Küldök egy vicces videót ... ti nem járhattok így.
Csevegő
Re: Csevegő
Kata, kitartás!!! Bizony, én sem irigyellek. Mikor lesz a költözés, és hová?
Kedves Unni! köszönöm a vicces videót, apu jön be majd Győrbe, de még rejtély hogy hova...ide nem tud jönni mert bérlemény és pici lenne 3-nak... . Nov végéig eldől...
Lányok! Nekem már olyan hosszú hétvége hangulatom van.
Ma kezdődik városunkban a 20. Kolbászfesztivál, ahova én nem megyek, mert tömegiszonyom van, de a műsor az elhallaltszik hozzánk is.
Jó hétvégét kívánok, minden diáknak, pedagógusnak, kellemes őszi szünetet.
Ma kezdődik városunkban a 20. Kolbászfesztivál, ahova én nem megyek, mert tömegiszonyom van, de a műsor az elhallaltszik hozzánk is.
Jó hétvégét kívánok, minden diáknak, pedagógusnak, kellemes őszi szünetet.
Mindenkinek kellemes és megérdemelt pihenést!
A cicuskép olyan édes ahogy kukucskál...
A cicuskép olyan édes ahogy kukucskál...
Nem bírtam megállni hogy be ne tegyem, mekkorát nőtt a mi kislányunk...kész hölgy. A DA-n volt kiposztolva a legutóbbi sorozatában.
Fantasztikus volt ez a sorozat,ha valaki nem látta volna érdemes Moonlight Drawn by Clouds...Brigi csodás fordításával! ezt a kislányt legalább ha nem jobban szeretem mint Aomot pedig ez nagy szó! A Golden Rainbowban is és a Királyi ház titkaiban is nagyot alakított gyermekként...
Valamint a May Quenn az egyik legkedvesebb sorozatom tőle...Rita fordításával.
Ha valaki még nem látta volna van mit pótolni....
Már régóta akartam jönni, de állandóan megfeledkeztem róla.
Gabi! Ez a sori biztosan nagyon aranyos lesz, már mások is felhívták rá a figyelmemet.
Sajnos, nem merek már semmit előre lestoppolni, ami kínai, mert lehet, hogy nem
fejezik be a fordítását. Az sem könnyíti meg a dolgom, hogy van, aki egyszerre annyi
kínai sorozatba belekezd, hogy más alig jut szóhoz.
Szóval úgy vagyok, hogy halászgatok a zavarosban, és azt fordítom, ami horogra akad.
Szerencsére az utolsó pillanatban mindig akad.
Köszi Kata az ajánlódat! Olvastam, hogy nagy népszerűségnek örvend a sori. Beteszem
a D-A-s linkjét is, hátha van, aki így könnyebben ráakad:
Én meg már alig várom, hogy belekezdhessek a Rookie-ba! A negyedik részét néztem
két este. Nagyon tetszik!
Gabi! Ez a sori biztosan nagyon aranyos lesz, már mások is felhívták rá a figyelmemet.
Sajnos, nem merek már semmit előre lestoppolni, ami kínai, mert lehet, hogy nem
fejezik be a fordítását. Az sem könnyíti meg a dolgom, hogy van, aki egyszerre annyi
kínai sorozatba belekezd, hogy más alig jut szóhoz.
Szóval úgy vagyok, hogy halászgatok a zavarosban, és azt fordítom, ami horogra akad.
Szerencsére az utolsó pillanatban mindig akad.
Köszi Kata az ajánlódat! Olvastam, hogy nagy népszerűségnek örvend a sori. Beteszem
a D-A-s linkjét is, hátha van, aki így könnyebben ráakad:
Spoiler: mutasd
Én meg már alig várom, hogy belekezdhessek a Rookie-ba! A negyedik részét néztem
két este. Nagyon tetszik!
Elnézést kérek, hogy ez nem Ázsiai téma.
82 éves korában meghalt Leonard Cohen kanadai legendás költő, dalszerző és énekes. Nagyon szerettem rekedt hangját.
Legismertebb dala a Hallelujah
Aki látta a Scent of a Woman c. filmet, biztos nem felejtette el ezt a tangót ami a klipben van.
82 éves korában meghalt Leonard Cohen kanadai legendás költő, dalszerző és énekes. Nagyon szerettem rekedt hangját.
Legismertebb dala a Hallelujah
Aki látta a Scent of a Woman c. filmet, biztos nem felejtette el ezt a tangót ami a klipben van.
Jaj, végighallgattam a Halleluját Cohennal, hát libabőr vagyok de teljesen...
Kedves Rita...most kaptam ezt a videó linket...a bátyámról a sógornőmről szól...legalább ennyi emlékem lett Róla...
amikor a szerelem mindent legyőz
Kata! Már a 15. percnél tartok, amikor az állatorvos a kutyust vizsgálja.
Muszáj befejeznem, mert vár a sori, de folytatni fogom, mert nagyon
tetszik, amit eddig láttam. Szabályosan rosszul esik abbahagyni.
Varázslatosak!
Szép estét kívánok!
Muszáj befejeznem, mert vár a sori, de folytatni fogom, mert nagyon
tetszik, amit eddig láttam. Szabályosan rosszul esik abbahagyni.
Varázslatosak!
Szép estét kívánok!
Köszönöm Rita! Évának is ajánlani akartam...de gondoltam talán rátalál anélkül is... ..
Más!
A kínaiak berágtak dél Koreára, úgyhogy sok film sori nem lesz szerintem elérhető melyben érintettek ők és a japánok az amerikai gyakorlat és rakéta telepítés miatt. Ilyen ......! Nem értik meg hogy az északi diktátor miatt kénytelenek védekezni....no com.
Más!
A kínaiak berágtak dél Koreára, úgyhogy sok film sori nem lesz szerintem elérhető melyben érintettek ők és a japánok az amerikai gyakorlat és rakéta telepítés miatt. Ilyen ......! Nem értik meg hogy az északi diktátor miatt kénytelenek védekezni....no com.
- boszorkany
Kata58 írta:Köszönöm Rita! Évának is ajánlani akartam...de gondoltam talán rátalál anélkül is... ..
Más!
Kedves Kata,ratalaltam,nagyon szep es meghato tortenet,jo hogy megkaptad es megmutattad.
Remelem Te is megtalaltad a koszontomet,meg hajnalban irtam,hogy elso legyek.
Szia Éva, köszönöm, aranyos vagy! A virtuális tortából neked is jutott remélem....
Kata! Most értem a végére ennek a csodálatos videónak! Nincsenek hozzá szavaim.
Annyit tudok csak mondani, hogy én nem éltem át, és nem is tapasztaltam meg a
környezetemben sem ilyen mérvű összetartozást, összepasszolást. Kati és a tesód
tényleg együtt teljesek, egészek, biztos, hogy egymásnak a másik felei voltak.
Nagyon szép történet, remélem, többen is megnézik majd!
Annyit tudok csak mondani, hogy én nem éltem át, és nem is tapasztaltam meg a
környezetemben sem ilyen mérvű összetartozást, összepasszolást. Kati és a tesód
tényleg együtt teljesek, egészek, biztos, hogy egymásnak a másik felei voltak.
Nagyon szép történet, remélem, többen is megnézik majd!
- boszorkany
Kata58 írta:Szia Éva, köszönöm, aranyos vagy! A virtuális tortából neked is jutott remélem....
Igen,jutott es koszonom:)
Sziasztok! Nem tudom tudtok e róla, de mivel sokunk kedvence nem egy sorozata kapcsán ideteszem....
nem hiszem el, hogy ilyen állapotban is elfogadják hogy közmunkára bevonuljon 4 hétre...
nem hiszem el, hogy ilyen állapotban is elfogadják hogy közmunkára bevonuljon 4 hétre...
Szia Kata!
Nagyon kedvelem Jung Il-Woo, és nem értem amit írtál.Beteg? Hova megy? Miért?
Köszönöm szépen a válaszaidat.
Marcsi
Nagyon kedvelem Jung Il-Woo, és nem értem amit írtál.Beteg? Hova megy? Miért?
Köszönöm szépen a válaszaidat.
Marcsi
Szia Marcsi! jövő hónapban polgári szolgálatba áll mert a betegsége miatt nem lehet katona. Kiderült, hogy agyi érelvékonyodása van...1o évvel ezelőtt LMH-val együtt egy súlyos balesetet szenvedett, ők utasok voltak és az akkor szerzett sérülések miatt nem lehet katona. 4 hétre képzésre megy.!
Csak megint majdnem félreinformáltak bennünket a bulvárhírek..mindig van valaki "jóakaró"... Kedves Jung Il Woo rajongók !
Ma egy egyszerű bejelentés kapcsán végig söpört a koreai
médián,egy hír,JIW-el kapcsolatban.
1. A Newsen oldalán JIW ügynöksége a tegnapi napon bejelentette, hogy decemberben kedvencünk csendben bevonul a kötelező katonai szolgálatba. Várhatóan szociális szolgálati területen lesz. Előtte 4 hét alapkiképzésen vesz részt.
2.Dispatch A mai számában beszámol a bejelentésről és kibővíti
azzal, hogy a 2006-ban bekövetkezett balesete után 3 évvel egy 30 napos vizsgálatot végeztek az állandó erős fejfájása miatt, akkor diagnosztizálták nála az agyi aneurizmát.
3.Koreabo és sok más internetes híradás, már úgy számol be a
mai nap, mint akinek most állapították meg ezt, Ő nem vállaja a műtétet és vállaja a hazafias kötelességét.
Észre vehető, hogy vannak információs oldalak, akik igen csak szeretik az ütősebb szenzációs, híreket
1,
Csak megint majdnem félreinformáltak bennünket a bulvárhírek..mindig van valaki "jóakaró"... Kedves Jung Il Woo rajongók !
Ma egy egyszerű bejelentés kapcsán végig söpört a koreai
médián,egy hír,JIW-el kapcsolatban.
1. A Newsen oldalán JIW ügynöksége a tegnapi napon bejelentette, hogy decemberben kedvencünk csendben bevonul a kötelező katonai szolgálatba. Várhatóan szociális szolgálati területen lesz. Előtte 4 hét alapkiképzésen vesz részt.
2.Dispatch A mai számában beszámol a bejelentésről és kibővíti
azzal, hogy a 2006-ban bekövetkezett balesete után 3 évvel egy 30 napos vizsgálatot végeztek az állandó erős fejfájása miatt, akkor diagnosztizálták nála az agyi aneurizmát.
3.Koreabo és sok más internetes híradás, már úgy számol be a
mai nap, mint akinek most állapították meg ezt, Ő nem vállaja a műtétet és vállaja a hazafias kötelességét.
Észre vehető, hogy vannak információs oldalak, akik igen csak szeretik az ütősebb szenzációs, híreket
1,
Kedves Kata!
Hálásan köszönöm neked, nagyon aranyos vagy.
Szépe estét kívánok.Marcsi
Hálásan köszönöm neked, nagyon aranyos vagy.
Szépe estét kívánok.Marcsi
Szívesen felajánlom az AvistaZon összegyűlt 5 000 pontomat egy "rászorulónak"!
Nem szeretném ketté bontani, mert így egyben éri a legtöbbet. 100 GB-ra lehet
beváltani, ami elég ahhoz, hogy valakit, aki nagyon rosszul áll, kihúzzon a pácból.
Aki leghamarabb jelentkezik érte, annak azonnal el is küldöm. Csak egy AvistaZon
használt felhasználónevet kérek!
Nem szeretném ketté bontani, mert így egyben éri a legtöbbet. 100 GB-ra lehet
beváltani, ami elég ahhoz, hogy valakit, aki nagyon rosszul áll, kihúzzon a pácból.
Aki leghamarabb jelentkezik érte, annak azonnal el is küldöm. Csak egy AvistaZon
használt felhasználónevet kérek!
Elfelejtettem kiírni, hogy tegnap elkelt az 5000 pont. PM-ben jelentkeztek érte.
Remélem, hamar összegyűlik a következő ötezer!
Remélem, hamar összegyűlik a következő ötezer!
- Szilvia333
Mindenkinek :
Boldog Mikulás estét!!!!!
Boldog Mikulás estét!!!!!
Minden betegséggel küzdőnek mielőbbi gyógyulást, és örömteli Mikulást kívánok!
Ezzel a finom teával kényeztetem a betegeket...Jobbulást!