Kata58 írta:elhatároztam, hogy juszt se fekszem le amíg nem láttam ezt a filmet, mert olyan aranyosak a képek, hogy ez csak üdítő lehet, lefekvés előtt, biztosan nem zavar be az alvásba! ezen a téren sem csalódtam. Nagyon kedves tényleg ez a kis történet, bájos, szívderítő, és dacára hogy néha gyülekeztek a viharfelhők, azok sem bizonyultak tartósnak. Azon mosolyogtam, hogy lám-lám a szülőnek is vannak titkaik a fiatalkori szerelem körül. Tetszett, hogy nem volt benne bunyó, erőszak, hanem egyszerű kosárlabdával, és egy egyenes kérdéssel is meg lehet oldani a fennálló feszültséget. Köszönet az aranyos giffekért, és a kommentekért is, mindent elolvastam . Köszönöm Rita , hogy ezt az aranyos filmet is láthattuk! Jó éjszakát mindenkinek! .
Kedves Kata! Ez a film aztán nem zavar be az alvásba, sőt jóleső érzéseket
hagyva maga után, még segíti is a nyugodt, pihentető alvást.
Ahogy megemlítetted a bunyómentességet, rájöttem, hogy miért is "kedves" ez a film.
Azért, mert nagyon eltér az ázsia sulis filmektől, sorozatoktól. A Kiss Me-n kívül, amit
csak Aom és Mike miatt néztem meg és fordítottam le, soha nem állok szóba diákok
közt játszódó sztorikkal. Undorodom az ázsiai diákok kegyetlenkedéseitől, de a legjobban
attól, hogy senki nem tesz ellene semmit. Szerencsére a Kiss Me is nyugodt sori volt ilyen
szempontból. Ott is, és itt is a diákkori barátságok nagyszerűségét emelték ki.
Nagyon szívesen a kedves altatót! Mások is szokták írni, te is megemlítetted, hogy a képek
befolyásolnak. Ezért pakolom tele a topikokat fotókkal, és Gabi gifjei is sokat segítenek a
népszerűsítésben.
A humora is kedves volt a filmnek. Jót nevettem, amikor a három idős pasi "idővitájába"
Mei beleszólt. Hogy fel voltak háborodva, hogy a lány belezavart az ő szokásos napi éltető
vitájukba: