Princess Hours (online is nézhető)
Re: Princess Hours (2017) (11/20)
Kedves Rita!
Jó lenne ,ha együtt szerepelnének.Jól néznek ki együtt.Ezeket a képeket még nem láttam.Hol találtál rájuk?
Szegény Kaningot sajnáltam,amikor a banya még lehetőséget sem adott neki,hogy átgondolja és igent mondjon.
Minnie remélem mielőbb a süllyesztőbe kerül.Nála úgy érzem,hogy nem a szerelem a hajtóerő,hanem a pozícióvadászat.Virággal egyetértek,hogy nagyon utálatos,amikor Kaningot megalázza és játssza "igazi barátnő" szerepet,néha meglegyinteném egy vaslapáttal.
Jó lenne ,ha együtt szerepelnének.Jól néznek ki együtt.Ezeket a képeket még nem láttam.Hol találtál rájuk?
Szegény Kaningot sajnáltam,amikor a banya még lehetőséget sem adott neki,hogy átgondolja és igent mondjon.
Minnie remélem mielőbb a süllyesztőbe kerül.Nála úgy érzem,hogy nem a szerelem a hajtóerő,hanem a pozícióvadászat.Virággal egyetértek,hogy nagyon utálatos,amikor Kaningot megalázza és játssza "igazi barátnő" szerepet,néha meglegyinteném egy vaslapáttal.
Re: Princess Hours (2017) (10/20)
cicus írta:Kedves Rita!
Köszönöm a feliratot,azonnal meg is néztem,hát lesz itt még
sírás-rlvás,de hiába tudja az ember és együttérez,nem lehet
megszokni,hogy vannak emberek akik direkt képesek bántani
és ártani másoknak,pénzért,hatalomért vagy bármiért.
Jó éjszakát szép álmokat mindenkinek
Kedves Cicus! Amikor írtad, hogy lesz még itt sírás-rívás, még nem is láttuk a 11. részt.
Tényleg lett! De ahogy már írtam korábban, annyira örülök neki, hogy legalább Inn, ha
nem is mindig sikerül neki, de próbál a felesége pártjára állni. Így, ha sírunk is, kevésbé
fájdalmas, mint ha ő is bántaná.
Nagyon szívesen a feliratot!
milomartin írta:Szia Rita!Várom a kövi részt telejesen fel vagyok spanolva egyre izgalasabb részek jönnek A férjem szerint sorozat függö vagyok van benne valami mert nem telik el ugy nap hogy ne nêznék valamit.Imádom őket!!A palota ékkövévvel kezdődőtt ez az őrülert és azóta is targ Nagyon szép napot neked!!!!
Kedves Edit! Megértelek! Én is fel vagyok spanolva, azért is fakadtam ki a múltkor,
hogy nem fordíthattam a szokott időben a várva várt részt. Annyira zokon esett!
Én is függő vagyok, de nem nézőként, hanem fordítóként. Minden szabadidőmben
ülnék le a laptopomhoz és fordítanék. Nála is a Palota ékkövével kezdődött! De már
nagyon messze van tőlem Korea. Legnagyobb kedvenceim, a kínai sorik mellett, a
thai feldolgozások lettek az újabb mániáim. A Who You Came from the Stars után
bevállaltam a Fated to Love You tajvani sorozat thai feldolgozását is! ha igaz a hír,
most forgatják.
Szia Rita!Jól sikerült az ebéd? Befejeztem én is a gifeket, már megint nagyon sok lett, pedig spórolni akartam. Mindjárt kiteszem őket. Ebben a részben megint sokat nevettem.
A képeidből arra következtethetünk, hogy az előadáson Kaning fog szerepelni. Drukkolok neki. Már megint keferágós napok jönnek!
Én szintén nem értettem, ezért köszi Virág a kiegészítést. Nem tudtam mire véljem, ezért nem is csináltam róla gifet.
Virág és Vaskica hozzászólásait olyan jó volt olvasni, nem is teszek hozzá mást, csak képeket.
Minniere nagyon haragszom, ahogy aljas módon provokálja Kaningot, és még szóvá is teszi, hogy nem kéne a herceggel lennie, mivel a herceg nem őt szereti.
folytatás...
A képeidből arra következtethetünk, hogy az előadáson Kaning fog szerepelni. Drukkolok neki. Már megint keferágós napok jönnek!
virag1 írta:
Most olvastam Ingfakirata oldalán, hogy mit jelentett amikor Kaning testvére viccelődött a hugával.
"Nyisd ki a tojássárgáját" ebben az esetben azt jelenti, hogy elveszíti a szüzességét.
Khanong ezért incselkedik a húgával, hogy meg történt e már .( ez thaijok perverz vicce irja)
( Én sem értettem, hogy mit jelent)
Én szintén nem értettem, ezért köszi Virág a kiegészítést. Nem tudtam mire véljem, ezért nem is csináltam róla gifet.
Virág és Vaskica hozzászólásait olyan jó volt olvasni, nem is teszek hozzá mást, csak képeket.
Minniere nagyon haragszom, ahogy aljas módon provokálja Kaningot, és még szóvá is teszi, hogy nem kéne a herceggel lennie, mivel a herceg nem őt szereti.
folytatás...
2. folytatás...
A sértés után Kaning elbújik. Mindenki őt keresi. Inn nem érti, hogy miért tűnt el.
Amiatt a csók miatt tüntél el? Mindneki azt csinálja! Szerintem itt csak megpuszilja.
Egy eszkimó csók vigaszul.
Feküdjünk le aludni!
Neked ez volt az első csókod?
Nem én öleltelek meg!
folytatás...
A sértés után Kaning elbújik. Mindenki őt keresi. Inn nem érti, hogy miért tűnt el.
Amiatt a csók miatt tüntél el? Mindneki azt csinálja! Szerintem itt csak megpuszilja.
Egy eszkimó csók vigaszul.
Feküdjünk le aludni!
Neked ez volt az első csókod?
Nem én öleltelek meg!
folytatás...
3.folytatás...
A reménytelen szerelmes.
A bosszú első lépései..
A király pártfogoltja. Csak a királynénak nem tetszik.
Az eszkimó csók emléke. -Nakhun, jól vagyok!
Soha ne érj hozzá!
Cselszövők.
Együtt a család.
folytatás...
A reménytelen szerelmes.
A bosszú első lépései..
A király pártfogoltja. Csak a királynénak nem tetszik.
Az eszkimó csók emléke. -Nakhun, jól vagyok!
Soha ne érj hozzá!
Cselszövők.
Együtt a család.
folytatás...
4. folytatás...
Születésnap meglepetésekkel.
Születésnap meglepetésekkel.
B.Marika írta:Ritám!
Köszönöm a 10.rész fordítását!
Marika! Nagyon szívesen a 10.-t és a 11.-t is!
Cuki ez a mozgó gif!
Re: Princess Hours (2017) (9/20)
[/quote]
Olvastam Rita,amit a cserekereskedelemrol irtatok Videki Evaval.Mig az iskolaban dolgoztam mi is azt csinaltuk nehanyan.Nekem ugyan kertem nem volt(panelben laktunk)igy en varrassal csereltem,nemelyik kolleganom gyumolccsel vagy tojassal ertekelte,amit varrtam neki.En magam ajanlottam,igy mindenki jol jart.
Mas:Jules vegre levethette a teli bundajat. [/quote]
Szia Dolores!
Igen a vidéki élet szépsége. Már lassan 15 éve pesten lakunk, de még mindig vidékinek érzem magam. Tényleg nagyon jóban voltunk a szomszédokkal. Kezdve azzal, hogy gyerekként mindig azoknál ettünk akiknél éppen ért az ebédidő. Később ezt az én fiam és az utcában lévő barátai is folytatták. De nekem is mindig üzentek például amikor grízes tésztát csináltak, hogy menjek enni, mert azt készített a nagyi. Mert én nem tudom rendesen elkészíteni, mindig csomós lett. Így ha az készült akkor mindig hívtak. Nekünk korai cseresznyénk volt, mindig vittünk a szomszédoknak belőle. De mi is kaptunk olyan szőlőt ami nem termett nálunk. Nekünk az a nagyon édes de apró szemű szőlőnk volt a szomszédnak meg nagy szemű. 1 fürt 1 kisvajlingnyi volt. Mi az összes ehető gazt a kertből és borsószárat, répa, bab zöldjét vittük a szomszéd nyulainak. Mi kaptunk érte mindig nyulat vagy halat felpucolva. Az eper egy kis szobányi területről annyi volt, hogy kilószámra vittem minden szomszédnak. Ökölnyi nagyságú szemek. Mézédes. Befőzősnél alig kellett cukrot tenni bele. De ugyanígy virágot a temetőbe vinni. Mindig akinek sok volt adott a többieknek is. Jó visszagondolni rá. Az anyu meg kötött akinek kellett. 2 nap alatt 1 felnőtt pulcsit megkötött. Én még nem láttam mást olyan gyorsasággal kötni. Biztosan láttad a koreai Answer 1988-at. Abban van hasonló szomszédi viszony. Azért szeretem annyira azt a sorozatot. Mindig nosztalgiázok rajta, melegség járja át a szivem. Itt is próbáltam vinni frissen sült zsömlét, sütit vinni nekik, de a szomszéd alig fogadja a köszönésemet is. Na de legalább megpróbáltam. Azért ez hiányzik. Meg az, hogy mentem hazafelé és minden háznál köszöntünk, pár szót váltottunk. Még most is bármit kérhetnék tőlük, csak szólnom kellene. De már sajnos alig találkozunk. Ha arra járok, mert megyek a rokonokhoz mindig hívnak, hogy menjek be hozzájuk is, de mindig sietek haza a családhoz.
Olvastam Rita,amit a cserekereskedelemrol irtatok Videki Evaval.Mig az iskolaban dolgoztam mi is azt csinaltuk nehanyan.Nekem ugyan kertem nem volt(panelben laktunk)igy en varrassal csereltem,nemelyik kolleganom gyumolccsel vagy tojassal ertekelte,amit varrtam neki.En magam ajanlottam,igy mindenki jol jart.
Mas:Jules vegre levethette a teli bundajat. [/quote]
Szia Dolores!
Igen a vidéki élet szépsége. Már lassan 15 éve pesten lakunk, de még mindig vidékinek érzem magam. Tényleg nagyon jóban voltunk a szomszédokkal. Kezdve azzal, hogy gyerekként mindig azoknál ettünk akiknél éppen ért az ebédidő. Később ezt az én fiam és az utcában lévő barátai is folytatták. De nekem is mindig üzentek például amikor grízes tésztát csináltak, hogy menjek enni, mert azt készített a nagyi. Mert én nem tudom rendesen elkészíteni, mindig csomós lett. Így ha az készült akkor mindig hívtak. Nekünk korai cseresznyénk volt, mindig vittünk a szomszédoknak belőle. De mi is kaptunk olyan szőlőt ami nem termett nálunk. Nekünk az a nagyon édes de apró szemű szőlőnk volt a szomszédnak meg nagy szemű. 1 fürt 1 kisvajlingnyi volt. Mi az összes ehető gazt a kertből és borsószárat, répa, bab zöldjét vittük a szomszéd nyulainak. Mi kaptunk érte mindig nyulat vagy halat felpucolva. Az eper egy kis szobányi területről annyi volt, hogy kilószámra vittem minden szomszédnak. Ökölnyi nagyságú szemek. Mézédes. Befőzősnél alig kellett cukrot tenni bele. De ugyanígy virágot a temetőbe vinni. Mindig akinek sok volt adott a többieknek is. Jó visszagondolni rá. Az anyu meg kötött akinek kellett. 2 nap alatt 1 felnőtt pulcsit megkötött. Én még nem láttam mást olyan gyorsasággal kötni. Biztosan láttad a koreai Answer 1988-at. Abban van hasonló szomszédi viszony. Azért szeretem annyira azt a sorozatot. Mindig nosztalgiázok rajta, melegség járja át a szivem. Itt is próbáltam vinni frissen sült zsömlét, sütit vinni nekik, de a szomszéd alig fogadja a köszönésemet is. Na de legalább megpróbáltam. Azért ez hiányzik. Meg az, hogy mentem hazafelé és minden háznál köszöntünk, pár szót váltottunk. Még most is bármit kérhetnék tőlük, csak szólnom kellene. De már sajnos alig találkozunk. Ha arra járok, mert megyek a rokonokhoz mindig hívnak, hogy menjek be hozzájuk is, de mindig sietek haza a családhoz.
szilagyongyi írta:Drága Rita! Köszönöm a tizedik részt, de most erős leszek, és megvárom a tizenegyediket is. A videót már letöltöttem tőled. Elgondolkodtam, hogy Pagniez Phan miért tetszik annyira a közönségnek, és picit rákerestem. Bizony meglepődtem. Itt a sorozatban olyan fura arc. Sem a külseje, sem a játéka nem tetszik. Pedig aranyos, cuki kis kölyök ez a félig francia fiú.
Kedves Gyöngyi! Nagyon jól megy már a képbeillesztés!!! Én mániákus képkereső,
és képberakó vagyok. Ja, ki ne hagyjam a gifeket! Azok is a nagy kedvenceim.
Imádom színesíteni, viccessé tenni velük a hsz.-mat. Örülök, hogy már neked sem
kell nélkülöznöd a fotókat az írásaid mellől!
Sajnálom kicsit, hogy bántanom kell a Nakhunt megformáló srácot, de nem tudom
véka alá rejteni, ha egy színészt rossz választásnak tartok. Épp ilyen Peter Sheng
a Pretty-ben. 11. résznyi lehetősége volt, hogy meggyőzzön (P.S.-nek 32 eddig), de
nem élt a lehetőséggel. De mivel nincs nagy hangsúly helyezve rá (nem úgy, mint
Peter Shengre, aki főszereplő), ezért elviselem.
Nagyon szívesen az újabb részt!
"Barátok közt":
Én is függő vagyok, de nem nézőként, hanem fordítóként. Minden szabadidőmben
ülnék le a laptopomhoz és fordítanék. Nála is a Palota ékkövével kezdődött! De már
bevállaltam a Fated to Love You tajvani sorozat thai feldolgozását is! ha igaz a hír,
most forgatják.
[/quote]
Szia Rita!
Hát nagyon örömteli híreket hoztál. Meg még az előbb olvastam, hogy KissMe2 is lesz. Előre is köszönöm. Alig várom. A fated to love you szerintem a tajvani klasszisokkal jobb volt, mint a koreai változat. Alig várom mit alkotnak belőle a thai készítők. Emlékszem nemrégen vacilláltál, hogy megnézd-e koreaiban a Csillagfiút. Szerintem mindenképpen. nemcsak azért mert jó, de a szereplőkről is sokat meg lehet tudni. A feldolgozásokban a jellemeket veszik alapul a történet csak hasonlít. Szerintem könnyebb lesz ráhangolódni, ha tudod, hogy egy szereplőtől mit várhatsz majd el. De én nagyon szeretem a különféle feldolgozásait ugyanannak történetnek megnézni. Annyira érdekel, hogy szabják magukra. Én is a Palota ékköve miatt lettem függő.
Éva
most forgatják.
[/quote]
Szia Rita!
Hát nagyon örömteli híreket hoztál. Meg még az előbb olvastam, hogy KissMe2 is lesz. Előre is köszönöm. Alig várom. A fated to love you szerintem a tajvani klasszisokkal jobb volt, mint a koreai változat. Alig várom mit alkotnak belőle a thai készítők. Emlékszem nemrégen vacilláltál, hogy megnézd-e koreaiban a Csillagfiút. Szerintem mindenképpen. nemcsak azért mert jó, de a szereplőkről is sokat meg lehet tudni. A feldolgozásokban a jellemeket veszik alapul a történet csak hasonlít. Szerintem könnyebb lesz ráhangolódni, ha tudod, hogy egy szereplőtől mit várhatsz majd el. De én nagyon szeretem a különféle feldolgozásait ugyanannak történetnek megnézni. Annyira érdekel, hogy szabják magukra. Én is a Palota ékköve miatt lettem függő.
Éva
Gabi! Nagyon köszönöm a sok gifet, amit a 10. és a 11. részekhez készítettél! Még csak
a 10. részhez íródott hsz.-k megválaszolásánál tartok, ezért először az első kupacról írok,
amit eszembe juttatnak. Minden epizód nagy része meggifesítésre érdemes. Ez nagy szó!
Szerintem Innben mély nyomot hagyott, hogy hallotta az apját, amint bocsánatot kér az
anyjától, és talán ez dolgozhatott a tudata mélyén, amikor arra hivatkozva kérte a lány
számára a szabadságot, hogy jó férj szeretne lenni, aki tesz valamit a feleségéért. Ez
nem volt rossz húzás, és biztos vagyok benne, hogy komolyan is gondolta.
Inn nagyon jól érezhette magát kaning családjánál, és ez nem csak az egyszemélyes ágy
okozta élményeknek köszönhető. Saját bőrén tapasztalta, milyen boldogságot jelent, egy
szerető, egymásra odafigyelő, gondoskodó család.
Nekem úgy tűnt, hogy hamarabb hazamentek a tervezettnél, és ez az "első csóknak" volt
köszönhető. Elég volt a keskeny ágy keltette "bonyodalmakból".
Szép gesztus volt Inn részéről a reggeli készítés és a mosogatás. Kezd ráérezni, milyen
jó adni, törődni, gondoskodni, örömet okozni.
Csak a fiúk tudnak olyan bénák lenni, hogy hagyják magukat elhurcolni a szeretett nő mellől.
Ráadásul egy másik nő, a rivális által! És persze azt sem értik, hogy ezen miért akad ki a
a szerelmük.
Kaning barátnői szeretnék, ha Kaning jobban védelmezné, ami az övé. Még a végén akad
egy ágyastársa. Kaning kiakadt a megjegyzéseiken, de csak azért, mert igazuk volt.
Megint megállapítom, hogy Nakhun mennyire gyenge ellenfele Innek, és hogy mennyire
idióta Kaning testvére.
a 10. részhez íródott hsz.-k megválaszolásánál tartok, ezért először az első kupacról írok,
amit eszembe juttatnak. Minden epizód nagy része meggifesítésre érdemes. Ez nagy szó!
Szerintem Innben mély nyomot hagyott, hogy hallotta az apját, amint bocsánatot kér az
anyjától, és talán ez dolgozhatott a tudata mélyén, amikor arra hivatkozva kérte a lány
számára a szabadságot, hogy jó férj szeretne lenni, aki tesz valamit a feleségéért. Ez
nem volt rossz húzás, és biztos vagyok benne, hogy komolyan is gondolta.
Inn nagyon jól érezhette magát kaning családjánál, és ez nem csak az egyszemélyes ágy
okozta élményeknek köszönhető. Saját bőrén tapasztalta, milyen boldogságot jelent, egy
szerető, egymásra odafigyelő, gondoskodó család.
Nekem úgy tűnt, hogy hamarabb hazamentek a tervezettnél, és ez az "első csóknak" volt
köszönhető. Elég volt a keskeny ágy keltette "bonyodalmakból".
Szép gesztus volt Inn részéről a reggeli készítés és a mosogatás. Kezd ráérezni, milyen
jó adni, törődni, gondoskodni, örömet okozni.
Csak a fiúk tudnak olyan bénák lenni, hogy hagyják magukat elhurcolni a szeretett nő mellől.
Ráadásul egy másik nő, a rivális által! És persze azt sem értik, hogy ezen miért akad ki a
a szerelmük.
Kaning barátnői szeretnék, ha Kaning jobban védelmezné, ami az övé. Még a végén akad
egy ágyastársa. Kaning kiakadt a megjegyzéseiken, de csak azért, mert igazuk volt.
Megint megállapítom, hogy Nakhun mennyire gyenge ellenfele Innek, és hogy mennyire
idióta Kaning testvére.
Re: Princess Hours (2017) (9/20)
cicus írta:Gyönyörű ez a naplemente és főleg,hogy a "szűkebb hazámban" ahol életem első 22 évét töltöttem
készült,még különlegesebb számomra
Köszönöm szépen Rita
Cicus! Te is borsodi vagy? Ezt a meglepetést! Amióta fordítok, azóta nem is tudom,
hogy volt-e borsodi fórumozó társunk. 100%, hogy volt, de soha nem árulta el senki
magáról. Örülök!!!
cicus írta:Rita fenn van a 11.rész felirata,most néztem 11 órakor
de biztos az volt az első,hogy megnézted amikor hazaértél
https://subscene.com/subtitles/princess-hours-thai
Cicus! Még a suliban voltam, de a szünetben észrevettem, hogy fel van téve
a Subscene-re. Mikor végeztem, repültem haza, leszedtem, és majdnem
azonnal kezdtem is a munkát.
Néha olvasok olyanokat fordítóktól, hogy a munkahelyükön is van lehetőségük
fordítani. Biztos, nem iskolában dolgoznak!
annamama írta:....Kedves Rita legeloszor is hálásan koszonom a 10 rész feliratát ....Tuneményes sorozat ,imádom oket ...<3...van azért akik nem tartoznak az imádottak kozé...sot...de a tobbiek feledtetik minden áskálodásukat...nem volt még idom minden hsz elolvasni de gondolom igy érez mindenki aki nézi ezt a tuneményes ,tundéri sorozatot...<3...
Kedves Anna! Igen, így érzünk mi is! Most jut eszembe, hogy a 45 percből viszonylag kevés
jut az ármánykodókra, ezért sem olyan szívfájdító ez a sori. A legtöbb jelenet arról szól,
hogy Kaning és Inn között, hogyan alakul ki a szerelem, és hogyan válnak igazi társsá. Jó
nézni!
Nagyon szívesen a feliratot!
Emma11 írta:Köszönöm a 10. rész feliratát!
Nagyon szívesen!
Erzsike54 írta:Kedves Rita !
Nagyon szépen Köszönöm az újabb feliratokat jó kis könnyű ,szórakoztató sorozat ! Jó hétvégét kívánok .Üdv Erzsébet !
Kedves Erzsébet! Pontos a jellemzésed! Igazi fincsi nyári limonádé, amit szívesen
kortyolgatunk egy fárasztó nap után.
Kellemes hétvégét Neked is!
Kata58 írta:Hűha! Ebben a minutában léptem ...Köszönöm!
Nagyon szívesen!
Kedves Rita, Gabóci, Vaskica és Virág!
Mindent leírtatok így nincs mit hozzátennem. Köszönöm szépen. Gabócinak a gifeket. Annyira jók, az emlékezet mankói. Még csak annyit, hogy Nakhun engem is nagyon idegesít. Mégcsak nem is az egyoldalú szerelme. Olyan semmilyen a pasi. Nem férfias és nincs meg a hercegnő és közötte az a pajkosság és játékos barátság ami a Goongban megvolt közöttük, még mielőtt ugye beleszerett volna a hercegnőbe. Valóban mintha nem lenne kidolgozva rendesen a karakter. Viszont ez a sírása ez egyenesen kiábrándító volt. Egyáltalán nem éreztem sajnálatot irányában. Itt a barátoknak és a barátnőknek sincs akkora szerepük a történetben. Jobb lenne, ha negyobb hangsúlyt kapnának, felvinné még jobban a sorit. Viszont láttátok, hogy a király milyen ellágyulva nézett Szörnyellára? Akkor majd itt is az annó viszonyuk volt, szitut hozzák ezek szerint. Reméltem, hogy mást találnak ki.
Én is még az ehető virágokról pont azt a linket akartam hozni, de megelőztek.
Köszönöm sok fotót is: Éva
További szép estét!
Mindent leírtatok így nincs mit hozzátennem. Köszönöm szépen. Gabócinak a gifeket. Annyira jók, az emlékezet mankói. Még csak annyit, hogy Nakhun engem is nagyon idegesít. Mégcsak nem is az egyoldalú szerelme. Olyan semmilyen a pasi. Nem férfias és nincs meg a hercegnő és közötte az a pajkosság és játékos barátság ami a Goongban megvolt közöttük, még mielőtt ugye beleszerett volna a hercegnőbe. Valóban mintha nem lenne kidolgozva rendesen a karakter. Viszont ez a sírása ez egyenesen kiábrándító volt. Egyáltalán nem éreztem sajnálatot irányában. Itt a barátoknak és a barátnőknek sincs akkora szerepük a történetben. Jobb lenne, ha negyobb hangsúlyt kapnának, felvinné még jobban a sorit. Viszont láttátok, hogy a király milyen ellágyulva nézett Szörnyellára? Akkor majd itt is az annó viszonyuk volt, szitut hozzák ezek szerint. Reméltem, hogy mást találnak ki.
Én is még az ehető virágokról pont azt a linket akartam hozni, de megelőztek.
Köszönöm sok fotót is: Éva
További szép estét!
Kedves Rita! Köszönöm az utóbbi négy rész feliratát!
Kellemes hétvégét kívánok!
Kellemes hétvégét kívánok!
Szia Rita
Nagyon kis szorgos vagy , hálásan köszönöm az elkészült feliratokat
Nagyon kis szorgos vagy , hálásan köszönöm az elkészült feliratokat
Gabóci5 írta:Rita! Óramű pontossággal megérezett a 11. rész. Nagyon szépen köszönöm. Jó lesz ez is . Ügyesek ezek a thai-ok.
Gabi! Nagyon szívesen! Igazad van! Nagyon ügyesek a thaiok! A You Came from the Stars-nál még
vacilláltam, de amikor ma megláttam, hogy a tajvani Fated to Love You-nak is lesz remake-je,
azonnal lecsaptam rá, pedig annak sem láttam sem az eredetijét, sem a koreai feldolgozását.
Nincs megállás! Su Su!
Magdimama írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen a 11. részt is.Vártam nagyon.
Kedves Nagyi! Jó szórakozást kívánok hozzá!
Emma11 írta:Köszönöm a 11. rész feliratát is!
Ezt is nagyon szívesen!
Hi hi Rita, teljesen thai fan lettél, a mi nagy örömünkre. Hozzál csak minél több feldolgozást! Puszi érte.