Ezt a kártyát küldöm .Kívánok sok szép napot ,hosszú életet!Paggy
Örömhírek
Re: Örömhírek
Kedves Ildikó!Szeretettel gratulálok a születés- és névnapod alkalmából!Mindjárt hozok Neked valamit.
Spoiler: mutasd
Drága Rita!
Rita névnap van ma, kérlek fogadd jó kívánságomat, nagy szeretettel.
Boldog névnapot kívánok neked.
Marcsi
Rita névnap van ma, kérlek fogadd jó kívánságomat, nagy szeretettel.
Boldog névnapot kívánok neked.
Marcsi
Rita névnap alkalmából sok szeretettel köszöntünk!
Rita!
Nem a napján, de boldog névnapot kivánok szeretettel!
Nem a napján, de boldog névnapot kivánok szeretettel!
Kata, boldog szülinapot!
Legyen szép napod!
Legyen szép napod!
Köszönöm szépen Ági, gyönyörű és nagyon guszta!
bár a fejfájás eléggé elrontotta a napomat, de majd holnap kipótolom a magam meglepetésével...
Már ha az időjárás nem kotyog bele!
bár a fejfájás eléggé elrontotta a napomat, de majd holnap kipótolom a magam meglepetésével...
Már ha az időjárás nem kotyog bele!
Kata!Ma van a szulinapod?Azt hittem 25en.Akkor boldog szulinapot!Holnap kuldom a viragot.Paggy
Köszönöm szépen Paggy, holnap sincs későn!
Hoztam még egy aranyosat is,hogy jókedvre derítselek:
Itt is hálás köszönet a köszöntésért és a videókért!
Kedves Marcsi, Kata és Ági!
Köszönöm szépen a névnapi köszöntést! Ha nem mondjátok, teljesen elfeledkeztem volna róla.
Köszönöm szépen a névnapi köszöntést! Ha nem mondjátok, teljesen elfeledkeztem volna róla.
Kedves Kata! Még nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Az Isten éltessen!
Kedves Rita, köszönöm szépen!
Kedves Ági! Még nagyon sok boldog szülinapot kívánok! Az Isten éltessen sokáig!
Ramos nevében küldöm a tortát.
Ramos nevében küldöm a tortát.
Drága Ági, itt is Boldog Születésnapot! Jót derültem Rita ötletén...
Titokban kért meg Ramos. Napokig szervezte Ági háta mögött.
Jaj, ez a kép lemaradt!
Jaj, ez a kép lemaradt!
Kedves Lánykák!
Köszönöm szépen a köszöntést! Ma igazán rám fér minden jó.
Ramosos tortán jót vigyorogtam, nagyon kedves torta! A Katáét meg azonnal vágom is fel.
A csokornak is meglenne a helye Ramos pedig igazán jóvágású .
Emlékezetes szülinap a mai.
Reggel gyors kimentem a piacra hogy még vegyek paradicsomot és kipaszirozzam a téli iváshoz. A bácsika nem volt kinn, igy mérgelődve visszahoztam a húslevest, benne hús, zöldségek, tészta, meg a rántott húst, rizibizit, sós rudakat. Hazaérve nekikészülök az ebédnek, mert ugye nálunk a születésnap ugyanolyan, mint másik nap. Főzni kell, enni kell. Aki megcsinálja az meg én vagyok. Mai menü lasagne. Viszont nem volt itthon zeller, igy irány vissza a piacra. Bácsika ott volt, igy a kaja sem veszett kárba.
Zellerrel betankolva párolom a répát vele, áttöröm, bele az egy kiló csirke és kevés disznó darált hús, meg a tegnapi borzalmas sűrű átpaszirozott paradicsom. Még ki akartam facsarni a két üvegből a benne maradt kis paradicsomlét, egymásnak ütöttem a mártás fölött , lepattant róla egy szilánk, bele a kajába. Leszedtem róla két centit, de a vége az lett, hogy kidobtam.
A guta majd megütött, a vérnyomásom az egekben, erre jön a férjem, aki szerintem elfelejtette, hogy szülinapom van, hogy őneki jó a sajtos tészta. A fiam küldte el melegebb éghajlatra, nem kellett nekem.
Igy az indiaiból lett currys csirke rendelve. Hááát ennyit az én szülinapomról. Már jobban vagyok egy kcsit, de még túl kell lennem a nagy edény lasagne töltelék kidobásának.
Köszönöm szépen a köszöntést! Ma igazán rám fér minden jó.
Ramosos tortán jót vigyorogtam, nagyon kedves torta! A Katáét meg azonnal vágom is fel.
A csokornak is meglenne a helye Ramos pedig igazán jóvágású .
Emlékezetes szülinap a mai.
Reggel gyors kimentem a piacra hogy még vegyek paradicsomot és kipaszirozzam a téli iváshoz. A bácsika nem volt kinn, igy mérgelődve visszahoztam a húslevest, benne hús, zöldségek, tészta, meg a rántott húst, rizibizit, sós rudakat. Hazaérve nekikészülök az ebédnek, mert ugye nálunk a születésnap ugyanolyan, mint másik nap. Főzni kell, enni kell. Aki megcsinálja az meg én vagyok. Mai menü lasagne. Viszont nem volt itthon zeller, igy irány vissza a piacra. Bácsika ott volt, igy a kaja sem veszett kárba.
Zellerrel betankolva párolom a répát vele, áttöröm, bele az egy kiló csirke és kevés disznó darált hús, meg a tegnapi borzalmas sűrű átpaszirozott paradicsom. Még ki akartam facsarni a két üvegből a benne maradt kis paradicsomlét, egymásnak ütöttem a mártás fölött , lepattant róla egy szilánk, bele a kajába. Leszedtem róla két centit, de a vége az lett, hogy kidobtam.
A guta majd megütött, a vérnyomásom az egekben, erre jön a férjem, aki szerintem elfelejtette, hogy szülinapom van, hogy őneki jó a sajtos tészta. A fiam küldte el melegebb éghajlatra, nem kellett nekem.
Igy az indiaiból lett currys csirke rendelve. Hááát ennyit az én szülinapomról. Már jobban vagyok egy kcsit, de még túl kell lennem a nagy edény lasagne töltelék kidobásának.
Innentől már csak jó dolgok jöhetnek ma!
Ramos fotó nobel díjas
Ramos fotó nobel díjas
Köszönöm szépen.
Marcsinak, és minden Máriának Boldog Névnapot!
Kedves Marcsi! Boldog névnapot kívánok!
Drága Kata és Drága Rita!
Hálás vagyok és nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntőt.
Millió csók és nagy-nagy ölelés.
Marcsi
Hálás vagyok és nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntőt.
Millió csók és nagy-nagy ölelés.
Marcsi