Nita1987 írta:Nagyon szépen köszönöm a 8-9.részt![]()
schwiegel írta:Köszönöm az új részeket!
Rita írta:
Számomra a három fiú, a játékukat illetően egyforma. Nekem megfelel a kiosztás,
de ha másképp lenne, azt is elfogadnám, mert már megbarátkoztam mindegyikkel.
Mégis úgy vagyok vele, hogy ha már Fu An Da Fenget választotta, akkor maradjanak
is meg egymásnak a sori végéig. Győzzenek le együtt minden akadályt, és örüljünk
egy klassz happy endnek!
B.Marika írta:Szia Rita! Nagyon szórakoztató részek voltak. A randizós jeleneten nem tudtam nevetni, zavaró volt. Zen Zent nem szeretem, mindenkinek beleszól az életébe. Az örökség miatt még Baoval is szövetkezik. Da Feng is megsérül miatta.
Dong Jie továbbra is a kedvencem, hogy Bo Jinyan professzor szavait idézzem "jó a szemnek"!
Köszönöm a fordítást!
Kellemes hetet kívánok!
Agacska írta:Nagyon köszönöm a 8-9. rész feliratát.
erika001 írta:Kedves Rita!Nagyon köszönöm a 8.és9.rész fordítását.Erika
Unni2011 írta:Köszönöm szépen mindkettőtöknek az újabb részeket!![]()
Jól szórakoztam... jól el tudok lazulni. A beidézett véleményedet én is osztom.
![]()
boszorkany írta:Szia Rita!
Koszonom az ujabb reszek forditasat,szinesitette a mai napomat.![]()
Nekem a 3 "pasi" kozul,DF a kedvencem,nem a karaktere(bar alakul),hanem a markans arca miatt.
Nem szeretem a szep fiukat,a hugom baratai,ferje,mind ilyenek voltak,de a termeszetuk,hat...
Viszont a sorozat jo iranyba tart,legalabbis egyelore,aztan majd kiderul,hogy meddig.
Az Anthony csoda pofa,ahogy megjatszotta magat DF elott!
Blackfield írta:Szia Rita!
... tudom, hogy Ti már jóval előttem jártok, de én(mi) is végre belekezdtem ebbe a sorozatba!Két rész után, tutira végig nézem - aranyosnak tűnik, és nem túl erőltetettek a poénok sem.
... azért ez a "rossz fiú unoka" már megcsillantotta egy kicsit a rendesebb arcát is, de gyorsan semmissé tette azzal, hogy el akarja tüntetni az ismeretlen lányt egy "takarító" brigáddal. (Az óra is egy szép gesztus volt, bár úgy tűnik ez családi hagyomány keselyűéknél.)
Köszönöm a munkát, idővel beérem a csapatot, sőt a pedagógusnapi ajándékokra is sort kerítek. (Legalább te gondoltál ránk!)
annamama írta:..Nagyon szépen koszonom az uj részeket ,még nem volt idom megnézni de majd ma este.../egész nap ugyelek a strandon ma is/..Szép napot mindenkinek
Kata58 írta:Na öltözünk és startolunk...többfelé További szép napot!![]()
![]()
Carmi írta:Én is köszönöm a heti friss két részt, Ritám!!!Végre lazíthatok kicsit én is! Dorama minden mennyiségben!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég