De milyen már, hogy valakik zsarolással, az író szegénységét kihasználva lehagyják egy regény végét.
Továbbmenve, az amerikai kiadás a film rendezőjének a nevével jelenik meg. És miért nem tiltakozott
ez ellen Kubrick? Olyan érdekes, hogy ezek valódi dolgok, nem a sorozat/manga írója találta ki.
Antiquarian Bookshop Biblia's Case Files (online is nézhető)
Re: Antiquarian Bookshop Biblia's Case Files (online is nézhető)
sokszor egy egy film kapcsán írják hogy csak fikció stb, és hányszor felülírja az élet...
6. rész:
Spoiler: mutasd
7. rész: Na, mégsem volt az előző rész logikátlan... :-D
9. rész
Hú, ez nagyon érdekes! És ráadásul én szintén keresek egy mesekönyvet, aminek a cselekményére egyáltalán nem emlékszem, csak arra, hogy annyira rettenetesen féltem attól a mesétől, hogy egy szekrény mélyére, a cipők mögé rejtettem... Emlékszem a nagyságára, hogy hogyan voltak a képek és a szöveg benne, hogy vékony volt, hogy egy kislány volt a főszereplő. De semmi másra.
Azért szeretném újraolvasni, hogy megtudjam, vajon miért féltem tőle. Pedig sok száz más mesekönyvet azóta elolvastam, de nem tudok rájönni...
Hú, ez nagyon érdekes! És ráadásul én szintén keresek egy mesekönyvet, aminek a cselekményére egyáltalán nem emlékszem, csak arra, hogy annyira rettenetesen féltem attól a mesétől, hogy egy szekrény mélyére, a cipők mögé rejtettem... Emlékszem a nagyságára, hogy hogyan voltak a képek és a szöveg benne, hogy vékony volt, hogy egy kislány volt a főszereplő. De semmi másra.
Azért szeretném újraolvasni, hogy megtudjam, vajon miért féltem tőle. Pedig sok száz más mesekönyvet azóta elolvastam, de nem tudok rájönni...