Rita írta:
Mishkában az évad végére tényleg felélednek az atyai érzelmek, és elkezd fantáziálni:
Rita, én azt gondoltam ezekről a jelenetekről, hogy a saját gyermekkorára emlékezik vissza, és azért tartja ezt a gömbdíszt olyan nagy becsben, mert az emlékektől különleges a számára. Persze, az is igaz, hogy Mishka már nagyon vágyik a családalapításra, melyre meg is érett, mert olyan kis gondoskodó, hogy akár ő mehetne majd GYES-re.
Rita írta:Szia Unni! Még a gyerekek is? Boldog vagyok! Mondom, hogy Zoltán többet lát tőlem,
mint az én fiaim! Zoltánnak a Hipira is bejött, biztosan a Masha is be fog.
Majd írd meg, hogy tetszett nekik!
Már most mondhatom visszajelzésként, hogy tetszik nekik, mert pár részt láttak már belőle. Kérték, és ezért töltöttem át nekik pendrive-ra, az Öreg halásszal együtt.
Kristopher25 remek munkát végzett a blogodon is, és a fórumon is, úgyhogy amiatt egyáltalán ne bánkódj, mert más filmeket néznek.
Nagyon jó az a gyors link is, nagyon hasznos. Ritám, Te jó háziasszony vagy, a fiad meg nagyon komfortos, kellemes otthont, fórumot teremtett nekünk. Ezúton is nagyon köszönöm a közreműködését.