cicus írta:Szia Rita!
Nagyon köszönöm az új részeket,persze meg is néztem és elborzasztott mire képesek egyes emberek.
Ezeknek tényleg csak a vagyon és a hatalom fontos ezért bárkit megölnek,megöletnek,hogy megtartsák.
Nekem is az a gyanúm,hogy a mostohának köze van a zálogházas pasashoz és Guangyao apja ismeri a
történetét hiszen az ő adjutánsa volt,így most ketten is ugyanazt a parancsot adták neki,de egy kicsit
másképpen sült el mint gondolták,hála istennek.Persze Tan oldotta a feszültséget és jókat derültem rajta.
Annyira frappánsan megoldott mindent,nem csodálom,hogy félnek tőle a hatalmasok,most emberükre akadtak.
Nagyon várom,hogy buktatják le a gonosz boszorkányt.Én is úgy érzem,hogy Gy apjának köze volt Tan apjának
a meggyilkolásához és W bátyjának elrablásához is,hiszen mindig pénzre van szüksége,hogy a hatalmát fenn
tudja tartani.Szegény Guangyaot pedig sajnáltam,annyian vigyáztak rá,de abban nem volt sok köszönet
Ezek a részek is nagyon jók voltak és ez biztos így is marad.
Szép hétvégét
Szia Cicus! Egy dolgot pontosítanék: a zálogházas nem Xu Bojun adjutánsa volt, hanem Luo katonai kormányzóé. Neki
dolgozott a Kormányzó apja a seregével. Ő vetette ki a nyilvántartásból a Tan Hadsereget, miután azt hitte,
hogy azok rabolták ki a készleteit. Na, ebben a dologban lehetett benne a zálogházas keze. Pont tíz éve
történt ez az eset, és XL apjának a lemészárlása, és az is tíz éve volt, hogy a zálogházas hirtelen leszerelt.
Gondolom, ezeket az eseményeket, és a zálogházast, Xu Bojun irányította a háttérből, és még ma is neki
dolgozik a pasi.
Valahogy úgy lehetett, hogy a zálogházas, aki a mostohával való beszélgetés után eldöntötte, hogy meg kell
szabadulniuk Wanqingtól, eltervezte az emberrablást, és egyúttal úgy intézte, hogy a milíciára terelje a
gyanút. Így két legyet ütött egy csapásra. Xu Bojun nem tudott az emberrablásról, ő csak a zavarkeltést
adta parancsba. A mostoha meg csak annyit tudott szerintem, hogy a kellő időben Wanqingnak egyedül kell
beülnie az autóba. Most fordítom a 15. részt, és épp ott tartok, hogy ezt a kérdést feszegetik. Hamarosan
okosabbak leszünk.
Igen, én is azt gondolom, hogy Wanqing bátyja is XB és/vagy a mostoha áldozata. Mik fognak még itt kiderülni!
Ez a Xu Bojun nem kispályás. Nem csoda, hogy kiakadt XL puccsán. Elvették tőle az ő Sanghaját.
Szegény GY-t leforrázta W visszautasítása, pedig sejti már, hogy a lány XL-t szereti.