Csevegő

VidékiÉva

Re: Csevegő

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. március 24. 16:08

Szia Kata!
Bocsi nem voltam tegnap. AZ elsőn is nagyon aranyos, de a kutyás képek tüneményesek.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. március 26. 14:09

Na megjöttem...kicsit elraboltak kikapcsolódni... :)) . :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. március 26. 19:32

Kata58 írta:Na megjöttem...kicsit elraboltak kikapcsolódni... :)) . :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Nagyon jól tették!

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. március 28. 19:02

Szia Kata!
Nagyon aranyosak a képeid. Talán a piros orros és a kutyások tetszenek a legjobban. :-)
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2018. március 30. 19:00

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. március 30. 19:16

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!

Kép
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. március 30. 20:08

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
Kép
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2018. március 31. 10:19

Szervusztok lanyok,Rita,hoszu ido utan megjelentem kozottetek,hianyoztatok.
Nezzetek el nekem,ha most nem valaszolok kulon-kulon mindenkinek,de minden kedves sorotok,biztatasotok gyogyir a lelkemnek,nagy oromet okoztatok vele.KOSZONOM :) :) :) :) :) :)
Mar jobban vagyok,nemreg jartam a varosban a fiammal(egyedul nem megy,mint a "nota" mondja)lampakat kellett vegyek,lassan minden tonkre megy a hazban.:(
A Jules hianya meg mindig nagyon friss,de 20 eve is elvesztettem Csutit,a tacskomat,viszont jobban viseltem,mert anyukamnal hagytam,mivel alberletben laktunk.Ot pici koraban vettem anno,Jules meg 1 1/2 evesen kerult hozzank.
Nem gondolok uj kutyusra,iden toltom a 70-et,van sok szep emlekem a 2 "gezenguzrol".
Kellemes husveti unnepeket kivanok Mindnyajatoknak:Eva
Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. március 31. 11:05

Kedves Éva! Örülök, hogy már kicsit jobban vagy, ki tudsz már mozdulni, ha egyenlőre csak segítséggel is.
Szeretett négylábúink elvesztését nehéz feldolgozni, nekem sem lesz másik kis állatom, se cicám, se kutyám.

Örömmel látom egyre többen gyülekezünk a 70-kedők klubjában. :ymapplause: Sok örömet és jó egészséget kívánok minden klubtagnak itt a fórumban!

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. március 31. 12:50

Kedves Boszorkány!Együttérzek Veled,nekem is most halt meg az egyik tacskó kutyám,DÖMÖTÖR.Belebetegedtem,Próbálok helyrejönni,mert a másik 2-t vigasztalnom kell , ők is idősek.Az a baj,hogy nehéz állat nélkül élni.Ha nem haragszol szeretnék elmesélni valamit a környezetemből:
Sok kutyasétáltató társam van,de közülük is kitűnik Terike néni.93 éves és nagyon vagány,tartásos,igen melegszívű hölgy.Van 4 gyereke,de ő külön lakik tőlük.Nem akar senki terhére lenni és bírta is.Nemrég halt meg a nagytestű kutyája.Ja és elfelejtettem, a családjukban a nők nagyon hosszúéletűek.A mamája 104 évig élt.Terike búnak eresztette a fejét , a fia nem tudta nézni ezt.Keresett neki a menhelyen egy hasonló kutyát.Mi mindnyájan felháborodtunk,hogy milyen önző és felelőtlen.Sőt, én pofátlanul,de tiszteletet is adva jól leszúrtam és megmondtam a magamét.Ő nem szólt semmit,elviselte.az egyik fiatal és bölcs társam félrehívott és azt mondta:
Gondolj arra,hogy egy ilyen kutyus /nagy és fehér/nem kell senkinek!A néni egyik fia ,ha valami baj lesz ,elviszi magához a kertes házába valamint a néni boldog a kutyával..Kétkedve bár,de elfogadtam.3/4 éve járkál vele,hóban,sárban boldogan.Most azonban a vidám,fiatal kutya elrántotta és eltört Terike lába.Kórházba került,a fia magához vette a kutyát,szeretik.ÉS TERIKE GYORSAN MEG AKAR GYÓGYULNI,HOGY EGYÜTT LEHESSEN A KUTYÁVAL.
Ennyit az idős korról és az állatokkal való életről.Elnézést a hosszú léről.
Neked és MINDEN KEDVES FÓRUMTAGNAK BOLDOG HÚSVÉTOT!
Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2018. március 31. 13:14

Sziasztok!
Elvesztem én is egy picikét, Zsuzsi lányom két hete költözött el albérletbe a barátjával, majd egy kis kórház, majd újra kórház, de lassan kezdek én is lassan felszáradni.Kívánom, hogy legyen mindenki egészséges.
Kellemes Húsvéti ünnepet kívánok mindenkinek. Marcsi :)
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. március 31. 17:03

Milyen öröm régiekről hallani! Kedves boszorkany, milyen jó hogy írtál magadról. Az idő megszépíti az emlékeket, a friss sebeket meg lassan majd az új események/remélem csak jók/ idővel felülírják a mostani bánatot! :x :movingflower:
Mindenkinek nagyon szép Húsvétot, örömteli családi együttlétet kívánok!
Kép :ymhug: :movingflower: :flower1: :-bd :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. március 31. 17:05

Kép
Hogy virtuálisan legyen mit körülülnünk... :movingflower: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. április 2. 7:29

" Húsvét másodnapján
az a kivánságom:
e háznap népire
ezer öröm, s annyi áldás szálljon!"

Kép
szegleeva

HozzászólásSzerző: szegleeva » 2018. április 6. 9:48

Kedves Rita
Már megint ki ír valamit az Avistaz nem igazán értem esetleg tudnál segíteni ?
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. április 6. 20:49

szegleeva írta:Kedves Rita
Már megint ki ír valamit az Avistaz nem igazán értem esetleg tudnál segíteni ?
nem vagy egyedül... :)) :-o . Azért jó lenne ma magyarra fordításnál nem mondanának egymásnak ellent a mondatok.. :-ss :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. április 7. 7:33

Kedves Éva és Kata!

Csak annyit írnak, hogy javasolják, akinek utorrentje van, váltson át qBittorrentre.
Nem kötelező, nem jár következményekkel, ha nem teszed meg.

Szép napot kívánok!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. április 8. 17:56

Köszönöm! :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. április 8. 18:17

boszorkany írta:Szervusztok lanyok,Rita,hoszu ido utan megjelentem kozottetek,hianyoztatok.
Nezzetek el nekem,ha most nem valaszolok kulon-kulon mindenkinek,de minden kedves sorotok,biztatasotok gyogyir a lelkemnek,nagy oromet okoztatok vele.KOSZONOM :) :) :) :) :) :)
Mar jobban vagyok,nemreg jartam a varosban a fiammal(egyedul nem megy,mint a "nota" mondja)lampakat kellett vegyek,lassan minden tonkre megy a hazban.:(
A Jules hianya meg mindig nagyon friss,de 20 eve is elvesztettem Csutit,a tacskomat,viszont jobban viseltem,mert anyukamnal hagytam,mivel alberletben laktunk.Ot pici koraban vettem anno,Jules meg 1 1/2 evesen kerult hozzank.
Nem gondolok uj kutyusra,iden toltom a 70-et,van sok szep emlekem a 2 "gezenguzrol".

Kedves Éva! Már megint csak elolvastam nagy gyorsan, amiket írtatok, aztán akkor nem tudtam reagálni,
és most eszembe jutott, hogy válaszolni meg elfelejtettem. Pedig nagyon jó hírrel szolgáltál! Ha a fiaddal
is, de végre ki tudtál mozdulni a házból!

Lehet, hogy már írtam, hogy én is megéltem két kutyusom elveszítését. Egyik jobban fájt, mint a másik.
Mindkettőt betegség vitte el, igaz már idősek voltak, de akkor is nagyon megviseli az embert, ha a kedvenceit
szenvedni látja. Nekem sem lesz több kutyám. Egyrészről nem szeretném harmadszor is átélni a gyászt,
a másik, hogy ha nyugdíjba megyek sűrűn szeretném látogatni az Angliában élő gyermekeimet. Nem tudnék
mit kezdeni egy jószággal.

Minden jót! Erőt, egészséget!

Tegnapi százszorszépek:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. április 8. 18:25

gyomar írta:Sziasztok!
Elvesztem én is egy picikét, Zsuzsi lányom két hete költözött el albérletbe a barátjával, majd egy kis kórház, majd újra kórház, de lassan kezdek én is lassan felszáradni.Kívánom, hogy legyen mindenki egészséges.
Kellemes Húsvéti ünnepet kívánok mindenkinek. Marcsi :)

Kedves Marcsi! Nálad is mentegetőzéssel kezdem, mint Évánál fentebb. Olvastalak, nem válaszoltam
azonnal, jól el is felejtettem.

Zsuzsi lányodnak sok boldogságot az önálló élethez! Neked pedig jó egészséget! Meg kell gyógyulnod,
mert nagy események előtt álltok! Remélem, már jobb a helyzet a húsvétihoz képest!

Minden jót a családodnak és jó egészséget!

Tegnapi tüdőfű:

Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2018. április 8. 19:53

Szia Rita!
Hálás vagyok neked.
Igen egy kicsit már jobb az egészség front.
Zsuzsi lányom nevében köszönöm, igaz most meg elküldték a munkahelyéről,így egy új megoldásra váró feladat.
Szép estét kívánok. Marcsi :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. április 8. 20:05

gyomar írta:Szia Rita!
Hálás vagyok neked.
Igen egy kicsit már jobb az egészség front.
Zsuzsi lányom nevében köszönöm, igaz most meg elküldték a munkahelyéről,így egy új megoldásra váró feladat.
Szép estét kívánok. Marcsi :)

Szia Marcsi! Még melegében válaszolok! Épp itt voltam.

Nagyon örülök, hogy ha kicsit is, de már jobb a helyzet! Nem baj, ha lassan, csak javuljon
tovább!!!!

Zsuzsi még fiatal, gyorsan fog találni másik munkát... jobbat! Lehet, hogy pár hónap múlva azt
fogja mondani, hogy sokkal jobban járt így, mintha a régi helyén maradt volna.

Drukkolok nektek!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. április 9. 8:18

Szia Marcsi! Itt olvasom, hogy helyzet van nálatok! Neked további gyógyulást kívánok, Zsuzsi lányodnak meg egy kis megérdemelt lélegzethez jutást. Biztosan fog találni olyan munkát, amit szeretne csinálni. Emiatt nem aggódom! Csak ne legyen stresszes! Ne félelemből vállaljon el valamit, hanem mert azt szeretné csinálni...a többi aztán jön magától. :x ;) :D :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kép
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2018. április 14. 17:06

Rita írta:
boszorkany írta:Szervusztok lanyok,Rita,hoszu ido utan megjelentem kozottetek,hianyoztatok.

Kedves Éva! Már megint csak elolvastam nagy gyorsan, amiket írtatok, aztán akkor nem tudtam reagálni,
és most eszembe jutott, hogy válaszolni meg elfelejtettem. Pedig nagyon jó hírrel szolgáltál! Ha a fiaddal
is, de végre ki tudtál mozdulni a házból!

Lehet, hogy már írtam, hogy én is megéltem két kutyusom elveszítését. Egyik jobban fájt, mint a másik.
Mindkettőt betegség vitte el, igaz már idősek voltak, de akkor is nagyon megviseli az embert, ha a kedvenceit
szenvedni látja. Nekem sem lesz több kutyám. Egyrészről nem szeretném harmadszor is átélni a gyászt,
a másik, hogy ha nyugdíjba megyek sűrűn szeretném látogatni az Angliában élő gyermekeimet. Nem tudnék
mit kezdeni egy jószággal.

Minden jót! Erőt, egészséget!

Tegnapi százszorszépek:

Kép

Koszonom a soraidat,kedves Rita. :) Ugy latszik,kicsit elkapkodtam,,hogy jobban vagyok.Hetfon megyek a dokinohoz,emelkedett a cukrom kisse(dieta es inzulin ellenere)meg a bal labam faj,isias-hoz hasonloan,ejszaka a legrosszabb,alig tudok aludni.Sajnos ugy nez ki,mar segitseg nelkul nemigen fogok tudni kozlekedni.-Panasz vege,pozitivnak kell lennem. :)
Azt hiszem egy nezeten vagyunk a kutyakrol,mindegy hogy mennyi idosek,nekem is ketto volt, meg a ferjeme a Gribuy,o idos volt es egy nap csak eltunt;hiaba kerestuk. :((
Most,hogy Jules mar nincs velunk,meg pimaszabbak lettek a macskak a kertunkben.Eddig is atjartak hozzank,de azert tiszteltek a Julest.Van egy kis fiatal feher macsek,minden este a konyhaablakkal szemben felul a kerti asztalra es onnan lesi mit csinalok benn. :D
Koszonom a jo kivansagodat is.
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2018. április 14. 17:09

Kata58 írta:Milyen öröm régiekről hallani! Kedves boszorkany, milyen jó hogy írtál magadról. Az idő megszépíti az emlékeket, a friss sebeket meg lassan majd az új események/remélem csak jók/ idővel felülírják a mostani bánatot! :x :movingflower:
Mindenkinek nagyon szép Húsvétot, örömteli családi együttlétet kívánok!
Kép :ymhug: :movingflower: :flower1: :-bd :littlehearth:

Kedves Kata,jo erzessel olvastam,hogy orultel nekem,koszonom.A szep kepeslapot is ,na es az a "terulj asztakam",valami csodas.

Vissza: “Társalgó”