Sziasztok!Ildikó, gyanítom, a paprikapehely csomagolása zavarta meg a vámosokat. Lehet, hogy azt hitték, folyékony anyag
van benne. A krémeket, folyadékokat, krémes kozmetikumokat ki kell venni a táskából és külön nylon tasakban
kell az ellenőrző tálcára tenni, hogy alaposan megvizsgálhassák. Lehet, hogy erre is azt hitték, hogy folyékony
dolog van benne. Úgy gondolták, hogy jobb lesz, ha valaki közelebbről is megnézi.
A lányom csinált kimchit és ezt a paprikát használta hozzá. Nagyon fincsi lett. Sokkal olcsóbb, mint itthon, azért
hoztam haza belőle ennyit. A kisebbik miatt állították félre a hátizsákomat.
Igen, hiányzom Lilykének, és ő is nekem. Vasárnap és hétfőn is többször kérte, hogy hívjanak fel messengeren és
videózzunk.
Az a haszontalan térd! Mit szól bele a te sétádba! Télen érzékenyebb szokott lenni, mint nyáron? Vagy független
az időjárástól? Amikor még vegyes táplálkozáson voltam, gyakran jelezték a térdeim a hideg közeledtét. Nagyon
tudtak fájni. Ma már nem jelez semmit hála istennek.
Elthan, most ugyanazt írom, amit fentebb Ildikónak, csak egy kis változtatással. Amikor még vegyes táplálkozáson
voltam, jelezte a fejem a melegfrontot. Általában három napig fájt. Ma már nem jelez semmit hála istennek.
Egy orvos azt mondta, ha egy páciense fejfájásra panaszkodik, mindig azt kérdezi meg elsőként, hogy iszik-e eleget,
mert sokszor ez a probléma forrása. Mindjárt megnézem, mi is ezek a csepp, mert még nem hallottam róla.
(Nem kellett utána néznem, mert később elolvastam, amit írtál róla.)
Haha, írod, hogy a rapet nem hallgatod meg, én meg mostanában, ha hallgatok, szinte csak ezt az egy műfajt.
Öregségemre felfedeztem magamnak két rappert, akiknek nagyon komoly víziójuk van a világról, amit aztán a
szövegeikbe beépítve én is élvezhetek. Mondtam az itthoni fiamnak, hogy ha valamelyikük Miskolcon fog koncertezni,
el kell jönnie velem.
Kata, remélem, már teljesen meggyógyultatok Samuval. Még nem mentem fel a fb-ra, hogy tettél-e ki új képeket.
Ha igen, holnap kiteszem.
Most olvasom, hogy még nem vagy százas. Nagyon sajnálom. Vírust kaptál el, vagy valami baci okozza a bajt?
Olvastam, hogy elég sokan betegeskednek.
Paggy, nagyon örülök, hogy hoztál pár privát képet is. Az nem jó érzés, amikor leírod, hogy te elolvasol mindent,
amit mi írunk, de magadról nem tudatsz velünk semmit. Pedig mi is kíváncsiak vagyunk rád, Csokira, a többi jószágra,
a családodra, a növényeidre, az új ültetvényeidre. Most legalább annyit már tudok, hogy gyönyörűek a növényeid a
komposztnak és a spéci lámpának köszönhetően. A szamócáért folyik a nyálam. Milyen klassz, hogy a lakásban is
megterem, ráadásul télen!
A világutazós-bakancslistás blogba néztem bele, mert én is elhatároztam, hogy abból a nagyon magas nyugdíjamból
három-négy évente elutazom valahová, ami nem Anglia. Elsőként Az USA-t gondoltam meglátogatni, azon belül is az
öcséméket.
Ezt a vietnámi operaénekest én is láttam már a Hazám, hazámat énekelni. Nagyon jól beszél magyarul.
Mivel időrendben, sorban olvasom az írásaitokat, most jutottam oda, ahol írod, hogy eltört a bokád, ráadásul négy
hete! És még mindig gipszben. Pont télen kell ennek is megtörténnie. Csokit a párod sétáltatja? Négy hete be vagy
zárva, vagy le tudsz már menni kicsit mozogni? Gyógyulj meg minél hamarabb!
Lilykéről majd teszek be pár fotót. Köszi az érdeklődést!