Műfaj: szellemes / dráma / vígjáték/ romantikus
Részek száma: 13
Időtartam: 30 perc
Vetítési időszak: 2014. szeptember
Vetítette: toggle
Ország: Szingapúr
Nyelv: mandarin
Főbb szereplők:
Romeo Tan – Ji En
Sheila Sim – Xiao Yun
Történet:
Xiao Yun: egy baleset következtében bal fülére elveszítette a hallását, de ugyanakkor a balesete óta fura, „földöntúli” hangokat is elkezdett hallani.
Ji En: halottbalzsamozó, botcsinálta szelleműző.
Ji En és Xiao Yun egy üzletben ismerkednek meg, ahol örökké összevesznek a szendvicseken, emiatt nem igazán kedvelik egymást. Ám egyszer egy véletlen folytán kiderül, hogy Xiao Yun nemcsak hallani, hanem Ji En jelenlétében látni is képes a szellemeket. Majd egy másik véletlen folytán arra is rájönnek, hogy erre Ji En is képes, ha megfogja Xiao Yun kezét.
Ettől fogva elválaszthatatlanok. Fontos feladatuknak tekintik, hogy a földön maradt szellemeknek segítsenek megoldani befejezetlen ügyeiket, hogy megnyugodva távozhassanak a szellemvilágba.
Érdekesség, hogy a Xiao Yunt alakító Sheila Sim Szingapúr egyik legkeresettebb nemzetközi hírű szuper modellje, aki 9 éve aktívan színészkedik is. A Soul Reaperben megismert Romeo Tannel nagyszerű párost alkotnak.
Egy történetet két részen keresztül mutatnak be.
Akik idegenkednek a szellemes sztoriktól, nyugodtan belevághatnak a sorozatba. Csak 13-as karikát kapott a besorolásnál (igaz, én 15-öst adtam volna).
Jó szórakozást kívánok!
Fordította: ezoritu
Videó letöltési lehetőség: