Babysitter Gin! (2019) (online is nézhető)
Re: Babysitter Gin! (2019) (10/10)
A 7. rész története annyira szívbemarkoló volt, hogy igazán megkönnyeztem!
Köszönöm!
Köszönöm!
Hamarosan folytatom, ma végre végére értem a biblia antikváriumnak
Most néztem meg a 10.-et is, nagyon tetszett, köszönöm!
Szerintem elkezdem a könyvesboltosat...
Zsenilla írta:A 7. rész története annyira szívbemarkoló volt, hogy igazán megkönnyeztem!
Köszönöm!
Nagyon szívesen! Üdítő volt a kisfiú apukájának a gondolkodása, amit sajnos nem nagyon
hangoztathatott, de a végén mégis érvényre jutott.
Kata58 írta:Hamarosan folytatom, ma végre végére értem a biblia antikváriumnak
Oké! Remélem mindegyik történet tetszeni fog!
Zsenilla írta:Most néztem meg a 10.-et is, nagyon tetszett, köszönöm!
Nem akartam magamtól ajánlani a Biblia antikváriumot, úgyhogy most nagyon örülök,
hogy adsz annak is egy esélyt. Nekem az még ettől is jobban tetszett.
Újabb rész megnézve! azért nem könnyű a japán nőknek sem a hivatást, az anyaságot összeegyeztetni, pláne olyan területen ahol mindketten dolgoznak.
S milyen jó hogy kikérte a bébiszitter véleményét "női szemmel mit szól a tervhez" amellett hogy adott jó tanácsokat igencsak . hogy még majdnem szerelemig ment a dolog .
De jó hogy minden helyrejött! De a másik kacagtató jelenet a forráskeresés . Majdnem a szoba közepén
S milyen jó hogy kikérte a bébiszitter véleményét "női szemmel mit szól a tervhez" amellett hogy adott jó tanácsokat igencsak . hogy még majdnem szerelemig ment a dolog .
De jó hogy minden helyrejött! De a másik kacagtató jelenet a forráskeresés . Majdnem a szoba közepén
Nagyon örülök, Kata, hogy tetszett ez a rész is! Szerintem sehol nincs annyi kedvezmény
a szülő nőknek, mint nálunk. Igaz, nálunk ez a szülési kedv fenntartását szolgálja elsősorban.
Jók lesznek a következők is! Szép napot kívánok!
a szülő nőknek, mint nálunk. Igaz, nálunk ez a szülési kedv fenntartását szolgálja elsősorban.
Jók lesznek a következők is! Szép napot kívánok!
7-8. rész most egymás után megnézve! Hát nem volt könnyű, mindkét rész igencsak igénybe vette a lelki erőmet, annyira aranyosak voltak a gyerekek, és annyi nehézség után jutottak a dolgok nyugvópontra! Azért nem semmi mi volt az az életkép ami a nagypapát változásra, a nézetei átgondolására vezették! De legalább jó vége lett a családi kibákülésnek.
A másik történet a mindig dolgozó apáról, akinek a lánya is ugyanolyan, de nem ismeri be...Itt is igencsak göröngyös az út a megbékélésig, bocsánatkérésig, a helyzet rendezéséig. S valóban nem minden az a pénz! De még időben lehet valamit pótolni az elveszett életből, s helyrehozni ahogy az utolsó pillanatokban is látjuk! Úgy igazi a tanácsadás, ha aki adja, maga is követi a szavait a saját életére!
A másik történet a mindig dolgozó apáról, akinek a lánya is ugyanolyan, de nem ismeri be...Itt is igencsak göröngyös az út a megbékélésig, bocsánatkérésig, a helyzet rendezéséig. S valóban nem minden az a pénz! De még időben lehet valamit pótolni az elveszett életből, s helyrehozni ahogy az utolsó pillanatokban is látjuk! Úgy igazi a tanácsadás, ha aki adja, maga is követi a szavait a saját életére!
- boszorkany
Re: Babysitter Gin! (2019) (online is nézhető)
Kedves Rita!
Reg nem jartam Nalad,de egybol felfigyeltem erre a japan sorozatra,viszem is a felirataidat,amiket koszonok.
Reg nem jartam Nalad,de egybol felfigyeltem erre a japan sorozatra,viszem is a felirataidat,amiket koszonok.
Kedves Rita!
Nagyon aranyos, kis kedves sorozat volt. A főszereplő, nagyon jól hozta a karakterét. Tetszett a pedagógiai érzéke, a szelíden megoldott problémák. A gyerekeket, babákat meg imádom, tündériek voltak. Élmény volt számomra.
Nagyon szépen köszönöm a fordítást
Nagyon aranyos, kis kedves sorozat volt. A főszereplő, nagyon jól hozta a karakterét. Tetszett a pedagógiai érzéke, a szelíden megoldott problémák. A gyerekeket, babákat meg imádom, tündériek voltak. Élmény volt számomra.
Nagyon szépen köszönöm a fordítást
Megnézve a 9. rész, valami csodálatos és felemelő volt! Egyrészt amit a kislány alakított, a koraérettségével és ügyességével, másrészt a később anyává vált mostoha szülő, aki a kislány érdekeit előbbre helyezve jó döntést hozott.
Az már csak hab volt a tortán, hogy a tájfun "besegített" . De végül is a baba megszületésével együtt ébredt rá, hogy ők most már egy család, s nem marad egyedül. Az álmainak tanulhat, miközben kapott egy öcsikét és egy anyát!
Nagyon örültem, hogy hagytam egy kis szünetet a részek között, főleg ennek a résznek, mert közben már leülepedett bennem a könyvtár gyönyörű izgalmas története is!
Nagyon tanulságos és emberi ez a sorozat, és a befejező részt megtartom egy hab a tortán befejezésre...bár nem mondható az ismertető most sem könnyűnek!
Az már csak hab volt a tortán, hogy a tájfun "besegített" . De végül is a baba megszületésével együtt ébredt rá, hogy ők most már egy család, s nem marad egyedül. Az álmainak tanulhat, miközben kapott egy öcsikét és egy anyát!
Nagyon örültem, hogy hagytam egy kis szünetet a részek között, főleg ennek a résznek, mert közben már leülepedett bennem a könyvtár gyönyörű izgalmas története is!
Nagyon tanulságos és emberi ez a sorozat, és a befejező részt megtartom egy hab a tortán befejezésre...bár nem mondható az ismertető most sem könnyűnek!
Hát ez nagyon aranyos volt, milyen jó, hogy eddig vártam a befejező résszel, mert pihenésként és befejező kikapcsolódásnak kitünő volt!
A gyerekszínész fantasztikus, ahogy eléri, hogy szülei újra összejöjjenek, megbocsássanak egymásnak és újra együtt legyenek! Szívmelengető! Gin is szuperül alakított ebben a részben is! Remélem még más sorozatban is viszontlátom őt is meg az Öreg társat is, bár a hugica sem volt rossz, de nem lett kedvenc.
Nem bántam meg hogy megnéztem ezt a sorozatot a maga sajátos hangulatával. Az utóbbi 3 rész a kedvenc a 1o-ből
A gyerekszínész fantasztikus, ahogy eléri, hogy szülei újra összejöjjenek, megbocsássanak egymásnak és újra együtt legyenek! Szívmelengető! Gin is szuperül alakított ebben a részben is! Remélem még más sorozatban is viszontlátom őt is meg az Öreg társat is, bár a hugica sem volt rossz, de nem lett kedvenc.
Nem bántam meg hogy megnéztem ezt a sorozatot a maga sajátos hangulatával. Az utóbbi 3 rész a kedvenc a 1o-ből
Szia Kata! Nagyon örülök, hogy neked is ennyire tetszett ez a sorozat! Nekem is kellemes
perceket okozott és nemcsak a nézése, de a fordítása is. Jó volt az angol felirat, ami
csak ritkán mondható el a kínai sorozatokról, amikhez korábban szokva voltam.
Kellemes hétvégét kívánok!
perceket okozott és nemcsak a nézése, de a fordítása is. Jó volt az angol felirat, ami
csak ritkán mondható el a kínai sorozatokról, amikhez korábban szokva voltam.
Kellemes hétvégét kívánok!
Kedves Rita, részemről az öröm, hogy ilyen kellemes perceket szereztél ennek a sorinak a fordításával is.
Neked is kellemes hétvégét, és örömteli készülődést az ünnepekre. Ez az idei egy kissé más lesz mint a többi, de lesz majd ennél szebb is már jövőre. Addig meg vigyázzunk egymásra, magunkra! Szeretettel Kata
Neked is kellemes hétvégét, és örömteli készülődést az ünnepekre. Ez az idei egy kissé más lesz mint a többi, de lesz majd ennél szebb is már jövőre. Addig meg vigyázzunk egymásra, magunkra! Szeretettel Kata