Kata58 írta:Ez a történet annyira tetszik, hogy megint csak haladtam előre, de nem baj, felirattal már repetázom, s ezt szeretem a legjobban! Mert még ha valaminek esetleg rossz vége van is, nem mindegy hogyan tálalják és miért!
Szép hétvégét mindenkinek!![]()
![]()
![]()
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 6-7.részek feliratát.
Kata58 írta:Egyre jobban szereti ezt a kis vadócot!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
De az öcskösnek is! Remélem nem lesz éles a versengés, hiszen alapból megvan ki a férj, még ha most még nem is igen tud élni ezzel a lehetőséggel! De császárunk már rátapintott a lényegre, hogy nem az igért hölgy a felesége, de nem bánja, mert már szereti!
leo-leo írta:Köszönöm a 5.-7. részek feliratait! Nagyon jó a sorozat és a fordítás!
Ān délǐ yǎ írta:Köszönöm szépen az eddigi részeket! Alig várom a folytatást, bár én már láttam végig.
Kata58 írta:Remélem a végleges ármány nem lesz sikeres...de ahogy ez a kis triumvirátus harcol egymással, ezek a szócsaták.
De milyen finoman tudják árnyalni a szomorúságot is!Remélem a gyilkos lelepleződik! Csak győzzük kivárni!
![]()
![]()
![]()
leo-leo írta:Köszönöm az újabb két epizód feliratát! Tényleg folyamatosan tudom nézni a sorozatot! Köszönöm a gyors munkádat!![]()
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 8-9.részek feliratát.
gyomar írta:Kedves GinaBlack!
Nagyon szépen köszönöm neked az 1-2-3-4-5-6-7-8-9. részek feliratainak a fordítását.![]()
![]()
Nagyon tetszett amit eddig láttam, valóban ahogy korábban olvastam, kéz a kézben jár az ármány, féltékenység, igaz az udvarba mindenki valami miatt került be mindenki akar valamit. Egyedül a hercegnőt kényszerítették, így ő nem akar semmi mást csak hazamenni.Ezért nem tud ellenállni a császár. Örömmel várom a folytatást.
gyomar
leo-leo írta:Köszönettel vittem a 10, rész feliratát!
Kata58 írta:Tegnap annyira tetszett a visszapofozás, hogy újra megnéztem az omniózus jelenetet![]()
![]()
ugyanazt a hatást váltotta ki, hogy azt a ...szuper hogy nem hagyta magát!
![]()
![]()
![]()
![]()
De még jó hogy szokásomhoz híven gyorsan benéztem hátha van valami újság, erre itt is a 1o rész is.![]()
![]()
Vittem is ezerrel! Köszönöm szépen!![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég