Van képem hozzá

Kata58
Kapcsolat:

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2024. július 13. 8:13

Sziasztok!
Drága Paggy, mára már talán a legnehezebben túl vagy! Tudom nem könnyű évtizedek távlata után egyedül maradni, de Neked még ott van a másik családod is, biztosan nem hagynak magadra.
S Most hogy egy bizonyos teher alól felszabadultál, probáld meg kipihenni magadat, és töltsön be az a fajta öröm, hogy te tényleg emberileg mindent megtettél! S Tudod, hogy neki már könnyebb odaát, mint testben itt szenvedni!
:ymhug: :flower1:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2024. július 13. 8:40

Sziasztok!Tul vagyunk a szeretetteljes legkorben lezajlott temetes utan.A lanyomek es a tanitvanyaim nanyon meghatoan viselkedtek.Koszonom nekik.A 49 nap hullamvasut lelkiallapotai utan mara megnyugodtam es elengedtem a parom.Segitseggel nekikezdtem a lakas atrendezesenek.
Lanyok!Elvonszolom magam a piacra es jovok olvasni.
Addig hoztam a kedvencemet:
https://youtube.com/shorts/ASRfi1scAxs? ... Vtc2nmfDsX
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2024. július 13. 8:53

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2024. július 13. 8:55

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2024. július 13. 17:53

Sziasztok!Július 1-től olvasok és nézek.
Szegény Elthán,Te egy hős vagy!Szinte már szobrot kéne faragni rólad,a kitartás szobrát.Remélem ez volt az utolsó megpróbáltatásod!Ezt kívánom neked. :-bd
Kata!Ezek szerint,most lettél "igazi"nyugdíjas.Nehéz döntés,biztosan jól megfontoltad.Talán megőrzi majd a vásárlóértékét és még emelni is fognak.
Nekem is feltették a kérdést,hogy a páromét vagy a sajátomat választom-e. A sajátomra és az özvegyi kiegészítésre szavaztam.Valahogy ugyanott lettem volna , hátha az özvegyit majd emelni fogják!
:-?? ÁLLANDÓAN BE KELL JELENTKEZNI,VAJON MI TÖRTÉNT?
Ildikó!Olvastam,hogy levágtál az ujjbegyedből egy darabkát.HÚÚÚ,az nagyon sokára gyógyul be és végig érzékeny marad!Szépek a fotóid .Szereted az illatos muskotályzsályát?Ismét festettél egy szép tájképet. :ymdaydream: :ymdaydream: :ymdaydream: Sokan ajánlgatják a Tik-Tokon ,hogy megtanítanak festeni,de ehhez igencsak tehetség kell,ami nektek Ágival, megvan
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2024. július 13. 18:17

Ági!Mi történt a lábaddal?Nem emlékszem rá,eltört?Köszönöm szépen a sok gyönyörű kínai festményt.Elküldtem a lányomnak a linket.
Ildikó!Köszönöm a fekete rózsákat.Van ilyen élőben?
Mindenkinek köszönöm az együttérző szavakat
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2024. július 13. 18:38

Mindenkinek elviselhető meleget kívánok!Paggy :-h
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2024. július 15. 9:32

Sziasztok! Szia Paggy, örülök, hogy bejelentkeztél.
Te is jól választottál, igen az özvegyit is mindig emelik a járadékkal és a nyugdíjjal együtt.
Csak ez általános emelés. évente egyszer kérhetsz segélyt. Nekem sajnos a nyugdíjam éppen csak fedezte volna a lakbért és a villanyt.
ezért kellett a járadéknél maradnom. DE nem kesergek, ezen úgysem tudok változtatni.

Minden jót mindenkinek, és a nyaralóknak jó időt, hogy ki tudják használni a szabadságot! :x :ymhug: :-bd :flower1: :littlehearth: ~o)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2024. július 15. 18:43

Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2024. július 16. 7:46

Sziasztok Lányok és Elthan! Remélem jön az újfajta bogárírtó, mert tegnap éjjel olyan támadás volt hogy alig aludtunk!
Nem is értem hogy hogyan, hiszen látszólag én gyóztem de tévedtem.

Full fáradtak vagyunk! Sajnos kezdhetem előlről.
Paggy az a videó egyenesen ijesztő! De biztosan lesznek ilyen területek amik ennyire gépesítve lesznek! na és a sárgarépa nagysága...phű!!! ezek azok a :(( :)) :(( :)) :(( videók!
:x :ymhug: ^:)^ \:D/ :-bd :flower1: :littlehearth: Ui: Nálam is változatlanul duplán kell elküldeni a hozzászólást! :-??
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2024. július 17. 10:10

Sziasztok!

Örülök Paggy, hogy jelentkeztél! :-)
Olvasom Elthan viszontagságait is. Hát már nagyon elég lenne ezekből a műtétekből! Jobbulást!!
Rita, Lilyke nagyon nagyot nőtt. Mindig szeretem a képeit nézegetni. Nagyon nagy segitség vagy, hogy tudsz menni hozzájuk.

Ildikó, örülök én is, hogy megtaláltál :-) Az ujjadról vissza kellett keresnem mi történt. Hát túl én is egy majdnem ilyenen , tudom mit élsz át, Én anno a z alá a hálós izé alá amit ráhúztam az ujjamra, többször hajtogattam azt a lapot, ami nem ragad bele a sebbe. Igy ha megütöttem, csak egy csillagot láttam, nem sorozatot.
Imádom a festményeid nézegetni. A szinek egymás mellé tevését, egymásra tevését mindig sokáig nézegetem.

Kata, ezek a bogarak valami borzasztóak. A hajléktalan bácsika mondta, hogy kendert kell szerezni és betenni az ágyba, attól elmennek. A fiam haverjai, figyelve egyik másik társukra, - az egyik banda- mindig a legolcsóbb helyet nézik ki a nyaralásra. Most Szarvason voltak, és össze-vissza voltak csipkedve az ágyi poloskától. Ki voltam akadva, mikor mesélte.
Nem igaz, hogy ezt nem jelezte senki a szállásadónak. Vagy ennek nincsennek jelei az ágyban? De irtad, úgy emlékszem régebben, hogy van.

Paggy, örültem a link átküldésének. :-)
Nagyon szép dolognak tartom ezeket a felolvasásokat majdanság.
Ez a répás dolog amit betettél, háááát..... ez lesz a jövő, csak meg ne szivjuk, mint a torkosborz.
Anyu is a sajátját választotta, mondjuk nem mondta, hogy lehetett, meg apu után kapja az özvegyit egy évig. Utána azt sem.
Az egyszeri segély gondolom értékhatárhoz kötött.
A lábam: Amióta a szuper oltásokat megkaptam, már az első után jelentkezett a térdemnél a probléma elég keményen. Ezt húztam idáig, amig a másik is bedurrant a terhelés átvállalása miatt, de annyira, hogy nem tudtam mozditani. Rendbetették Pesten a szokásos csontkovács- akupunktúrával, aztán pár napra rá mentem sünit fényképezni este Ramossal a kert végéhez. Estem akkorát térdre, mint az ólajtó. Onnantól nem tudtam felállni. Mentő vitt a klinikára. Röntgen nem mutatott ki semmit. az ultrahangot is mondták, azt nem cisnáltak. Mondjuk biztos orditottam volna közben.
Azt modnták pihentessem, meg szedjek diclofenakot. Na attól a gyomrom k.o lett volna, főleg, hogy az oltások után maradandóan az sincs rendben. Igy lejött a mankó és a járókeret a padlásról, meg mágneseztem, és megúsztam gyógyszer nélkül. Viszont nem akart több, mint egy hónap alatt sem gyógyulni, és a csipőm a járókerettől kikészült, igy mentem magán gyógytornára. Van Szegeden egy rehabilitációs központ, többésge akik ott vannak kezelésen tolókocsisok, igy én még elég jól voltam velük szemben. 10 alkalmat vettem fel horror áron, és az utolsó az padlóra tett. Egy hallgató leányzónál voltam, gyógytornász felügyelete alatt. Amit addig rendbetettek nagyon jól, azt sikerült visszavetni, elég szépen. Rendes volt és aranyos a kiscsaj, de a beteg lábamon féllábazni normál gyógytornával azon a sz...r félgömbön, meg máson, teljesen kikészitette a csipőm és mindkét térdem. Holnap Pest kitekergetés-akupunktúra, aztán majd meglátom. Ápr. 8.-ától nem ültem biciklin. A férjem vásárol, most már velem, de ezután az utolsó alkalom után megint fognom kellett a bevásárló kocsit a biztonság esetére. A micsodám tele már.
Jön 27.-én a Lótusz napok is a Füvészkertben, toppon kellene lenni.

A szomszédunkba a múltkor - aki utálja Ramost- libákat telepitett, szerencsére nem sokáig voltak ott, mert volt keritéstámadás ezerrel, főleg, hogy a keritésünk volt a libák egyik keritéseleme. Na utána halljuk a bégetést a másik szomszéd felöl. Nazarénus pár 5 gyerekkel. Aranyosak, bár vannak hülyeségeik. Mondom is magamban, milyen jól tudják utánozni a gyerekek a bégetést. Aztán gyanús lett, hát nagyfülő aranyos kecskéik vannak, amik a mellettük levő szomszédnál vannak úgy, hogy feléjük néz az akol. Hogy bulizták ki, azt nem tudom.
Felettünk szinte folyamatosan morajlik a r3epülőktől az ég. Látni nem látni őket, de hallani. Ramos fél, ki se mer menni. Valamelyik nap volt tüzijáték, simán végig aludta.
Nálunk szinte folymaatosan megy a klima 21 fokkal, mert a pulzusom is felmegy, meg a per érték utáni, 90-re.
Borzalom ez a meleg. Nem is tudom, aki épitőiparban dolgozik, vagy bárhol, legyen akár postás, egész nap kint, az hogy birja. Tavaly volt behűtve ás ványviz a postásnak, ha hozna valamit. Mindig elfogadta.
Madaraknak tettem ki vizet inni, meg fürdeni. Két harkály, egy rakatt rigó, meg pici madár jár rá. Este meg jön az örvösgalamb család.
Két makkfám lett a fűszeresben, ami most igazán elhanyagolt, mert nem foglalkoztam vele.
Odapottyantották a madarak, én meg elvetettem :-) Kikelt :-)

Most csak ennyi, megyek tornázni.
Beteszek egy rakat linket majd külön, amit találtam a térdemre a neten.
Ezek között van olyan, meg hasonló, amit nekem csináltak.
Függesztőrácsos gyógytornát csináltak az utolsó kivételével, ami tehermentesit, de ugyanúgy dolgoztat. Ez hasonló a vizitornához. Nagyon jó volt.
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2024. július 17. 10:15

Megpróbáltam betenni a gyógytornás mappám, de nem sikerült, mert nem mutatja, hibát ir ki . Próbálkozom, hátha rájövök hogy kell egy wordl dokumentumot idevarázsolni.

Hát a rakat linkből csak ennyit engedett betenni - ha valakit érdekelne.
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2024. július 17. 10:16

Boka gyógytorna

medence emelés-biciklizés

vékony láb

haladó térdtorna

artériás keringést javitó torna

f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2024. július 17. 13:29

Ramos

Kép

Szegeden egy szökőkút

Kép

Kép

a hugomék Erdélyben voltak túrázni. Hiába mondom neki, hogy vegyen medvesprayt....
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2024. július 17. 20:58

Sziasztok Lányok, még folyik rólam is a víz de majdcsak elmúlnak ezek a rém hőmérsékletek, de ha minden igaz, Ági nálatok éppen vihar van a radar szerint.
Jőkat röhögtem a videókon, ugyanis kiderült mennyi mindent nem tudok megcsinálni! De sebaj, majd gyakorlok.
Mondjuk a gyürüsujjam a jobb lábamon manjdnem begörcsölt, a hüvejkujjaim olyan merevek mint a piszkafa, úgyhogy nem is sorolom tovább!

Néha itt is akkorát szól egyik másik repülő hogy ahhoz képest a mentőhelikopter sétagalopp hangot ad ki.
Hol tudnék kendert beszerezni? és mennyi kell?

Amit most vettem egy új fajta lapokat úgynéz ki beválik. de sok helyre kell majd tennem.
Nem látszik sehol nyomuk, csak az új csipések, na meg ha van bőr a pofáján akkor rajtam mászni amikor éppen olvasok a ágyban ! Mondjuk az már ki is nyírtam. De k...............büdös.

Szegény Ramos éppen elege is lehet a hangos dolgoktól.
Tényleg olyan téndbangázst nem használsz mint a teniszezők? Biztosan sokat segítene!

várom a jó híreket a pesti kezelésről, na meg persze majd a fővészkertből!

Puszi és nagy ölelés mindenkinek! :x :ymhug: :-bd :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2024. július 17. 21:44

Kata, dörög nálunk már egy jó ideje, Ramos a férjemmel begubózva a szobában. Aránylag jól viseli, de pisilni ki nem megy ilyenkor.
Volt olyan, hogy azt mondta a gyógytornász, mikor kicsit megerőltettem a bokám és fájt, hogy na akkor erősitünk. Le kellett tennem a talpam egymás mellé, és a nagylábujjam felemelni. Szégyen, nem szégyen, nem ment. Na akkor csináltunk mást. Itthon két nap alatt szuper kitudtam emelni. Aztán jött a boltozat megemelése. Az sem ment. Most már azt is tudom. Ez mind segit abban, hogy ne legyen lúódtalpa az embernek. Nagyon sok gyakorlatot kikerestem a netről, amiket csináltunk, és én a szkeptikus, most már azt mondom, nagyon jó a gyógytorna. Ha jó gyógytornászt fogsz ki.
Csak azt nem értem, miért engednek hallgatóhoz egy magán rehabilitációs központba pácienseket. Megszivtam, de tanultam belőle. Most már név szerint fogok kérni gyógytornászt, ha kell.
Térderősitőt nem használok, mert nem tudom, hogy az én esetemben jó-e. Ez a fájdalom az utolsó óra után jelentkezett, addig más volt a gond.
Meg mozogni kell, tornázni , még ha piciket is otthon. Nálam a nyújtások nagyon sokat segitettek, csipőre.
Na megyek fürdeni, eddig festettem, igaz nem sokat, mert közben a festős csoporttal beszélgettünk chaten, de kilenckor abba kell hagynom a festést, ha ne m akarom túlerőltetni a szemem.
Remélhetőleg csökkenni fog a meleg, vigyázzatok magatokra. Ha nem muszáj ne menjetek ki a nagy melegbe.
Most ezzel bibelődöm:

Kép

Igy megdolgozta a harkály a fánkat.
Ketten járnak az itatóra, közben meg kopogtatnak bőszen.

Kép

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2024. július 18. 8:35

Sziasztok Lányok és Elthan! Remélem mindenki jól van.
Nekem pokol volt az éjszaka de még a reggel is. De már ok.
Tegnap délután vettem be furont, ami ugye éjszakára kezdett hatni ami még nem annyira gáz, de a második kimenetel után begörcsölt úgy a lábam a bal, hogy azt se tudtam fiu vagyok vagy lány! S még így is ki kellett menjek 3 szor.
erre reggelre váltás mos jött a jobbláb! Alig értem ki a vécére, és legszívesebben üvöltöttem volna!

Ittam kalcimuscot, szerencsére volt itthon két ampulla, de hát ez iszonyat.
Na megyek vizszintbe rakni magam, aztán főzök.
A harkály jó munkát végez, gondolom tele van a fa féreggel, csak ugye mi nem látjuk! Bírnám ha lenne videó róla is.

A képről most hirtelen Dante pokla jutott eszembe először... Tudd be az éjszakámnak.. :)) :(( :))

Ramos milyen aranyosan falatozik a dinnyéből! :littlehearth: :x :ymhug: :-bd :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2024. július 18. 18:48

https://izuletek.healthyusefultips.com/ ... NzIfb7lt0w
Ági, én is megvettem a Győrgytea krémjét amit most reklámoznak! :x
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2024. július 18. 20:18

Kata58 írta:https://izuletek.healthyusefultips.com/?utm_source=20rk+910+sust+7&utm_medium=an&utm_campaign=hu+sust+7&utm_content=2106824316342198&ad_id=120210173471100774&fbclid=IwZXh0bgNhZW0BMAABHYddinPT_hOD01DJWvewptsTffZm7ywKAtRg_nl6uNbwBksmPrsD05Mz6w_aem_s4uaksydm_QMNzIfb7lt0w
Ági, én is megvettem a Győrgytea krémjét amit most reklámoznak! :x

Kata! Nagyon sokan visszaélnek a nevükkel. Ők ilyen krémet nem forgalmaznak. Jelentgeti is a lánya őket fel emiatt.
Ha felmész ide:
https://gyorgyteabolt.hu/?_ga=2.4882813 ... TEuMC4wLjA.

Akkor látod, hogy milyen termékeik vannak.

Már eleve gyanús, ahogy meg kell rendelni. Nincs egy elérhetőség, nincs leirás, nincs semmi, csak kattints és rendelj. A forgalmazó is gyanús. Ha rákattintasz, akkor se ad be semmit.
Ha megnézed a céginformációnál, egy román céget ad meg.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2024. július 18. 20:37

Nahiszen... most már mindegy, itt van!Remélem beválik! :x :ymhug: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2024. július 23. 10:10

Na jo Lanyok :) ,ez igy nem mehet tovabb!Hiaba vagyunk idosodo :)) Holgyek, muszaj aktivabbnak lennunk!!!!Delutan jovok.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2024. július 23. 10:38

Üdv mindenkinek! Nálunk most pihi van... :ymblushing: :D :-bd :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2024. július 23. 13:29

Jajj Paggy, - idősödő- olyan jót nevettem :-)
Pihizek én is, mert a gép előtt ültem festészeti anyagot töltöttem le, és belezavarodtam, muszáj pihennem.
Még felhivom anyut, mert ellenőrzés van pihizik-e, pénteken csináltak neki szivkatéterezést, de nem volt semmi, amin javitani kellett volna.
Ramos a férjem szobájában horkol, megy a klima, igy én is lefekszem pihizni, mert kevés az éjszakai öt óra alvás.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2024. július 23. 16:01

Sziasztok,sziasztok sziesztazo Holgyek!3 szo utan be kell jelentkezni ide.Megyek az asztali gephez.
Ági!NAGYON JÓK A VIDEÓK.a JÖVŐ HÉTEN KIPRÓBÁLOM .SAJNÁLOM,HOGY ENNYI MINDEN TÖRTÉNT VELED !KÍVÁNOM,HOGY MIELŐBB GYÓGYULJ MEG rendesen!!!! :) :) :) :) :)
Borzasztó,alig írok valamit és nem viszi fel a fórumra.Mi történt?Ramos ugyanolyan gyönyörű mint volt!
Kata!Ismét előjöttek a bogarak?Ebben a melegben,hogy lehet kibírni????A lábgörcsről:nekem csak a Béres csepp rendszeres szedése segít.
Rita hol van?Unokázik?
Nálunk lakásfelújítás lassan,pénztárca szerint :))
Mindjárt megnézem mikor lesznek Szegeden...ja igen, látom ,most hétvégén lesznek a Lótusz napok.Még mindig ugyanolyan öröm és lelkesedés Ági?
Képviselni kell az értékeket ebben az értékvesztett világban!
Lányok!Mivel 10 mp-ig lehet belépni ide,rövidre fogom.Örülök,hogy megvagytok .
Hozok egy rövid videót.Szép napot nektek!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2024. július 23. 17:03

Vissza: “Társalgó”