Kérések, problémák
Re: Kérések, problémák
Sziasztok!
A mai napon szerettem volna Videa-ról sorozatot letölteni a 9xbuddy oldal segítségével ( régóta ezt az oldalt használom) és a következő üzenet fogadott: "This page has no download links or is temporarily blocked. Please try later". Más is találkozott ezzel a problémával? A választ előre is köszönöm!
A mai napon szerettem volna Videa-ról sorozatot letölteni a 9xbuddy oldal segítségével ( régóta ezt az oldalt használom) és a következő üzenet fogadott: "This page has no download links or is temporarily blocked. Please try later". Más is találkozott ezzel a problémával? A választ előre is köszönöm!
Wu Xing írta:Andy5923kunhegyes írta:Kedves EZURITU,ne haragudj,hogy zavarlak,volna egy nagy kérésem,,,Egy taiwan-i sorozatot keresek,de eddig sehol sem találtam meg,vagyis a SB oldalon fenn van,de sajnos részben van hozzá magyarfelirat, FATED TO LOVE cimü sorozatrol lenne szo, a koreai sorozatot megnéztem és kiváncsivá tett a taiwani is,Buldozer tanácsolta,hogy forduljak hozzád,,kérlek szépen,segits nekem,kellene nekem a fated to love taiwan-i sorozat mind a 24 része magyarfelirattal online,,,ha lehet kérnék linkeket,segitségedet elöre is megköszönném,Andrea
Szia Andrea,
ha nem tévedek ezt keresed
Üdv
Wu Xing
szia WU XING...annyit szeretnék csak jelezni, hogy az adott sorinál ha rákattintanak kint van a DA-n a nevem és a jelszóm...xddd
A másik, hogy újabban ha töltenék le az avistáról nem elég úgymond belépni, hanem előtte még kódokat is kell beírni..meg tudnátok nézni mi ez az újdonság már nagyon unom...
Kata58 írta:Wu Xing írta:Andy5923kunhegyes írta:Kedves EZURITU,ne haragudj,hogy zavarlak,volna egy nagy kérésem,,,Egy taiwan-i sorozatot keresek,de eddig sehol sem találtam meg,vagyis a SB oldalon fenn van,de sajnos részben van hozzá magyarfelirat, FATED TO LOVE cimü sorozatrol lenne szo, a koreai sorozatot megnéztem és kiváncsivá tett a taiwani is,Buldozer tanácsolta,hogy forduljak hozzád,,kérlek szépen,segits nekem,kellene nekem a fated to love taiwan-i sorozat mind a 24 része magyarfelirattal online,,,ha lehet kérnék linkeket,segitségedet elöre is megköszönném,Andrea
Szia Andrea,
ha nem tévedek ezt keresed
Üdv
Wu Xing
szia WU XING...annyit szeretnék csak jelezni, hogy az adott sorinál ha rákattintanak kint van a DA-n a nevem és a jelszóm...xddd
A másik, hogy újabban ha töltenék le az avistáról nem elég úgymond belépni, hanem előtte még kódokat is kell beírni..meg tudnátok nézni mi ez az újdonság már nagyon unom...
Szia Kata,
DA-->ha én kattintok rá az én nevem van ott a jelszavammal, mert be kell lépni. Mindenkinél a sajátja van.
AvistaZ-->erre gondolsz?
igen....de mi ez a újfajta kódbeiratás?
Minden egyes belépésnél...miért? találtál erre valami infót... Már nem is tudom mióta vagyok ott is tag és most meg ilyennel szívatni az embert...
Más..Widows frissités..át akarta tenni az edgére a dolgaimat ..
Minden egyes belépésnél...miért? találtál erre valami infót... Már nem is tudom mióta vagyok ott is tag és most meg ilyennel szívatni az embert...
Más..Widows frissités..át akarta tenni az edgére a dolgaimat ..
Kata58 írta:igen....de mi ez a újfajta kódbeiratás?
Ne jelentkezz ki, a böngésződ meg tudja jegyezni a jelszavadat.
köszönöm...
Valaki tudna nekem segíteni, valaki el tudná küldeni a Kim Soo Ro történelmi sorozatnak a feliratot azt megköszönném.Ázsia ékkövein valamiért nem tudom letölteni.
Dani4561 írta:Valaki tudna nekem segíteni, valaki el tudná küldeni a Kim Soo Ro történelmi sorozatnak a feliratot azt megköszönném.Ázsia ékkövein valamiért nem tudom letölteni.
Szia,
azért nem tudod letölteni az Ázsiáról, mert be kell jelentkezned a D-Addicts oldalára. Ha rákattintasz az Ázsián a Kim Soo Ro "felirat letöltése" -re,
át leszel irányítva a D-A-ra.
Az Ázsia Ékkövein sok felirat esetében leszel átirányítva a D.A-ra, ezért szerintem próbáld megoldani, ha nincs regisztrációd ITT TUDSZ REGISZTRÁLNI.
Itt pedig meg tudod nézni lépésről-lépésre a felirat letöltését.
Ha kérdésed van, elakadsz írj és megpróbálok segíteni.
Üdv
Wu XIng
sziasztok! Az avistán a helyzet változatlan amit nagyon unok de mindegy is...nem tudom miért csinálja...
Más...most még a másik gépem nincs itthon, több fájl sérült ..nem is tudom hogyan fogom őket javítani. Ha onnan is hibásan jött le..vagy más letöltőtől.
Nem tujdom mit állíthattam el a totalban, a beállításoknál s betüknél, mert van amit arielbe van ami már nem is tudom fejből máshogy van beállítva, szóval az egész jobbra van tolódva,Majd csinálok pillanatképet..és elküldöm Ritának mert azt nem akarom a facen megjelentetni...Amúgy sem fogadja el a teljes képernyőt a nagyon. Itt a régi monitoron egy árnyalattal jobb a helyzet...Jó lenne táblázatot látni a hleyles beállításokról...mégpár nap mire gépem lesz..mert itt csak a netre tudok rákapcsolódni és mindenem a másik gépen van. kisebb elvonási tünetekkel..mert azért nem egy sorozatot néztem napi szinten
Na megyek is, mert nem sokára hozzák a csomagom!
A videáára be kell jelentkezni?! pontosabban regisztrálni? lehet azért is nem tudok rajta semmit nézni?!?
Más...most még a másik gépem nincs itthon, több fájl sérült ..nem is tudom hogyan fogom őket javítani. Ha onnan is hibásan jött le..vagy más letöltőtől.
Nem tujdom mit állíthattam el a totalban, a beállításoknál s betüknél, mert van amit arielbe van ami már nem is tudom fejből máshogy van beállítva, szóval az egész jobbra van tolódva,Majd csinálok pillanatképet..és elküldöm Ritának mert azt nem akarom a facen megjelentetni...Amúgy sem fogadja el a teljes képernyőt a nagyon. Itt a régi monitoron egy árnyalattal jobb a helyzet...Jó lenne táblázatot látni a hleyles beállításokról...mégpár nap mire gépem lesz..mert itt csak a netre tudok rákapcsolódni és mindenem a másik gépen van. kisebb elvonási tünetekkel..mert azért nem egy sorozatot néztem napi szinten
Na megyek is, mert nem sokára hozzák a csomagom!
A videáára be kell jelentkezni?! pontosabban regisztrálni? lehet azért is nem tudok rajta semmit nézni?!?
Kata! Elküldted nekem ezeket a fotókat, azzal a kérdéssel, hogy mi lehet rosszul beállítva,
de én erre nem tudok válaszolni. Hirtelen azt sem tudom, mi a probléma. A Total Commandert
csak nagyon ritkán használom, akkor is csak videók feldarabolására, és összefűzésére. Ide
teszem a képeket, hátha valaki tudja a választ:
de én erre nem tudok válaszolni. Hirtelen azt sem tudom, mi a probléma. A Total Commandert
csak nagyon ritkán használom, akkor is csak videók feldarabolására, és összefűzésére. Ide
teszem a képeket, hátha valaki tudja a választ:
szia Rita, Nálam minden arielre van állítva ...
- Ān délǐ yǎ
Kedves Rita !
Szeretném megkérdezni ,hogy az Intense love című sorozatot letudnád fordítani? Nem láttam sehol ,hogy valaki is neki állt volna...
Köszi szépen !!!
Szeretném megkérdezni ,hogy az Intense love című sorozatot letudnád fordítani? Nem láttam sehol ,hogy valaki is neki állt volna...
Köszi szépen !!!
Kedves Ān délǐ yǎ!
Amikor megjelentek az első részek, elkezdtem nézni a sorit, azzal a szándékkal, hogy lefordítom,
ha tetszik és az angolja sem csapnivaló. Sajnos csak két részt bírtam végignézni. Olyan szörnyű,
néhol szánalmas volt a főszereplő lány viselkedése, hogy nem folytattam tovább.
Amikor megjelentek az első részek, elkezdtem nézni a sorit, azzal a szándékkal, hogy lefordítom,
ha tetszik és az angolja sem csapnivaló. Sajnos csak két részt bírtam végignézni. Olyan szörnyű,
- Ān délǐ yǎ
Rita írta:Kedves Ān délǐ yǎ!
Igen én is így voltam vele, de kíváncsi voltam a történésre és elég jó lett utána már.
De van egy másik kérdésem. Láttam hogy a Mengfei Comes Across sorit még mindig nem fordította le senki pedig van már hozzá angol felírat. Nem tervezed mégis csak be??? Lécci !!!!!
Szia Ān délǐ yǎ! A Mengfejt már vagy két, de lehet, hogy három éve betervezte Szitofa.
Őt kéne megkérdezned.
Őt kéne megkérdezned.
- Ān délǐ yǎ
Szia!
Most találtam egy sorozatot ami tetszik. Az a címe hogy Well dominated love. Ezt esetleg fordítja valaki??
Köszi a választ előre is.
Most találtam egy sorozatot ami tetszik. Az a címe hogy Well dominated love. Ezt esetleg fordítja valaki??
Köszi a választ előre is.
sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy tudjátok e mi lett a Smallencoddal, mert eltünt...
Új helyre költözött: https://smallencode.me/
MinGi írta:Új helyre költözött: https://smallencode.me/
Köszönöm nagy ölelés!
Kedves Rita!
Nincs semmi kérés,csak aggódás. Tudtok valamit Ginablack-ról. Reméljük,hogy csak sok munkája,vagy sok dolga,,más feladata van.
Kívánunk minden kedves fordítónak jó egészséget,és szép hétvégét.
Nincs semmi kérés,csak aggódás. Tudtok valamit Ginablack-ról. Reméljük,hogy csak sok munkája,vagy sok dolga,,más feladata van.
Kívánunk minden kedves fordítónak jó egészséget,és szép hétvégét.
Kedves Kormika! Egyelőre nem tudjuk felvenni a kapcsolatot Hajnival. Mi is aggódunk,
de nem tehetünk mást, mint várunk.
Rita írta:Kedves Kormika! Egyelőre nem tudjuk felvenni a kapcsolatot Hajnival. Mi is aggódunk,
Köszönöm gyors választ ,reméljük,hogy minden rendben
Sziasztok ! Frissiteni akartam a torrentet mert azt irja ki hogy hibás...frissítés után helyzet változatlan..csak nehogy kapjak a fejemre, hogy nem töltök vissza...
Na megunta a banánt, így visszaállt normál üzemmódra...
Na megunta a banánt, így visszaállt normál üzemmódra...
- BlueSeraphim
Sziasztok! Úgy látom, nálatok is akad 4K-s videóhoz készült fordítás (épp a Honey, Don't Run Away topikjába néztem bele). A minőségi videók híve vagyok, soha nem nézek semmit online, inkább letöltöm 1080p-ben, hogy ne süljön ki a szemem, szerencsére helyem is van hozzá. De ezzel a 4k-val már bajban vagyok. Az AvistaZ-n viszont egyre több a - kizárólag - 4K-s videó (a kínaiaknál látom). A notebookom elvileg elég erős konfiguráció (i7-es processzor stb.), de a kijelző nyilván csak FullHD, és ha elindítok egy 4k-s videót, úgy felpörög a ventilátor, hogy rossz hallgatni. Emlékszem, hogy mkv-mp4 konvertálásnál, ha túl sokáig pörgött a ventilátor, egy idő után elkezdett kerregni, azt hittem, meg is adja magát. Kipróbáltam most is a konvertálást a felbontás tekintetében, az is ugyanúgy terheli a gépet, még az online konvertáló is.
Van 4k-s TV-m, hiper-szuper, de egyrészt szinte soha nem használom, mert jobban szeretem a notebookot, másrészt egy ilyen kínai 4k-s sorozatot próbáltam rajta, és rendszeresen fagyott. Ez persze lehetett a videó hibája is (legalábbis remélem).
Ti hogy nézitek az ilyen videókat? Segíthet valamilyen beállítás, lejátszó program (MPC-HC, VLC, KMPlayer próbálva) vagy valami? Ötlet?
Van 4k-s TV-m, hiper-szuper, de egyrészt szinte soha nem használom, mert jobban szeretem a notebookot, másrészt egy ilyen kínai 4k-s sorozatot próbáltam rajta, és rendszeresen fagyott. Ez persze lehetett a videó hibája is (legalábbis remélem).
Ti hogy nézitek az ilyen videókat? Segíthet valamilyen beállítás, lejátszó program (MPC-HC, VLC, KMPlayer próbálva) vagy valami? Ötlet?
Na akkor már értem hogy mi ez a harcizaj nálam is...remélem Wu Xing majd tud segíteni! Nálam dupla ventillátor van betéve az asztalihoz, néha én is majd leesek ijedtemben a székről!