Unni2011 írta:Rita, köszönöm mindkettő kisfilmet, igazi kuriózumok. Elgondolkodtatóak. A számunkra egyelőre ismeretlen világba kerülés rejtelmeinek kérdéseit feszegetik.
Pár évvel ezelőtt ez a téma már szóba került közöttünk, valamelyik fórumotokon. Akkor említettem, hogy én is sokat olvasgattam e témakörben, sőt a Nagyikám kb. 35 évvel ezelőtti halálközeli élményeiről is beszámoltam. Amit Nagyival is kielemeztünk, és inkább érdekesnek találtunk, mintsem félelmetesnek.
Nyilván mindannyian más kérdéseket tennénk fel... bár, a fókuszban biztos, hogy közös elemként jelenne meg mindannyiunk boldogság keresésére irányuló kérdéseink. A válaszok tanulságként is szolgálnának az újabb jövőre nézve... az újjászületés utáni megoldandó feladatainkra. A hsz-ből látszik, hogy előbb néztem meg a The Answers-t.
Áginak, Szokolának is köszönöm a közreműködését, valamint a fórumozótársaknak is hálával tartozom a sok szép, érdekes, értékes gondolatért.
Szia Unni! Végre ideértem! Nagyon szívesen mindkét kisfilmet! Nagyon örülök, hogy
megnézted és, hogy különlegeseknek tartod őket! Tudod, sokat vadászok, kutatok,
matatok utánuk. A CODA-ra már régen rátaláltam, a The Answer meg csak magától
az ölembe pottyant tegnap, mintha érezte volna, hogy aktualitása van, és még el sem
késett a felbukkanásával.
Arra már sajnos nem emlékszem, hogy milyen élménye volt Nagyidnak, ha lesz időd
és kedved megírod? Lehet, hogy már az első sorok olvasásakor beugrik, mi is volt az.
Fogalmam sincs, ha hirtelen lehetőségem nyílna kérdezni az életemről, mire lennék
kíváncsi. Töröm a fejem, de egy olyan sem jut eszembe, amire nagyon-nagyon szeretnék
választ kapni. Ebben a pillanatban úgy érzem, hogy nem szeretném bolygatni a múltamat,
nem vagyok kíváncsi arra, hogy mi lett volna, ha... Nem gondoltam volna, hogy ide
lyukadok ki!