Princess Hours (online is nézhető)

Kata58
Kapcsolat:

Re: Princess Hours (2017) (7/20)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 20. 19:56

Rita írta:A FH-nak és a KM-nek ugyanazok a főszereplői. Imádjuk őket! A legjobb, a leginkább egymásra
hangolt ázsiai párosok közt dobogós helyen állnak. Fantasztikusak! Ha lehet ajánlani a FH-t
nézd meg hamarabb.

Spoiler: mutasd
A másik thai sorozat címe: 100 Trickery's Dangerous Passion. Az Avistazon találtam, nem
régen töltötték fel. Hamarosan elkezdem nézni.
https://avistaz.to/torrent/63068-100-trickerys-dangerous-passion-2015-1080p-hdtvrip-1080p-aac-mp4

Ritám én már le is töltöttem a sorozatot, biztos ami biztos...mármint amit ajánlottál..és az angol feliratot is hozzá 100 Trickery's Dangerous Passion :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 20. 20:24

Kata58 írta:Ritám én már le is töltöttem a sorozatot, biztos ami biztos...mármint amit ajánlottál..és az angol feliratot is hozzá 100 Trickery's Dangerous Passion

Kata, látom! Tőlem is töltődik, méghozzá nem is akárhogyan! Hihi!

Kép
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2017. május 20. 20:30

Rita!
Az új táj sorozatot már láttam.Nekem összességében tetszett.Vannak benne a latin sorozatokra jellemző elemek,de ha ettől eltekintünk egy jó kis sorozatot kapunk.Van benne minden, ármány ,cselszövés,barátság,szerelem,sírás és erőszak.Betekinthetünk egy kicsit a Hárlem életébe.Szép a környezetben játszódik.A végét különösen szerettem.Ha fordítani kezded,akkor veled tartok.
A Princess hours-ért meg szurkolok.
További kellemes estét kívánok.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 20. 20:44

Ica! Nem hiszem el, hogy nem tudok neked újat mondani!

De jó, hogy elmondtad, hogy mire lehet számítani! Majd meglátom, ha megnéztem.
Most van egy pár sorozat tervbe véve, amelyekből a My Sunshine élvezi az abszolút
elsőséget. Már nagyon-nagyon várom! Rendesen elvonási tüneteim vannak, ha nem
nézhetem. Másodszor kezdtem újra. Mire fordítani fogom kívülről fogom fújni.
Mondjuk nem is árt. Olyan rossza az angolja! Tudom, már ezt is láttad!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 20. 21:02

Na jó..megadom magam... :)) =)) kéremszépen a Suzin letöltőlinkjét is, ha meár az előző is pereg lefelé...xddd :)) :)) :)) . Á jut eszembe...megkaptad a virtuális csokiroládot? :)) :)) :)) :D :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
A vicc másik oldala, hogy nem néztem meg hogy vissza kell e tölteni...éppen most 96%-on van mindjárt végez...
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 20. 21:12

Kata! Megkaptam! Még a többit is le kell kicsinyítenem, és azokkal együtt
holnap kiteszem!

Egyik torrentet sem kell visszatölteni, mindkettő aranycsillagos!

My Sunshine:

Kép
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2017. május 20. 21:49

Megértelek ha My sunshine-t nézed,mert akárhányszor neki kezdtem beszippantott és nehezemre esett abbahagyni.Ez egy nagyon jó sorozat.Jó színészekkel és történettel.Imádtam.Szerintem mások is hasonlóan fognak érezni,ha nézni kezdik.Ha le van töltve nagy az esély,hogy folytatja az ember tovább a lefordított résznél tovább.Nincs megállás,nem elég belőle egy kicsi.

A táj érdeklődésem a nálad talált és megnézett filmekkel kezdődött.Itt indultam el a lejtőn Koreából más irányba.Megszerettem a táj sorozatokat is.Nem zavar a nyelv,már megszoktam az érdekes dallamát.Nagy bánatomra több kedvencem eltűnt a vikiről a múltkori nagy szelektálás után.Bánom,hogy nem töltöttem őket le.Ma már ami tetszik azt le is töltöm ,tanultam az esetből.
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. május 21. 2:10

Kedves Rita!

Már megint éreztem,hogy be kell néznem a fórumra és látom,hogy írtad egy thai sorozat
felkeltette az érdeklődésedet és ha tetszik lefordítod.Alig akartam hinni a szememnek,
mert néhány hónapja láttam meg valahol és belenéztem.Nekem nagyon tetszett és kerestem
hátha valaki lefordította,de sajnos nem,persze nem hagytam annyiban és megtaláltam az első
3 részt,de nem fordították tovább sajnos,de szerintem jó sorozat nem olyan mint a szappan-
operák amik számomra is nézhetetlenek.Itt találtam meg és az utolsó ezen az oldalon.

http://byakuya-fansubs.hu/dorama.html#romanticprincess

A szereplők is nagyon aranyosak,jól játszanak és a történet is jó ráadásul csak 14 részes.
Kíváncsi vagyok mit szólsz hozzá. :)
Nagyon tetszik Wang Lee-hom zenéje is amit a gyűjtő munkája során hallottak ihlettek.
Nem csodálkozom,hogy ismerik Bartókot,mert Kínától Japánig egész Ázsiában szeretik
és minket is rokonoknak tartanak,Kínában többet tudnak rólunk mint mi saját magunkról.
Most hallottam,hogy a selyemutat is újra élesztik a Kárpát medence és Ázsia között.
Szóval nem véletlen,hogy szeretjük a filmjeiket és vonz sokunkat Ázsia és az ott élő népek.

Jó éjszakát,most látom milyen késő van már. :-h O:-)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 21. 9:17

Vaskica06 írta:Megértelek ha My sunshine-t nézed,mert akárhányszor neki kezdtem beszippantott és nehezemre esett abbahagyni.Ez egy nagyon jó sorozat.Jó színészekkel és történettel.Imádtam.Szerintem mások is hasonlóan fognak érezni,ha nézni kezdik.Ha le van töltve nagy az esély,hogy folytatja az ember tovább a lefordított résznél tovább.Nincs megállás,nem elég belőle egy kicsi.

A táj érdeklődésem a nálad talált és megnézett filmekkel kezdődött.Itt indultam el a lejtőn Koreából más irányba.Megszerettem a táj sorozatokat is.Nem zavar a nyelv,már megszoktam az érdekes dallamát.Nagy bánatomra több kedvencem eltűnt a vikiről a múltkori nagy szelektálás után.Bánom,hogy nem töltöttem őket le.Ma már ami tetszik azt le is töltöm ,tanultam az esetből.

Ica! De jó volt olvasni, hogy téged is sikerült egy kicsit megfertőzni a nem koreai művekkel is!
És nagyon jólesett, hogy megdicsérted a Princess szövegét! Elfelejtettem a válaszomban megírni!

Istenem, ha belegondolok, hogy én is meddig makacskodtam, és mereven ragaszkodtam a koreai
sorozatokhoz. Ki nem tekintettem volna másfelé, vagy ha igen, akkor pár perc után dobtam a sorit
a nyelv, vagy valami más kifogás miatt. Aztán egy véletlennek köszönhetően rádöbbentem, hogy
nagyon klassz alkotások születnek más ázsiai országokban is, sőt, azok még jobban is fekszenek
nekem. Jelenleg a kínai sorozatok azok, amik közt legelőször kutatok, ha fordítani valót keresek.

Ezek közt is vannak rosszak és kevésbé jók, de itt találom meg azt is, ami a legjobban elvarázsol.

A thai nyelv akkor zavar leginkább, amikor diáklányok sipítoznak, vagy kényeskedve beszélnek.
Mondjuk ez a koreaiban is idegesített nagyon.

A My Sunshine egy "halk" sorozat, amilyet szinte kivétel nélkül csak a kínaiaknál találok meg. Ezen
azt értem, hogy senki nem üvöltözik benne (a koreaiaknál már ez is nagyon zavart). Mindenki halkan,
nyugodtan beszél, még akkor is, amikor izgatottak, és mégis nagy hatást tudnak elérni vele. Minél
halkabbak, minél inkább suttognak, annál inkább érzed a drámaiságot, a feszültséget. Nagyon nagy
hatással van rám ez a módi. Ilyen volt a Love Me If You Dare is. A két főszereplő mindig halkan
beszélt egymáshoz. Imádtam azt is.
A My Sunshine-ban a halkság mellé még jönnek a színek, amik fantasztikusan vannak megkomponálva,
és az összes szereplő játéka, ami a jó színészválogatásnak köszönhető. Egyensúlyban van minden a
soriban, semmi nem zavaró, senki nem lóg ki a sorból, nem kell senkinek vinnie a hátán a sztorit,
mert mindenki helytáll a saját posztján. Nem mellesleg klassz a történet is!

Na abbahagyom, mert holnapig tudnék írni, abból meg nem lesz ebéd!

Szép napot kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 21. 9:27

Kedves Cicus! Sajnos, ha a Byakuya elkezdte, akkor én már nem fogok vele foglalkozni.
Azt írják, hogy folyamatban van a fordítás, gondolom, be is lesz fejezve.

Nagyon örülök, hogy megírtad, hogy ők már fordítják, így nem töltöm a megnézésével az
időmet, amiből most épp nagyon kevés van, és elkerülhetőek a félreértések is. Nekem
eszembe sem jutott volna utánanézni, hogy fordítja-e már valaki. Nem szoktak kapdosni
a thai sorik után. Igaz, nagyon kevés az olyan, amihez van angol softsub.

Szép napot kívánok!

Kép
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2017. május 21. 9:52

Rita!
A byakuya fansub A romantic princess-t kezdte fordítani,de az egy tajvai sorozat,ami egy lányról és egy nagypapa unokáiról szól.Nem keverendő össze a táj sorozattal,amit kinéztél magadnak,ahol Kongpop akarja visszaszerezni az öröksége egy részét az apja barátja lányától.Teljesen más a kettő.
Jó főzőcskét magunknak.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 21. 9:56

Ica, ez a sori is ott van, a legutolsó az oldalon, Roy Leh Sanae Rai címen!

Kép
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2017. május 21. 10:16

Figyelmetlen voltam,nem néztem végig az oldalt.
Elnézést kérek,ha valakit megbántottam az okoskodásommal.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 21. 10:26

Ugyan! Miért bántottál volna?

Kép
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. május 21. 11:21

Vaskica06 írta:Kedves Éva!
A newasiantv .me-ről is könnyedén letölthetők a részek,ha nem tudsz várni.Country kiválasztod ,Thailand és a táj sorozatok közt megtalálod a Princess hours-t.Watch now katt.Letöltés és az openlood-ról fog letölteni.Letöltés előtt még kiválaszthatod a HD jelzésnél 360.480,720 vagy automatikusan szeretnéd.Egy hibája van,hogy angol felirat van rajta.A feliratot célszerű áttenni ass formátumba.

Kedves Vaskica06!
Nagyon köszönöm, elmentettem magamnak, hogy később is megtaláljam. Én nem beszélek angolul és nehézséget okoznak ezek a keresések.
Köszönöm szépen. @};-
Éva
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. május 21. 11:24

Rita írta:Éva! Elküldtem e-mailben a linkeket!
Remélem sikerül letölteni a hét részt!

:flower1: :flower1: :D :flower1: :flower1: :D :flower1: :flower1: :D :flower1: :flower1: :D :flower1: :flower1:

Kedves Rita!
Nagyon köszönöm a kedvességedet és figyelmességedet. Éppen most fejeztem be a letöltést. Majd még írok emilben is, de épp vendégek jönnek.

Köszönöm szépen: Vidéki Éva :littlehearth: @};-
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. május 21. 11:35

Kedves Rita!

A Roy Leh Sanae Rai sorozatra visszatérve azért írtam róla mert igaz fenn van az oldalon,de
már az első 3 után nem fordítják,mert egy éve nézegetem úgy rémlik :ymblushing:
Viszont van annyi jó amit tervbe vettél,hogy tudni kell lemondani is ;) Most itt a Princess és
a My sunshine-t is szeretni fogom,már látom,hiszen tegnap bele is kukkantottam.
Úgy érzem az elsődleges szempont,hogy téged megérintsen és örömmel csináld,hiszen
annyira igényesek a fordításaid is és az oldaladról nem is beszélve.Csak hálás lehetek,hogy
Rád találtam és persze nem véletlenül. :x

Gyönyörű napot ma is! :movingflower: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 21. 11:36

VidékiÉva írta:Kedves Rita!
Nagyon köszönöm a kedvességedet és figyelmességedet. Éppen most fejeztem be a letöltést. Majd még írok emilben is, de épp vendégek jönnek.

Kedves Éva! Nagyon szívesen, máskor is! Akkor kitörlöm a videókat!

Szép napot kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 21. 11:52

cicus írta:Kedves Rita!

A Roy Leh Sanae Rai sorozatra visszatérve azért írtam róla mert igaz fenn van az oldalon,de
már az első 3 után nem fordítják,mert egy éve nézegetem úgy rémlik :ymblushing:
Viszont van annyi jó amit tervbe vettél,hogy tudni kell lemondani is ;) Most itt a Princess és
a My sunshine-t is szeretni fogom,már látom,hiszen tegnap bele is kukkantottam.
Úgy érzem az elsődleges szempont,hogy téged megérintsen és örömmel csináld,hiszen
annyira igényesek a fordításaid is és az oldaladról nem is beszélve.Csak hálás lehetek,hogy
Rád találtam és persze nem véletlenül. :x

Gyönyörű napot ma is! :movingflower: :littlehearth:

Cicus! Ha esetleg nem fordítanák tovább, és többen azt mondjátok, hogy érdemes belenéznem,
és még meg is tetszik, akkor persze lehet róla szó. Nem vetem el végleg. De az jó, hogy megírtad,
hogy ők már fordítják. Ez más fénybe helyezi a sorit.

Abban nagyon igazad van, hogy csak azt tudom fordítani igazán lelkesen, amit én választok.
Mostanában csak a kínaiak érdekelnek, illetve van egy szingapúri is, amit még meg akarok nézni,
mielőtt belekezdek.

Mindig nagyon jól jön és jólesik a dicséret! Nem tagadom, rengeteg idő és munka a fordítás is,
és a honlap meg a fórum életben tartása is. Köszönöm szépen! Én is örülök, hogy együtt lehetünk!
Neked is legyen szép napod!

Kép
ajussi

HozzászólásSzerző: ajussi » 2017. május 21. 15:24

Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a filmek letöltésének lehetőségét és vittem a 4-7. rész feliratait is:)
Legyen szép heted! :)
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2017. május 21. 16:02

Szia Rita

Pótoltam az elmaradt egy rész megnézését. :)
Nagyon tetszett ez is... Szerintem ebben a sorozatban a rosszindulat,
a gonoszság nem tud kiteljesedni, mert elég erősnek érzem a fiatalok egymás
iránti vonzalmát. :ymblushing: A hercegi vár már be van véve, csak még az
illető nem tud róla. :littlehearth:
A volt koronahercegnő tényleg inkább Szörnyella de Frászra hasonlít , a
a frászt hozza rám. Szörnyen unszimpi.
A You-Tube-ról akartam a 7. részt letölteni, de nem sikerült, mert eltávolították.
Szerencsére a Mega most működött.
Köszönöm a fordítását. :movingflower: :movingflower: :movingflower:
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
summi

HozzászólásSzerző: summi » 2017. május 21. 16:33

Rita írta:
Én a Goong a Playfull Kiss és a Full House közül a Full house-t szerettem a legjobban, utána
a Goong jön, a Playfull Kiss-t pedig megnéztem, de végig idegesített. A FH-ról és a KM-ről
tudok még csak beszélni, mert azok vannak már készen. Mind a kettő sokkal jobb volt,
mint az eredeti. A Princessen is látszik, hogy nem akármilyen sorozat lesz!

A FH-nak és a KM-nek ugyanazok a főszereplői. Imádjuk őket! A legjobb, a leginkább egymásra
hangolt ázsiai párosok közt dobogós helyen állnak. Fantasztikusak! Ha lehet ajánlani a FH-t
nézd meg hamarabb.

Spoiler: mutasd
A másik thai sorozat címe: 100 Trickery's Dangerous Passion. Az Avistazon találtam, nem
régen töltötték fel. Hamarosan elkezdem nézni.
https://avistaz.to/torrent/63068-100-trickerys-dangerous-passion-2015-1080p-hdtvrip-1080p-aac-mp4

A kedvenc thai párosunk Aom és Mike:

okés köszi Rita a véleményed , Full House páros imádni való :littlehearth: , azt érzem a tahi sorozatokkal , egy más világba csöppentem , ezért máshogy is érint meg a feldolgozásuk és látom a legjobbakat válogattad ki :-bd
a választott sorozatodról még semmit nem tudok , majd ismerkedem vele :)
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. május 21. 17:41

Rita írta:
VidékiÉva írta:Kedves Rita!

Kedves Éva! Nagyon szívesen, máskor is! Akkor kitörlöm a videókat!

Szép napot kívánok!

Kép

Köszönöm. Azért is írtam még rögtön, hogy tudd törölni.
Neked is további szép napot!
Éva
VidékiÉva

Re: Princess Hours (2017) (5/20

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. május 21. 19:39

Nagyon régen láttam a Goongot, én sem tudom, miért kellett elmenniük a hercegnének, és a
fiának, hátha majd itt kiderül.

Szia Rita. Olvasom a hsz-ket és hát azért kellett elmenni az előző hercegnének, mert jóba lett az akkor már királlyal. Felmelegítették a régi kapcsolatot, férj is megtudta, majd hamarosan meg is özvegyült. Tehát a mostani király volt a férjének az öccse. Amikor egymásba szerettek akkor még nem volt a bátyjának a felesége. De azután hozzáment a bátyjához. Akkor szakítottak. Amikor meghalt az előző király az öccse került trónra és az előző király családjának mindenképpen ki kellett költözni a palotából. Ezért inkább a külföldet választotta a nő. Én így emlékszem, de én is már régen láttam
Éva
VuVej

HozzászólásSzerző: VuVej » 2017. május 21. 22:12

Kedves Rita!

Köszönöm az eddigi részeket. Szerettem az eredeti sorozatot, s most kíváncsi vagyok erre a feldolgozásra.
Jó éjt mindenkinek!

Ildi

Vissza: “Thaiföld”