Szentül hittem hogy harmadik vagy!!!
Bocsánat hogy az adrenalin elködösítette a látásomat,és valótlant mondtam a helyezettségedről,de én nagyon bizakodó vagyok !!!

Gabóci5 írta:Kedves Éva! Sajnálattal olvasom, hogy beteg voltál és még csak most lábadozol. Kívánok mielőbbi teljes gyógyulást. Vigyázz magadra, maradj egészséges!
Így ünnepek előtt ezt a gyönyörű dalt küldöm neked, segítse a gyógyulásod!![]()
Rita írta:boszorkany írta:Kedves Rita,lanyok!
Talan mar el is felejtettetek olyan regen nem jartam erre.Sajnos oktoberben ledontott az influenza,most meg novemberben kezdodott szinte ugyanugy a betegsegem.Kozben kiderult,hogy cukorkomaba estem,mento vitt be a korhazba,par napja vagyok itthon.Most labadozok,de szetneztem azert mar a neten es szavaztam en is Rad,kedves Rita.Nem igerem,hogy surun jovok,mert meg eleg gyenge vagyok,de igyekszek benezni Hozzatok.
Kedves Éva! Szomorúan olvasom, hogy elkaptak a betegségek. Ha lehetne egészséget
küldenék a fád alá! De nem tudok, ezért azt kívánom, hogy erőben, egészségben ünnepelj
a családod körében!
Bármikor tudsz jönni szeretettel várunk! Gyors gyógyulást kívánok!
Én pedig újdonsült kedvencem a Pentatonix nevű a capella együttes egyik karácsonyi
videóját küldöm szeretettel:
Kata58 írta:Kedves Éva! szomorúan olvasom milyen kemény próbád volt az életben. De hála Istennek, már otthon lábadozhatsz! Természetesen nem felejtettünk el, hiányoltunk, és jó hogy jelentkeztél!. Remélem innen már a teljes gyógyulás felé vezet az utad. Nagyon örültem Gabóci és Rita gyönyörű és lenyűgöző videóinak! A napokban majd én is küldök Neked majd, csak ma annyira elfáradtam én is, hogy inkább megyek lefeküdni. Ismerem magam, ha elkezdek keresni, mindig szembe jön velem valami más gyönyörűség is, amit muszáj meghallgatnom. Úgyhogy szinte erőszakot kell tegyek magamon, hogy mielőbb lekapcsoljam a gépet! Szeretettel ölellek, és álmodj szépeket.! Jó éjszakát mindenkinek!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szilvia333 írta:Ritánk jelenleg a harmadik!!![]()
![]()
Sajnos elvitték a gépet a meló helyemről,így csak egy nap egyszer tudok szavazni![]()
![]()
![]()
![]()
Kedves Éva!
Olvasom milyen beteg voltál.Én is naponta rettegek,mert anyukám is cukor beteg.Vigyázz magadra nagyon,és tartsd be azt a fránya diétát bármennyire is falra lehet mászni tőle!! Évek óta a családunk szolidaritásból anyuval együtt cukor menüzik,de ennek ellenére lehet jó kajákat kihozni belőle,szóval fel a fejjel,és gyógyulj meg mihamarabb!!![]()
![]()
Rita írta:Mit érne a munkám, ha senki nem látná? Mit érne a fórum, ha senki nem látogatná?
Az én kedvemet egyetlen egy dolog tudná elvenni a fordítástól... az, ha magamra maradnék.
De nem fogok, mert szeretlek Benneteket, és Ti is szerettek engem. Ilyen egyszerű az egész!
És ennek semmiféle versenyhez nincs köze. Ti és Én azaz Mi már jó ideje nyertesek vagyunk...
elnyertük egymás barátságát!
LouisCyphre írta:Sziasztok
köszi a regisztráció véglegesítést, magam is szoktam néha fo(e)rdítgetni, bár
nem tudom mennyire vág az oldal profiljába a hongkongi bullet-ballet mozik, azokból csináltam egy párat. (Bár egyszer becsúszott egy romantikus krimi Chow-Yun Fatal). Nem tudom érdekel-e valakit, most végeztem Andy Lau új filmjével Shock Wave-el, azt nem tudom, csak admin tölthet fel filmet, vagy pontosan hogy megy , ezt még nem tettem ki az openre.
Thx, még1x, és Kellemes Ünnepeket.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 24 vendég