Műfaj: főzős / romantikus / komédia
Részek száma: 1
Időtartam: 106 perc
Premier: 2017. április 27.
Ország: Kína – Hongkong
Nyelv: mandarin
Szereplők:
Takeshi Kaneshiro – Lu Jin
Zhou Dongyu – Gu Sheng Nan
Sun Yizhou – Xiao Meng
Ming Xi – Xu Zhao Di
Tony Yang – Cheng Zi Qian
Történet:
A hotelek felvásárlással foglalkozó VN Group vezérigazgatója, Lu Jin, Sanghajban, a Rózsabimbó nevű szállodával ismerkedik.
Titkárával felmérik, érdemes-e pénzt fektetni bele. Már a konyhán megbukik a dolog, mert végigkóstolva az étlapot, egyetlen
étel sem nyeri el az ínyenc Lu Jin tetszését. Ekkor utolsó lehetőségként megkóstoltatják vele egyetlen női séfjük, Sheng Nan
főztjét, ami viszont teljesen elvarázsolja.
Felrúgva a programját több napig a szállodában marad, hogy minél tovább élvezhesse a lány által kreált ételeket. A bajok akkor
kezdődnek, amikor meg akarja ismerni a szakácsot. Vajon mit fog szólni, ha megtudja, hogy az nem más, mint az a szeleburdi
lány, aki napok óta borsot tör az orra alá?
A Little Forest után újabb főzős filmre fájt a fogam, hát keresgélni kezdtem. Rögtön elsőre ebbe a filmbe botlottam. A lelkes
kritikákat olvasva letöltöttem, megnéztem, és azonnal bele is kezdtem a fordításába.
Guszta ételek, főzés, humor, romantika... Mi kell még a sikerhez? Természetesen jó színészek! Rájuk sem lehet panaszunk!
Takeshi Kaneshiro és Zhou Dong Yu fantasztikus játékkal örvendeztetnek meg bennünket.
Figyelem! A stáblista alatt, még pár percig folytatódik a történet!
Kellemes szórakozást kívánok, ehhez a vérbő komédiához!
Fordította: ezoritu
Online feltöltés: bearbear
Online nézhetőség:
Videó letöltése: