Oh, My Emperor 1.-2. évad (online is nézhető)
Re: Oh, My Emperor (4/42)
Kedves Rita azért van 42rész írva mert egybe vetted a két évadot?
Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm hogy fordítod ezt a sorozatot.
Külön köszönöm a letöltési lehetőséget,az elő évadot már le is szedtem.
Szép hetet kívánok. 
Nagyon szépen köszönöm hogy fordítod ezt a sorozatot.

Külön köszönöm a letöltési lehetőséget,az elő évadot már le is szedtem.

-
Kedves Rita!
Hú, megint belekezdtél egy sorozatba, és már a 4. résznél tartasz! Csak kapkodom a fejem! Ezt szeretném majd ha kész lesz az elsők között megnézni, mert az előzetes és a belekukkantás kíváncsivá tett.
Szép estét!
Éva
Hú, megint belekezdtél egy sorozatba, és már a 4. résznél tartasz! Csak kapkodom a fejem! Ezt szeretném majd ha kész lesz az elsők között megnézni, mert az előzetes és a belekukkantás kíváncsivá tett.
Szép estét!

Éva
Szia,Kedves Rita!Üdv.újra itthon! köszönöm az új sorozat fordítását,az elsőt már meg is néztem.Tüneményes nézelődésben lesz részünk.üdv.Nagyi

Szia Rita!
Tegnap nagyon fáradt voltam, hogy a végére érjek, igy ma maradt fűnyirás és vihar eltakaritás utánra másfél rész.
Jajj nekem, ez az énekhang!!! A 4. rész végén jókat kuncogtam a számlálóbiztos észrevételén ezzel kapcsolatban. Hát szó mi szó, legalább be merte vállalni.
Meg kell valljam Nellivel értettem egyet amikor még nem néztem, és gyors átfutottam a hozzászólásokat, miszerint pszichológus kellene Ma ágyast elfeledtetni. A haja sincs előnytelenül feltűzve, igy lehet, hogy megkedvelem, mire a végére érünk.
Árgus szemekkel néztem, vizslattam a szinésznőt.
Meg kell állapitani, hogy nagoyn jól játszik mindkét sorozatban. Itt már majdnem elfelejtem, hogy megbélyegeztem. Nagyon szép a mosolya, és valóban jól játszik.
Megmosolyogtam Gabóci hozzászólását is, ahogy a csillagjegyét vetette össze a sorozatbélivel. Én ugyanezt megtettem, nekem a tábornoknőt osztotta a sors.
Lényeg: tetszik a sorozat. Kiváncsi leszek még a sok pasas ügyködésére is, mert hogy nem fognak nyugodni az is biztos.
Tegnap nagyon fáradt voltam, hogy a végére érjek, igy ma maradt fűnyirás és vihar eltakaritás utánra másfél rész.
Jajj nekem, ez az énekhang!!! A 4. rész végén jókat kuncogtam a számlálóbiztos észrevételén ezzel kapcsolatban. Hát szó mi szó, legalább be merte vállalni.

Meg kell valljam Nellivel értettem egyet amikor még nem néztem, és gyors átfutottam a hozzászólásokat, miszerint pszichológus kellene Ma ágyast elfeledtetni. A haja sincs előnytelenül feltűzve, igy lehet, hogy megkedvelem, mire a végére érünk.

Meg kell állapitani, hogy nagoyn jól játszik mindkét sorozatban. Itt már majdnem elfelejtem, hogy megbélyegeztem. Nagyon szép a mosolya, és valóban jól játszik.
Megmosolyogtam Gabóci hozzászólását is, ahogy a csillagjegyét vetette össze a sorozatbélivel. Én ugyanezt megtettem, nekem a tábornoknőt osztotta a sors.

Lényeg: tetszik a sorozat. Kiváncsi leszek még a sok pasas ügyködésére is, mert hogy nem fognak nyugodni az is biztos.
Orsix írta:Köszönöm az első négy részt.
Nagyon szívesen!

gyomar írta:Kedves Rita!
Hálásan köszönöm neked az első 4. rész feliratának a fordítását.![]()
Amit láttam nagyon aranyos, tényleg nyári nagy melegben való könnyű szórakoznak néz ki.
Az eleje nekem kicsit hasonlít a Moon Lovers-ra, a mostani időben játszódik, majd vissza az időben és fürdőző hercegek közé esik a leányzó.
Már ez miatt is, illetve ahogy a hercegeket kezdjük megismerni és egyik helyesebb mint a másik,biztos jót és jól fogunk szórakozni.
Leányzó Fei Fei pedig hab a tortán, mert valóban nagyon aranyos.Az biztos, hogy az egyik nagyon jó jelenet amikor a kórházban szinte kisestélyiben öltözött fel a kedvence kedvéért, majd amikor eljátszotta a zenész számát a császárnak.Rengeteg a humor, vidám jelenet.
Köszönöm szépen.Marcsi
Kedves Marcsi! Örömmel olvastam az első benyomásaidról. Mivel én nem láttam a Moon Loverst,
a Go Princesst viszont igen, én azonnal ahhoz hasonlítottam. Ott is a nőfaló Zhang Peng egy medencébe
ugorva kerül a múltba, még a két sori víz alatti felvételei is nagyon hasonlítottak. Persze én azért is
hasonlítok össze mindent a GPG-val, mert az volt az első időutazós sorozatom, ez a mostani a második.
Nagyon szeretem a humorát, amit majdnem teljesen Fei Feire bíznak, és a lányka nem is okoz csalódást.
Imádom a börtönös jeleneteket is. FF az ujja köré csavart mindenkit, és a szöktetésen is jókat röhögtem,
amikor úgy kellette tenniük az őröknek, mintha semmit nem vennének észre:

Gabóci5 írta:Rita! Azt kell mondjam, hogy újra fogom nézni ezeket a részeket, mert tegnap nem jól időzítettem, és bele bele szundítottam, ami nem a filmnek szól, ez sajnos gyakran előfordul már velem. Ezért a humor még nem igazán ért el hozzám. A héten kosztosaim vannak, így délelőtt főztem, ebéd után pedig az volt a legelső, hogy megnézzem a Császáromat. Egyenlőre úgy látom, hogy a negyedik rész után indul be a történet. A fiuk nagyon helyesek, de a csúcs FF.Irigylem Bei Tang Tangot, hogy tud sokszorozódni, én is halak vagyok, de ezzel a Szupererővel nem rendelkezem, pedig sokszor jó lenne.
Szia Gabi! Igazad van, nem véletlenül tettem ki négy részt egyszerre. Ennyi kell minimum, hogy az
ember rákapjon a sorozat ízére, és ezzel még csak a "rákapás" történik meg, a "rászokás" az újabb
négy résszel fog megtörténni. Rövidek a részek, ezért többet kell fogyasztani belőlük egyszerre.
A történet főcsapása is még csak ezután fog kirajzolódni. Ahogy haladunk előre, egyre több konfliktus
kerül előtérbe, aminek a megoldásában ki más, mint Fei Fei jeleskedik majd leginkább.
Én Mérleg vagyok, ezek szerint a szupererőm a kényszerítőerő, ami nekem is jól jönne néha. A mestere
jól megtáncoltatta vele társát. Jókat derültem azon is:

virag1 írta:Kedves Rita !
Megnéztem az első 4 részt és az jutott eszembe olyan idétlen tud lenni a főszereplő leányzó , hogy az már szórakoztató.
Tehát jókat kacarásztam.
A fiúk is jók. Megértem Nelli vonzódását Mo Ran mestert alakitóhoz valóan valahogy más mint a többi.
Megnéztem az X NINE együttest egész jók a fiúk. és a zenéjük.
Összességében köszi mégegyszer és várom a folytatást.
Ja és tényleg teljesen elfeledtem Zhao Lu Si másik szerepét mint Ma ágyas, mert azt is jól alakitotta mertl annyira nem szeretem.
Kigyótartó csillagképről egy rövid.Spoiler: mutasd
![]()
Kedves Virág! Örülök, hogy vetted a sori humorát! Én több kínai humorral bőségesen megáldott sorozatot
(Sex and the City, Never Give Up, Dodo, My Girlfriend's Boyfriend, Go Princess Go) fordítottam már és
tapasztalatból tudom, hogy közel sem mindenkinek jöttek be. Én viszont rettentően szórakoztatónak tartom,
ezért mindig fogok ilyeneket fordítani, mert ezeknek a fordítása is más élmény, mint a többieké.
A fiúk még ezután lesznek igazán "foglalkoztatva", még jobbak lesznek. Nekem fura a cpop, nem az én
fülemnek való, de én is belenéztem két X-NINE videóba, és alig ismertem fel némelyiküket.
Köszi a linket, el fogom olvasni. Annyit láttam az elejéből, hogy 14 csillagkép van, ezt én is olvastam már,
amíg a Kígyótartóról keresgéltem.
Az öreg és az unokája fontos szereplők lesznek:

Nazuna írta:Kedves Rita azért van 42rész írva mert egybe vetted a két évadot?
Kedves Nazuna! Igen, a két évadot egyfolytában fordítom, és teszem ki. Nem is igazán állnak
meg egymás nélkül, szóval egyben kell megnézni a 42 részt, hogy értelmet nyerjen a sorozat.

kormika írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm hogy fordítod ezt a sorozatot.![]()
Külön köszönöm a letöltési lehetőséget,az elő évadot már le is szedtem.Szép hetet kívánok.
Kedves Kormika! Mindent nagyon szívesen!
Neked is legyen szép heted!
blazsekeva írta:Kedves Rita!
Szép estét!![]()
Éva
Kedves Éva! Ma újabb négy rész fog kikerülni, és ezt a sebességet szeretném végig tartani,
hogy iskolakezdésre befejezzem a sorit. Szóval még ebben a hónapban indulhat a maraton!
Magdimama írta:Szia,Kedves Rita!Üdv.újra itthon! köszönöm az új sorozat fordítását,az elsőt már meg is néztem.Tüneményes nézelődésben lesz részünk.üdv.Nagyi![]()
![]()
Kedves Nagyi! Köszönöm szépen és nagyon szívesen! Szerintem is tüneményes! Hozzám
képest rekord gyorsasággal néztem meg a 42 részt, és mondhatom, igazán a szám íze
szerinti sorozat az Oh My Emperor.
Örülök nagyon, hogy neked is jók az első benyomásaid! Nemsokára kikerül az újabb négyes
csomag is!
Jól rajzol a császár (ezen a virágcserepes jeleneten is hahotáztam):

f.ági írta:Szia Rita!
Jajj nekem, ez az énekhang!!! A 4. rész végén jókat kuncogtam a számlálóbiztos észrevételén ezzel kapcsolatban. Hát szó mi szó, legalább be merte vállalni.![]()
Meg kell valljam Nellivel értettem egyet amikor még nem néztem, és gyors átfutottam a hozzászólásokat, miszerint pszichológus kellene Ma ágyast elfeledtetni. A haja sincs előnytelenül feltűzve, igy lehet, hogy megkedvelem, mire a végére érünk.![]()
Szia Ági! Jókat vigyorogtam, miközben olvastam a hozzászólásodat. De annak nagyon örülök, hogy
mindannyian próbáljátok Ma ágyast kiverni a fejetekből, amikor Fei Fei-t látjátok.
A lánykának aranyos kis hangja van egyébként. Ő énekli azt a kis könnyed dalocskát, amit akkor lehet
hallani, amikor ketten vannak a császárral.
Betettem egy videót, ahol a "császárral" énekli a dalocskát. Vigyázat, eléggé spoileres:
Spoiler: mutasd
A pasik többet fognak majd szerepelni, mert itt az elején még csak dísznek vannak.
Nem tudom, Ma ágyas hogy tud szeretni, de Fei Fei nagyon! Ritkán látni sorozatokban efféle ragaszkodást.
Szerencsére a kínai sorozatokban egyre jobbak az érzelmes jelenetek, pedig itt még cenzúra is van.
Ez a szupererő is jól jönne néha:

Re: Oh, My Emperor (8/42)
Jó szórakozást kívánok az újabb négyes csomaghoz!
Szegény császárnak nem elég, hogy két próbatételen is meg kell felelnie, hogy övé lehessen
a katonai hatalom, még Fei Feijel is meg kell küzdenie:

Szegény császárnak nem elég, hogy két próbatételen is meg kell felelnie, hogy övé lehessen
a katonai hatalom, még Fei Feijel is meg kell küzdenie:

....Koszonom szépen ....

Ma is időben érkeztem,mert fenn is van az újabb 4 rész,
amit szívből köszönök
Írtad,hogy ezt le akarod fordítani iskola kezdésig,
hát nagyobb örömet nem is okozhattál volna.Most nem is töltögetem,hanem
azonnal nézem,mert kíváncsi vagyok arra a becsúszó szerelésre amit a képen
láttam,amit feltettél.Ügyes ez a lány,ahogy a lába landol a császár arcán
Különben Ma ágyas szerelme inkább őrült és beteges,semmi köze a valódihoz,
az inkább birtoklás akart lenni,így a tárgya inkább menekült előle.
Csodás napot ma is Mindenkinek
Ui: Közben sikerült megnézni,végül mégis letöltöttem
Na most megtudta
a leányzó,hogy a császár mégsem az akinek gondolta,úgy hogy kíváncsi vagyok ki lesz
nála a befutó,de mégis a császárra tippelek
Ezeket a Kígyótartókat nagyon üldözik
és nem véletlenül,hiszen az a beavató csillagkép a Tejútnál és azok már túl vannak a
körforgáson,továbbléptek.Ezért tüntették el őket a nyugati asztrológiából,de sok
dologgal van ez így,szerencsére ma már mindennek utána lehet járni annak aki akarja
amit szívből köszönök

hát nagyobb örömet nem is okozhattál volna.Most nem is töltögetem,hanem
azonnal nézem,mert kíváncsi vagyok arra a becsúszó szerelésre amit a képen
láttam,amit feltettél.Ügyes ez a lány,ahogy a lába landol a császár arcán

Különben Ma ágyas szerelme inkább őrült és beteges,semmi köze a valódihoz,
az inkább birtoklás akart lenni,így a tárgya inkább menekült előle.
Csodás napot ma is Mindenkinek

Ui: Közben sikerült megnézni,végül mégis letöltöttem

a leányzó,hogy a császár mégsem az akinek gondolta,úgy hogy kíváncsi vagyok ki lesz
nála a befutó,de mégis a császárra tippelek

és nem véletlenül,hiszen az a beavató csillagkép a Tejútnál és azok már túl vannak a
körforgáson,továbbléptek.Ezért tüntették el őket a nyugati asztrológiából,de sok
dologgal van ez így,szerencsére ma már mindennek utána lehet járni annak aki akarja

Spoiler: mutasd
- csabamama2
Rita Kedves!
Köszönöm szépen a Oh, My...... 1-8. részének a feliratát és a munkádat. Valamint ahhoz is, hogy újabb fordítót fogadtál be a blogodra, ez is mutatja, hogy rendkivül jószívű emberke vagy. Ezért is szeretünk. Üdv: Ildikó
Köszönöm szépen a Oh, My...... 1-8. részének a feliratát és a munkádat. Valamint ahhoz is, hogy újabb fordítót fogadtál be a blogodra, ez is mutatja, hogy rendkivül jószívű emberke vagy. Ezért is szeretünk. Üdv: Ildikó
Szia Rita!
Nagyon köszönöm a fordítást, ismét egy jó kis sorozatot sikerült választani. Én is veled tartok a nézéssel, kivételesen nem maratonozok. Eddig nagyon tetszik, jókat mosolyogtam rajta. Bárhogy is nézem, nem találtam a Bikát
, pedig biztosan van. Lehet csak elkerülte a figyelmemet?
Nagyon köszönöm a fordítást, ismét egy jó kis sorozatot sikerült választani. Én is veled tartok a nézéssel, kivételesen nem maratonozok. Eddig nagyon tetszik, jókat mosolyogtam rajta. Bárhogy is nézem, nem találtam a Bikát

Köszönöm az újabb 4 részt. 

Azt hiszem többszörösen szerelmes lettem. Viszem még a halakat és a fiatal herceget is, a sokszorozódót. Illetve még gondolkodom a tűznő barátjána telekinetikuson. Azt hiszem a neveiket nem tudom megjegyezni
na majd, valamelyik kölcsönadja a szupererejét.

Szokola, igazad van, mivel én is bika vagyok, kerestem, de nem találtam sehol sem. Ajánlom nekik, hogy valami extra ereje legyen!

Szia Rita!
Most jön a " rászokás " négyes.
Köszönettel vittem.
Viszont: Ez nem ér! Annyi új felirat van és én, aki megrögzött maratonozós voltam, mivel most nagyon kevés időm van, amikor készek a részek igyekszem meg is nézni. De meg vagytok táltosodva és lassan képtelen leszek utolérni Benneteket.
Ennek ellenére most fürdés és nézem ezt a négy részt.
Most jön a " rászokás " négyes.

Viszont: Ez nem ér! Annyi új felirat van és én, aki megrögzött maratonozós voltam, mivel most nagyon kevés időm van, amikor készek a részek igyekszem meg is nézni. De meg vagytok táltosodva és lassan képtelen leszek utolérni Benneteket.
Ennek ellenére most fürdés és nézem ezt a négy részt.

Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a 5-6-7-8. részek feliratainak a fordítását.
Érdekes volt ez a rész, tehát azért megy az erejük a mestereknek Fei Fei közelében, mert Ő is kígyóbűvölő?
Fei Fei igazán jót akart haza szeretett volna menni, de ez a kérés ott abban korban egy picit mást jelentett.hihihi
Az én csillagjegyem a Bak: (Bei Tang Yi császár, Bak Szuper-erő: fagyasztás) Jó lesz igazán.
Marcsi
Nagyon szépen köszönöm a 5-6-7-8. részek feliratainak a fordítását.

Érdekes volt ez a rész, tehát azért megy az erejük a mestereknek Fei Fei közelében, mert Ő is kígyóbűvölő?
Fei Fei igazán jót akart haza szeretett volna menni, de ez a kérés ott abban korban egy picit mást jelentett.hihihi
Az én csillagjegyem a Bak: (Bei Tang Yi császár, Bak Szuper-erő: fagyasztás) Jó lesz igazán.
Marcsi

Marcsi! Igazán bevethetnéd kicsit a szupererőd Szegeden!!