Örömhírek
Re: Örömhírek
Kedves Mikaz és Dolores, nektek is köszönöm a jókívánságokat! Legyen szép vasárnapotok!
Kedves Rita!!!
Köszönöm az ajánlatodat és meg is néztem a Present Perfect-et.Aranyos volt.Olyan...szerettem volna még nézni egy kicsit.Szerencsére már ágyban voltam így tovább álmodtam a történetet
A My Sunshine~nál viszont örültem a plusz egy résznek és nem lett az esküvővel lezárva.
Köszönet mind a kettő felíratát!
Lelkiztem egy picit korea miatt(de csak egy picit) így megnéztem a A gentlemen's Dignity
Hú ha...Imádtam...De erről már írtam Neked!!
További szép vasárnapot,ès kitartást a jövő hétre!
Szeretettel:Kata
Köszönöm az ajánlatodat és meg is néztem a Present Perfect-et.Aranyos volt.Olyan...szerettem volna még nézni egy kicsit.Szerencsére már ágyban voltam így tovább álmodtam a történetet
A My Sunshine~nál viszont örültem a plusz egy résznek és nem lett az esküvővel lezárva.
Lelkiztem egy picit korea miatt(de csak egy picit) így megnéztem a A gentlemen's Dignity
bkata írta:Kedves Rita!!!
Kedves Kata! Épp a Katákat, Katalinokat köszöntöttük feletted, neked is Boldog Névnapot
kívánok!
Nagyon örülök, hogy neked is tetszett a Present Perfect! Tele van érzelmekkel, és az nekem
nagyon bejön, főleg, ha nem túljátszással, vagy (mű)könnytengerrel akarnak rám hatást
gyakorolni.
Na, most már túl vagy egy kínain is! Vagy nem a My Sunshine volt az első? Számomra ez
majdnem egy tökéletes sorozat volt. Imádtam!
Csak lelkizzél nyugodtan. Ha egyszer valaki Koreával kezdett úgysem tud teljesen elszakadni
tőle, de nem is kell. Én is visszatérek még hozzá egy-egy film erejéig. De sorozatot is szívesen
fordítok, főleg ha dokumentum sorozatról van szó.
Szép hetet kívánok!
- Szilvia333
Sok Boldog Névnapot a Katalinoknak!!!
Kedves Szilvia, köszönöm a megemlékezést, jókívánságot!
Kedves Juditok! Boldog névnapot kívánok nektek.
- Szilvia333
inden Juditnak Sok Boldog Névnapot !!!!!!
Minden Judit nevű társunknak Boldog Névnapot kívánok!
Boldog Névnapot Kívánok szeretettel!
Drága Gabóci! (Egyetlen és utánozhatatlan ezen a néven)
Neved napján kívánok neked nagyon sok boldogságot és nagyon jó egészséget.
Marcsi
Neved napján kívánok neked nagyon sok boldogságot és nagyon jó egészséget.
Marcsi
Gabóci!
Nem tudom jól emlékszem, hogy Lee Seung Gi az egyik kedvenced, próbáltam megkérni, hogy jöjjön el és személyesen köszöntsön fel, de mivel már belevetette magát a forgatásra , és szerep tanulásba így nem tud eljönni, de ezt küldte neked.
Nem tudom jól emlékszem, hogy Lee Seung Gi az egyik kedvenced, próbáltam megkérni, hogy jöjjön el és személyesen köszöntsön fel, de mivel már belevetette magát a forgatásra , és szerep tanulásba így nem tud eljönni, de ezt küldte neked.
Zsike nagyon aranyos vagy, hogy gondoltál rám, köszönöm szépen.
gyomar írta:Drága Gabóci! (Egyetlen és utánozhatatlan ezen a néven)
Marcsi! Ezen jót mosolyogtam, kedves vagy, micsoda megtiszteltetés!
Köszönöm a jókívánságokat, a csokit, virágot és külön kedvencem "üzenetét".
- dolores953
Kedves Gabóci
Neved napján sok szeretettel köszöntelek
Én egy képeslapot küldök neked, mivel a torta, a virág, a kedvenced üdvözlete már megvolt,
és ráadásul ez egy kis karácsonyi előzetes.
https://www.jacquielawson.com/sendcard/preview?cont=1&hdn=12&fldCard=3474510&path=83542&pmode=init
Neved napján sok szeretettel köszöntelek
Én egy képeslapot küldök neked, mivel a torta, a virág, a kedvenced üdvözlete már megvolt,
és ráadásul ez egy kis karácsonyi előzetes.
https://www.jacquielawson.com/sendcard/preview?cont=1&hdn=12&fldCard=3474510&path=83542&pmode=init
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler
mögött hagytuk."
Kedves Dolores!
- dolores953
Gabóci annyira kiváncsi vagyok hogy mit küldtél, mert nem látom a képet.
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."
mögött hagytuk."
Kedves Dolores! Akkor megpróbálom mégegyszer.
Kedves Gabi! Én meg Joo Wont kértem meg, hogy vegyen részt egy közös köszöntésen.
Jött is azonnal, mert szégyellte magát, hogy elfelejtette a névnapodat, még sírt is egy
kicsit:
Mondtam neki, hogy igyekezzen, készülődjön, mert már így is sokan megelőztek bennünket,
de ahogy levettem róla a szemem, elbóbiskolt:
Felráztam, és jól leszidtam:
Végre elment zuhanyozni:
Órákig bent volt:
Kértem, hogy elegánsan öltözzön fel, mert nem akárkinek a neve napját ünnepeljük. Ám arra
álmomban sem gondoltam volna, hogy egy ekkora sztár nem tudja az alkalomhoz igazítani a
ruháit. Többször visszaküldtem, hogy öltözzön át. Még neki állt feljebb:
Volt nagy öröm, amikor végre tetszett, ami rajta volt...
Jöttünk is azonnal köszönteni:
Boldog névnapot kívánunk!
Jött is azonnal, mert szégyellte magát, hogy elfelejtette a névnapodat, még sírt is egy
kicsit:
Mondtam neki, hogy igyekezzen, készülődjön, mert már így is sokan megelőztek bennünket,
de ahogy levettem róla a szemem, elbóbiskolt:
Felráztam, és jól leszidtam:
Végre elment zuhanyozni:
Órákig bent volt:
Kértem, hogy elegánsan öltözzön fel, mert nem akárkinek a neve napját ünnepeljük. Ám arra
álmomban sem gondoltam volna, hogy egy ekkora sztár nem tudja az alkalomhoz igazítani a
ruháit. Többször visszaküldtem, hogy öltözzön át. Még neki állt feljebb:
Volt nagy öröm, amikor végre tetszett, ami rajta volt...
Jöttünk is azonnal köszönteni:
Boldog névnapot kívánunk!
Nekem is kedves Gabóci Nagyon boldog Névnapot!
hahaha nem elég hogy nem lett a képemből semmi de ez most mi? Jaj
Rita a tieden meg kifeküdtem
hogy lehet ennyi klassz dolgot összeszedni...
hahaha nem elég hogy nem lett a képemből semmi de ez most mi? Jaj
Rita a tieden meg kifeküdtem
hogy lehet ennyi klassz dolgot összeszedni...
dolores953 írta:Gabóci annyira kiváncsi vagyok hogy mit küldtél, mert nem látom a képet.
jaj lányok nem bírom már nem látok ki a szemű veg mögül a sok nevetéstől.....
Nem régen ment el a családom és a barátnőm, csak most értem ide.
Rita! Köszönöm neked, kedves és eszméletlen tehetséges vagy, hogy rábírtad Joo Wont, hogy vegye le az angyalbőrt és öltözzön fel nagynehezen civilbe amíg felköszönt.
Köszönöm nektek.
Rita! Köszönöm neked, kedves és eszméletlen tehetséges vagy, hogy rábírtad Joo Wont, hogy vegye le az angyalbőrt és öltözzön fel nagynehezen civilbe amíg felköszönt.
Köszönöm nektek.
Gabi! Ez nekem is újdonság! Nem mondta, hogy katona! Akkor azért aludt el olyan könnyen.
Biztosan nagyon fáradt szegényke.
Biztosan nagyon fáradt szegényke.
Kedves Gabóci!
Szeretettel köszöntlek névnapodon, közös kedvencünk fényképével!
Remélem szívesen emlékszel rá Te is!
Szeretettel köszöntlek névnapodon, közös kedvencünk fényképével!
Remélem szívesen emlékszel rá Te is!
Kedves Marika! Itt is köszönöm a köszöntésedet. Arra a koncertre nagyon szívesen emlékszem vissza, s nem csak azért mert az volt életemben az első, hanem azért is, mert az elsőnek megismert kedvelt koreai zenekarom az FTISLAND volt, és pont őket láttam
Sajnos benneteket nem találtalak meg a képen. Én ott állok a piros sapkás srác mellett.
Sajnos benneteket nem találtalak meg a képen. Én ott állok a piros sapkás srác mellett.