Csevegő
Re: Csevegő
Rita! Az előző fórumban volt róla szó, hogy a Full House-nak a kínai verzióját is szeretnéd majd egyszer lefordítani. Belenézhetünk a trailerbe, melynek alapján úgy gondolom, nagyon hasonlít a koreaira . Főszereplők: Kim Eli és Zheng Qiu Hong.
http://www.viki.com/videos/1080934v-highlights (magyar felirattal).
http://www.viki.com/videos/1080934v-highlights (magyar felirattal).
nagyon várom a kínai változatot is, nekem tetszett a koreai is..mindegyik másért, másként...de legfőképp a speciál részek...
Gabi! Köszönöm szépen! Pont ma küldte el Ildikó is ezt a trailert. Olvastam valahol,
hogy már régóta készen áll a sorozat, de nem tudni miért, még nem tűzték műsorra.
Én nem tudom megnézni a vikis linket. Nekem nem indul el a videó.
Kicsit sajnálom, hogy nem tértek el jobban az eredetitől. A látottak alapján én is
úgy gondolom, hogy nagyon fog hasonlítani a koreaihoz. Így sem bánom, hogy
elvállaltam a fordítást, mert a Full House-ból soha nem elég.
hogy már régóta készen áll a sorozat, de nem tudni miért, még nem tűzték műsorra.
Én nem tudom megnézni a vikis linket. Nekem nem indul el a videó.
Kicsit sajnálom, hogy nem tértek el jobban az eredetitől. A látottak alapján én is
úgy gondolom, hogy nagyon fog hasonlítani a koreaihoz. Így sem bánom, hogy
elvállaltam a fordítást, mert a Full House-ból soha nem elég.
Van YouTube-s is, csak a felirat miatt tettem be a vikist, egyébként ugyanaz.
Kedves Rita!
Full house-ból sosem elég,még akkor sem ha nagyon hasonlít a koreaihoz.Én már várom és lesem,mikor kezdik.A thai Goongs-gal is így vagyok.Remélem nemsokára elkezdik valamelyiket vetíteni.További szép estét kívánok.
Full house-ból sosem elég,még akkor sem ha nagyon hasonlít a koreaihoz.Én már várom és lesem,mikor kezdik.A thai Goongs-gal is így vagyok.Remélem nemsokára elkezdik valamelyiket vetíteni.További szép estét kívánok.
Gabóci5 írta:Van YouTube-s is, csak a felirat miatt tettem be a vikist, egyébként ugyanaz.
Köszi Gabi! Ezt már én is láttam a yt-on!
Kedves Rita, önző módon már nagyon várom, hogy kezdjünk valamit!
Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Kedves Ica! Le sem merem írni, mennyi kínai feldolgozás lesz még! Teljesen odáig vagyok,
mert érzem, hogy egyszerre fogják ránk zúdítani őket.
A Goongnak lesz kínai remake-je is, és láttam az A Gentleman's Dignity-t és a Coffee Prince-t is!
Jóval többet említenek, de én csak ezeket láttam.
Hiába kedvenceim a kínai sorozatok, feldolgozásban a thaiok jobbak, én azokat várom a leginkább!
anine írta:Kedves Rita, önző módon már nagyon várom, hogy kezdjünk valamit!
Kedves anine! Szombaton fejeződött be a Noodle Road, és szombaton kezdődik az
Easy Fortune, Happy Life! Két résszel, mert annyira hosszú, hogy négy kínai résznek
felelnek meg.
Az örökség miatt mindenki a nagyfrász nagyapa kedvét lesi a születésnapján:
Ica! Mégis összeszedtem.
Kínai feldolgozások:
City Hunter, Kill Me, Heal Me, Let's Eat, Love Weaves Through A Millennium 2,
Midnight Dinner, Misaeng, She Was Pretty, Women in the Sun (ezt egyszer le
akartam fordítani, azóta is bánom, hogy nem tettem - koreai)
Jó éjszakát!
Kínai feldolgozások:
City Hunter, Kill Me, Heal Me, Let's Eat, Love Weaves Through A Millennium 2,
Midnight Dinner, Misaeng, She Was Pretty, Women in the Sun (ezt egyszer le
akartam fordítani, azóta is bánom, hogy nem tettem - koreai)
Jó éjszakát!
Szuper!!! Jó,hogy szombat és nem kell a hétfőre várni.Ebből a sorozatból én csak a bemondónőt utáltam,de őt nagyon.A főszereplőt is néha megsuhintottam volna egy lapáttal,hogy észre térjen.Több kedvenc színészem játszik a sorozatban.Bearanyozod a szombatom.
Én szeretem a feldolgozásokat.Érdekes lenne a thai és a kínai Goongs-ot együtt nézni.Most is egy feldolgozást néztem a My amazing boyfried-et,ami a koreai You Came From The Stars megfelelője akar lenni,de nem sokban hasonlított rá.Amúgy érdekes volt a sorozat és Szebszisz el is kezdte fordítani.Nekem jobban tetszett,mint a koreai.Talán kicsit elfogult vagyok.
Kellemes estét kívánok.
Én szeretem a feldolgozásokat.Érdekes lenne a thai és a kínai Goongs-ot együtt nézni.Most is egy feldolgozást néztem a My amazing boyfried-et,ami a koreai You Came From The Stars megfelelője akar lenni,de nem sokban hasonlított rá.Amúgy érdekes volt a sorozat és Szebszisz el is kezdte fordítani.Nekem jobban tetszett,mint a koreai.Talán kicsit elfogult vagyok.
Kellemes estét kívánok.
A bőség zavarával fogunk küzdeni.Nehéz lesz majd választani.Köszi a gyűjteményt.
Ha ezt így folytatjuk, nem győzöm majd winchestserrel...
Kata a hely az egy dolog, de idő is kellene mindet megnézni. Nekem már nagyon nagy a lemaradásom.
Mostanában nem egyszer hajnali egykor feküdtem le...az alvás rovására, mert nem lehetett az éppen adott sorit otthagyni....+ csak így tudok időt lopni magamnak! Remélem a nyár nem erről fog szólni, hiszen alvásra szükség van. + nem igazán tudok elaludni netezés után..kellenek a nyugodt pihentető sorok a szememnek..vagyis pár oldal olvasás miatt még mindig fenn vagyok..a reggelről nem is számolok be Úgyhogy ha mázlim van Samuka hagy kicsit még aludni, van ,hogy ő is visszaalszik! Ami nem feltétlen felhőtlen öröm, mert olyankor csinálja, ha lappang valami--- De ma jól van hála Istennek! Jól elfáradtunk délelőtt, én itt pihenek a net előtt ő meg a kedvenc majmát nézi a minimaxon!
Húú Rita! mennyi feldolgozás van kínaiban szinte mindegyik koreai változat nálam abszolút kedvenc...jól felcsigáztál.....
Vaskica06 írta:Szuper!!! Jó,hogy szombat és nem kell a hétfőre várni.Ebből a sorozatból én csak a bemondónőt utáltam,de őt nagyon.A főszereplőt is néha megsuhintottam volna egy lapáttal,hogy észre térjen.Több kedvenc színészem játszik a sorozatban.Bearanyozod a szombatom.
Kellemes estét kívánok.
Ica, aranyos vagy! De be kell vallanom, hogy vissza fogok menni hétfőre, mert az a nap
vált be a leginkább a számomra. Elmondom, hogy miért, de nem szabad félreérteni!!
Amikor hétfő reggel kiteszem a szokásos feliratokat, akkor aznap, és még másnap is sokan
szoktatok írni, aminek nagyon örülök, és alig várom, hogy hazaérve elvégezzem a dolgomat
és válaszolhassak. Cserébe ezen a két napon nem, vagy csak keveset tudok fordítani, mert
nem marad rá idő.
Hétvégén a szombat és a vasárnap az a két nap, amikor a legintenzívebben tudok fordítani.
Ezért ezt a két napot "sajnálnám befogni" válaszolós napnak.
Több napot, több változatot kipróbáltam már, de ez a mostani a legjobb. Egyszerre, hétfőn
kitenni a kész feliratokat.
Jót mulattam az elfogultságodon! Én is az vagyok!
Kata58 írta:Húú Rita! mennyi feldolgozás van kínaiban szinte mindegyik koreai változat nálam abszolút kedvenc...jól felcsigáztál.....
Én is fel vagyok csigázva, mert a tervezetteim is köztük vannak!
Egyet már elkezdhetnének mutatóba! Amióta várom a vetítést,
azóta már lefordítottam a Love Me-t, a Lovingot, és most kezdek
az Easy Fortune-be! Ezért félek, hogy majd egyszerre árasztanak
el velük!
Kedves Rita!
Nekem nagyon jó volt a hétfő,mert egy kis kellemes kikapcsolódást jelentett a hétfői húzós napok után. A hét legutáltabb napja számomra a hétfő,mert kezdődik a hét és lehet korán kelni, és a vasárnap délután,mert mindjárt hétfő lesz.
Amióta hétfőn jelentek meg a feliratok az eddigi "Már megint hétfő van!" és persze letört vagyok ,mint a bili füle helyett "Hurrá ,itt a hétfő! Este új részt nézünk! Kitartás, már csak pár óra!" a felkiáltás számomra.
Szóval az új részek a fényt jelentik az alagút végén.
Olvastam a Lovingos hozzászólásokat.Nekem is eszembe jutott a halál gondolata,de én a jó véget akartam látni és abban hinni ,hogy boldogan élnek,míg meg nem halnak ,mint a mesében.Jó ebben a végben,hogy mindenki azt látta benne ,amit akart és ami megnyugvást jelentett számára.
További kellemes estét kívánok.
Nekem nagyon jó volt a hétfő,mert egy kis kellemes kikapcsolódást jelentett a hétfői húzós napok után. A hét legutáltabb napja számomra a hétfő,mert kezdődik a hét és lehet korán kelni, és a vasárnap délután,mert mindjárt hétfő lesz.
Amióta hétfőn jelentek meg a feliratok az eddigi "Már megint hétfő van!" és persze letört vagyok ,mint a bili füle helyett "Hurrá ,itt a hétfő! Este új részt nézünk! Kitartás, már csak pár óra!" a felkiáltás számomra.
Szóval az új részek a fényt jelentik az alagút végén.
Olvastam a Lovingos hozzászólásokat.Nekem is eszembe jutott a halál gondolata,de én a jó véget akartam látni és abban hinni ,hogy boldogan élnek,míg meg nem halnak ,mint a mesében.Jó ebben a végben,hogy mindenki azt látta benne ,amit akart és ami megnyugvást jelentett számára.
További kellemes estét kívánok.
Kedves Ica! Nagyon aranyos vagy!
Igen, megtanultuk a hétfőt szeretni. Valóban többször
mondtuk, hogy a sorozatok miatt, a nemszeretem hétfőket is könnyebben elviseljük.
Én sem szeretem a vasárnap délutánt, az olyan, mintha a hétfőhöz tartozna inkább. Viszont
a péntek délutánt rettentően kedvelem, mert az már a hétvége kezdetét jelenti. Mintha a
szombat meghosszabbodna vele.
Igen, szerintem is jó volt így, ahogy befejezték a Lovingot. Aki akarta, annak happy and volt
a vége.
Szép estét kívánok!
Igen, megtanultuk a hétfőt szeretni. Valóban többször
mondtuk, hogy a sorozatok miatt, a nemszeretem hétfőket is könnyebben elviseljük.
Én sem szeretem a vasárnap délutánt, az olyan, mintha a hétfőhöz tartozna inkább. Viszont
a péntek délutánt rettentően kedvelem, mert az már a hétvége kezdetét jelenti. Mintha a
szombat meghosszabbodna vele.
Igen, szerintem is jó volt így, ahogy befejezték a Lovingot. Aki akarta, annak happy and volt
a vége.
Szép estét kívánok!
Ezt a hozzászólást még tegnap este írtam meg, de a g+ nem működött, ezért a képeket
nem tudtam betenni, más módszerrel hosszadalmasabb lett volna, ezért eltettem mára,
remélve, hogy be tudom fejezni. Szerencsére a g+ ma kegyes hozzám:
Megjöttem! Nagyon klassz időnk volt!
Tiszadobon voltunk egy tájházban, majd megnéztük a nagyon szépen felújított Andrássy
kastélyt. Aztán a szintén gyönyörűen felújított diósgyőri várat Miskolcon, és ha már ott
voltunk, a vadiúj libegőre is felültünk Lillafüreden, ami a Jávor-hegyre vitt fel bennünket.
2016. május elsejétől lehet használni. Tudtátok, hogy az Andrássy kastélynak a 4 évszaknak
megfelelően 4 bejárata, a 12 hónapnak megfelelően 12 tornya, az 52 hétnek megfelelően
52 szobája és a 365 napnak megfelelően 365 ablakszeme van?
A kastély parkja még nincs teljesen kész, de a bukszus labirintus jól látható. A fák mögött a Tisza egyik
holtága található:
Az 1910-es évek környékén teljesen szétverték és kifosztották a kastély belsejét. Eredetiben
ez a két bútordarab maradt meg:
Gyönyörű szecessziós óra:
A tájházban elsőként a konyhát fényképeztem le:
Az egyik falvédő. Ezt a szöveget még nem ismertem:
Ezt meg csak azért, mert én is ilyen padban ültem. Meg szeretném mutatni a
gyerekeimnek:
Az egyik tiszadobi ház udvarán fényképeztem le ezt az ágasfát. Nemcsak köcsögök vannak
rajta, de pont ez tetszett meg benne:
A tiszadobi kastély honlapján videó is található a kastélyról, történetéről, felújításáról. De külön
is kiteszem, hadd látszódjon, ha valakit érdekel:
http://tiszadob.info/
nem tudtam betenni, más módszerrel hosszadalmasabb lett volna, ezért eltettem mára,
remélve, hogy be tudom fejezni. Szerencsére a g+ ma kegyes hozzám:
Megjöttem! Nagyon klassz időnk volt!
Tiszadobon voltunk egy tájházban, majd megnéztük a nagyon szépen felújított Andrássy
kastélyt. Aztán a szintén gyönyörűen felújított diósgyőri várat Miskolcon, és ha már ott
voltunk, a vadiúj libegőre is felültünk Lillafüreden, ami a Jávor-hegyre vitt fel bennünket.
2016. május elsejétől lehet használni. Tudtátok, hogy az Andrássy kastélynak a 4 évszaknak
megfelelően 4 bejárata, a 12 hónapnak megfelelően 12 tornya, az 52 hétnek megfelelően
52 szobája és a 365 napnak megfelelően 365 ablakszeme van?
A kastély parkja még nincs teljesen kész, de a bukszus labirintus jól látható. A fák mögött a Tisza egyik
holtága található:
Az 1910-es évek környékén teljesen szétverték és kifosztották a kastély belsejét. Eredetiben
ez a két bútordarab maradt meg:
Gyönyörű szecessziós óra:
A tájházban elsőként a konyhát fényképeztem le:
Az egyik falvédő. Ezt a szöveget még nem ismertem:
Ezt meg csak azért, mert én is ilyen padban ültem. Meg szeretném mutatni a
gyerekeimnek:
Az egyik tiszadobi ház udvarán fényképeztem le ezt az ágasfát. Nemcsak köcsögök vannak
rajta, de pont ez tetszett meg benne:
A tiszadobi kastély honlapján videó is található a kastélyról, történetéről, felújításáról. De külön
is kiteszem, hadd látszódjon, ha valakit érdekel:
http://tiszadob.info/
Miskolc:
Többször voltam már a diósgyőri várban, de most először látom ilyen szép állapotban.
2014-ben újították fel, mint a Tiszadobi kastélyt:
Közép-Európa legnagyobb lovagtermének részlete:
Lovagterem semmit nem ér lovagok, illetve a páncéljaik nélkül:
A tündéri pirinyó kétszintes kápolnát ma is használják esküvőkre:
Naná, hogy felmásztam a tornyokba. Megérte:
A várnak saját lovardája van, ahol lovagtornákat rendeznek:
Mivel a Bükkben voltunk, bükkfák közt libegtünk. Először a toronyban, majd itt kiélvezhettem,
hogy nagyon szeretek magasban lenni:
A vár idei programjai:
http://www.diosgyorivar.hu/diosgyorivar.hu/content819c.html?cid=cont_4c583b593ab6f7.48406120
És egy rövid videó a várról, történelméről, felújításáról:
Többször voltam már a diósgyőri várban, de most először látom ilyen szép állapotban.
2014-ben újították fel, mint a Tiszadobi kastélyt:
Közép-Európa legnagyobb lovagtermének részlete:
Lovagterem semmit nem ér lovagok, illetve a páncéljaik nélkül:
A tündéri pirinyó kétszintes kápolnát ma is használják esküvőkre:
Naná, hogy felmásztam a tornyokba. Megérte:
A várnak saját lovardája van, ahol lovagtornákat rendeznek:
Mivel a Bükkben voltunk, bükkfák közt libegtünk. Először a toronyban, majd itt kiélvezhettem,
hogy nagyon szeretek magasban lenni:
A vár idei programjai:
http://www.diosgyorivar.hu/diosgyorivar.hu/content819c.html?cid=cont_4c583b593ab6f7.48406120
És egy rövid videó a várról, történelméről, felújításáról:
Még muszáj visszatérnem! Miközben a két korábban kitett videót nézegettem a yt-on,
Lillafüredről és környékéről is ugrottak fel filmek. Most csak libegni mentünk Lillafüredre,
de muszáj megmutatnom, hogy milyen gyönyörűségek találhatóak a lakóhelyem közelében:
Lillafüredről és környékéről is ugrottak fel filmek. Most csak libegni mentünk Lillafüredre,
de muszáj megmutatnom, hogy milyen gyönyörűségek találhatóak a lakóhelyem közelében:
Rita! Csodálatosan szép helyeken voltatok, az időjárás is kedvezett a kiránduláshoz. Az ország egyik legszebb és történelmi emlékekkel teli vidéke ez. Sajnálom, hogy amikor Sárospatakon voltunk a Rákoczi várban, nem tudtam több képet csinálni, különösen a várbelsőről, nagyon gazdag gyűjteménye van. Köszönöm a beszámolót és a képeket, és videókat.
A várudvar
A toronyból az udvar
A lovagterem
A várudvar
A toronyból az udvar
A lovagterem
- dolores953
Szia Rita
Irtam privatot. Nezd meg.
Irtam privatot. Nezd meg.
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler