Kata58 írta:Nekem is nagyon tetszett a 7. rész...l Legfőképpen hogy hogy a családi naptól függetlenül mindenkiben megindul valami pozítiv változás...mégha csak mákszemnyi is..legfőképp az a nagy igyekezet, hogy D.F. arcára valahogy mosolyt csaljon...előmozdítsa gyerekkorából ami szép emléke van. Yang-yang is nagyon szimpatikus volt, amikor megmutatta az egyetlen megmaradt mosolygós képet és elárulta a családi titkot. Másodhegedűsünk is kér és kap is segítséget, amit rögtön viszonoz is...aminek következtében F.A. kisebb balesetet szenved az ötlettől...de D.F.-nál egyre jobban meglátszanak a repedések és önkéntelenül összeveti a két lányt. A csinos kis bajkeverő biztosan betesz majd...nem lesz könnyű D.F.nak akkor megállni bárki előtt is... kiváncsian várom a fejleményeket!
Kata! De jó, hogy máris megírtad a véleményedet! Érzem az írásodon, hogy tetszik neked
a sori, ilyenkor jó nagy megelégedettséget érzek.
Minden tetszik a soriban, de tényleg! Kellemesen szórakoztató mese. De ebben a részben
egy valamiért megharagudtam a készítőkre. Nem bírom nézni, ahogy Pi Dan-ből egy felnőtt
nőre áhítozó majmot csinálnak. Igazán a 8. részben utáltam meg őket, mert ott már az
elviselhetetlenségig fokozzák ezt a dolgot.
A másodhegedűs úgy tud nézni Fu An-re, ahogy senki. Szegényke! Néha szoktam neki mondani,
hogy kezdjen el másfelé is nézelődni, de nem hallgat rám.
Fu An az egyetlen, akinek feltűnt, hogy Da Feng állandóan morcos, mosoly soha nincs az arcán.
Azt is csak ő vette észre, hogy Da Feng gyerekkori sebeket hurcol, és azóta magányos. Tetszik,
hogy nem érdekli Da Feng ellenkezése, szép lassan egyre több mosolyt varázsol az arcára. Míg
Zhen Zhen csak a 80 milliárdot emlegetni állandóan.
Rájöttem, hogy a Fu An szobájában lévő kispárnák kivik akarnak lenni. Plusz tele van a lakás
valódi kivikkel is. Összeraktam az agyamban, hogy a sorozatot egy "kivigyáros" is támogatta.
Nagyon szívesen a fordítást!
A párnák és a valódiak: