csip írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen a válaszodat! Közben már megtaláltam a 11.részt.Hát nagyon jó lesz! Tudod én megnézem felirat nélkül is , és utána nagyon várom a feliratot hozzá.Szerencsés vagyok mint nyugdíjas van időm többször is megnézni.
Kedves Csip! Ennél a sorinál én is ezt csinálom, de még angol felirattal is megnézem, mielőtt
elkezdhetném a fordítást. Ahogy készen leszek a 20 résszel, azonnal megnézem egyben is!
csip írta:A fő gonoszt valahogy itt jobban tudom utálni talán a megjelenése miatt.Nagyon jól játszik a színésznő.Minnie sokkal rámenősebb mint a koreai változatban, lehet rá haragudni ,hogy szétakarja szakítani Őket.Nakhun nekem sem tetszik olyan valahogy nem találták el a megfelelő színészt ehhez a szerephez.A mosolya meg, hát erre nem is tudok mit mondani.Yul sokkal jobb volt, őt még tudtam is egy kicsit sajnálni a reménytelen szerelem miatt.
Még késő este megnéztem a Dailymotionön a 11. részt. Jelentem, Minniet még jobban fogod/
fogjuk utálni a lejárt hercegnével együtt. Nakhun egyre katasztrofálisabb! Bocsánat, ha valakinek
ő a kedvence!
csip írta:Khaning szerepére is megtalálták a megfelelő színésznőt nagyon imádom, Inn azért nincs annyira merev mint a koreai herceg volt, már azért kezd felengedni. Kicsit jobban tetszik mint a koreai , ha párhuzamot akarok vonni a koreai királyi család sokkal merevebb volt, jobban ragaszkodtak a hagyományokhoz, lehet, hogy azért mert már eltelt pár év az eredetihez képest és "modernebb" szitukat találtak ki kicsit a mai világba helyezve.Na szóval most ez a kedvenc és alig várom a folytatást.
Egyetértek! Mintha Pattie-ra írták volna ezt a szerepet! Inn-nek ilyennek kell lennie, ő nem
egy átlagos szerető családban, hanem szigorú szabályok, kötelékek közt nevelkedett a palotában.
Tao-nak sokkal kevesebb lehetősége van a tehetsége megmutatására, mint például a Kiss Me-ben,
ahol csak másodhegedűs volt (milyen érdekes, hogy mindenki mennyire méltatta, hogy végre a
sok mellékszerep után főszerephez jutott, mégsem ez a legjobb alakítása. De erről nem ő tehet).
Szerintem az, hogy kevésbé kemény, merev, rideg a sori, az a thaiok habitusából is következik.
A kínai sorikat is ezért szeretem sokkal jobban a koreaiaknál.
Ma jön a 11. rész! Nagyon várom, hogy mit szóltok majd hozzá! Szép napot kívánok!
Nakhun mindig ott van, ha a Hercegné szomorkodik. Inn-ben nő a féltékenység: