Tegnap este meg is néztem és nem csalódtam benne,egyszerűen lenyűgöző volt
ahogy mozognak bennük van a ritmus,ők erre születtek és élik is,mert ez a lényeg.
Az úgynevezett civilizált világban,ha rá is jön valaki,hogy miért van itt,élni már
csak kevesen hajlandóak,hiszen lemondással jár olyan dolgokról amihez már
ragaszkodnak és képtelenek elengedni.A zenét imádtam,volt amit órákig tudtam
volna hallgatni.Na és a színek

magukra és egész India szórakozik,táncol.Van két barátnőm akik át is élték ezt és
nagyon tetszett nekik.A fűszeres csáj pedig a kedvenc italom,már előtte ismertem
az angolok szokását,akik tejjel isszák a teát és nekem is ízlett.Szerintem Indiából
hozták ezt a szokást de nem vesződtek a fűszerekkel,pedig úgy valami csoda.
És azok a gyönyörű színes szöcskékhez hasonló rovarok! Alkalmazkodnak a hely
szelleméhez

kecskék is,annyira aranyosak.Én sem szeretem a nagy városokat pláne a XX.XXI.
században épülteket,mert az nem is embernek való,viszont jobban tudja ellenőrizni
a hatalom.Ezeken a helyeken van a legtöbb boldogtalan ember,ha csak Dél Koreára
Japánra stb.gondolok ahol az emberek akkora városokban élnek amiket 6 sávos utak
szelnek át és tele van hatalmas felhőkarcolókkal.A Himalája is csodálatos és Tibetről
nem is beszélve.Gyűjtöm is a képeket róluk az albumomban.Azt tudtam,hogy a szülők
még gyermekkorban kiválasszák a gyerekeik párját és nyilván a nomádoknál ez a szokás
erősebb mint India többi részén,de még ott sem ritka,ahogy mesélték az ismerőseim.
Volt aki egy hónapig utazott ott és családoknál lakott,mert itthon egy indiai cégnél
dolgozik és sok ismerőse van India több területén.Tetszik az is,hogy mindent együtt
csinálnak,megosszák amijük van Pl.a mézet amit a vadméhektől elcsentek.
Figyeltem,ahogy a boksát készítették nem látszott rajtuk,milyen nehéz munka,pedig
nem villanyfűrésszel dolgoztak,mégis olyan könnyednek tűnt.Köszönöm még egyszer,
hogy lefordítottad nekünk

Csodás napot ma is!