Csevegő
Re: Csevegő
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!
Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
MINDEN KEDVES FÓRUMOZÓ TÁRSAMNAK SIKEREKBEN GAZDAG
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
Rita írta:MINDEN KEDVES FÓRUMOZÓ TÁRSAMNAK SIKEREKBEN GAZDAG
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
Én is Ölellek szeretettel , és viszont kívánom...
Kedves Fórumozó társaim!
Sikeres eredeményekben gazdag, boldog újesztendőt kívánok nektek szeretettben, békességben, gazdagságban. Legyen szép évetek!
Sikeres eredeményekben gazdag, boldog újesztendőt kívánok nektek szeretettben, békességben, gazdagságban. Legyen szép évetek!
[b]Szerbusz Rita,
Itt írok Neked és kívánok nagyon BOLDOG ÚJ ÉVET ! Köszönöm az egész évi munkádat. Az utóbbi időben nem nagyon töltöttem le, hisz talán már látod, hogy csak koreai sorozatokat nézek, ez azért van.
[/b]
A következő év legyen békés, nyugodt és eredményes minden kedves fórumozó társamnak is.
Itt írok Neked és kívánok nagyon BOLDOG ÚJ ÉVET ! Köszönöm az egész évi munkádat. Az utóbbi időben nem nagyon töltöttem le, hisz talán már látod, hogy csak koreai sorozatokat nézek, ez azért van.
[/b]
A következő év legyen békés, nyugodt és eredményes minden kedves fórumozó társamnak is.
Boldog új évet mindenkinek!
BOLDOG ÚJ ÉVET!paggy
Hálásan köszönöm az egész évi munkátokat. Minden napra,hétre,hónapra jutott valami csodás Tőletek.
Kívánok Békés,Boldog Új Esztendőt!!
Kívánok Békés,Boldog Új Esztendőt!!
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
Kata58 írta:http://forum.ezoritusubs.com/viewtopic.php?f=9&t=10 itt is van egy humoros japán sorozat amit csak ajánlani tudok...ha még nem láttad volna . Kedves Elthan remélem sikerült valami jó ajánlani..egyébként előfordul, hogy nem tetszik az első két rész annyira, nehezen indul a történet, stb. aztán azon kapja magát az ember, hogy már a x. résznél tart, felirat nélkül is akár, mert még folyamatában van a fordítás. Ilyenkor meg örömmel repetázom. De ezzel így vagyunk többen is. Persze, van, aki nem kukucskál.
Köszönöm megfogom nézni. Aztán kicsit hanyagolom a vicces filmeket, mert lesz február 7.-én egy nagy hasi műtétem és akkor nagyon fájdalmas a nevetés, tüsszentés, köhögés. Ez sajnos tapasztalat. Majd még szedek le valami bűnügyi sorozatot, filmet azzal el leszek.
Kedves Elthan, sajnálattal olvasom, hogy komoly műtét vár rád egy hónap múlva. Addigra legénykéd már teljes energiával fog futkosni, ha minden igaz. Neki hogy van lába? A gipsz is egy olyan dolog, ami sosincs jókor, de az biztos, hogy a legrosszabb a téli időszak. Addig is jobbulást.
Találsz itt az oldalon nagyon sok komoly filmet, sorozatot is. Egyébként nem tudom a dok filmekkel hogy vagy, Rita remek dokumentumfilmeket is készített, azokat is nézd majd meg, pl. a DMK. ról szólót, ha még nem láttad volna.
Találsz itt az oldalon nagyon sok komoly filmet, sorozatot is. Egyébként nem tudom a dok filmekkel hogy vagy, Rita remek dokumentumfilmeket is készített, azokat is nézd majd meg, pl. a DMK. ról szólót, ha még nem láttad volna.
Köszönöm, majd megpróbálok gyorsan túl lenni rajta. Dani holnaptól mehet iskolába. Igaz 1 hónapig még jár gyógytornára és valami elektromos és mágneses utókezelésre is. Nem örült neki, hogy sikerült reggel 1/2 7-re szereznünk neki időpontot, hogy ne nagyon hiányozzon az iskolából. Főorvos szerint fontosak a kezelések, hogy a jelenlegi robotzsarus (merev) járását, mielőbb terminátoros járássá alakítsák.
Elég sokan dicsérték a Love Me, If You Dare sorozatot, így leszedtem és tartalékolom, illetve a Damo koreiai sorozatot is.
A japán tanító sorozatát most kezdtem. Nekem az első rész is tetszett. Kíváncsi vagyok a többi részre.
Elég sokan dicsérték a Love Me, If You Dare sorozatot, így leszedtem és tartalékolom, illetve a Damo koreiai sorozatot is.
A japán tanító sorozatát most kezdtem. Nekem az első rész is tetszett. Kíváncsi vagyok a többi részre.
Szia Elthan. Szerintem nagyon jókat választottál. Legénykédnek meg mielőbbi teljes gyógyulást, sokat fog majd javulni az állapota. Na igen aki diák meg szeretne lógni a suliból, de annak előbb utóbb komoly hátulütői lehetnek. De jót mosolyogtam a mozgás fogalmazáson... .
Ilyen derűs legyen az egész hete mindenkinek!
Ilyen derűs legyen az egész hete mindenkinek!
kedves elthan-ne haragudj,csak most láttam meg véletlenül,hogy kórházba mész hasi műtétre-biztos más is esett át ilyenen,lén is,ezért sok sikert és kitartást-az első 3 nap nagyon vacak,de utána minden nap jobban leszel-TÉNYLEG-TÉNYLEG-OKOSKODOM,VITTEM MAGAMMAL EGY KISRÁDIÓT FÜLHALLGATÓVAL,HOGY ELTERELJE A FIGYELMEM-NEM BIZTOS,HOGY EZ NEKED IS JÓ CSAK 1 ÖTLET.DFRUKKOLOK NEKED ÉS ÖRÜLÖK,HOGY A FIAD JOBBAN VAN ÜDV-PAGGY
- boszorkany
Kedves Rita,lanyok!
Lenne egy kerdesem az Azsia ekkoveivel kapcsolatban,tudom van koztetek,aki ott is fenn van,en is.Eddig nem tapasztaltam olyat,mint ma,hogy nem engedte elkuldeni a hozzaszolasomat"visszaelesek elkerulese erdekeben a hozzaszolashoz legalabb 24 oras regisztracio szukseges" ezt irta ki.
szeretnem,ha valaki megmagyarazna,mit ertsek a legalabb 24 oras regisztracion,aprilisban 2 eve lesz,hogy regisztraltam az AE-n.
Koszonom a segitseget.
Lenne egy kerdesem az Azsia ekkoveivel kapcsolatban,tudom van koztetek,aki ott is fenn van,en is.Eddig nem tapasztaltam olyat,mint ma,hogy nem engedte elkuldeni a hozzaszolasomat"visszaelesek elkerulese erdekeben a hozzaszolashoz legalabb 24 oras regisztracio szukseges" ezt irta ki.
szeretnem,ha valaki megmagyarazna,mit ertsek a legalabb 24 oras regisztracion,aprilisban 2 eve lesz,hogy regisztraltam az AE-n.
Koszonom a segitseget.
szia Éva, szerintem csak egy technikai malőr lehetett a részükről, próbáld újra, és ha nem sikerül, irj kacsnak...én most írtam az egyik felirathoz, és simán ment. Bár lehet, most jut eszembe, hogy valaki esetleg a te neveddel vagy majdnem ugyanolyannal regizett és a rendszer összekeverte...ilyen is van.. ..remélem, tudtam segíteni...
- boszorkany
Kata58 írta:szia Éva, szerintem csak egy technikai malőr lehetett a részükről, próbáld újra, és ha nem sikerül, irj kacsnak...én most írtam az egyik felirathoz, és simán ment. Bár lehet, most jut eszembe, hogy valaki esetleg a te neveddel vagy majdnem ugyanolyannal regizett és a rendszer összekeverte...ilyen is van.. ..remélem, tudtam segíteni...
Szia Kata:)Eppen most probalkoztam ujra,de megint csak azt a valaszt kaptam,mint tegnap.Hova irjak a kacs-nak?Kerestem ilyen lehetoseget is,de nem talaltam hova lehet irni,ha gond adodik.
Nem tudom mikor jár Kata erre,itt az elérhetőség [email protected]
- boszorkany
MinGi írta:Nem tudom mikor jár Kata erre,itt az elérhetőség [email protected]
Koszonom szepen,irok akkor a megadott cimre.
Paggy írta:kedves elthan-ne haragudj,csak most láttam meg véletlenül,hogy kórházba mész hasi műtétre-biztos más is esett át ilyenen,lén is,ezért sok sikert és kitartást-az első 3 nap nagyon vacak,de utána minden nap jobban leszel-TÉNYLEG-TÉNYLEG-OKOSKODOM,VITTEM MAGAMMAL EGY KISRÁDIÓT FÜLHALLGATÓVAL,HOGY ELTERELJE A FIGYELMEM-NEM BIZTOS,HOGY EZ NEKED IS JÓ CSAK 1 ÖTLET.DFRUKKOLOK NEKED ÉS ÖRÜLÖK,HOGY A FIAD JOBBAN VAN ÜDV-PAGGY
Köszönöm szépen Paggy. Sajnos rutinos műtétes vagyok már. Nem sorolom, de csak a térdeimet 5x műtötték. Autóbaleset, természetesen én voltam a vétlen autóban az egyik utas.
Tavaly július 24.-én perforált vakbél és hashártyagyulladással műtöttek. Kislányomat vittem kontrollra (asztmás) és a doktornőnek és az aszisztensének feltűnt, hogy sápadt vagyok és erősen szakad rólam a víz, ami nem jellemző rám. Hamar gyorsan intéztek egy hasi ultrahangot, onnan vittek a sürgősségire, laborba meg egyebek. 11 órakor még a tüdőgyógyásznál voltam, 15 órakor meg a műtőbe. Azt mondták másnapra már vérmérgezésem lett volna, tiszta genny volt a hasüreg. Kislányt alig tudtam elrendezni, olyan váratlan és gyors volt az egész. Keresztanyja tudott érte jönni, de a műtétre már a feleségem is beért. Sajnos a hashártyagyulladás miatt lyukak lettek a hasfalba és azok most szépen szétszakadtak, így jó nagy sérveim vannak. Most valami hálót raknak be. Van egy gerincsérvem az autóbaleset óta és a gyomrom védelme érdekében nem szedhettem a fájdalomcsillapítókat, így hozzászoktam a fájdalomhoz. Így most ez a dolog rosszul jött ki, mert én azt gondoltam, hogy hascsikarásom van. Közben meg perforált vakbél amit 6 napig hordtam lábon. Így van rossz oldala is a fájdalomtűrő képesség növekedésének. Bízom benne, hogy ezt is túlélem.
Én a telefonra hangjátékokat szoktam letölteni és azt hallgatom fülhallgatóval. De szoktam ebook-on is olvasni. De az az igazság, hogy a sok injekciótól, gyógyszertől, amit az emberbe tömnek, sokat alszok.