f.ági írta:Szia Rita!
Én is vittem ennek a csudakislánynak a kész történeteit. Köszönöm szépen.
Szia Ági! Nagyon szívesen! Jó szórakozást!
f.ági írta:Szia Rita!
Én is vittem ennek a csudakislánynak a kész történeteit. Köszönöm szépen.
Gabóci5 írta:Rita! Amikor jött az értesítő, akkor esett le, hogy tényleg szombat van, kitetted a következő adag Mashát. Lehet, hogy én vagyok az első aki letöltötte. Köszönöm. Szórakoztató perceket fogunk együtt tölteni.
Unni2011 írta:Rita, köszönöm szépen az újabb csomagot a kis rosszcsontból. Milyen jó, hogy Te is szereted az animációkat.
Rita írta:Jót rötyögtem azon, amit még pluszban olvastam ezen az oldalon. Azt írják, hogy
Másának valós személy az alapja. A sori rendezője egy nyaralás során találkozott
egy hasonló kislánnyal, aki mindenkihez bátran odament, mindenkinél nyüzsgött egy
kicsit. Először aranyos volt, aztán kezdtek elbújni előle az emberek.
Kata58 írta:nem engedi a mega hogy letöltsem, azt irja ki, hogy ingyenes fiók regisztráció mert túlléptem valami keretet. megvárom míg hazaérsz Rita! 6o% -ig lent volt...de egyesével sem engedi...még ilyet
Rita írta:tucsokbogar írta:Nagyon köszönöm a 2. évad első részeinek a feliratát!
Kedves Tímea! Nagyon szívesen a feliratokat! Jövő héten jön újabb nyolc!
Ez a sapka láthatatlanná teszi Mását, de épp nincs senki a közelben, akinek
eldicsekedhetne vele:
Pont elkaptam a pillanatot, amikor láthatatlanná válik:
Kata58 írta:aranyosak a képek megint! még nem csináltam meg a felhőbe regizést....mert nem merem megcsinálni...és nálam 5o Gb az szinte semmi. De most muszáj elindulnunk, vannak határidős dolgaink! Majd jövünk!
Unni2011 írta:Csuda aranyos kis epizódokból áll megint. Teszek be néhány képet róluk.
A csomag legutóbbi részéről, a szülinaposról az Örömhírekhez tettem.
tucsokbogar írta: Alig várom!!
csabamama2 írta:Rita Kedves!
Le akartam, ill. le is töltöttem ezt a kis aranyos animét, de valamit nem értek. A 2, évad rar-or felirata kibontva 27-44-ig tart és a MEGAS-link is igy van.
Áttotyogtam az 1. évadhoz, ott is 27-44-ig vannak a videók. Segítség! Nem sürgős, csak kérlek igazítsd útba jó? Köszönöm szépen: Üdv: csabamama2
csabamama2 írta:Szóval tulajdonképpen csak nézzem folyamatosan 1-től 52-ig? Oké, köszönöm szépen. Üdv: Ildikó
Kata58 írta:szia Ildikó..én ketté vettem a két évadot...így biztosan nem keveredek bele....nekem is végre most sikerült levennem igaz majdnem csak egyesével, de a semminél több! Úgyhogy már össze is raktam a feliratokkal! Megnézése kicsit később lesz, mert Szamócám megint nem volt hajlandó kilépni a lakásból! csak a bank meg nem fog rám várni... ma újra megpróbálom! sziasztok!
Gabóci5 írta:Kedves Rita! Szeretettel köszöntünk újra itthon!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég