Van képem hozzá

f.ági

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. április 27. 8:07

Szia Rita!
Tudtam, hogy nagyon jó lesz odakint, de örülök, hogy minden zökkenőmentesen alakul Lilykével.
Hát hogy is ne igy alakulna, mikor egy tündéri kislány! :-)
Nem baj, ha nincs telefon, a sztorik is jól jönnek nekünk a kintlétről. :-)
Elfelejtettem meddig leszel kint, de úgyis kiderül majd.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. április 27. 8:54

sziasztok Lányok! Nem hiszem el, hogy megint beállt derekam, úgy ülök itt, hogy majd be......k.
Pedig ma ha az ég összeér a földdel is összeporszívózok, de lehet előtte kicsit visszafekszem.
Rita, annyira örülök, hogy tudtál jelentkezni egy kis beszámolóval! Tündéri ez a kislány! S sikerrel vettétek az egyik legnagyobb akadályt! De jó hogy ma már kimozdultok! S szabadon! :-bd \:D/ @};-

vigyázzatok magatokra, kellemes időtöltést kívánok kint! :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. április 27. 10:54

Kata, pihenj!!
A porszivózás ráér! Ha meg nagyobb baj lesza derekaddal az sem lenne jó, igy ha holnap csinálod meg, vgy estére semmi baja nem lesz annak aminek a porszivóban a helye.
Jól néznek ki a sütijeid.
A mák nem ropog egészben a fog között?
Sajnos a sütiket lassan le kell adnom, mert borzalmasan meginditja a kilójaim.
Most ahogy rendeltünk kaját, van egy étterem nálunk, ahol olyan énstilusban főznek, most karantén árak voltak, onnan rendeltünk hétvégén.
Sütit is. Isteni volt. Ráadásul nem délre, hanem egyre hozták és emiatt kaptunk pluszban egy somlóit, meg egy fantasztikusan finom szilvás lepényt. Hát persze hogy én ettem meg. :-)
Na a leadott három idegességbeli kilóból szépen egy kiló fel is jött.
Igy sütikék elfelejtve sajnos.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. április 27. 11:54

Szia Ági! Az almáskevertet stevia eritrit combóval csináltam a mákosat meg csak 15 dkg cukorral és a hiányzót a
keverékkel..
pont az a jó hogy nem kell darálni a mákot, s mivel 3 - 4 evőkanálnyi ami benne van észre sem venni!

Ma lehet hogy kókuszos kevertet fogok csinálni, de lehet hétvégére hagyom. Azért csak megcsináltam a porszívózást, mert már ha én nem bírom ki hogy néz ki minden, akkor a képzelőerődre bízom csak. De legalább a sikerélményem megvan, hogy ezt is megcsináltam! :D .

Volt még egy falatnyi a húsvéti sonkából már majdnem tönkrement annyira őriztem, s azt főzöm a babfőzelékhez-ben. Apró kockákra vágva! Még szerencse hogy nem tettem sót, mert még ez a kevés is igencsak megdobta! Tejjel és joghurttal, meg fehérbor ecettel bolondítottam el egy kicsit, persze ment bele bors, tárkony meg babérlevél is. De máris nagyon finom. Egy 1o percet adok még neki és már tálalhatok is!

Amúgy nem tudom a mákoskevert mos nem lett olyan jó mint a múltkor, lehet majd javítok az arányokon!

Biztosan nagyon finomak voltak az ételek, annyira jó hogy így sikerült megoldani!
Itt már vastagszik a felhőréteg, készülődik....

További szép napot mindenkinek, és jó étvágyat! :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. április 28. 10:47

Sziasztok Lányok!Megjöttem a hűvös délelőtt végefelé.

Dorina-magyar vagyok-KI IGAZÁN MAGYAR??Lásd a 1848-as forradalom után kivégzett ARADI VÉRTANUKAT,...HOL SZÜLETTEK??????
.
Spoiler: mutasd
Aulich Lajos, aki Pozsonyban, Magyarországon született, ötvenhét éves, katolikus vallású, nőtlen, 1812-ben hadapródként lépett be a Sándor császár gyalogezredbe, legutóbb alezredes ugyanebben az ezredben;
2. Török Ignác, aki Gödöllőn, Pest megyében, Magyarországon született, ötvennégy éves, katolikus vallású, nőtlen, alezredes a császári királyi utászkarban, és legutóbb Komárom várának helyi erődítési igazgatója;
3. Lahner György, aki Besztercebányán, Zólyom megyében, Magyarországon született, ötvenhárom éves, katolikus vallású, nős, egy gyermek apja, legutóbb őrnagy és a III. zászlóalj parancsnoka a császári királyi gróf Gyulay Ferenc+ gyalogezredben;
4. Schweidel József, aki Zomborban, Bács megyében, Magyarországon született, ötvenhárom éves, katolikus vallású, nős, öt gyermek apja, legutóbb őrnagy a 4. Sándor orosz nagyherceg huszárezredben;
5. Poelt von Poeltenberg Ernő+, aki Bécsben, Ausztriában született, harmincöt éves, katolikus vallású, nős, három gyermek apja, legutóbb kapitány és századparancsnok a 4. Sándor orosz nagyherceg huszárezredben;
6. Nagysándor József, aki Nagyváradon, Bihar megyében, Magyarországon született, negyvenöt éves, katolikus vallású, nőtlen, kapitány és századparancsnok az 5. huszárezredben, 1847 óta nyugállományban;
7. Knezić Károly, aki Veliki Grđevacon, a varasdszentgyörgyi határőrezred területén született, negyvenegy éves, katolikus vallású, nős, két gyermek apja, legutóbb százados a 34. Porosz herceg sorgyalogezredben;
8. Gróf Leiningen-Westerburg Károly+, aki Ilbenstadtban, Hessen nagyhercegségben született, harmincéves, lutheránus vallású, nős, legutóbb százados a 31. gróf Leiningen+ sorgyalogezredben;
9. Dessewffy Arisztid, aki Csákányban, Abaújvár megyében, Magyarországon született, negyvenhét éves, evangélikus vallású, nős, korábban kapitány és századparancsnok a gróf Radetzky+ huszárezredben, 1839 óta nyugállományban;
10. Damjanich János, aki Stazán, a 2. báni határőrezred területén született, negyvenöt éves, görög nem egyesült vallású, nős, gyermektelen, legutóbb százados és egy gránátosszázad parancsnoka a 61. Rukawina sorgyalogezredben; végül
11. Lázár Vilmos, aki Nagybecskereken, a Bánságban született, harmincnégy éves, katolikus vallású, nős, három gyermek apja, hadnagyi rangjáról a 34. gyalogezredben 1843-ban tiszti jellegének megtartása nélkül leköszönt.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. április 28. 11:13

Kata!Laborpapír.Hogy áll a laborkérdés???Samuka oltása?Milyent fog kapni????Segít a körzeti eldönteni???
Tegnap reggelre egy óriási kullancsot találtam a hasamon.Gyorsan labort kellett keresnem.Az elsőnél tévesen írták,hogy van LYM-szűrés,a másodikba taxival mentem-6000ft a vizsgálat -4000 a taxi,mert megvárt.EZ VOLT BENNEM:

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. április 28. 11:22

Ágika!Végre részletesen olvashattuk,hogy mi van VELED!Sokban hasonlítunk,legalábbis a reakcióinkban.Altatás-nagyon vagány vagy mind a műtét,mind pedig, hogy férjhez mentél.Nagyon-nagyon aranyos a fotótok.Jól nézel ki,szép a hajad,klassz a férjed öltönye,szépek a fények a képen.Egy jókedvű,aranyos házaspár látszik 3/4-ig a képen/mert a férjed arca le van takarva :) :flower1: /Hagy hozzak ide egy festményt,hogy a jó hangulatot érzékeltessem!
Az Arnolfini házaspár a holland Jan van Eyck fára festett olajfestménye, amit 1434-ben készített. Arnolfini esküvő, Arnolfini kettős portré vagy Giovanni Arnolfini és felesége néven is ismeretes.

Úgy tartják, a festményen Giovanni di Nicolao Arnolfini itáliai kereskedő és felesége van megörökítve brugge-i otthonukban. A képet a nyugati festőművészet egyik legteljesebb és legeredetibb művének tartják. Van Eyck szignálta és dátumozta is a festményt. A képet 1842-ben a londoni National Gallery vásárolta meg.

A festmény ábrázolása a maga korában figyelemre méltó volt, a részletek kidolgozottsága okán is, de főleg a belső teret kitöltő fény tökéletes használatával.[1]
Kép
ÉS MOST JÖN A LÉNYEG!!!!!!
A két alak gazdagon van felöltözve, ruhájuk szőrmés. A férfi kalapot visel, ami nem volt szokatlan akkoriban nyáron sem. Köntöse egykor sokkalta inkább bíborszínű volt, a színe az idők során elsötétült, valószínűleg selyem volt az anyag (szintén egy drága anyag). Alatta egy mintás anyag található, valószínűleg selyemdamaszt. A nő ruhájának finoman kidolgozott redőzete van és hosszú uszálya. Kék alsóruhája szintén szőrmével van szegélyezve.

Bár a nő világos arany nyaklánca és gyűrűi az egyetlen látható ékszerek rajta, mindegyik drága lehetett. A férfi esetében a ruházaton tartózkodó, nem utal kereskedői létére (más kereskedők képein aranyérmék láthatók a díszes ruhákon).
Kedves Ági!Kedvem volna egy hasonló elemzést csinálni RÓLATOK! :littlehearth: :x :flower1: --SZÉP haj,ruha,mosolygós arc,szép öltöny ,testtartás... \:D/
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. április 28. 11:49

Az állatokról:
Milyen okosak és érzékenyek!!Bár,azt hiszem már írtam,hogy egyszer a kutyával labdáztam és hasra estem,még jó darabig nem fogta fel,hogy mi van,ezért a labdával a szájában rohangált majd a hátamra tette a labdát,hogy dobjam már!!!Ramos nagyon okos kutya!!!
Oltás:
A MODERNÁRA várok,de most még a kullancsvizsgálat eredményére is.Hatalmas volt!!!!A macskám hozta,mert csak gyógynövényes kullancs-bolhaírtó cseppet raktam rá.Muszáj a drágát venni,mert nagyon megszaporodtak a kis dögök!!!Gondolom Ági TE IS MINT DORINA Modernát vagy Pfaizert kaphatsz.
Kata!Nagyon-nagyon gusztusos a jól megsült süti.Most tanultam TŐLED egy jó mondást,segítségül hívom,ha nekem kell:
AKKOR IS MEGTESZEM,HA AZ ÉG ÖSSZEÉR A FÖLDDEL.-biztosan elég biztatás lesz nekem is!!!!!! :x :x :x \:D/
Kedves Ria!VÉGRE ELÉG RÉSZLETESEN LEÍRTAD,HOGY MIT CSINÁLSZ ANGLIÁBAN!!!Lilyke aranyka :flower1: \m/ :flower1: :ymparty: ,amikor szembe néz,amikor a buksiját látjuk,amikor a cipőben tipeg,amikor oldalról látjuk és valamit nagyon néz!!!!Köszönöm a bíztatást,a sok jótanácsot...Minden képet,híradást örömmel veszek és várom!!!!
Hozom a képeket.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. április 28. 11:55

Szépséges gerberákat kaptam.
Kép
Mindegyik más "személyiségű".

Kép
Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. április 28. 12:04

Most pedig házfotókat hozok.Miért??....Szeretem a barátságos környéket.Nem baj,ha nem családi házak sorakoznak......
Bár ez a ház elég barátságtalan/15 emelet ,magas,ám a környéke más.
Kép
Mindenhol fák,bokrok,játszóterek.
Kép
Kép
Mennyit számít egy kis festék!!!?
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. április 28. 12:22

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. április 28. 12:25

És most a kedvenc helyemről1 hangulatos fotó,még bezárt állapotban készült.Elhatároztam,hogy jó időben és már teraszos helyzetben megnézem.Már mutattam NEKTEK,a TRANZIT nevű hely.
Kép
https://etterem.hu/tranzit-art-cafe
Most pedig sziasztok,szép napot!!!Paggy %%- @};-
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. április 28. 12:46

Paggy, köszönöm a hosszú irásod és a képeket!
Picit vizszintbe kell mennem, mert sokat mozogtam megint ma itthon , pedig alig kellett főznöm.
Képeket is igyekeznék feltenni, de sokat kell hozzá ülni. Na de azért igyekezni fogok azzal is.
Ma festészet: ágyban, párnák között.... :-)
Mindenkinek szép napot!
Jajj, Paggy, majd elfelejtem, de jó,hogy megtaláltad azt a dögöt! Nézd meg a hátát milyen fajta! nem mondták?
Mikor lesz eredmény?
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. április 28. 13:37

Na! a mai kaland megvolt! Sziasztok Lányok, bocs, de szinte berontok! Fénykép most nincs, az majd akkor lesz, amikor végre nem a bevásárlás stb vel kell foglalkozzak, de...

szóval megyünk a szokásos útvonalunkon a házunk mellett, és kb pont ott ahol a múltkoriban akkorát estem, valahogy ösztönösen balra néztem! Hát az ütő is megállt bennem egy pillanatra! Képzeljétek, hogy látok két lábat felemelkedni a földről, majd visszavágódni, és abban a pillanatban meg felülni mint a keljfeljancsi...hát látok egy ősz fejet ami körülnéz
majd lassan elkezd négykézlábra ereszkedni. Samut kézenragadtam, igaz hogy fogtam, de most a gyorsaság miatt erősebben kellett fogjam, ugyanis átgázoltam a kis dombrész melletti fűvön! Hát a szomszéd lépcsőházi néni volt aki akkorát esett hanyatt. De persze nem tudott felállni magától. Elszakadt a nehéz szatyor, s az már elég is volt neki, hogy elessen.
Sikerült felállítanom. S mivel a bevásárló kocsink velünk volt, s van egy rossz szokásom, időnként belepakolok több nylontáskát így át tudtam neki rakodni! S nagy örömömre éppen jött egy kisgyerekes házaspár, és megkértem hogy segítsenek a néninek! Nekik adtam a két szatyrot, én meg hazatámogattam a liftig a nénit!

Samunak megmondtam hogy innen nem mozdulhat, itt kell maradnia mint akit odaragasztottak! Annyira meglepődött, hogy mikor jöttem vissza, még mindig ugyanott volt, egy tapodtat sem mozdult. Pedig mindig el szokott araszolni a kocsi mellől is!

S oltári mázlija volt a néninek, nem törött el semmilye, s a lakók is pont abban a lépcsőházban laktak mint ő a néni a 1o.en a fiatal pár meg a 9. en Úgyhogy megkértem őket, ha nem teher , kísérjék haza teljesen a nénit. Így nem kellett sokat várni a Samunak sem!

Hát mindenesetre nem semmi, mondta, hogy volt hogy a buszról esett le. S hiába könyörögnek a gyerekei hogy már ne menjen vásárolni, mindig azt mondja nincs messze a bolt! de hát megszédülni és elesnie egy pillanat műve!

De jó hogy jól végződött ez a kaland is. Sikerült elmenni a gyógyszertárba, de aztán féluton meg haza kellett jönnünk, mert a posta az ajtó előtt hagyta a csomagot! De szerencsére megvolt mire hazaértünk. De így szinte semmit nem vásároltam meg amiért a Tescoba indultunk volna, csak gondoltam kezdjünk a Gyógyszertárral.!

Paggy, ha nem pirosodik be a kullancs helye, és nem fáj a fejed s nincs látászavarod akkor nem fertőzött a kullancs! Azok a rohadt dögök! S már annyi verziója van, hogy már a madarakra is veszélyesek! A Lyme fertőződés után derült ki a penicillin érzékenység!. Samu Pfizert fog kapni! pont a pajzsmirigye miatt. HÁÁÁTTTT----

Elvileg nem kaphattam volna Szputnyikot de semmi bajom hála Istennek!

Paggy, csodaszép a festmény is. Milyen csodásan tudták alkalmazni a festészetben a fény játékát. A Gerberád meg csodálatos!
Csodaszép délutánt, lehet hogy majd még visszalépek! :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-bd
dorina

HozzászólásSzerző: dorina » 2021. április 28. 18:46

Paggy írta:
Dorina-magyar vagyok-KI IGAZÁN MAGYAR??Lásd a 1848-as forradalom után kivégzett ARADI VÉRTANUKAT,...HOL SZÜLETTEK??????
.
Aulich Lajos, aki Pozsonyban, Magyarországon született, ötvenhét éves, katolikus vallású, nőtlen, 1812-ben hadapródként lépett be a Sándor császár gyalogezredbe, legutóbb alezredes ugyanebben az ezredben;
2. Török Ignác, aki Gödöllőn, Pest megyében, Magyarországon született, ötvennégy éves, katolikus vallású, nőtlen, alezredes a császári királyi utászkarban, és legutóbb Komárom várának helyi erődítési igazgatója;
3. Lahner György, aki Besztercebányán, Zólyom megyében, Magyarországon született, ötvenhárom éves, katolikus vallású, nős, egy gyermek apja, legutóbb őrnagy és a III. zászlóalj parancsnoka a császári királyi gróf Gyulay Ferenc+ gyalogezredben;
4. Schweidel József, aki Zomborban, Bács megyében, Magyarországon született, ötvenhárom éves, katolikus vallású, nős, öt gyermek apja, legutóbb őrnagy a 4. Sándor orosz nagyherceg huszárezredben;
5. Poelt von Poeltenberg Ernő+, aki Bécsben, Ausztriában született, harmincöt éves, katolikus vallású, nős, három gyermek apja, legutóbb kapitány és századparancsnok a 4. Sándor orosz nagyherceg huszárezredben;
6. Nagysándor József, aki Nagyváradon, Bihar megyében, Magyarországon született, negyvenöt éves, katolikus vallású, nőtlen, kapitány és századparancsnok az 5. huszárezredben, 1847 óta nyugállományban;
7. Knezić Károly, aki Veliki Grđevacon, a varasdszentgyörgyi határőrezred területén született, negyvenegy éves, katolikus vallású, nős, két gyermek apja, legutóbb százados a 34. Porosz herceg sorgyalogezredben;
8. Gróf Leiningen-Westerburg Károly+, aki Ilbenstadtban, Hessen nagyhercegségben született, harmincéves, lutheránus vallású, nős, legutóbb százados a 31. gróf Leiningen+ sorgyalogezredben;
9. Dessewffy Arisztid, aki Csákányban, Abaújvár megyében, Magyarországon született, negyvenhét éves, evangélikus vallású, nős, korábban kapitány és századparancsnok a gróf Radetzky+ huszárezredben, 1839 óta nyugállományban;
10. Damjanich János, aki Stazán, a 2. báni határőrezred területén született, negyvenöt éves, görög nem egyesült vallású, nős, gyermektelen, legutóbb százados és egy gránátosszázad parancsnoka a 61. Rukawina sorgyalogezredben; végül
11. Lázár Vilmos, aki Nagybecskereken, a Bánságban született, harmincnégy éves, katolikus vallású, nős, három gyermek apja, hadnagyi rangjáról a 34. gyalogezredben 1843-ban tiszti jellegének megtartása nélkül leköszönt.

Kedves Paggy!
Szerintem, az "egyperces" írója pont azt akarja szatirikusan elmondani, hogy nem attól függ, ki a magyar, hogy hol született, még attól sem, hogy beszélte-e a magyar nyelvet. Az aradi vértanúk között is volt, aki nem tudott magyarul. Aztán meg Liszt Ferenc se tudott egyetlen magyar szót sem, de utolsó percéig magyarnak vallotta magát.
Ezen felül, azt se mondhatja senki magáról, hogy színmagyar, mert hazánk minden lakosa különféle népek keveredéséből született ember.
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. április 28. 20:51

Sziasztok!
Hát most váalszthatok vagy irok, vagy képet töltök fel.
Utóbbit gondoltam mára. Nem sokat, mert ülni is sok már a nap végén.
Ma festészetünk, kalligráfiánk volt, fekve néztem.
Kata, jó kis napod volt. Ez az emelés tette most helyre a derakad! Jó, hogy tudtatok segiteni!
Aranyos Samuka, ügyesen megvárt!
Mikorra igérték neki a Pfeizert?

Dorina! Valamikor nekifogtam családfa kutatásnak. Meg is döbbentem az eredményen a szlovák vonalon név szerint.

Két éve van egy szál hóvirágunk a telek végén a kerités tövében. Úgy szeretném, ha sokasodna.
Kép

Igy néz ki az utcánk.
Vezetik az áramot nagyon messzire. A gyöngyvirágaim többek között a kinyúlás határán. Nagyon remélem, hogy ugyanolyan állapotba legyen a végén, mint ahogy volt. Lebetonozva, aszfaltozva, lejtetve a szomszédtól lefele, mert most felénk lejt. Ez azt jelenti, hogy az összes viz hozzánk jön be, mivel az utca a másik irányba lejt.

Kép

Ramosunk a karácsonyi új labdájával.
Kép

Online oktatás:

Kép

Csak az alkata miatt
Kép

Kép

Igy figyeli a gyerekeket, mikro játszanak.
Ma is mikor kiment bentről, már kiabáltak neki, hogy : Ramos
Ez meg fut, mint a féleszű velük. Nazarénus fiatal pár, eddig négy gyerekkel. Azt se tudta merre fusson, mikor kiabáltak neki. :-)

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. április 28. 21:12

Egy búbos banka a kertünkben.
Mikor kicsik voltunk anyuéknál a padláson voltak, onnan ismertem meg rögtön. Csak nagyon messze volt.
Kép

Tengelicek még az utolsó hajránál az ablakban.
A fagyok miatt kicsit tovább lettek etetve, de vigyázva arra, ha a fiókák kikelnek, már ne magokat egyenek.
Érdekes, mert azt irják a madártudósok, hogy ha az etetés végén újabb fajok jelennek meg a hideg miatt , mint nálam a több zöldike és erdei pinty, akkor még nem szabad abbahagyni az etetést.

Kép

Egyik nap megjelent egy papagáj is. Két napig evett nálunk, aztán eltünt. Remélem valaki befogta és nem hagyta itt a földi létet.
egy méterig engedett közel magához.

Kép

Egy telephelyekkel teli részen fotóztam. Még viccelődtünk is, hogy hogy a fenébe terepszinű, mikor a levegőben vannak.

Kép

Na és rövid klinikai bentlétem ebédje.
Karalábéleves. Ha nagyon csúnyát akarok mondani, de mégis találót, azt mondanám, hogy a moslékhoz hasonló volt. Ez most komoly.
Mennyiből tartana normálisat főzni? Legalább izre?
Kép

Na és jöjjön a krumplifőzelék pár darab hússal. Nem volt ehetetlen. Aztán ki tudja mitől volt két napig hasmenésem...., lehet ettől, mert ebből ettem, vagy valamit kaptam az altató mellé vénásan....

Kép

Jöjjön végezetül a szárfotó rögtön altatás után. Mit csinál ilyenkor az ember nemnormális lánya? Lefényképezi magát :-)
A betegfelvételnél az irnok azt mondta - köhögött mint a veszett fene, rajta textil, azon orvosi maszk-, hogy ez a maszk nem megengedett a klinikán. Néztem nagy szemekkel, mikro a kezembe nyomott egy nyitott dobozból kivett orvosi maszkot.
Na úgy voltam vele, nem fog velem szórakozni, hogy én ezt a maszkot le nem veszem, az is biztos. Bent persze az osztályon senki sem szólt érte.
Utólag néztem most, hogy hogy be van püffedve a szemem, meg a nyakam.
Nesze neked Hashimoto. Másnap a szivem is szúrt, meg a viszereim is rendetlenkedtek. Meg is ijedtem.

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. április 28. 21:21

Ramoska ahogy hazaértem a klinikáról el nem mozdult az ágyam mellől.
Ha tudnék még ilyen régi pokrócot valahonnan venni, amit nem gyűr össze maga alatt vennék, de sehol nem találok.

Kép

Siettem nagyon haza a klinikáról, mert tanár úr előadását meg kellett nézni a kalligráfiával kapcsolatban a neten. :-)
Párnák közt, vizszintben :-)
Kép

Hát ha még láttatok ronda gombát!
Kucsmagomba. Megmondom őszintén előszor azt hittem kutyakaki hálósan megpenészedve, mig meg nem láttam a törzsét. Utána kerestem rá a neten. A tónál van rögtön a keritésünk mellett

Kép

Na itt a mese vége mára, mert a postimage feladta, nem tölt többet.

Olvasok és irok majd, de egyenlőre ezeket fel akartam tölteni. Most meg megyek, mert nem érzem a sejhajom.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. április 29. 8:27

Drága Ági! De jó hogy már itthon vagy! \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :ymhug: :ymhug: :ymhug: :ymhug: :flower1: :flower1: :flower1: :flower1:
Hát nagyon nem hiányoztak szerintem ezek az élmények neked, de legalább túl vagy rajta, s régi a humorod is! Ez már fél gyógyulás! :-bd :movingflower: :flower1: \:D/
Azért az nem semmi hajlod az a korházi kaja! Nálunk hála Istennek mindig rendben volt! S alig birtam kivárni a reggeleket, mert annyira oda voltam a tejeskávéjukért!!!! De hogy hogy csinálják!!!
De inkább ne kelljen azt innom, megelégszem az itthonival :)) :)) :)) .
Nagyon jó képeket tettél fel, köszönöm szépen! RAMOS meg maga a megtestesült boldogság hogy itthon vagy, s el is hiszem hogy nem tágít! Nagyon fess minden helyzetben. Az a kis fehéres pofija meg egyenesen ennivaló! :littlehearth:

Milyen szép dolgokról tanultok. Az a tájkép meg megint a szívem csücske nekem is! Már pusztán a meglátása is annyi mindent beíndít bennem, a rengeteg csodaszép történetet! Bár legfőképpen koreait!

Pihenj sokat, csak olyan dolgokkal foglalkozz felváltva ami nem megterhelő, hanem tényleg örömöt okoz! Aztán majd a jövő héttől majd szép fokozatosan visszaállhatsz a mindennapokhoz, ahogy érzed, hogy egy picivel többet tudsz csinálni!
De semmi esetre se de még ezt, hanem nálad lassan járj, tovább érsz legyen mottóként . Amúgy országosan vihar igérkezik, és érzem is magamon nem is vagyok elragadtatva egyik változattól sem! Mert ha dörög és villámlik mindent ki kell kapcsoljak! Brrrr. Ez a megkötözöttség látod, el sem tudom képzelni hogy nem a nettel kezdem a reggelt!
Pedig nem azzal kellene!!!! :-q x_x :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. április 29. 21:28

Sziasztok!
Hát lányok nem birok ülni, igy az irás marad holnapra.
Mozgalmas napom volt, pedig Kata és Paggy, irni akartam Nektek.
Na mindegy, fekszem le.
Holnap mennem kell már doglozni...
Jók legyetek.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. április 30. 9:53

Sziasztok! Ági! szerintem túl korán mentél dolgozni! Mindenesetre ebben sajnos nem tudok segíteni, csak remélni tudom hogy nem erőlteted meg magad átlagon felül! :-bd
Mindenkinek szép napot kívánok, vigyázzatok magatokra! :x :ymhug: :-bd :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. április 30. 20:50

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
:x :D :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-bd
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. május 1. 0:16

Kata! Milyen szépek az égképeid!
szuper,hogy ki tudtatok mozdulni! Nagoyn jó igy hosszan a hajad, tetszik! A szemüveggel együtt meg igazán vagány! :-)
Jó idő volt nálunk is ma, délután a kertben énis egy szál pulcsiban voltam.
Dolgoznom már muszáj volt bemenni. Nem volt vészes a napom, pihentem utána.

Paggy, remélem jól vagy!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. május 1. 5:53

Sziasztok!Egy nagyon gyors,nagyon pici beköszönés.Holnap jövök az anyáknapi köszöntés után.
Szép reggelt MINDENKINEK!!!! :flower1: :flower1: :flower1: :flower1:
Kint éjszakáztak a palántáim.
Kép
Kép
:-h Paggy %%- @};-
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. május 1. 8:44

Sziasztok! Szép napot mindenkinek! Örülök, hogy sikerült az első napot megharcolni! Mindenkinek nagyon szép Május 1-ét kívánok gyönyörű napsütéssel! :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1:

Kedves Paggy, gyönyörűek a palánták! :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Vissza: “Társalgó”