Nagyon szívesen a fordítást! Hétfő délutánra ígérem az újabb három részt!
Máris több a nő a kelleténél:

Rita írta:Az első három rész után igazat adok a kritikáknak. Nagyon jó sorozat lesz az
Accidentally in Love (Véletlen szerelem)!
Pár nap és a szokásos három rész feliratával indulunk!
mato írta:Kedves Rita!
Örülök, hogy fordítod ezt a kedves kis sorozatot, kellemes kikapcsolódást ígér! Külön köszönet a filmek feltöltéséért!
Marcsi
virag1 írta:Kedves Rita !
Köszi az uj sorozatodat, ahogy megnéztem az első 3 részt, teljesen laza, vicces sorozat, pihentető. Kb várható mi fot történni.
cicus írta:Első látásra a cukiság jutott róla eszembe,mai mese a szegény gazdagok
életéről,értékrendjéről és a lázadásrólAz iskolában is ott vannak a jók és a rosszak,
vajon ki fog győzni?A kis füles is nagyon aranyos,úgy hogy várom a fejleményeket.
Jó éjszakát Mindenkinek
boszorkany írta:Ritam,elvittem az elso 3 epizodot,kedves tortenetnek indul,velhetoleg az is marad.Koszonom szepen a munkadat es a gyorsasagodat is. A fiam ajanlott egy kinai sorozatot(mondtam,hogy keresel egy jo kis kinait),hatha megtetszik Neked es forditasra is buzdt.Termeszetesen nem kotelezo,ha nem fog meg teged..A cime New smiling proud wanderer(avistazos)
pytane írta:Köszönöm! Megnéztem az első 3 részt, aranyos kis film!
Várom a folytatást és fejleményeket!
Kata58 írta:Köszönet az első 3 részért, jókat derültem..de valami azt súgja, hogy itt hamarosan szerelmi háromszög lesz. Átváltozó művésznőnk egyszerre bájos, és furfangos is. Valahogy amúgy a BF.re hajaznak csak nem 4 hanem 3 hercegre...
egyenlőre még finomított változatban. Kíváncsian várom folytatást! Kellemes vasárnapot mindenkinek!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 15 vendég