gyomar írta:Ebben két részben nekem, Unni-hoz hasonlóan főleg a másodhegedűs tetszett, nagyon szépen, lágyan tud nézni.Nem kell ahhoz taplónak lenni, hogy valaki rossz fiú legyen.
Marcsi, úgy látom, hogy nemcsak nekünk tetszik jobban a "másodhegedűs", hanem pl. Gabócinak, RiziBizinek is.
Engem már akkor megfogott, amikor Rita betette az ízelítőnek szánt fotót róla.
A sorozatban az igazi nagy kedvencem a kutyus.

Nagyon hasonlít a mi kutyusunkra, aki 14 évig elárasztott bennünket a ragaszkodó szeretetével.

Nagyon hiányzik, ezért is jó Anthonyt látnom.
Rita írta:Tuti, hogy lesz jelentősége a Dong Jie hátán lévő tetoválásnak. Kétszer is mutatták. Nem tetszik:
Rita, nekem sem tetszik a tetkója, bár én eleve elzárkózom ettől.
Szerencsére a fiamat sikerült lebeszélnem róla anno. Fiatalon még elmenne a tetkó, de egy idősödőn már szörnyen néz ki.
Ezt a viccet szoktam elmesélni, amikor "szentbeszédet" tartok:
Idős bácsika bemegy az orvoshoz, és azt mondja:
- Doktor úr! Vizsgálja már meg a nemiszervem! Úgy látom, nagyon összement.
Doktor megvizsgálja, és azt mondja:
- Nincs ezzel semmi baj. Ez egy 20 centiméteres normális férfi nemiszerv. És egy szép női név is rá van tetoválva: RÓZA.
- Igen doktor úr, de nemrég még látszott a teljes szöveg, hogy: VITÉZ NAGYBÁNYAI HORTHY MIKLÓS LEGVITÉZEBB MATRÓZA.

...
Egyébként Dong Jie tetkója, szerintem a "szervezethez" tartozását jelképezi. Azét, amelyik elvárja tőle, hogy hálálja meg mások segítségét, azokét akik megmentették az életét, de ha nem tudja viszonozni, az "adósságát letörleszteni", akkor ön-kezűleg véget kell vetnie az életének.
Nem tudom melyik lehet ez a szervezet...
A jakuzákra (yakuza, Japán) rákerestem, de azok elvileg "öltönyösök", és
szörnyen agyontetoválják magukat... íme egy fotó róluk.

Nem lehet elég korán kezdeni...