot!
https://www.google.com/url?sa=i&url=htt ... AdAAAAABAE
Talán ezzel nagyobb szerencsém lesz...
Köszönöm szépen Rita, Paggy és Kata a köszöntést, nagyon kedvesek vagytok.
A süteményt a család már elfogyasztotta, de garantáltan cukormentes sajttortát és málnás joghurtmousst kínálok nektek, fogyasszátok jó étvággyal.
A süteményt a család már elfogyasztotta, de garantáltan cukormentes sajttortát és málnás joghurtmousst kínálok nektek, fogyasszátok jó étvággyal.
wow...köszönjük a kínálást, ha még befér egy kis csemege a fotónál most lesz kitéve...
Köszönjük szépen, Gabi! Most eszem épp a babkrémes zsömlécskéimet, de utána mindkettőbe
belekóstolok.
belekóstolok.
Kedves Ildikó!Nem mentségként írom,hanem magyarázatként, a naptáram a táskám alján volt.Most látom,hogy szerdán volt a névnapod.Azt találtam ki,hogy a páromnak sütök palacsintát/diétásat/ AZ ELSŐ 2 LEGFINOMABBAL kívánok NEKED BOLDOG NÉVNAPOT!Mindjárt hozom. Paggy
A virág pedig a spoiler alatt következik.
A virág pedig a spoiler alatt következik.
Spoiler: mutasd
Spoiler: mutasd
Nahiszen erről én is lemaradtam mint a borravaló!
Ildikó Annál nagyobb szeretettel küldök Neked én is virágot!
Nagyon Boldog Névnapot!
Ildikó Annál nagyobb szeretettel küldök Neked én is virágot!
Nagyon Boldog Névnapot!
Kedves Ildikó! Boldog névnapot kívánok!
Kedves Lányok!
Igen mosolygok és örülök. Még soha nem néztem be ide. Eszembe sem jutott, azt gondoltam a "Van képem....." a legeslegjobb, ahova benézhetek.
Nagyon szépen köszönöm a köszöntést a sok szép virágot. Jó, hogy figyelmeztettetek rá, hogy ide be kell néznem.
Bizony hármas ünnepem volt. 8-9-10,de a 9-est nem szoktam tartani.
A 8-as dupla ünnep.
Én is szeretettel köszöntöm, akik nélkülem megünnepelték a név- és szülinapokat, valamit a más ünneplésre méltó napjaikat.
Hiába a postimages most sem működik. így kép nem jön.
Igen mosolygok és örülök. Még soha nem néztem be ide. Eszembe sem jutott, azt gondoltam a "Van képem....." a legeslegjobb, ahova benézhetek.
Nagyon szépen köszönöm a köszöntést a sok szép virágot. Jó, hogy figyelmeztettetek rá, hogy ide be kell néznem.
Bizony hármas ünnepem volt. 8-9-10,de a 9-est nem szoktam tartani.
A 8-as dupla ünnep.
Én is szeretettel köszöntöm, akik nélkülem megünnepelték a név- és szülinapokat, valamit a más ünneplésre méltó napjaikat.
Hiába a postimages most sem működik. így kép nem jön.
MINDEN KEDVES FÓRUMOZÓ TÁRSUNKNAK KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!
Köszönöm Rita, én is Mindenkinek jó egészséget és, kellemes húsvéti ünnepet kívánok.
Nem tudom sikerül-e a képet betölteni, már nagyon régóta nem használtam a feltöltést.
Nem tudom sikerül-e a képet betölteni, már nagyon régóta nem használtam a feltöltést.
Köszi Unni!
Kedves Hajni, Ginaback Nagyon boldog születésnapot kívánunk!
Kedves Hajni! Isten éltessen sokáig!
Boldog Születésnapot Kornélia!
Drága Rita!
El jött ez a nagyon szép tavaszi nap, amely egyben a Te neved napja is.
Legyél nagyon boldog és legyél nagyon egészséges.
Boldog Rita napot kívánok neked nagy szeretettel: Marcsi
El jött ez a nagyon szép tavaszi nap, amely egyben a Te neved napja is.
Legyél nagyon boldog és legyél nagyon egészséges.
Boldog Rita napot kívánok neked nagy szeretettel: Marcsi
Köszönöm szépen Marcsi! Nagyon aranyos vagy! Képzeld, mióta Lilykével "gyes"-en vagyok, fogalmam sincs,
hogy hányadika van, ezért a nevem napjáról is jól elfeledkeztem. Ez ugyanígy volt akkor is, amikor valójában
gyesen voltam annak idején. Összefolytak a napok.
hogy hányadika van, ezért a nevem napjáról is jól elfeledkeztem. Ez ugyanígy volt akkor is, amikor valójában
gyesen voltam annak idején. Összefolytak a napok.