Szia Zsu! Kicsit irigykedve olvastam, hogy kalandoztatok az osztályoddal, de bármilyen furcsa,
a szülői értekezletért is irigyellek, mert nálunk még csak hétfőn lesz.Nem szoktam, és nem is akartam beszélni róla, de ha már így szóba került, annyit elmondok,
hogy a mi iskolánkban nagyon nem egyszerű az élet. Más iskolákban mindenféle papírt, amit
ki kell tölteni, hazaküldenek a gyerekekkel, a szülő kitölti, aláírja, a gyerek visszaviszi, és kész.
Nálunk ez úgy működik, hogy mi mindent megcsinálunk, hogy a szülőnek már csak alá kelljen
írni, aztán megkérjük őket, hogy jöjjenek be, és adják az aláírásukat. Sajnos a mi gyerekeink
nagy részével nem lehet hazaküldeni semmit. Most négyféle papír miatt kellett bejönniük.
Mondanom sem kell, mindig van olyan szülő, aki nem jön aláírni, azokhoz nekünk kell elmennünk.
Nagyon sok az igazolatlan mulasztás is, de mielőtt elküldenénk a felszólításokat, feljelentéseket,
előtte megint csak menni kell a családokhoz, elbeszélgetni velük. Van olyan, akinél már harmadszor
voltam, és még csak október eleje van, nem beszélve arról, hogy már mennyi papírt kitöltöttem
a gyerekük igazolatlan mulasztása miatt.
Most épp ilyenekkel múlatom én is, és a kollégák is az időt. Csak gyártjuk a sok papírt, koptatjuk
a szánkat és a lábunkat, eredménye meg semmi! Mivel szívesebben csinálom ezeket a munkákat
itthon, haza szoktam hozni. Ezért van kevesebb szabadidőm most.
Nem régen fejeztem be az 5. részt, már csak átnézésre vár. Azonnal kezdek is hozzá.
Hétvégére jó időt, gyors munkát, és sok pihenést kívánok! A kislány, Mazzy, anyukája annyira büszke volt, hogy a lánya, egy ilyen sikeres produkcióban
szerepelt, hogy csinált egy blogot amiben a filmről, és az azzal kapcsolatos dolgokról ejt szót, és
persze Mazzyról is. Legutóbb a kislány koszorús lány volt egy esküvőn. Onnan valók a fotók:
A blog:
http://www.mommyshorts.com/2013/11/mazzys-movie-premiere-in-harry-grows-up.html