Csevegő
Re: Csevegő
Nagyon aranyosak...nem is gondolná az ember egy ilyen nagy madárról, hogy ilyen bújósak!
Egyébként mindjárt az indiánok jutottak eszembe...a kondor keselyűről...
Nagyon aranyosak...nem is gondolná az ember egy ilyen nagy madárról, hogy ilyen bújósak!
duplázott a sorom, de nem baj....
megnéztem még párat...hát néha a hasamat fogtam..néha nem tudtam sírjak vagy nevessek...hú a mosómedve anyukának igencsak meggyűlt a baja...na és a kutyamentés az autóban...jó lenne lenne egy ilyen szerkentyűm...életmentő lehet ilyen hőségben...hogy csak párat emeljek ki... .
duplázott a sorom, de nem baj....
megnéztem még párat...hát néha a hasamat fogtam..néha nem tudtam sírjak vagy nevessek...hú a mosómedve anyukának igencsak meggyűlt a baja...na és a kutyamentés az autóban...jó lenne lenne egy ilyen szerkentyűm...életmentő lehet ilyen hőségben...hogy csak párat emeljek ki... .
Kata58 írta:
Az Indiánok Mennydörgő madara? Félelmetes..
A mitoszok szerint szárnycsapásai a mennydörgés, a szeme villanása pedig a villám. Képes vihart okozni.
Nálam is van ilyen, de csak dísznek tartom......
megnéztem még párat...hát néha a hasamat fogtam..néha nem tudtam sírjak vagy nevessek...
Valóban, ezeket a pillanatokat érdemes megörökíteni.
Gyönyörű képek és zene. Imádom a pánsípot!!
Spoiler: mutasd
izgalmas volt olvasni ...kiváncsi vagyok tanárok véleményére...
Kedves Ríta!
A Love Me, If You Dare nagy kedvencem, azt szeretném megkérdezni, hogy tudnál ajánlani egy hasonló sorozatot? Én nem igazán találok... Talán a bőség zavara miatt
Előre is Köszönöm!
Szia
t
A Love Me, If You Dare nagy kedvencem, azt szeretném megkérdezni, hogy tudnál ajánlani egy hasonló sorozatot? Én nem igazán találok... Talán a bőség zavara miatt
Előre is Köszönöm!
Szia
t
Kedves el Topo!
Én is nagyon szeretem A LMIYD-t, és mindent megtennék, hogy hasonló sorozatot
fordíthassak, de eddig még nem jött össze. Tehát az én munkáim közt nem találni
ilyet.
Mások lehet, hogy fordítottak már hasonlót, de én csak a saját sorozataimat látom,
ezért ebben nem tudok segíteni, de hátha akad közöttünk valaki, aki tud pár címet
ajánlani neked.
Szép napot kívánok!
Én is nagyon szeretem A LMIYD-t, és mindent megtennék, hogy hasonló sorozatot
fordíthassak, de eddig még nem jött össze. Tehát az én munkáim közt nem találni
ilyet.
Mások lehet, hogy fordítottak már hasonlót, de én csak a saját sorozataimat látom,
ezért ebben nem tudok segíteni, de hátha akad közöttünk valaki, aki tud pár címet
ajánlani neked.
Szép napot kívánok!
Kedves Rita!
Köszönöm a választ, akkor a keresés folytatódik....
Szép napot !!
t
Köszönöm a választ, akkor a keresés folytatódik....
Szép napot !!
t
Ha egy csiga szerelmes...az is hasonló kaliberű---kinai sorozat...When a Snail Falls in Love...
Kedves Kata
Köszönöm szépen a tippet! , már láttam.
A Momo salon-on gondolkodom, amíg egy krimit nem találok:o )
el Topo írta:Kedves Kata
És a Defendant, vagy most van folyamatban a criminal minds, Bad Guys, The Chaser egyenlőre....
el Topo írta:A Momo salon-on gondolkodom, amíg egy krimit nem találok:o )
Most jót nevettem! A Momo Salon és egy krimi fényévekre vannak egymástól,
de miért is ne!
Azt nem mondtad, hogy kifejezetten krimi is jöhet! Én csak a The Chasert fordítottam,
de azt melegen ajánlom. Nagyon izgalmas, és mai.
Kedves Kata!
Köszönöm a tippet! A The Chasert már be is szereztem, a többit feljegyeztem.
Kedves Rita!
Momo salon.....
"Han Hyeni (23), fodrász. Szöulból érkezett Busanba,
hogy saját üzletet nyisson. Eddigi bevétel: 0 won"
Ezen meg én nevettem nagyot :o )) Ez a két sor elég volt, hogy kíváncsivá tegyen.
Könnyű napot mindenkinek !
Köszönöm a tippet! A The Chasert már be is szereztem, a többit feljegyeztem.
Kedves Rita!
Momo salon.....
"Han Hyeni (23), fodrász. Szöulból érkezett Busanba,
hogy saját üzletet nyisson. Eddigi bevétel: 0 won"
Ezen meg én nevettem nagyot :o )) Ez a két sor elég volt, hogy kíváncsivá tegyen.
Könnyű napot mindenkinek !
Kedves el Topo!
Nem tudom, hogy a krimi mellett mennyire érdekel a kémkedés, hírszerzés, titkos-ügynökösködés.
A Rookie Agent Rouge a 30-as években játszódik a japán megszállás idején.
Ezt a sorozatot nagyon-nagyon imádtam. Izgalmas volt, és annyira szerettem nézni, hogy az akkori
titkos ügynökök milyen módszereket használtak. Komoly technika még nem állt a rendelkezésükre,
ezért az eszükre, az emlékezetükre, az érzékszerveikre hagyatkozva hozták meg a döntéseiket
sokszor a pillanat törtrésze alatt.
Talán ez is felkeltette az érdeklődésedet. Ha igen, érdemes elolvasni a sori ismertetőjét! Írtam oda
pár dolgot, ami a történések könnyebb megértést szolgálja.
Nem tudom, hogy a krimi mellett mennyire érdekel a kémkedés, hírszerzés, titkos-ügynökösködés.
A Rookie Agent Rouge a 30-as években játszódik a japán megszállás idején.
Ezt a sorozatot nagyon-nagyon imádtam. Izgalmas volt, és annyira szerettem nézni, hogy az akkori
titkos ügynökök milyen módszereket használtak. Komoly technika még nem állt a rendelkezésükre,
ezért az eszükre, az emlékezetükre, az érzékszerveikre hagyatkozva hozták meg a döntéseiket
sokszor a pillanat törtrésze alatt.
Talán ez is felkeltette az érdeklődésedet. Ha igen, érdemes elolvasni a sori ismertetőjét! Írtam oda
pár dolgot, ami a történések könnyebb megértést szolgálja.
Köszönöm szépen!
elolvastam, első részt beszereztem :o )
el Topo írta:Köszönöm szépen!
Nálam ez a sorozat is sokszor nézős...de nem könnyű..viszont a szinésznő majdnem minden filmjét megnéztem fantasztikus amiket alakít---további szép vasárnapot...legalább innen bentről mert kint zuhog az eső ugyanis újra eleredt!
Mivel nyárias lett az idő, és még nem volt drága a paprika sem, úgy döntöttem, hogy kipróbálok egy új receptet...itt a videója...
olyan egyszerű és guszta.... az én végeredmnyem hígabb lett, mert nem volt otthon főzőtejszin, így joghurttal intéztem el, hogy mégis egy árnyalattal könnyebb legyen
és amikor már majdnem teljesen kész..
olyan egyszerű és guszta.... az én végeredmnyem hígabb lett, mert nem volt otthon főzőtejszin, így joghurttal intéztem el, hogy mégis egy árnyalattal könnyebb legyen
és amikor már majdnem teljesen kész..
Nem vagyok zenerajongó. Ha itthon vagyok soha nem szól semmi. A csendet szeretem,
talán mert valamikor három jó beszélőkével megáldott gyermekem mindig egyszerre
mondta a magáét, és a munkahelyemen is bőven kijut a gyerekzsivajból.
A youtube-ra sem zenékért szoktam fellátogatni, hanem rövidfilmekért, animációkért.
Ezzel magyarázható, hogy fogalmam sem volt a Pentatonix nevű texasi a capella együttes
létezéséről, és hallatlan népszerűségéről. Először John Lennon Imagine c. dala jött szembe
velem, majd a Queen Bohém rapszódiája, ezután következett Psy Gangnam style-ja.
A youtube-bal állnak szerződésben. Hihetetlen a nézőszámuk!
Nagy kedvencemet a Bohém rapszódiát teszem ki:
31 millióan látták eddig!
talán mert valamikor három jó beszélőkével megáldott gyermekem mindig egyszerre
mondta a magáét, és a munkahelyemen is bőven kijut a gyerekzsivajból.
A youtube-ra sem zenékért szoktam fellátogatni, hanem rövidfilmekért, animációkért.
Ezzel magyarázható, hogy fogalmam sem volt a Pentatonix nevű texasi a capella együttes
létezéséről, és hallatlan népszerűségéről. Először John Lennon Imagine c. dala jött szembe
velem, majd a Queen Bohém rapszódiája, ezután következett Psy Gangnam style-ja.
A youtube-bal állnak szerződésben. Hihetetlen a nézőszámuk!
Nagy kedvencemet a Bohém rapszódiát teszem ki:
31 millióan látták eddig!
Köszi Rita a videót, holnapra marad Minho és a videó hallgatás délutánra, Samuka is biztosan élvezni fogja...
Rita! Láttad már, hogy az Avistán fenn van az Oh my general első nyolc része? Angol felirat még nincs hozzá.
Rita! Láttad már, hogy az Avistán fenn van az Oh my general első nyolc része? Angol felirat még nincs hozzá.
Köszi, Zsike! Én akkor jártam fent, amikor az első rész volt még csak feltéve, nagyon
meg vagyok lepve, hogy már a nyolcadikat is feltették. Pedig állítólag tegnap kezdték
el vetíteni, Ez hogy lehet?
Csak reménykedni tudok angol feliratban. Nagyon szeretném, ha tovább fordíthatnám
magyarra!
meg vagyok lepve, hogy már a nyolcadikat is feltették. Pedig állítólag tegnap kezdték
el vetíteni, Ez hogy lehet?
Csak reménykedni tudok angol feliratban. Nagyon szeretném, ha tovább fordíthatnám
magyarra!
Rita írta:. Pedig állítólag tegnap kezdték el vetíteni, Ez hogy lehet?
magyarra!
Tegnap itt már fenn volt a 10. rész is, de a minőség nem olyan jó. http://maplestage.com/drama/cn
Kedves MIndenki !
Kérlek ne felejtsetek el szavazni a legkedvesebb fordítónkra : o)))
Az Év Fordítója díj 2017 szavazáson !!
Köszönöm mindenkinek !
Kérlek ne felejtsetek el szavazni a legkedvesebb fordítónkra : o)))
Az Év Fordítója díj 2017 szavazáson !!
Köszönöm mindenkinek !
Kedves Wu Xing! Láttam, hogy te is leadtad már a szavazatodat. Nagyon jólesett
olvasnom a saját nevemet! Köszönöm szépen!
Kellemes hétvégét kívánok!
olvasnom a saját nevemet! Köszönöm szépen!
Kellemes hétvégét kívánok!