Filmek és sorozatok ajánlása
Re: Filmek és sorozatok ajánlása
Szia Rita! Valóban furán néznek ki, de felismertem kedvenc professzoromat!
Örülök a sorozatnak!
Örülök a sorozatnak!
Nagyon klasszak a képek én is köszönöm!
http://dramatorrent.com/miss-in-kiss-24553.html folymatban a tajwani pajkos csók...már kint van 6 a rész
Miss In Kiss
Miss In Kiss
és itt van kis kedvencünk
is...
- Szilvia333
virag1 írta:Kedves Rita !
A most forditott sorozatotba megszerettúk Yuan Wen Kang-ot.
Most kezdtek fordítani egy kinai sorozatot a cime The Imperial Doctress.
A mese a Ming időszakban az első női orvos életéről szól.
Ő itt segitó szerepben van. Találtam egy videót is róla. Nagyon tetszik a sztyeppei népek öltözetében olyan karizmatikus.
Másik főszereplő akit már ismerünk az általad fordított sorozatből, Wallace Huo.
Virág!!
Ezt a sorozatot én is gyorsan "bezsebeltem",bár nekem inkább Liu Shi Shi miatt keltette fel a figyelmemet,ugyanis én nagyon megszerettem ezt az aranyos színésznőt.A Bu Bu Jing Xin óta,szinte vadászom a sorozataira.Ezen a doktoros sorozaton kívül van még egy ami fordítás alatt van,ez a Da Mo Yao.A férfi felhozatal abban a sorozatban frenetikus,főleg mivel összetették őt,a Lángoló Nirvana férfi főszereplőjével))
Kedves Szilvia 333!
Sajnos csak jelenleg ez a két sorozata van és még a Bu Bu Jin Qing mit szintén Mayday fordít.
De ahogy írta nagyon elfoglalt igy lassan tud fordítani.
A Nirvana in Fire nagyon jó sorozat volt én is láttam. És utána Wang Kainak van most több sorozata amit már lefordítottak vagy fordítínak.
És amimég érdekes Roxi és a 4 herceg a jelenbe összeházasodott.
Ha valamit találok írok.
Sajnos csak jelenleg ez a két sorozata van és még a Bu Bu Jin Qing mit szintén Mayday fordít.
De ahogy írta nagyon elfoglalt igy lassan tud fordítani.
A Nirvana in Fire nagyon jó sorozat volt én is láttam. És utána Wang Kainak van most több sorozata amit már lefordítottak vagy fordítínak.
Ha valamit találok írok.
- Szilvia333
Kedves Virág!!
Melyik jelenben??? A jelen jelenben,vagy a filmbeli jelenben???
Mert hogy én még összevárok néhány fejezet feliratot mielőtt neki kezdenék Nem baj ha spojler!!
Ezekből pedig ha kaphatnék egy listácskát,azt szépen megköszönném ..
Részemről,ha valami szép,és a cselekményt elnézve a lényeget még meg is értem felirat nélkül,az is nézendő.Most is így vagyok egy 2014-es Kínai sorozattal,kosztümös természetesen,az angol címe. The Virtuous Queen of Han. Youtubon nézem,most járok a 16 -ik résznél,és eddig még egy unalmas perc sincs !!
Melyik jelenben??? A jelen jelenben,vagy a filmbeli jelenben???
Mert hogy én még összevárok néhány fejezet feliratot mielőtt neki kezdenék Nem baj ha spojler!!
Wang Kainak van most több sorozata amit már lefordítottak vagy fordítínak.
Ezekből pedig ha kaphatnék egy listácskát,azt szépen megköszönném ..
Részemről,ha valami szép,és a cselekményt elnézve a lényeget még meg is értem felirat nélkül,az is nézendő.Most is így vagyok egy 2014-es Kínai sorozattal,kosztümös természetesen,az angol címe. The Virtuous Queen of Han. Youtubon nézem,most járok a 16 -ik résznél,és eddig még egy unalmas perc sincs !!
Szilvia! Wang Kainak én is fordítottam egy soriját! Szuper jó! Második kedvencem
a The Queen of SOP után. Címe: Love Me, If You Dare
http://forum.ezoritusubs.com/viewtopic.php?f=10&t=13
Sajnos a sok hozzászólása odaveszett a DFF fórumában!
a The Queen of SOP után. Címe: Love Me, If You Dare
http://forum.ezoritusubs.com/viewtopic.php?f=10&t=13
Sajnos a sok hozzászólása odaveszett a DFF fórumában!
Rita! A rajongásunk a sori után viszont nem csökkent...sőt, mióta láttam a csigát azóta még jobban megbecsülöm ezt is!
- Szilvia333
Köszönöm,meg fogom nézni!!!
Kedves Szilvi 333 !
Tehát Lui Shi Shi- Nicky Wu (4 herceg) 2015. jan.-ban összeházasodtak.
Wang Kai jelenleg
When a Snait Falls in Love ( csigás ) egyébként rendőrös sorozat a vikin názhető magyar felirattal.
a másikat most fordítják Stay With Me . Ezt a kettőt tudom.
Amit Rita irt a Love Mi if You Dare abban is nagyon jó volt.
Tehát Lui Shi Shi- Nicky Wu (4 herceg) 2015. jan.-ban összeházasodtak.
Wang Kai jelenleg
When a Snait Falls in Love ( csigás ) egyébként rendőrös sorozat a vikin názhető magyar felirattal.
a másikat most fordítják Stay With Me . Ezt a kettőt tudom.
Amit Rita irt a Love Mi if You Dare abban is nagyon jó volt.
- Szilvia333
Lui Shi Shi- Nicky Wu (4 herceg) 2015. jan.-ban összeházasodtak.
Sok Boldogságot nekik!!!!!!!
gyönyörű páros, remélem sokáig megadatik nekik is a boldogság!
Köszi Gabóci a képeket...
Köszi Gabóci a képeket...
- Szilvia333
Szép estét mindenkinek!!!
Pár perce fejeztem be a Gu Am Heo Joon című "csekély" 135 részes Koreai kosztümös sorozatot CherryRock fordításában.
Felirat Ázsia Ékkövei : https://azsiaekkovei.hu/kdorama/gu-am-heo-joon#thanks80
Nagyon szép,érzelmes,orvosi sztori.helyenként szó szerint ki ki jött egy egy könnycsepp nekem is
Csak ajánlani tudom tiszta szívemből mindenkinek.
Pár perce fejeztem be a Gu Am Heo Joon című "csekély" 135 részes Koreai kosztümös sorozatot CherryRock fordításában.
Felirat Ázsia Ékkövei : https://azsiaekkovei.hu/kdorama/gu-am-heo-joon#thanks80
Nagyon szép,érzelmes,orvosi sztori.helyenként szó szerint ki ki jött egy egy könnycsepp nekem is
Csak ajánlani tudom tiszta szívemből mindenkinek.
szia Szilvia! Hát ekkorába most nincs kedvem belenézni...talán később, mert most annyit nézek párhuzamban, hogy egyszerűen nem megy!
..de már szemeztem vele, csak akkor meg helyem nem volt, akkor töröltem pár filmet..sajnos. De majd minden megoldódik...
de azt láttam, hogy majd kétszázas volt a letöltési arány csak az ékkövön...biztosan ennél több is volt...
..de már szemeztem vele, csak akkor meg helyem nem volt, akkor töröltem pár filmet..sajnos. De majd minden megoldódik...
de azt láttam, hogy majd kétszázas volt a letöltési arány csak az ékkövön...biztosan ennél több is volt...
Szia Szilvia!
Én totál meg voltam győződve, hogy nem hagytam ki ezt a sorozatot, mert CherryRock az nálam garancia a történelmi választásra. De jó, hogy irtál róla, pedig már le is töltöttem, készen áll, csak elfelejtkeztem róla.
Én totál meg voltam győződve, hogy nem hagytam ki ezt a sorozatot, mert CherryRock az nálam garancia a történelmi választásra. De jó, hogy irtál róla, pedig már le is töltöttem, készen áll, csak elfelejtkeztem róla.
- Szilvia333
Kata kedves!!
Nem kell megriadni,mert egy egy rész,cirka 30 perces,innen ez az elképesztő rész szám!!
Az viszont tény és való,hogy a sorozat beszerzése helyigényes.Cherry minden fordítását AviztaZ -ról tölti,és ezt a hely hiányt most a saját bőrömön tapasztalom,ugyanis fordítja még a Sangdo(Merchant of Joson) címűt is.Itt próbáltam trükközni,és azt hittem hogy a Doramax -ról majd megoldható,ott ugyanis a Fichier linkek eddigi tapasztalataim alapján működnek,de ez a sorozat rácáfolt,ugyanis a 3 -ik rész már elérhetetlen. Ezért vincheszterre tettem a Gu Am Heo Joon -t,és helyébe letöltöttem a Sando -t,aminek egy egy része 1GB,vagyis az 50 részes Sngdo,ugyan annyi helyet foglal,még többet is,mint a Gu Am Heo Joon. Ám a Gu Am -nak is megvolt az előnye,mert nagyon szép ütemben seedelődött ! Amíg a sorozatot néztem, kétszeresét seedelte a sorozat,ezáltal szépen megdobta az arányomat
Nem kell megriadni,mert egy egy rész,cirka 30 perces,innen ez az elképesztő rész szám!!
Az viszont tény és való,hogy a sorozat beszerzése helyigényes.Cherry minden fordítását AviztaZ -ról tölti,és ezt a hely hiányt most a saját bőrömön tapasztalom,ugyanis fordítja még a Sangdo(Merchant of Joson) címűt is.Itt próbáltam trükközni,és azt hittem hogy a Doramax -ról majd megoldható,ott ugyanis a Fichier linkek eddigi tapasztalataim alapján működnek,de ez a sorozat rácáfolt,ugyanis a 3 -ik rész már elérhetetlen. Ezért vincheszterre tettem a Gu Am Heo Joon -t,és helyébe letöltöttem a Sando -t,aminek egy egy része 1GB,vagyis az 50 részes Sngdo,ugyan annyi helyet foglal,még többet is,mint a Gu Am Heo Joon. Ám a Gu Am -nak is megvolt az előnye,mert nagyon szép ütemben seedelődött ! Amíg a sorozatot néztem, kétszeresét seedelte a sorozat,ezáltal szépen megdobta az arányomat
- Szilvia333
Szia Ági!
Most egy kicsit meg vagyok lepődve Cherryt illetően,mert tőle azt szoktam meg,hogy ha egy sorozatot fordít,akkor az mindig egyben jön ki.Lásd= A király álma.Persze ezt nem panaszként említeném!!A Gu Am -nak nagyon megörültem,mert tele van sok sok " régi motorossal",akik valóban színészek,sehol köztük egy rock sztár,meg hűtőgép modell!!
A meglepődést azért mondom,mert most van neki 2 vagy 3 folyamatban lévő sztorija is,tehát kezdhetek gyűjtögetni pedig hol van még az ősz !!
Az egyik a Sangdó,a másik a Saimdang, Light's Diary.Ez utóbbit még nem kezdtem el begyűjteni,de biztosan nagyon érdekes lesz,hisz egy olyan asszonyról szól aki mind a mai napig élénken él a Koreai köztudatban,köszönhetően az 50 ezres Won -nak
A képért köszönet Unni2011 -nek DA fórumról
Azt látom hogy nem csak Cherry fordítja,hanem még másik két jól ismert fordító is,Anyeze és Zetkin,de vita nincs tehát lehet választani hogy kinek a Pap,kinek a paplak
Most egy kicsit meg vagyok lepődve Cherryt illetően,mert tőle azt szoktam meg,hogy ha egy sorozatot fordít,akkor az mindig egyben jön ki.Lásd= A király álma.Persze ezt nem panaszként említeném!!A Gu Am -nak nagyon megörültem,mert tele van sok sok " régi motorossal",akik valóban színészek,sehol köztük egy rock sztár,meg hűtőgép modell!!
A meglepődést azért mondom,mert most van neki 2 vagy 3 folyamatban lévő sztorija is,tehát kezdhetek gyűjtögetni pedig hol van még az ősz !!
Az egyik a Sangdó,a másik a Saimdang, Light's Diary.Ez utóbbit még nem kezdtem el begyűjteni,de biztosan nagyon érdekes lesz,hisz egy olyan asszonyról szól aki mind a mai napig élénken él a Koreai köztudatban,köszönhetően az 50 ezres Won -nak
A képért köszönet Unni2011 -nek DA fórumról
Azt látom hogy nem csak Cherry fordítja,hanem még másik két jól ismert fordító is,Anyeze és Zetkin,de vita nincs tehát lehet választani hogy kinek a Pap,kinek a paplak
Köszi Szilvia! van egy film mégpedig a Jackie Chan Presents-Wushu,The Young Generation [2008].x264.DVDrip(KungFu) ami csak887Mb-os
amit 2o15.03,05 én töltöttem le de most kapaszkodj, 1,03TB-ot töltöttem vissza csak ezzel a filmmel a mai napig. ritkaság ha nem seedelik..Csak aránynövelőnek javasoltam ha szükség lenne rá!
Jó éjszakát!
amit 2o15.03,05 én töltöttem le de most kapaszkodj, 1,03TB-ot töltöttem vissza csak ezzel a filmmel a mai napig. ritkaság ha nem seedelik..Csak aránynövelőnek javasoltam ha szükség lenne rá!
Jó éjszakát!
A legeslegjobbak a frissen befejezett kínai és hongkongi sorozatok. Azokra azonnal lecsapok.
Az esetek 99%-ban aranycsillagosak, ingyen vannak, és a többszörösüket tudom visszatölteni.
Sokszor hónapokig meghagyom őket, mert állandó mozgásban vannak. Mindig tölti rólam valaki.
Szép estét kívánok!
Az esetek 99%-ban aranycsillagosak, ingyen vannak, és a többszörösüket tudom visszatölteni.
Sokszor hónapokig meghagyom őket, mert állandó mozgásban vannak. Mindig tölti rólam valaki.
Szép estét kívánok!
Öröm volt olvasni benneteket, köszönöm a sok ismertetőt és ajánlatot.
Máskor is jövök.
Legyen szép napotok.
Máskor is jövök.
Legyen szép napotok.
- Szilvia333
Ma elkezdtem nézni Wang Kai csigabigás sorozatát Hihetetlen hogy mit tesz egy frizura!! Ledobta magáról a konytyot,és máris a szigorú arcú herceg helyére egy filigrán kis fickó került,bár még így is tartogat egy kis disztingvált szigort a pofikája Többet kellene mosolyognia!!
szia Szilvia..hát a mostani szerepe nem sok mosolyt fog az arcára tenni, de azért majd akad...
- Szilvia333
Szép estét!!
A percen fejeztem be Wang Kai csigabigás sorozatát.Sajnos hogy csak 33 percesek voltak a részek,és hogy csupán 21 részen át rághattam a körmöm,mert biz rágtam volna még tovább is!! Remélem lesz második évad,de amilyen szerencsém van,tuti nem lesz!!
When a Snail Falls in Love ... Második évadot akarok !!!!!!!!!!!!!!!!
A percen fejeztem be Wang Kai csigabigás sorozatát.Sajnos hogy csak 33 percesek voltak a részek,és hogy csupán 21 részen át rághattam a körmöm,mert biz rágtam volna még tovább is!! Remélem lesz második évad,de amilyen szerencsém van,tuti nem lesz!!
When a Snail Falls in Love ... Második évadot akarok !!!!!!!!!!!!!!!!